Aktuální microsite

Výroba plotových dílů, doprava a montáž, Tachov
Výroba plotových panelů, bezúdržbových dílů s dlouhou životností, sloupky, branky s povrchovou úpravou dodá a namontuje KOVOVÝROBA HONZÍK, s.r.o., Tachov.
Střední lesnická škola Žlutice, maturitní a učňovské obory
Střední lesnická škola Žlutice nabízí maturitní a učňovské vzdělávání žáků v oboru lesnictví, zahradnictví, mechanizace, opravář motorových vozidel či včelař.
Povrchová úprava brýlových obrub, originální vzhled, malování
Povrchová úprava brýlových obrub, návrh designu, lakování, ruční malování, tampoprint, montáž a konečnou úpravu realizuje top color s.r.o., Janovice nad Úhlavou.
Lešení Praha pro rekonstrukce historických památek, kostelů a soch
Lešení na jakoukoliv stavbu, pro rekonstrukce památek, kostelů, věží, restaurování soch, oltářů, maleb pronajme, dodá a montuje společnost Františka Nováka, Praha.
Trubkové lešení a progresivní systémové lešení LAYHER - pronájem Praha
Trubkové lešení a progresivní systémové lešení LAYHER ALLROUND a BLITZ vhodné pro průmysl a stavebnictví pronajímá společnost Jumar lešení.s.r.o., Praha.
Fasádní lešení Praha Jumar-lešení.s.r.o.
Rašelinové zábaly Praha - snižují bolest a uvolňují svalové spasma
THERAP-TILIA spol. s r.o., Praha realizuje rašelinové zábaly, které snižují bolest, prokrví a uvolňují svalové spasma, regenerují pokožku a urychlují metabolické procesy.
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Prodej nových i ojetých vozů MAN - TGX, TGS, TGM, TGL
Hledáte-li vozy značky MAN k prodeji, není nic jednoduššího než si je vybrat u společnosti KDH AUTO&Truck service s. r. o., která je dceřinou společností firmy Truck Service Zlín a zabývá se právě prodejem nových i ojetých vozů značky MAN jako jsou TGX, TGS, TGM, TGL. Vozidla značky MAN jsou řazeny do váhových skupin, které se pohybují od 7,5 ...
Obec Ostrovec - Lhotka s unikátní soustavou čtyř mlýnů a nádhernou přírodou, lokalita filmařů
Vesnice s rekreačními objekty, prodejnou smíšených potřeb i mysliveckým sdružením naleznete v obci Ostrovec-Lhotka u Rokycan. Obec s malebnou krajinou a svědomitě udržovanými domky i chalupami.
Vedení účetnictví, profesionální daňové poradenství, precizní zpracování auditu, Louny
Široké služby v oblasti financí a účetnictví poskytuje společnost MK - účetní a daňová s.r.o. z Loun. Zajišťujeme veškeré daňové úkony vhodné jak pro drobné podnikatele, tak i větší firmy.
Soustružené díly ze dřeva, dřevěné hračky, nábytkové úchytky, vyspravovací dřevomateriály
Dřevěné konstrukce i spojovací materiál různého typu Vám dodá společnost Vlček Jiří s.r.o. z Čestic. Vyrábíme dřevěné hračky, úchyty a další okrasné díly vhodné pro restaurování i zdobení nábytku.
Komplexní dopravní služby, autodoprava tuzemská i zahraniční, moderní vozový park
Přepravu zboží po celé Evropě moderními vozy zajišťuje společnost KOUBA Trans, s.r.o. z obce Zdice v okresu Beroun. Provádíme kompletní dopravní služby včetně chladírenské i expresní přepravy.
KOUBA Trans, s.r.o.
Sportovní stavitelství, profesionální výstavba sportovišť, hřiště pro letní i zimní sporty
Odborníky na sportovní stavby včetně výstavby umělých povrchů naleznete u prosperující firmy Sport-Technik Bohemia s.r.o. z Prahy. Navrhneme a postavíme sportovní areál přesně dle Vašich představ
Autoservis a pneuservis Modřice, příprava na STK, odborný servis pro osobní a dodávkové vozy
Kompletní opravy vozidel včetně přípravy na STK provádí autoservis CAR CHECK s.r.o. sídlící v Modřicích. Zajistíme veškeré lakýrnické a karosářské práce včetně diagnostiky.
