Aktuální microsite

Kovovýroba - zábradlí na balkoně, nerezové zábradlí, ocelové zábradlí
Kovovýroba - zábradlí na balkoně, nerezové zábradlí, ocelové zábradlí jedině do firmy RS evostyl s.r.o. Brno Vyrábí a montuje zábradlí na zakázku dle požadavku zákazníka.
Získali jsme první místo v prestižní realitní soutěži CIJ Awards ČR 2019
Developerská a investiční společnost PASSERINVEST GROUP, a.s. získala prvenství v soutěži CIJ Awards za rekonstrukci budovy A v BB Centru v Praze 4.
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Komplexní laparoskopické portfolio, zdravotnické přístroje a materiál
Zdravotnické přístroje pro laparoskopii, instrumentační techniku a zdravotnický materiál nabízí firma LaparoTech Instruments s.r.o. v Brandýse nad Labem.
Trafostanice a transformátory, nové i repasované, revize a údržba
Prodej nových i repasovaných transformátorů, jejich revizi, údržbu, pravidelný servis i výkup nevyužívaných transformátorů nabízí společnost OSEP, spol. s r.o. z Karlových Varů.
Montované haly, montáž, opláštění, dodávka ocelových konstrukcí
Komplexní služby ve výstavbě montovaných hal, dodávka ocelových konstrukcí, montáž, opláštění, jeřábnické práce, montáž dveří realizuje KLEINEIDAM, s.r.o.
KLEINEIDAM, s.r.o.
Zemní a demoliční práce, ruční a strojní výkopy, Ostrava
DEMONTSTAV, s.r.o. z Ostravy nabízí stavební a bourací práce, demolice, zemní, terénní a výkopové práce, zhotovení komunikací a zpevněných ploch i úpravu a údržbu zeleně.
Lisování plastů a výlisků pro automobilový a elektrotechnický průmysl, výroba, montáž
Specialisty na vstřikování plastů naleznete u společnosti Gaudium Industrialis s.r.o. se sídlem v Oloví u Sokolova. Lisujeme plasty a výlisky, poskytujeme služby v oblasti náhradního plnění.
Gaudium Industrialis s.r.o.
Identifikační, stravovací a docházkové systémy, turnikety, terminály, servis a údržba
Spolehlivé systémy pro snazší identifikaci i kontrolu osob navrhuje společnost Z-WARE s.r.o. sídlící v Brně Slatina. Systémy projektujeme na míru dle specifických požadavků každého zákazníka.
Zpracování a prodej dřeva, řezivo pro truhláře a stavaře
Zpracování dřeva, sušení a prodej řeziva z listnatých stromů, truhlářské a stavební řezivo, dubové pražce zhotovuje a prodává společnost Dřevo M&J spol., s.r.o., okres Blansko.
Strojní omítky, rychle z certifikovaných materiálů, Opavsko
Strojní omítky do interiéru i exteriéru, izolační, sádrové, hliněné, vápenocementové provádí společnost PFB strojní omítky s.r.o., okres Opava.
Regálové systémy do skladů a kanceláří, paletové i policové regály
Vybavení do skladů, archivů a dílen, mobilní a stabilní regálové systémy dodává společnost BEG BOHEMIA, spol. s r.o., Brno. Realizujeme projekční řešení regálů ve Vašich prostorách.
BEG BOHEMIA, spol. s r.o.
Profesionální diagnostika filtru pevných částic DPF, FAP pro osobní i nákladní auta
Profesionální diagnostikou filtru pevných částic DPF pro osobní a nákladní auta se zabývá autoservis a pneuservis společnosti OSP spol. s.r.o. v Moravském Krumlově.
Profesionální demoliční práce – demolice staveb, domů, mostů, ocelové konstrukce atd.
Demolicí průmyslových staveb, domů, mostů, ocelových konstrukcí a dále i recyklací stavební suti se zabývá společnost AWT Rekultivace a.s. nejen v okolí Ostravy a Karviné, ale i v dalších okresech.
