Aktuální microsite

Pracovní agentura – nábor zaměstnanců
Pokud hledáte kvalitní pracovní sílu, neváhejte oslovit pracovní agenturu Agency worker company s.r.o. z Brna, která se Vám postará o nábor nových zaměstnanců.
Garážová vrata - nové a vysoce kvalitní, sekční posuvná, výsuvná, křídlová nebo roletová vrata.
Garážová vrata, různých typů jako jsou sekční posuvná, výsuvná, křídlová nebo roletová od firmy Okna&Company, s.r.o. v Třebíči - nová a vysoce kvalitní vrata.
Nevecom Premium - nové vozy Škoda, Volkswagen, Audi, Seat
Prodej nových prémiových vozidel značky Škoda, Volkswagen, Audi, Seat, špičkové služby, servis, poradenství zajišťuje společnost AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o., Kladno.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. Autorizovaný prodejce Renault, Dacia
Obec Podmoky, chalupářská oblast na Vysočině s nalezišti zlata jako kulturní památkou
Obec Podmoky je malá vesnice u Havlíčkova Brodu nacházející se na pomezí Středočeského kraje a kraje Vysočina. Obec s významnými s archeologickými nalezišti zlatonosné rudy a rozsáhlými rybníky.
Střední odborná škola se zaměřením na veřejnosprávní činnost, denní i dálkové studium
Středoškolské vzdělání v oblasti veřejné správy i soukromém sektoru poskytuje Střední odborná škola Olomouc spol. s r.o. Předáváme a prohlubujeme znalosti žáků v právním systému, účetnictví i IT.
Designový nábytek a doplňky do interiéru i exteriéru od českých i zahraničních výrobců
Francouzský designový nábytek dle Vašeho specifického vkusu naleznete u společnosti Decoform, s.r.o. z Prahy 3. Pestrý sortiment venkovního, ložnicového i restauračního nábytku.
Restaurace s tradiční českou kuchyní, rozvozem chutného obědového menu pro firmy, Trutnov
Ryze českou kuchyni s dobře vychlazeným pivem Vám zajistí Restaurace U Draka Aleš Kratochvíl v Trutnově. Příjemně zařízená restaurace s wifi a pravidelnými sportovními přenosy O2 TV.
Denní stacionář pro děti s kombinovaným postižením, pedagogická i rehabilitační péče
Komplexní péči o děti s mentálním a pohybovým postižením zajišťuje Integrační centrum Zahrada v Praze 3 Žižkov. Usilujeme o maximální rozvoj postižených dětí po stránce sociální i osobnostní.
Skleněné flakóny a flakónky dle objemu, s rozprašovačem na parfémy, e-shop, příslušenství
Elegantní flakónky do kabelky každé ženy dodává ryze česká společnost Pavla Skálová z Nýrska. Flakóny s balónkem i rozprašovačem v nejrůznějších barvách, velikostech a materiálech.
Požární technika, hasicí přístroje a příslušenství, prodej, spolehlivé revize, okres Most
Kontrolu hasicí techniky i požárních hydrantů poskytuje společnost Pavel Mrnka z obce Lom na Mostecku. Zajišťujeme maximální bezpečnost zdraví i majetku v odvětví požární ochrany.
Obec Smidary, rodiště spisovatele Jiřího Šotoly a MUDr. Babáka, zakladatele VŠ v Brně
Na soutoku řeky Cidliny a Javorky se nalézá malá obec Smidary patřící do okresu Hradec Králové. Vesnice je významná svou řadou historických památek i bohatým společenským životem.
Služby pro průmyslové objekty, generální úklidy, čištění strojů, precizní průmyslové mytí
Kompletní jednorázové i pravidelné úklidové práce zajišťuje společnost Centrum integrovaných služeb, spol. s r.o. z Příbrami. Postaráme se o precizní umytí oken, vyčištění podlah i kamene.
