Aktuální microsite

Montované dřevostavby na klíč – moderní, rychlý a efektivní způsob bydlení
Splňte si svůj sen o pohodlném, krásném a ekologickém bydlení. Montované dřevostavby na klíč realizuje v okolí Olomouce a Prostějova olomoucká firma Dřevostavby - Flexidomy s.r.o.
Dřevostavby-FlexiDomy s.r.o. Dřevostavby na klíč Olomouc
Odpočinek a pohodlí s ubytováním v penzionu se snídaní a bazénem
Ubytování nejen při dovolené se snídaní formou švédských stolů a bazénem pro osvěžení Vám umožní Penzion Siesta s.r.o. ve Valticích.
Penzion Siesta
Speciální pochoutky pro psy - tlačenka, uzené kosti, uši a další krmení  a psí žrádlo
Potěšte svého psího mazlíčka speciálními pochoutkami. Uzené kosti, uši nebo tlačenku pro psy a další delikatesy pro psy prodává v okolí Opavy a Ostravy Řeznictví a uzenářství Hopp s.r.o. z Opavy.
Řeznictví a uzenářství Hopp s.r.o. bývalé Řeznictví Raida
Spediční služby v oblasti nadrozměrné přepravy a autodopravy
Spedici a spediční služby v oblasti autodopravy poskytuje firma SEDOS transport. Naší specializací je spedice pro nadrozměrnou přepravu v rámci ČR i do zahraničí.
SEDOS transport s.r.o. Nadrozměrná přeprava
Účetní služby Praha, zpracování daňových přiznání
Kompletní zajištění firemního účetnictví, zpracování daňových přiznání všeho druhu pro právnické i fyzické osoby, řízení mzdových dokladů a politiky - D&D International, s.r.o.
D&D International, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha 9
Vyšetření párů z důvodů potíží s otěhotněním – sterilita či opakované potraty
V ambulanci Genetika Ostrava s.r.o. poskytují konzultaci a molekulárně genetické vyšetření párům s poruchou plodnosti, nedaří-li se otěhotnět minimálně 12 měsíců či v případě opakovaných potratů.
Genetika Ostrava s.r.o.
Automatická titrace v povrchové úpravě - klíč k úspěchu nebo zbytečná investice?
Při zavádění nových řešení pro analýzu lázní v odvětví povrchových úprav se klade otázka: Je automatizace titrací opravdu nutná a jaké faktory bychom měli vzít v úvahu?
Hanna Instruments Czech s r.o. Laboratorní přístroje eshop
Nerezové hutní materiály, korozivzdorné produkty – široký sortiment, garance kvality
Korozivzdorné produkty vysoké kvality. Plechy, tyče, trubky válcované za tepla i za studena. Široká nabídka všech výrobků z nerezové oceli. Centrální sklad v Praze.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Svatba ve stodole nebo na louce – nezapomenutelné prostředí Pálavy
Na realizaci svateb v nezapomenutelném prostředí Pálavy s možností výběru mezi stodolou a loukou a zajištění komplexních služeb včetně ubytování a cateringu se zaměřuje společnost Penzion Mlýn Sedlec.
Penzion Mlýn Sedlec Ubytování Pálava
"Kalendář veletrhů 2024: REMS na světové scéně".
REMS GmbH & Co KG oznamuje svou účast na mezinárodních veletrzích pro rok 2024. Zjistěte, kde a kdy se můžete setkat s týmem REMS.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Výroba strojní, industriální lepenky pro průmyslové účely - pro klenkové ztužení u obuvi, na knižní desky, výztuhy nábytku
Společnost TEMPEL MK, s.r.o. Otrokovice vyrábí strojní industriální lepenku pro průmyslové účely - lze ji využít jako výztuhy čalouněného nábytku, podložky pro rámování, na knižní desky i mnohé další.
TEMPEL MK s.r.o. Výrobce industriální, strojní lepenky
Instalace, výstavby technologických celků pro chemický i hutní průmysl
Společnost Schuh Industry Group zajistí instalaci a výstavbu technologických celků pro chemický i hutní průmysl - zakázky zajistíme po celé České republice i v zahraničí.