Těžba dřeva, péče o les, zahradu i ovocný sad, rizikové kácení stromů, Český Ráj a Podkrkonoší
Celkovou péči o les i zahradu poskytuje společnost Martin Plachta - lesnické a zahradnické práce z Lomnice nad Popelkou. Zajistíme kácení dřevin, pěstební práce i prořezávání ovocných stromů.
Tuning Váš e Truck vyladíme na maximum
Provádíme optimalizace výkonu E Truck pomocí efektivní úpravy softwaru bez ohrožení stávajících dat - BERAN JIŘÍ s.r.o. Trutnov
Vazba knih, účetních dokladů, výroba fotoalb v knihařství s 30-letou tradicí
V knihařství Jitka Balážová Zlín dbáme na tradiční řemeslné zpracování a kvalitu práce. Naše hlavní aktivity jsou vazba knih, účetních dokladů, diplomových prací a výroba fotoalb i jídelních lístků.
Zhotovení kytic a věnců Nový Bor
Zhotovení smutečních a vzpomínkových kytic a věnců k položení před rakev při pohřbu nebo jako omluvu neúčasti obřadu, ale také na hroby jako výzdobu nabízí pohřební služba H&H AUXILIA s.r.o. Nový Bor.
H&H AUXILIA s.r.o. Pohřební služba Nový Bor
Zateplení fasády a kompletní revitalizace panelového domu
O kompletní revitalizaci panelového domu či zateplení fasády a střechy se vám postará společnost Eco Domy s.r.o. z Brna, která zlepší komfort a estetiku vašeho bydlení.
Montážní pracovní stůl snižuje náklady, je ergonomický a upraven individuálně potřebám zákazníka
Montážní pracovní stůl GESIPA, umožňuje přesnou manipulaci, je ergonomický a snižuje náklady díky snadnému nastavení stolu pro více produktů, dodává firma SFS Group CZ s.r.o. se sídlem v Brně.
Úklid po malování a rekonstrukcích objektů - pro firmy a domácnosti
Naše firma U-SERVIS provádí úklid firem a domácnosti, a to i po malování a rekonstrukcích v regionech Opava, Hlučín, Krnov, Bruntál a Bílovec.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Zpracování kovových odpadů Svitavy – Kovošrot KRN
Nabízíme výkup veškerého kovového odpadu, výkup barevných a železných kovů, výkup od fyzických osob, velkých a malých firem.
Domácí zdravotní a hospicová péče, charitní pečovatelská služba, Přerov, pomoc rodinám
Odbornou paliativní a hospicovou péči zaštiťuje instituce s bohatými zkušenostmi Charita Přerov. Ošetřujeme vředy, proleženiny, kontrolujeme krevní tlak a pomáháme s aplikací inzulínu i injekcemi.
Vývoj a konstrukce přesných strojních celků pro automobilový a elektrotechnický průmysl
Areál s vlastní výrobní dílnou naleznete u společnosti ATELIER TECHNIK s.r.o., sídlící ve Dvoře Králové nad Labem. Zabýváme se vývojem a výrobou přesných jednoúčelových strojů.
Vnitrostátní nákladní doprava a mezinárodní přeprava, do Polska a na Slovensko, opravy vozů
Přepravu zboží různého druhu zajišťuje společnost AUTODOPRAVA A AUTOOPRAVNA L&M Milan Langpaul z Havlíčkova Brodu. Provádíme opravy vozidel značek MB, AVIA a IVECO.
Veterinární diety - krmivo při léčbě akutních nemocí pro psy a kočky
Veterinární dietu, tedy krmivo při léčbě akutních nemocí pro psy a kočky můžete objednávat ve veterinární ordinaci MVDr. Richarda Savioly v Ostravě.