Ajurvédské masáže - lymfatické, detoxikační, masáž obličeje, plosky nohou
V Ayurveda centre Zlín se zaměřujeme na ajurvédské masáže - věnovat se Vám budou rodilí maséři ze Srí Lanky. Provádí lymfatické, detoxikační masáže i masáž obličeje či plosky nohou.
Realizace zimních zahrad z plastových profilů – přijatelná cena, snadná údržba
Zimní zahradu z plastových profilů, které jsou vysoce odolné vůči vlhku a UV záření, Vám za přijatelnou cenu navrhne a realizuje firma BOHEMIO s.r.o.
Obec České Velenice s česko-rakouským komunitním centrem FENIX i kulturním domem Beseda
Město České Velenice je malá obec rozprostírající se na území českého příhraničního regionu jižní Čechy. Obec je významná svou česko-rakouskou spoluprací, díky níž pořádá řadu kulturních akcí.
Město České Velenice
Zdvihací zařízení a výtahy osobní, nákladní, návrh a výroba na míru, renovace, servis
Standardní i atypické výtahy Vám navrhne, vyrobí a dodá společnost Výtahy Filipčík s.r.o. z obce Velká Hleďsebe na Chebsku. Zrealizujeme nový výtah na zakázku a zajistíme opravu toho starého.
Kované podvozkové díly pro automobilový průmysl, kování a obrábění hliníku, výroba Kamenice
Kvalitní kované díly pro dekorativní a průmyslovou oblast zhotovuje společnost Strojmetal Aluminium Forging, s.r.o. z Kamenice u Prahy. Vyrábíme pevné díly i pohony na míru s dlouhou životností.
Čerpací stanice Rokycansko, pohonné hmoty benzin, nafta, propan, dálniční známky, prodej
Kvalitní pohonné hmoty Natural 95 a Diesel pořídíte u firmy Čerpací stanice Rokycany. Spravujeme síť benzinových pump s prodejem dálničních známek, provozních kapalin i lahví propan-butan.
Kvalitní úklidový servis, jednorázové a pravidelné úklidy pro firmy i průmyslové objekty
Spolehlivé úklidové práce komerčních prostor i průmyslových objektů provádí společnost Gabriela Facility Management Gabriela Žehová z České Lípy. Umyjeme Vám okna, vyčistíme koberec i dlažbu.
Sektorový nábytek a nábytkové sestavy do dětských a studentských pokojů – e-shop
Kompletní sortiment sektorového nábytku a nábytkových sestav do dětských a studentských pokojů za příznivé ceny zakoupíte prostřednictvím e-shopu Nábytek-aktiv.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Pohřební služba Česká Lípa - kompletní kremační a pohřební služby po celé ČR
H&H AUXILIA s.r.o. je pohřební služba se sídlem v České Lípě. Pomůže Vám v těžkých životních chvílích, vyřídí za Vás veškeré náležitosti spojené s úmrtím.
H&H AUXILIA s.r.o.
Nový, modernější Volkswagen Passat – spolehlivý automobil pro každý den
Pořiďte si nový, moderní Volkswagen Passat, který se stane Vaším spolehlivým pomocníkem pro každý den. K dostání u prodejce INTERMOBIL ve Znojmě.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Kastrace, kleštění kocourů a sterilizace koček - řešení nežádoucího množení
Pokud přemýšlíte o kastraci aneb kleštění kocoura či sterilizaci kočky, obraťte se na veterinární ordinaci MVDr. Savioly v Ostravě, kde poskytujeme profesionální péči pro vaše mazlíčky.
Dětské tréninkové plenkové kalhotky, natahovací plenky Ostrava
Dětské tréninkové natahovací plenkové kalhotky Bambo Nature Pants jsou univerzální a tedy vhodné pro kluky i holky. Vyzvednout si je můžete v Ostravě nebo nechat poslat v rámci celé České Republiky.
ABENA