Schuh Industry Group
Jak vybrat domácí kávovar - připravte si lahodnou kávu i doma, poradíme Vám s výběrem
Vychutnejte si výbornou kávu i doma! Nevíte jak vybrat domácí kávovar? V našem eshopu máme kvalitní pákové nebo automatické kávovary s jejímž výběrem Vám rádi poradíme.
alacaffé, s.r.o. Pronájem a servis profi kávovarů
Vinný sklep Bořetice jižní Morava - řízené degustace s vinařem
Zpestřete si ubytování na jižní Moravě řízenou degustací vín s vinařem. Uprostřed vinic a prosluněných svahů Modrých hor v Hotelu Kraví Hora**** v Bořeticích je vám k dispozici vinný sklep.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Moderní záclonové a závěsové tyče s kolejnicemi, oživí a zútulní Váš domov
Zútulněte svůj domov správným výběrem záclonových tyčí a kolejnic od odborníků z Rega interier Olomouc. Najdete u nás dekorativní tyče různých tvarů, velikostí a designových koncovek.
REGA interier Dekorace Interiérů Olomouc
Barvy, lazury a oleje na dřevo pro venkovní i vnitřní krycí nebo tónovací ochranné nátěry
Kompletní sortiment barev, lazur a olejů na dřevo zakoupíte v prodejně Barvy M.J.Final, s.r.o. Prodáváme krycí nebo tónovací nátěry na dřevo pro venkovní i vnitřní použití renomovaných výrobců.
Barvy M.J.Final, s.r.o.
Výstavba a rekonstrukce vodovodů a kanalizací
Výstavbu vodovodu nebo kanalizace svěřte do rukou firmy VK – AQUA OLOMOUC. Postaráme se i o rekonstrukci vodovodních nebo kanalizačních sítí.
VK - AQUA OLOMOUC, spol. s r.o. Výstavba vodovodů, kanalizací Olomouc
Zakázková výroba vyfukovacích a vstřikovacích forem - pro plastové dílce, výlisky
Zakázkovou výrobou vyfukovacích a vstřikovacích forem se zabývá Nástrojárna R-TOOLS z Brna. Podle 3D návrhu vyhotovíme formy pro plastové dílce, obaly a výlisky.
Ing. Vladimíra Rumlenová Nástrojárna R-TOOLS
Vysokozdvižné vozíky Caterpillar, Mitsubishi, Hyster, Yale – kompletní servis prováděný odborníky
Kompletní servis, opravy a technické prohlídky vysokozdvižných vozíků značek Caterpillar, Mitsubishi, Hyster, Yale provádí společnost VZV DESTA SERVIS v Olomouci, Přerově a širokém okolí.
Zdenek Šindelář Opravy a servis VZV
Prodej a pronájem automatů na teplé nápoje a jídlo, svačiny, obědy, ale i kávovary
Prodej a pronájem automatů na teplé nápoje a jídlo, svačiny, obědy, ale i kávovary to vše můžete mít s kompletním servisem od firmy DELIKOMAT s.r.o. v rámci celé ČR.
DELIKOMAT s.r.o.
Laserové čištění – ekonomické a ekologické odstranění nečistot z kovů, filtrů, plastů a dalších materiálů
Ekologické a ekonomické odstranění rzi, čištění kovu, forem, plastů, nátěrů, jemných povrchů a dalších materiálů provádí společnost Kovomont Přerov - spol. s r.o. formou laserového čištění.
Kovomont Přerov - spol. s r.o.
Profesionální rámování i paspartování Vašich obrazů, fotografií, diplomů či dětských kreseb
Veškeré sklenářské práce, rámování a paspartování obrazů i fotografií zajistí profesionální sklenáři ze společnosti Sklenářství Josef Müller, které najdete v Uničově i v Šumvaldu.
Sklenářství Josef Müller Izolační skla
Zvěřinové speciality – jelení klobásy, játra z prasete divokého, zvěřinové kosti
Zvěřinové speciality ze zvěřiny z českých honiteb – jelení klobásy, játra z prasete divokého nebo zvěřinové kosti, můžete objednat na e-shopu firmy MORAVIALOV.
MORAVIALOV s.r.o. Prodej, výkup zvěřiny
Kompletní extrudované krmivo Supralif pro psy velkých plemen, které je dobře stravitelné a má velkou energetickou hodnotou
Firma BARDOG group s.r.o. Uherské Hradiště je výhradním dovozcem krmiva Bardog pro EU, v eshopu bardog.cz nakoupíte i nové krmivo Supralif, které má při nízké denní dávce velkou energetickou hodnotu.
Izolace zdiva, základů domu proti zemní vlhkosti, tlakové vodě
Izolace proti zemní vlhkosti, tlakové vodě je klíčová u novostaveb i starších domů. Společnost IZOLACE M se zabývá hydroizolacemi v lokalitě Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj