Aktuální microsite

Mzdy také pro Vaše zaměstnance zpracuje naše společnost PAMAX Consulting
Pokud sháníte firmu, která Vám kompletně povede mzdovou agendu a každý měsíc spolehlivě zpracuje mzdy Vašich zaměstnanců, pak se obraťte na firmu PAMAX Consulting se sídlem v Třebíči.
Plastová okna a dveře kvalitně a za rozumnou cenu
Sháníte-li plastová okna nebo dveře, která budou kvalitní a cenově dostupné zároveň, pak oslovte firmu Okna Bastl se sídlem v Dačicích.
Pečovatelská služba – spojení pacientů se sesterským personálem
Spolehlivé propojení mezi pacienty a sesterským personálem pečovatelské služby přináší společnost ALCAD, s.r.o., díky unikátnímu komunikačnímu systému Sestra-Pacient.
Veterinární ordinace Slovanka Česká Lípa – profesionální ošetření  Vašich čtyřnozích kamarádů.
Veterinární ordinace Slovanka – profesionální ošetření malých i velkých zvířat jak u Vás doma, nebo na Vaší farmě či statku - MVDr. Stanislav Daníček Česká Lípa
Veterinární ordinace SLOVANKA MVDr. Stanislav Daníček
Firemní vína jako dárek z vinařské oblasti Lednicko-valtického areálu
Víno jako dárek pro firemní partnery či spolupracovníky od společnosti VINAŘSTVÍ VALTICKÉ PODZEMÍ s.r.o. Kvalitní moravská odrůdová vína, etikety s Vaším logem či přáním.
VINAŘSTVÍ VALTICKÉ PODZEMÍ s.r.o. Firemní vína, víno jako dárek
Kancelářské vybavení - flipcharty, laminátory, skartovače, vazače, faxy
Prodejna Lenka Šopíková s.r.o. Uherské Hradiště má zaměření na kancelářské vybavení. Na obou prodejnách jsou na prodej flipcharty, laminátory, skartovače, vazače, faxy i ostatní kancelářská technika.
Trapézové plechy na střechu, fasádu, jako střešní krytina - výroba, prodej
Trapézové plechy na střechu, fasádu i jako střešní krytinu dodá společnost Trapézy Soukup s.r.o. Zlín, která se zabývá prodejem i jejich výrobou.
Výroba a opravy hydraulického nářadí pro montážní firmy - lisovací, střihací
Ve společnosti ESTA se zabýváme výrobou lisovacího, stříhacího hydraulického nářadí pro montážní firmy. Provádíme také opravy.
Smuteční služby, sjednání pohřbů, převozu zesnulého, Horní Počernice
Smuteční a pohřební služba Horní Počernice realizuje poslední rozloučení, převoz zesnulého, rakev, urnu, květiny, smuteční oznámení, hudbu na profesionální úrovni.
Úpravy automobilů pro invalidy, montáž přídavného zařízení, Plzeň
Úpravy automobilů pro invalidy, ruční ovládání vozidel za pomoci páčky plynu, brzdy a elektrické spojky, montáž prvků zajišťuje Meta Plzeň, s.r.o., Plzeň.
Betonové stájové rošty pro čistý chov dobytka, Klatovy
Betonové stájové rošty pro chov prasat, skotu a telat, přejezdové a pogumované rošty se zpevněnými hranami a nízkou váhou vyrábí ATRO - BETON, spol. s r. o., Klatovy.
Výroba plotových dílů, doprava a montáž, Tachov
Výroba plotových panelů, bezúdržbových dílů s dlouhou životností, sloupky, branky s povrchovou úpravou dodá a namontuje KOVOVÝROBA HONZÍK, s.r.o., Tachov.
Střední lesnická škola Žlutice, maturitní a učňovské obory
Střední lesnická škola Žlutice nabízí maturitní a učňovské vzdělávání žáků v oboru lesnictví, zahradnictví, mechanizace, opravář motorových vozidel či včelař.
