Aktuální microsite

CeramTec keramické materiály - technická keramika od expertů na keramiku
Technická keramika je považována za jeden z nejefektivnějších materiálů naší doby. Firma CeramTec Czech Republic s.r.o. je expertem na výrobu keramických materiálů.
Sběratelské nože z damašku  – zakázková výroba originálů nejvyšší kvality
Kované sběratelské nože s čepelí z damascénské oceli podle Vašeho vlastního návrhu Vám na zakázku vyrobí nožířská dílna Jiřího Čurdy.
Kotvící technika pro ploché střechy Hradec Králové
Nabízíme kvalitní upevňovací materiály pro kompletní práci na plochých střechách, technické poradenství či kotevní plány.
Výroba, eshop pánské košile LUIZ - designové, jednobarevné, flanelové, profesní
Pánské košile od firmy LUIZ - Ing. Horký Lubomír jsou zárukou kvality a moderního designu. Jsme výrobci a provozujeme eshop - zakoupíte u nás designové, jednobarevné, flanelové i profesní košile.
Kovovýroba - povrchová ochrana trubek a profilů, ohýbání plechů
Povrchovou ochranu trubek a profilů, ohýbání plechů a trubek, svařování a řezání kovů zajistí firma AT Weldsteel s.r.o. v Brně. Zabýváme se zakázkovou kovovýrobou.
Elektricky vodivé BIG-BAGy typu C umožňují odvádět elektrostatické náboje
Pokud se obáváte nekontrolovaných elektrických výbojů při manipulaci se zbožím, pak vyzkoušejte naše elektricky vodivé BIG-BAGy typu C.
Kompletní lesnická činnost, prodej palivového a krbového dřeva s vysokou výhřevností
Příjemné teplo domova vykouzlíte pomocí palivového dříví pocházejícího od společnosti PALIVOVÉ A KRBOVÉ DŘEVO - Pavel Neugebauer sídlící v obci Osečnice v okresu Rychnov nad Kněžnou.
Středoškolské vzdělání v perspektivním oboru Stavebnictví a Geodézie a katastr nemovitostí
Studium na kvalitní střední škole s pestrou nabídkou oborů Vám poskytne SPŠ STAVEBNÍ Brno Kudelova. Připraveny máme perspektivní studijní obory s širokým uplatněním na trhu práce.
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci, vzdělávání, školení a semináře v oblasti BOZP a PO
Odborníka na oblast BOZP a s ní spojené certifikace naleznete u firmy Ing. Jiří Tilhon sídlící v Praze Stodůlkách. Pro Vaše zaměstnance zajistíme školení o bezpečnosti práce i požární ochrany.
Architektonický ateliér Tábor, projektování staveb, návrhy a design interiérů a exteriérů
Schopného a nápaditého architekta naleznete v Táboře, kde sídlí Atelier architektury Šimeček s.r.o. Zajistíme kompletní projektovou dokumentaci včetně návrhů zahrad, dvorů a jiných exteriérů.
Prodej krmiva, pamlsky pro psy v eshopu - poradíme jaké jsou nejlepší granule pro psa
V Eshopu 4DogsLife jsou na prodej kvalitní krmiva, konzervy a pamlsky pro psy i další zvířata. Na naší prodejně ve Zlíně Vám rádi osobně poradíme, jaké jsou nejlepší granule pro Vašeho psa.
Zimní servisní prohlídka vozů Škoda-paketové ceny servisu
Zajistěte si zimní servisní prohlídku vozů Škoda v DOBE-CAR Holešov. Poskytujeme paketové ceny servisu. Klientelu máme z okolí Zlína, Kroměříže, Hulína, Bystřice pod Hostýnem.
Zlatnictví, snubní a zásnubní prsteny, zakázková výroba jako záruka kvality a pravosti
Vyberte si snubní, či zásnubní prsteny nebo si je nechte vyrobit na zakázku v našem Zlatnictví - Zlatnická dílna Radky Horníčkové v Ivančicích.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Krizové a bankrotní poradenství pro firmy ve finanční krizi
Společnost OMEGA v Prostějově se zaměřuje na krizové a bankrotní poradenství pro firmy ve finanční krizi a krizové řízení.
Žaluzie, japonská stěna, stínící technika - vnitřní a venkovní rolety
Žaluzie, japonská stěna, stínící technika, rolety vnitřní i venkovní na ruční a elektrický pohon od firmy Okna&Company, s.r.o. v Třebíči.
Výroba a prodej smetáků, smetáčků, silničních a chodníkových košťat
výroba kartáčů, košťat, smetáků, smetáčků na zakázku, technické i speciální kartáče, ruční zatahování, vysoká kvalita, výroba dle dokumentace či vzoru
Pediatrická ambulance, lékařka pro děti a dorost Ústí nad Labem, vyšetření a diagnostika
Kvalitní lékařskou péči pro Vaše děti zajišťuje MUDr. Júlia Preclíková - dětská lékařka z Ústí nad Labem – Střekov. Poskytujeme veškeré lékařské úkony včetně očkování a potřebných vyšetření.
Svařovací stroje a automaty, stroje pro navařování, profesionální konstrukce a výroba
Speciální a jednoúčelové stroje s dlouhou životností Vám navrhne a vyrobí společnost KSK s.r.o. z České Třebové. Přinášíme moderní technologie pro oblast svařování a navařování.
KSK s.r.o.
Stavební rekonstrukce bytů, bytových jader, zednické, malířské, obkladačské práce, Praha
Kompletní stavební rekonstrukce i úpravy bytů rychle a kvalitně zajistí firma Ladislav Neubauer - stavební práce z Prahy 8 – Troja. Kvalitní a zkušení řemeslníci na jednom místě.
Ladislav Neubauer - stavební práce
Vedení a rekonstrukce účetnictví, ekonomické a daňové poradenství Praha, personální agenda
Zorientovat se ve světě financí Vám pomůže společnost Naděžda Šmidtová – Eccon sídlící v Praze na Žižkově. Zajistíme spolehlivé vedení účetnictví včetně personální i mzdové agendy.
Wellnes hotel Hluboký dvůr se sportovním a zážitkovým areálem, minigolfem, resort Hrubá Voda
Dovolenou v Nízkém Jeseníku mimo dosah mobilních operátorů Vám poskytne wellness Hotel Hluboký dvůr, a.s. v Hlubočkách. Příjemné ubytování, dobré jídlo, masáže i saunový svět.
Prodej a servis skútrů Praha - YUKI, KEEWAY, MOTORRO, CLS - nejvýhodnější ceny u nás!
Společnost MOTO CENTER se sídlem na Praze 9 - Vinoři se zabývá dovozem, prodejem a servisem skútrů značek YUKI, KEEWAY, MOTORRO, CLS. Mezi naše nejprodávanější skútr patří beze sporu YUKI 125 SM.
Hutní nerezový materiál prodej podle specifických požadavků a rozměrů a rychlé dodání
Společnost Italinox je špičkovým prodejcem a dodavatelem nerezového hutního materiálu standardních i specifických rozměrů a profilů s rychlým dodáním.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Lisované ocelové výlisky Chomutov, pro automobilový průmysl
Lisované ocelové plechové výlisky vyrábíme v Chomutově především pro automobilový průmysl.
Zemní terénní práce pokládka zámkové dlažby opěrné zdi Hradec
Firma BORTA s. r. o. Hradec Králové se zabývá stavebními a inženýrskými službami - zemní práce, pokládky dlažeb