LED svítidla a světelné zdroje pro byty, kanceláře a průmyslové stavby, velkoobchod Praha
Světlo do Vašich domovů, kanceláří i skladů přinese společnost LEDLUX s.r.o. sídlící na Praze 10. Zajistíme LED svítidla s vysokým výkonem, dlouhou životností a maximální odolností.
Autoškola v Brně, řidičské oprávnění pro motocykly, osobní a nákladní vozy a automobily
Řidičskému umu Vás naučí v Brně, kde působí P&P Pohodová autoškola P&P Traffic Academy s.r.o. Zajišťujeme komplexní řidičskou výuku pro všechny, kteří chtějí jezdit dobře a bezpečně.
Základní škola Praha 1 se zaměřením na výuku cizích jazyků, česko-italský program pro cizince
Kvalitní vzdělávání dětí s důrazem na výuku cizích jazyků poskytuje Základní škola J. Gutha-Jarkovského sídlící na Praze 1 Nové Město. Škola pro cizince a bilingvní žáky pocházející z Itálie.
Základní škola J. Gutha-Jarkovského
Otěruvzdorná, vysokopevnostní ocel, zpracování plechů, Hodonín
Plechy z kvalitní oceli, vysokopevnostní, neprůstřelné a nástrojové plechy, prodej, dodávka a zpracování realizuje společnost GAMA OCEL, spol. s r. o., sídlící v Hodoníně.
GAMA OCEL, spol. s r.o. plechy oděruvzdorné
Nízkonákladová ofsetová tiskárna, tisk letáků, grafické studio, Praha
Tiskárna VS Tisk v Praze nabízí kvalitní tisk letáků, plakátů, časopisů, brožur i vázaných knih za bezkonkurenční ceny. Poskytujeme grafické práce a reklamní materiály pro Vaši společnost.
Obec Bartoušov na Vysočině, kulturní a sportovní život, památky
Obec Bartoušov v okrese Havlíčkův Brod na Vysočině je vesnice s bohatým kulturním i sportovním životem, historickými památkami, rybníky a značenými turistickými trasami.
Řešení pro úspory energií, automatizace budov, měření a regulace
Inteligentní budovy, automatizace budov pro snížení energetické náročnosti, návrh řešení, opatření, konzultace v oblasti úspory energie realizuje BUILDSYS, a.s., Brno.
Špičkové strojní vybavení - Horizontální vyvrtávačka
Zajistíme Vám prvotřídní strojírenskou výrobu, vlastníme kvalitní strojní vybavení včetně horizontální vyvrtávačky - TOMAS s.r.o. Hradec Králové
Kvalitní a spolehlivá lineární technika a vedení
Nabízíme sortiment lineární techniky a lineárního vedení včetně obchodního a technického servisu - COROLL s.r.o. Hronov
COROLL s.r.o. Prodej ložisek Hronov
Servis, opravy a repase vysokotlaké techniky a odstředivých čerpadel a technické poradenství
Firma AQ PUMPY, s.r.o. poskytuje servis, opravy a repase vysokotlaké techniky a odstředivých čerpadel. Taktéž poskytují i technické poradenství a servisní smlouvy.
AQ PUMPY, s.r.o.
Závěsná optotypová tabule s osvětlením i bez - pro snadné vyšetření ostrosti zraku
Závěsné optotypové tabule s osvětlením i bez něj pro snadné vyšetření ostrosti zraku zajišťuje pro ordinace, nemocnice i ambulance firma Laboratorní a zdravotnická technika Opting Servis v Ostravě.
Jídelny Hülsta prodej Praha – pro náročné zákazníky s vytříbeným vkusem
Stylové jídelny v luxusním provedení, které uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky s vytříbeným vkusem, prodává Hülsta & KOINOR Studio v Praze.
HOME STYLE s.r.o. Hülsta & KOINOR Studio
Datová centra – DC – individuální řešení na míru
Osvědčená řešení rozmístění rozvaděčů pro datová centra, ale i individuální návrhy na míru, nabízí společnost KABEL Trade Praha s.r.o.