Povrchová úprava brýlových obrub, originální vzhled, malování
Povrchová úprava brýlových obrub, návrh designu, lakování, ruční malování, tampoprint, montáž a konečnou úpravu realizuje top color s.r.o., Janovice nad Úhlavou.
Lešení Praha pro rekonstrukce historických památek, kostelů a soch
Lešení na jakoukoliv stavbu, pro rekonstrukce památek, kostelů, věží, restaurování soch, oltářů, maleb pronajme, dodá a montuje společnost Františka Nováka, Praha.
Trubkové lešení a progresivní systémové lešení LAYHER - pronájem Praha
Trubkové lešení a progresivní systémové lešení LAYHER ALLROUND a BLITZ vhodné pro průmysl a stavebnictví pronajímá společnost Jumar lešení.s.r.o., Praha.
Fasádní lešení Praha Jumar-lešení.s.r.o.
Rašelinové zábaly Praha - snižují bolest a uvolňují svalové spasma
THERAP-TILIA spol. s r.o., Praha realizuje rašelinové zábaly, které snižují bolest, prokrví a uvolňují svalové spasma, regenerují pokožku a urychlují metabolické procesy.
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Prodej nových i ojetých vozů MAN - TGX, TGS, TGM, TGL
Hledáte-li vozy značky MAN k prodeji, není nic jednoduššího než si je vybrat u společnosti KDH AUTO&Truck service s. r. o., která je dceřinou společností firmy Truck Service Zlín a zabývá se právě prodejem nových i ojetých vozů značky MAN jako jsou TGX, TGS, TGM, TGL. Vozidla značky MAN jsou řazeny do váhových skupin, které se pohybují od 7,5 ...
Obec Ostrovec - Lhotka s unikátní soustavou čtyř mlýnů a nádhernou přírodou, lokalita filmařů
Vesnice s rekreačními objekty, prodejnou smíšených potřeb i mysliveckým sdružením naleznete v obci Ostrovec-Lhotka u Rokycan. Obec s malebnou krajinou a svědomitě udržovanými domky i chalupami.
Vedení účetnictví, profesionální daňové poradenství, precizní zpracování auditu, Louny
Široké služby v oblasti financí a účetnictví poskytuje společnost MK - účetní a daňová s.r.o. z Loun. Zajišťujeme veškeré daňové úkony vhodné jak pro drobné podnikatele, tak i větší firmy.
Soustružené díly ze dřeva, dřevěné hračky, nábytkové úchytky, vyspravovací dřevomateriály
Dřevěné konstrukce i spojovací materiál různého typu Vám dodá společnost Vlček Jiří s.r.o. z Čestic. Vyrábíme dřevěné hračky, úchyty a další okrasné díly vhodné pro restaurování i zdobení nábytku.
Komplexní dopravní služby, autodoprava tuzemská i zahraniční, moderní vozový park
Přepravu zboží po celé Evropě moderními vozy zajišťuje společnost KOUBA Trans, s.r.o. z obce Zdice v okresu Beroun. Provádíme kompletní dopravní služby včetně chladírenské i expresní přepravy.
KOUBA Trans, s.r.o.
Sportovní stavitelství, profesionální výstavba sportovišť, hřiště pro letní i zimní sporty
Odborníky na sportovní stavby včetně výstavby umělých povrchů naleznete u prosperující firmy Sport-Technik Bohemia s.r.o. z Prahy. Navrhneme a postavíme sportovní areál přesně dle Vašich představ
Autoservis a pneuservis Modřice, příprava na STK, odborný servis pro osobní a dodávkové vozy
Kompletní opravy vozidel včetně přípravy na STK provádí autoservis CAR CHECK s.r.o. sídlící v Modřicích. Zajistíme veškeré lakýrnické a karosářské práce včetně diagnostiky.
Těžba dřeva, péče o les, zahradu i ovocný sad, rizikové kácení stromů, Český Ráj a Podkrkonoší
Celkovou péči o les i zahradu poskytuje společnost Martin Plachta - lesnické a zahradnické práce z Lomnice nad Popelkou. Zajistíme kácení dřevin, pěstební práce i prořezávání ovocných stromů.