Aktuální microsite

Kamenná prodejna zdravé a bezlepkové výživy pro naše spokojené zákazníky
Firma TOP VITAL pro vás zajišťuje prodej nejen zdravé a bezlepkové výživy formou internetového i kamenného obchodu ve Žďáru nad Sázavou, který je oblíbený u zákazníků z celé Vysočiny.
Truck servis MAN, prodej náhradních dílů Zlín
Zajištění kvalitního servisu vozidel MAN a prodej jejich náhradních dílů získáte rychle a bez starostí díky firmě TRUCK SERVICE a. s., se sídlem ve Zlíně. Vzhledem k tomu, že jsme partnery společnosti MAN zaměřujeme se na servisování, odtah a náhradní díly vozidel této značky. Ať už se jedná o závadu nebo jste měli nehodu s Vašim truckem, jsme ...
Výroba dřevěných řezaných a štípaných šindelů ze standardních i exotických dřevin
Společnost Okna Bastl působící v okolí Dačic a Jemnic vyrábí dřevěné šindele ze standardních i exotických dřevin, které mohou sloužit jako střešní krytina nebo jako obkladový materiál.
Vchodové a interiérové dveře, plastové dveře - výroba a prodej
Plastové dveře, vchodové a interiérové dveře s certifikací vyrábí, prodává, dodává a montuje firma IVAPLAST s.r.o. v okolí Brno-venkov.
Pěstební a těžební práce pro vlastníky lesa, služby v lesnictví
Komplexní služby v oblasti lesnictví, zakládání porostu, pěstební a těžební práce, odvoz dřevní hmoty zajišťuje společnost LESPRODUKT s.r.o., Kamenice nad Lipou.
Pěstitelská pálenice v okrese Nymburk, zpracování vlastního kvasu
Destilace vlastního ovocného kvasu, odborné poradenství, vypálení ovoce za pomoci moderního zařízení v pěstitelské pálenici Palno, s.r.o., Nouzov v okrese Nymburk.
Notářská kancelář Chrudim, kupní a darovací smlouvy, ověřování listin
Zakládání společností, převody nemovitostí, sepisování předmanželských a kupních smluv, přijímání peněz a listin do úschovny a další notářské služby poskytuje Mgr. Dita Kuštová v Chrudimi.
Solitérní okrasné kameny na zahradu - kvalitní přírodní kameny
Solitérní okrasné kameny na zahradu Vám nabízí naše firma Kameny Opava. Kvalitní přírodní kameny můžete využít jako dekoraci na zahradě, v okolí firmy nebo hotelu.
Firemní vánoční a novoroční večírek v hotelu Pratol - Říčany u Prahy
Hotel PRATOL s.r.o. Říčany u Prahy v blízkosti dálnice D1 je ideální místo pro uspořádání firemních vánočních a novoročních večírků pro zaměstnance či obchodní partnery.
Repasované transformátory, výroba Hradec Králové
Zabýváme se výrobou transformátorů, dále nabízíme repasované transformátory se zárukou 12 měsíců - TRAFO CZ, a.s. Hradec Králové
TRAFO CZ, a.s. Transformátory Hradec Králové
Betonárny v centru Prahy využívají ekologickou lodní dopravu kameniva po Vltavě
Ekologickou a moderní cestu dopravy kameniva a písku na výrobu betonu lodí po Vltavě přímo do betonárek v centru Prahy využívá po vzoru světových metropolí společnost TBG METROSTAV s.r.o.
TBG METROSTAV s.r.o. Betonárna Praha - Rohanský ostrov
Výměna autoskel všeho druhu - provedeme i na počkání, Praha 6
Proč byste měli vědět, že vám v AUTOSKLO SERVIS Praha 6 provedeme výměnu autoskel všeho druhu i na počkání? Protože mít v pořádku čelní sklo je důležité pro bezpečnou a pohodlnou jízdu každého řidiče.
AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o. Praha 6
Tiskárna etiket VP750 - vylepšená odolnost proti vodě
Mezi tiskárnami etiket pro průmyslové využití najdete v sortimentu společnosti TFP universal a.s. také plnobarevnou tiskárnu voděodolných etiket VP750 společnosti VIP Color.
Šatny na zakázku jako elegantní součást ložnice
Šatny na zakázku podle Vašich představ navrhne a vyrobí společnost STAR INTERIER Ing. Vladimír Hvězda sídlící nedaleko Prahy.
Vedení účetnictví, daňové evidence, daňové přiznání dle nejnovějších zákonů a předpisů
Vedení účetnictví, daňové evidence i zpracování daňového přiznání realizuje firma Účtárna na střeše s.r.o. působící v okolí Havířova i Karviné. Zpracování provádíme dle nejnovějších zákonů a předpisů.
Protipožární uzávěry - odolné a bezpečné požární vrata do průmyslových objektů
Odolné a kvalitní protipožární vrata do průmyslových objektů vyrábí a dodává společnost SPEDOS. Působíme také ve městech Olomouc a Prostějov.
Protikorozní ochranu a dekorativní vzhled výrobků vám zajistí galvanické zinkování
Protikorozní ochranu, dekorativní vzhled, otěruvzdornost nebo tvrdost vašich výrobků zajistí galvanické zinkování - obraťte se na firmu FESTA SERVIS v Olomouci, kde se touto službou zabývají.
Vodovodní a plynovodní přípojky, realizace od odborníka v plynárenství
Společnost SIGETY&ŠÁRKA provádí vodovodní a plynovodní přípojky pro oblast Třebíč, Velké Meziříčí, Moravské Budějovice a blízké okolí.
Fitness centrum PEPA, aerobic, spinning
PEPA Sport je místem aktivního odpočinku, regenerace a relaxace s více jak 20 letou tradicí, dnes nově v moderních klimatizovaných prostorech nákupního střediska Breda & Weinstein.
Praktická lékařka pro děti a dorost, pediatrie Plaňany
Zdravotnická péče pro děti a dorost, pediatrie, poradna pro novorozence a kojence, preventivní prohlídky zajišťuje praktická lékařka MUDr. Kateřina Dvořáková, Plaňany.
Praktická lékařka pro dospělé, zdravotní péče, Jablonec nad Nisou
Ordinace pro Vás s.r.o. praktické lékařky pro dospělé MUDr. Evy Vrchovské v Jablonci nad Nisou nabízí profesionální zdravotní péči, prevence, léčba.
Umělecká a hudební agentura Artum, hudební vystoupení umělců
Hudební doprovod na společenských akcích, vystoupení umělců – zpěv i tanec, organizace zábavných pořadů na klíč zajišťuje umělecká a hudební agentura Artum, Velký Týnec.
Taneční studio CARAVANA, kurzy břišního tance, taneční vystoupení
Kurzy orientálního tance, víkendové semináře, taneční večery v Roudnici nad Labem nabízí taneční studio CARAVANA Jany Polívkové, PhDr. Nabízíme profesionální taneční vystoupení i pronájem sálu.
Podlahové krytiny všech typů, dřevěné, laminátové, vinylové, Marmoleum, prodej a pokládka
Plovoucí podlahy, linolea i parkety dodá a namontuje společnost PODLAHY KAREL s.r.o. z Ústí nad Labem. Zajistíme Vám kvalitní podlahy včetně podlahových krytin za bezkonkurenční cenu.
Komplexní geodetické práce v okrese Benešov, vytyčování hranic pozemků, geometrické plány
Zkušeného geodeta naleznete u společnosti Pavel Korec - geodetické práce v obci Týnec nad Sázavou. Spolehlivé vyměření hranic pozemků a další úkony v oblasti katastru nemovitostí.