Aktuální microsite

Zastupování poškozených v trestním řízení, náhrada škody na zdraví, bolestné
Advokátní kancelář Mgr. Pavla Andrleho se sídlem v Ostravě se specializuje na zastupování poškozených v trestním řízení a pomáhá při řešení bolestného a náhrad škod na zdraví.
Navštivte naši finskou saunu nebo darujte dárkový poukaz a užijte si relaxování v příjemném prostředí
Saunování se řadí mezi jednu z nejlepších metod relaxace a odpočinku. Navštivte finskou saunu ve wellnes zóně sportoviště Hodně dobré v Havířově. Zakoupit a obdarovat blízké můžete dárkovým poukazem.
Hodně dobré Sportoviště Havířov
Tuzemská a mezinárodní autodoprava a jeřábnické práce
Firma RAPAStav s.r.o. v Prostějově se zaměřuje nejen na mezinárodní a vnitrostátní autodopravu, ale také vám zajistí kompletní jeřábnické práce autojeřábem.
Klempířské práce – údržba, rekonstrukce, opravy klempířských prvků
Kvalitně odvedené klempířské práce zajistí společnost Jiřího Kacetla Střechy Best SDK, která působí na Znojemsku. Postaráme se o údržbu, rekonstrukce i opravy klempířských prvků.
Řezání panelů diamantem. Vaše rekonstrukce bytu či domu - nové otvory do stěny.
Řezání panelů diamantem zaručuje rovný a čistý řez. Nové otvory do stěny od firmy BBG-BENDA, s.r.o., Brno jsou bezkonkurenční. Ani železobeton je nezastaví.
BBG-BENDA, s.r.o.
Inzerce Orin Rychnov nad Kněžnou - čtrnáctideník do schránky
Zajišťujeme obsáhlou soukromou řádkovou inzerci, jsme kvalitní noviny s atraktivními bonusy pro každého - Inzertní noviny ORIN Rychnov nad Kněžnou
Návrhy v 3D projekci a realizace zahrad podle vlastností daného území
Pro své zákazníky provádíme návrhy a realizace zahrad jak nově vzniklých, tak i stávajících, návrh v 3D projekci - Zahradnictví Jiří Hruška Kolín
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Výroba, opravy a renovace strojního zařízení
Na základě vašich požadavků rádi zpracujeme konstrukční plán, zajišťujeme i atypickou výrobu, i případnou montáž včetně dopravy a cenovou nabídku. Samozřejmostí je i poradenská služba.
Pravý servis vozů Saab - opravy i prodej náhradních dílů na Saab
Společnost Klimacar Zlín je specializovaný servis na vozy SAAB. Zajistíme pro klientelu z regionu Zlínský kraj opravy vozů Saab i prodej náhradních dílů na tyto vozy.
Autorizovaný prodej, servis vozidel Ford Focus, Fiesta, Mondeo Zlín
Autorizovaný prodej a servis vozidel Ford Focus, Fiesta či Mondeo nabízí společnost Auto Viki a.s. ve Zlíně, která působí již od roku 2002 jako autorizovaný prodejce automobilů značky Ford.
Čištění kanalizace Brno a okolí, spolehlivé revize kanalizace kamerou, moderní technologie
Spolehlivé vyčištění kanalizace zajišťuje společnost Kanalizace Kukačka sídlící v Brně v části Staré Brno. Čištění odpadů provádíme tlakovým vozem i frézovací technikou.
Sportovní gymnázium s šestiletou a čtyřletou formou studia pro aktivní sportovce, Brno
Vzdělání s důrazem na sportovní přípravu poskytuje Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka, Brno, Botanická 70. Studium s individuálním přístupem, jež zajišťuje tým našich pedagogů a trenérů.
Farma Chvalšiny, ekologické zemědělství, chov hovězího dobytka, rostlinná produkce
Organickým zemědělstvím s etičtějším přístupem k chovaným zvířatům se zabývá FARMA CHVALŠINY, s.r.o. z okresu Český Krumlov. Farmaříme s ohledem na životní prostředí i zdraví lidí.
Statická zatěžovací zkouška deskou, Praha - polní zkušebnictví
Statická zatěžovací zkouška, polní zkušebnictví, zjištění míry zhutnění, kontrolu únosnosti zeminy, pláně a konstrukčních vrstev realizuje ArtepGeo s.r.o., Praha.
Pokladní systémy s EET, Praha - TOSHIBA, POSIFLEX a COLORMETRICS
Pokladní systémy POS TOSHIBA, POSIFLEX a COLORMETRICS s dotykovým displejem, tichým provozem, základní jednotky a štítky Vám dodá společnost ARC Technologie, a.s., Praha.
Eshop potřeby pro mažoretky - hůlky, kostýmy, oblečení, kozačky, piškoty
CheerTwirl.cz je největší specializovaný eshop v Evropě, zaměřený na obuv, kostýmy, potřeby pro mažoretky. Pořídíte u nás mažoretkové hůlky, oblečení, kozačky, piškoty i tašky.
Objednání a sjednání pohřbu, převoz zesnulého, Rudná u Prahy
Objednání a sjednání pohřbu u Vás doma, odvoz a převoz zesnulého, zajištění rakve, parte, květin, smutečního rozloučení realizuje Pohřební ústav Jiří Kapitán s.r.o., Rudná u Prahy.
Půjčovna a pronájem dodávek se zvedacím čelem za skvělé ceny
Pokud si potřebujete půjčit dodávku se zvedacím čelem, navštivte firmu MB-Rent v Brně, která zajišťuje pronájem i zapůjčení osobních, užitkových vozů a dodávek se zvedacím čelem za skvělé ceny.
Chryzantémy za skvělé ceny - Zahradnictví Petro Mělník
Chryzantéma je ideální rostlinou do podzimních truhlíků a záhonů. Zahradnictví Petro na Mělníku má pro Vás nyní široký výběr chryzantém za skvělou cenu.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Multimediální informační kiosky a panely s výdejnou lístků pro komunikaci s klienty
O aktivní komunikaci se zákazníkem a prezentaci Vašich výrobků a služeb se postarají multimediální informační kiosky a panely s výdejnou lístků od TETRONIK - výrobního družstva Terezín.
Vyčištění podlahy nebo pronájem vysoce účinného stroje Bona Power Scrubber
Dělá Vám starosti jarní úklid Vaší dřevěné podlahy v interiéru či na terase? Řešení pro Vás má ZAHRADNÍK PARKET z Prahy 6 v podobě čístícího stroje Bona Power Scrubber.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Spojte příjemné s užitečným a nechte svá záda odpočinout v našem pobytovém resortu
Vyzkoušejte profesionální metodu MUDr. Smíška, v lázeňském resortu Spa Lednice. Léčebná metoda se zaměřuje na bolesti zad, výhřez meziobratlového disku, skoliózu a prevenci bolesti zad.
Pasířství, restaurování, umělecké kovářství  - kvalitní zpracování materiálu
Pasířství, restaurování a umělecké kovářství poskytuje společnost Roman Mička, se sídlem v Opavě, která Vám kvalitně zpracuje kovový materiál.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Pánská montérková bunda MAX - šití pracovních oděvů na míru
V naší šicí dílně vyrábíme moderní montérkové bundy z kvalitních materiálů odolným povětrnostním vlivům.
Průmyslové hadice Hradec Králové - KONEKT-HADICE s.r.o.
Prodej průmyslových hadic za výhodné ceny, provedení plast nebo pryž nejvyšší kvality.
KONEKT-HADICE s.r.o. Velkoobchod hadice a pryž Pardubice