Aktuální microsite

Veterinární diety - krmivo při léčbě akutních nemocí pro psy a kočky
Veterinární dietu, tedy krmivo při léčbě akutních nemocí pro psy a kočky můžete objednávat ve veterinární ordinaci MVDr. Richarda Savioly v Ostravě.
Kování, kliky, panty, madla, díly pro posuvné a křídlové dveře e-shop
Díly pro posuvné a křídlové dveře prodává firma ANDĚL CZ, s.r.o. Na e-shopu andelcz.cz naleznete kování, kliky, panty, madla a jiné komponenty pro dveře.
Anděl CZ, s.r.o.
Žulové parapety Praha – estetické, odolné, snadno udržovatelné
Vybíráte parapet do Vašeho interiéru či exteriéru? Požadujete vysokou mechanickou odolnost a snadnou údržbu? Zvolte žulové parapety od společnosti MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. se sídlem v Praze.
MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. Okenní parapety Helopal výroba
Profesionální žebříky - víceúčelové, opěrné, výsuvné, stojací nebo střešní
Brněnská firma Zarges CZ, s.r.o. poskytuje techniku k práci ve výškách, mez něž patří i široký sortiment profesionálních žebříků. Víceúčelové, opěrné, střešní nebo výsuvné.
Licit, aukční nákupy – levnější drogerie a úspora nákladů až o 30 %
eCENTRE, a.s. podporuje největší komunitu spotřebitelů LICIT. Ušetřete si čas i peníze a zvyšte úsporu nákladů až o 30 % díky levnějším dodavatelům drogerie, kancelářských potřeb či potravin.
Kontejnerová doprava - prodej kameniva, převoz sypkých materiálů
Pokud potřebujete kontejnerovou dopravu, pak kontaktujte společnost Josef Velocha se sídlem v Hranicích, která vám zajistí převoz sypkých materiálů nebo odvoz suti i do Lipníka nad Bečvou.
Léčebné masáže Praha - manuální léčebný zákrok – mechanoterapie
THERAP-TILIA spol. s r.o., Praha provádí manuální léčebný zákrok za pomoci masáží – mechanoterapie, která působí na svaly a zlepšuje jejich prokrvení, snižuje stres.
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Rekonstrukce obvodových plášťů budov a jejich zateplení Praha
Zateplování domů a bytových objektů, rekonstrukce obvodových plášťů budov, osazení soklů, lepení izolantů, nanášení stěrky realizuje Jumar s.r.o., Praha 9.
Zateplování fasád Praha Jumar s.r.o.
Velkoobchod nehty Praha - produkty se zárukou kvality a tradicí
Velkoobchod Krásné nehty s.r.o., Praha dodává produkty se zárukou kvality s 50 letou tradicí, potřeby pro manikúru a péči o ruce a nehty, krémy, laky, brusky, UV lampy.
Krásné nehty s.r.o. Nehtový e-shop
Volná místa pro truhláře, stoláře s praxí i bez - práce dobře finančně ohodnocena, včetně zaučení
Firma MG - INTERIER s.r.o. z Březové u Zlína má volná místa pro truhláře a stoláře, práce je vhodná pro pracovníky s praxí i bez, postaráme se o zaučení. Čeká Vás dobré finanční ohodnocení.
Nová Kia Stonic - komfortní a praktický crossover s odvážným designem a prostorným interiérem
Nový model Kia Stonic je komfortní a praktický crossover, který si zamilujete na první pohled. Navštivte AUTOCENTRUM KAŠPAR, kde vám poskytnou potřebné informace a odborný prodej.
Prodej luxusních svítidel světoznámých značek pro interiér i exteriér Hradec Králové
Společnost INPRO LUCE spol. s r.o. se zabývá návrhem, prodejem i realizací osvětlení a svítidel do interiérů či exteriérů.
Hydraulické a průmyslové hadice pro různé obory
Ať už potřebujete hydraulické hadice pro vysokotlaké mytí nebo průmyslové hadice na vodu či stlačený vzduch, u firmy Semperflex Optimit si vždy vyberete.
