Aktuální microsite

ŠP Truhlářství Jílové u Prahy - objednávka kvalitního nábytku Hevea
Výroba nábytku na míru z kvalitního a odolného tropického dřeva Hevea neboli Kaučukovníku od společnosti Přemysl Škarvada - Truhlářství Jílové u Prahy.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Výhodný nákup jízdního kola - sleva 5% v eshopu po registraci, věrnostní systém
Internetový obchod bike-centrum.cz Zlínský kraj zavádí věrnostní systém. Získejte díky registraci v eshopu slevu 5% na jízdní kola a další členské benefity. Výhodný nákup pro stálé zákazníky.
Zdrsňování povrchu chodníku v živočišné výrobě – kravíny, vepříny, stáje
Vyšší protiskluzovost povrchů chodníků zajistí společnost Blatrysk z Brna. Zdrsnění povrchu pomocí bezprašného tryskání je ideální volbou v živočišné výrobě, jako jsou kravíny, vepříny či stáje.
Projekce a návrhy vytápění pro byty i rodinné domy Brno, Brno venkov.
Projekce a návrhy vytápění pro byty i rodinné domy od firmy Ing. Miloš Bartušek. Lokalitu Brno, Brno venkov. Topení řešíme komplexně včetně ohřevu teplé vody a příslušné regulace.
Sklovláknité rohože KOBEMAT® BSN, netkané textilie ze skelného vlákna
Sklovláknité rohože KOBEMAT® BSN, šetřné k životnímu prostředí, netkané textilie ze skelného vlákna vyrábí a dodává specialista v oboru, společnost KOBE-cz s.r.o.
Stavební firma na severní Moravě, rekonstrukce a revitalizace domů, zateplování střech
Veškeré stavební práce včetně oprav zajišťuje společnost VDS, spol. s r.o. z Ostravy. Zateplíme střechu, vyměníme okna a to vše v domluveném termínu a za příznivou cenu.
Vrata garážová, rolovací, sekční, brány, vchodové dveře, montáž a odborný servis v celé ČR
Spolehlivého dodavatele kvalitních vrat naleznete u firmy COLNEY s.r.o., jež sídlí v Ledenicích u Českých Budějovic. Široký výběr vrat, bran, vchodových dveří i venkovní stínící techniky.
Školení pro manažery v oblasti vedení lidí - vysoce interaktivní, Praha
Manažerských školení z oblasti vedení lidí najdete na trhu celou řadu, ne vždy však dokážou propojit efektivně teorii s praxí.
Praktický lékař pro děti a dorost s ordinací v Jindřichově Hradci
Praktický lékař pro děti od narození do 19 let, poradna pro novorozence, kojence a batolata, prevence a léčba pacientů v pediatrické ordinaci MUDr. Miroslavi Žižkové v Jindřichově Hradci.
Podlahy pro samoobslužné bezkontaktní mycí boxy, betonpanely
Firma BETONPANELY.cz jako první výrobce v ČR nabízí bezpečný a jednoduchý systém prefabrikovaných BETON PANELŮ 5 v 1 pro samoobslužné bezkontaktní mycí boxy.
Rentgenová zařízení, servis, revize RTG, Jindřichův Hradec
Zkoušky rentgenových zařízení dle Vašich požadavků, servis RTG, vypracování dokumentace RTG i dohled nad radiační ochranou provádí Karel Zeman po celé ČR.
Truhlářské práce na zakázku, výroba kuchyňských linek a nábytku
Chcete-li Truhlářství, které vyrobí skutečně kvalitní nábytek na míru do bytu, či do kanceláří, oslovte firmu Truhlářství Radim Sladký. Vytvoříme zakázky dle Vašich přání.
Značkové parapety venkovní Praha – elegantní a odolné
Širokou nabídku značkových venkovních parapetů v elegantním designu se zárukou odolnosti proti povětrnostním vlivům nabízí společnost MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. se sídlem v Praze.
MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. Okenní parapety Helopal výroba
Výroba plastových a střešních oken z vysoce kvalitních profilů
Plastová a střešní okna z vyrobena velmi kvalitních profilů REHAU a ROTO, instalace okenních doplňků parapety, žaluzie, sítě proti hmyzu ad. zajistí firma IVAPLAST s.r.o. Ivančice
Vyspělá keramika pro zdravotnická zařízení - Biokeramika CeramTec BIOLOX
Firma CeramTec Czech Republic s.r.o. je expertem v oblasti výroby vyspělé technické keramiky pro zdravotnická zařízení.
Kvalitní zámečnická výroba, stavební buňky, kontejnery, ocelové dveře, posuvná vrata, okna
Malé konstrukce i velké ocelové celky vyrábí zámečnictví GROZA s.r.o. z Olomouce. Poskytujeme kompletní služby v oblasti svařování, pálení, řezání, tváření plechů i zakružování profilů.
Vše o veřejné dopravě v Libereckém kraji, aktuální výluky a uzavírky, informace o odjezdech
Informace o aktuální situaci a případných změnách v jízdním řádu poskytuje společnost Korid LK, s.r.o. z Liberce. Spolupracujeme se všemi dopravci a zajišťujeme hladký dopravní systém v celém kraji.
Elektrické servopohony REGADA pro všechny typy armatur, výroba a prodej, moderní technika
Elektrické servopohony s průmyslovými elektromagnetickými ventily vyrábí společnost Regada Česká, s.r.o. v obci Ořech u Brna. Kvalitní vývoj a výroba v oblasti regulační a automatizační techniky.
Regada Česká, s.r.o. výroba elektrické servopohony
Reklamní studio, fóliová reklama, světelná, polepy aut, výloh, termotransferový tisk
Polepy automobilů, světelné reklamy i potisky poskytuje Studio DUHA spol. s r.o. se sídlem v Prachaticích. Zajišťujeme precizní grafické zpracování i kompletní tiskařské práce.
Realizace zateplení, revitalizace bytových a panelových domů - kompletní modernizace domů
Dlouholeté zkušenosti v oboru revitalizace bytových a panelových domů má Stavební firma OSP spol. s.r.o. Kompletní modernizace domů realizuje v okolí Moravského Krumlova a Znojma.
Půjčovna kvalitní profesionální stavební mechanizace za dostupnou cenu
Nabízíme výhodné půjčení kvalitních profesionálních stavebních strojů a mechanizace
Mezinárodní kamionová spedice celá Evropa
Specializujeme se na mezinárodní kamionovou dopravu, kterou zajišťují klasické návěsové nebo velkoobjemové soupravy, které nabízejí vnitřní výšku ložného prostoru 3 metry.
Kosmetika BIODROGA pro péči o pleť s originální recepturou
Nabízíme profesionální kosmetická ošetření pleti kosmetickou značkou BIODROGA, jejímž základem jsou přírodní látky. Vyberte si z řady kosmetických ošetření na ul. Vodičkova v Praze.
ANTIZ, spol. s r.o. BIODROGA
Lisy BRIKLIS pro briketování odpadů z truhláren, pil, sléváren
Firma BRIKLIS, s.r.o. v Malšicích v okrese Tábor Vám nabízí briketovací lisy pro briketování truhlářských, zemědělských, průmyslových a ostatních objemných odpadů a odpadového papíru.
Zámečnické práce, výroba klíčů, odemykání dveří, Ústí nad Labem
Zámečnictví Kádner v Ústí nad Labem nabízí výrobu klíčů i autoklíčů, sjednocování klíčů, příslušenství ke klíčům, zámečnické, rytecké i glavírovací práce, odemykání zabouchnutých dveří bytů i aut.