Aktuální microsite

Pořádání jazykových kurzů pro firmy a veřejnost Pardubice
Poskytujeme například jazykové kurzy všeobecné a odborné angličtiny, ale i kurzy pro veřejnost v různých oblastech - Stelma spol. s r.o. Pardubice
Stelma spol. s r.o. Granty a dotace Pardubice
Návrhy a výroba kuchyňských linek – praktické a moderní kuchyně
Návrhy a výrobou kuchyňských linek se v okolí Miroslavi, Pohořelic a Hrušovan nad Jevišovkou zabývá kuchyňské studio Aleš Vít. Nechte si vyrobit praktickou a moderní kuchyň na míru.
Kontaktní čočky ke korekci očních vad od prověřených výrobců
Prvotřídní kontaktní čočky ke korekci očních vad zakoupíte v okolí Znojma a Třebíče v renomované oční optice Optika Kocandová.
Fotopolymerní štočky - výroba FTL štočků pro flexotisk technologií Full HD flexo
Společnost DAVEX - CZ Zlín vyrábí fotopolymerní štočky pro potisk všech materiálů. Při výrobě FTL štočků pro flexotisk používá nejmodernější technologii na trhu Full HD flexo.
Autoservis, pneuservis, příprava vozů na STK, autoopravna Brno, generální prohlídky
Kompletní automechanické práce poskytuje společnost Autoopravna VYZINA Milan Vyzina v Brně-Medlánky. Provádíme veškeré autoopravy, geometrii kol, generální prohlídky i výměny olejů.
Použité stavební stroje Volvo, JCB, Caterpillar, Takeushi, prodej, bazar, pronájem
Kvalitní hydraulické stroje seženete u společnosti HYDRAULIKSERVIS I s.r.o. z Bohuňovic u Olomouce. Zajišťujeme prodej, opravu i profesionální servis stavebních strojů.
Celoroční ubytování na Vysočině, autokemping, karavany, chata
AUTOKEMPINK VYSOČINA AVZO TSČ ČR ZO Štoky v okrese Havlíčkův Brod nabízí celoroční ubytování, stanování i kempování se sportovním a kulturním vyžitím.
Montáž plastových, dřevěných a hliníkových oken, dveří, Plzeňsko
Kompletní služby v oblasti prodeje, distribuce a montáže eurooken, plastových, hliníkový i dřevěných oken i dveří nabízí firma HRDINA a JAKEŠ okna s.r.o. ve Městě Touškov nedaleko Plzně.
Ekologická likvidace vozidel - výkup autovraků a nepojízdných aut
Výkupem autovraků a nepojízdných aut včetně jejich ekologické likvidace se zabývá společnost OPAMETAL s.r.o. působící na Znojemsku. Samozřejmostí je vystavení potvrzení o ekologické likvidaci vozu.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Znojmo
Autobusová doprava a přeprava osobními vozy na profesionální úrovni s wifi připojením
Přepravu osob pohodlnými vozy i autobusy zajišťuje společnost WHITE TRANS Aleš Havlíček z Velkých Přílep. Bezpečné cestování s wifi připojením i klimatizací.
Zemní, výkopové a demoliční práce, jádrové vrtání Hodonín a okolí, jádrové vrtání prostupů
Kompletní terénní úpravy včetně hloubení základů pro dům i bazén zajišťuje společnost Ladislav Chrástek - zemní, výkopové a demoliční práce z obce Šardice u Hodonína.
Asociace pro sdružování, podporu a propagaci basketbalových týmů, organizace soutěží
O organizaci a rozvoj českého basketbalu se stará národní sportovní svaz Asociace prvoligových klubů APK sídlící na Praze 6. Řídíme veškeré basketbalové soutěže, reprezentace mužů, žen i juniorů.
Řidičák na auto Benešov – možnost povinných jízd o víkendu
Neobejdete se bez řidičského průkazu? Získejte řidičák s pomocí kurzu v Autoškole Šeda v Benešově, kde si můžete povinné jízdy přizpůsobit Vašim časovým možnostem.
Užitkové vozy Dacia, Renault - Kladno
Užitkové vozy využívá v dnešní době čím dál více z nás, bez auta si málokdo dokáže představit svůj život.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. Autorizovaný prodejce Renault, Dacia
Gastro konvektomaty prodej Praha – nepostradatelný všestranný varný systém
Nepostradatelným pomocníkem všech kuchařů hotelů, restaurací a cateringových společností se stává gastro konvektomat, který prodává společnost GASTROART CZ,spol. s r.o. z Prahy.
Motorové pily pro zahradnictví, lesnictví a údržbu pozemků - prodej
Kvalitní motorové pily, které najdou využití v zahradnictví, lesnictví, při přípravě palivového dříví a údržbě pozemků prodává Zahradní a lesní technika v okolí Ivančic a Brno venkov.
Hutní nerezový materiál, velkoobchod | Paskov - Ostrava
Dodáme kvalitní hutní antikorozní výrobky z různé oceli. Pracujeme s kovem žáruvzdorným, austenitickým, martenzitickým, feritickým a duplexním.
ITALINOX, s r.o. Prodej nerezové plechy, trubky, tyče
Laky na dřevo - lazurovací laky pro ochranu dřeva, základní i vrchní nátěry
Pečujte o Váš dřevěný nábytek a okna s laky na dřevo pro vnitřní i venkovní nátěry od spoelčnosti ABC Barvy z Opavy! Natřené dřevo výborně odolává povětrnostním vlivům.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Apartmán pro 4 osoby s vířivkou v Penzionu Hana Holešov s možností parkování
Útulný apartmán pro 4 osoby s vířivkou si můžete rezervovat v Penzionu Hana Holešov s ideálním umístěním pro výlety do Kroměříže i Zlína. U objektu mají hosté možnost parkování.
Chladící a mrazící technika, skříně, vitríny za akční ceny
Pokud potřebujete nové profesionální zařízení do kuchyně nebo gastronomického provozu za akční ceny, tak je zde pro vás firma GAVONA, která má již dlouholetou tradici a zkušenosti v gastronomii.
GAVONA  GASTRO s.r.o Servis, prodej gastrozařízení
Soustružení a hoblování dřeva, drobné výrobky a polotovary ze dřeva
Výrobou schodišť, drobných výrobků a polotovarů ze dřeva, soustružením, i hoblováním dřeva se zabývá specialista v oboru firma DIKADESIGN s.r.o., z okresu Znojmo.
Autodoprava Klatovy, přeprava sypkých materiálů a stavebních hmot
Doprava KT TRANS Marie Blahníkové v Klatovech nabízí přepravu sypkých materiálů. Vnitrostátní nákladní přeprava je zajištěna sklápěcími návěsy s nosností do 28 t.
Tuzemská i zahraniční doprava silniční, letecká, námořní, přeprava malých i větších zásilek
Přepravu menších balíčků i objemnějších zásilek zajistí společnost Cargologix s.r.o. z Říčan. Vybereme nejvhodnější dopravu, postaráme se o veškerou dokumentaci včetně celních úkonů.
Cargologix s.r.o. dopravní služby
Izolace a rekonstrukce střech, špičkové klempířské a pokrývačské práce na Vsetínsku
Kvalitní a bytelnou střechu odolnou proti větru, sněhu i dešti postaví společnost Václav Vondráček z Valašského Meziříčí. Pomocí kvalitního zateplení snížíme Vaše náklady na topení.