Ocelové stožáry, výroba ocelových stožárů a sloupů k  veřejné světelné signalizaci
Ocelové stožáry, výroba ocelových stožárů a sloupů k veřejné světelné signalizaci a veřejnému osvětlení od firmy Vysto Kobylí, s.r.o. - dodávka kompletního materiálu pro veřejné osvětlení.
Výkup železa, železného šrotu, barevných kovů a papíru v Kladně za výhodné výkupní ceny
Výkupem železného šrotu, papíru a barevných kovů se zabývá sběrna Demonta T, s.r.o. se svou pobočkou v Kladně, která vám poskytne nejlepší výkupní ceny v okolí.
Demonta T, s.r.o. Železo a barevné kovy Kladno
Dětské hračky, figurky a pokladničky BULLYLAND ve tvaru zvířátek - e-shop
Udělejte radost svým dětem a překvapte je krásnou hračkou, figurkou nebo pokladničkou z výrobního programu BULLYLAND. Neváhejte a vybírejte v e-shopu firmy AGS Ing. Beneš ještě dnes!
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Skládací paletové kontejnery, které šetří logistické náklady a zajišťují návratnost investic
Skládací paletové kontejnery šetřící logistické náklady a které se vyznačují vysokou nosností, velkým objemem a nízkou váhou, vyrábí a dodává společnost Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Výuka, odborné kurzy obsluh stavebních strojů, kolových i pásových nakladačů a rypadel, VZV
S manipulací a obsluhou stavebních strojů Vám pomůže společnost Václav Řeháček - Autoškola Vašek z města Nová Paka. Naučíme Vás ovládat kolové i pásové stavební stroje včetně nakladačů.
Pronájem nebytových prostor, skladů a útulných kanceláří pro menší živnostníky i větší firmy
Kanceláře a další bytové i nebytové prostory k pronájmu Vám zajistí společnost Zelenina - Fruktimport spol. s r.o. z Českých Budějovic. Poskytneme Vám ideální místo pro podnikání, parkování i bydlení.
Zelenina - Fruktimport spol. s r.o. Volné prostory pronájem České Budějovice
Podlahy od renomovaných výrobců, laminátové, plovoucí, PVC, dřevěné s nenáročnou údržbou
Pestrý sortiment podlah i nejrůznější doplňkové zboží si pro Vás připravila firma Supellex - svět podlah s.r.o. z Velké Bíteše. Vybrat si můžete z klasických PVC a vinylových podlah či koberců.
Vnitrostátní a mezinárodní přeprava dřeva, logistika pro široký dřevařský průmysl
Přepravu dřeva pro tuzemsko i zahraničí poskytuje společnost HENGSTBERGER s.r.o. sídlící v obci Hamr na Třeboňsku. Jsme spolehliví dopravci dřeva s vlastní dílnou i mobilním servisem.
HENGSTBERGER s.r.o.
Krematorium zvířat Praha 9 - lesopark Běchovice
Krematorium zvířat Praha, situované v klidném prostředí lesoparku Praha 9-Běchovice je jedno z nejmodernějších ve střední Evropě, a to jak díky technologii, tak i úrovní služeb.
Profesionální chiptuning - zvýšení výkonu, snížení spotřeby automobilů
Chcete-li zvýšit výkon automobilu a mít nízkou spotřebu, tak je řešením chiptuning, který se stává velkým trendem. Ve firmě PNEUCENTRUM MATĚJ BLUDOV vám jej zajistí na všechny druhy osobních vozidel.
PNEUCENTRUM MATĚJ BLUDOV, s.r.o.
Linky zařízení na výrobu jogurtů tvarohu zakysaných výrobků Havlíčkův Brod
Specializuje se především na projektování a dodávky technologických zařízení pro mlékárny a provozy, průmyslová automatizace - Global Servis, spol. s r.o. Havlíčkův Brod
Žáruvzdorné materiály, žárobetonové tvarovky – výroba, prodej, oprava
Nezbytné použití žáruvzdorných materiálů a žárobetonových tvarovek je nutné v řadě průmyslových odvětví. O výrobu, prodej i opravu průmyslové keramiky se postará firma CAPITAL REFRACTORIES s.r.o.