Aktuální microsite

Cateringové služby - obložené mísy, chlebíčky, zákusky
Kompletní cateringové služby, včetně obsluhy a veškerého vybavení pro Vás v okolí Třebíče zajistí Řízkova ve Střítěži. Připravíme rodinné oslavy, párty, rauty, firemní večírky.
Zpracování kamene Praha – výroba venkovních i vnitřních obkladů, krbů, náhrobků
Společnost Daha Nehvizdy, s.r.o. z Prahy, přímí dovozce a zpracovatel přírodního kamene, nabízí své služby výroby kamenných obkladů do koupelen, kuchyní, interiérů i exteriérů.
Bezpečnostní nádoby na kontaminovaný odpad pro laboratoře a ambulance Praha
Společnost Biogen Praha, s.r.o. vyrábí a nabízí nádoby na kontaminovaný odpad různých velikostí, které jsou vhodné do každé laboratoře či ambulance.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Výkup elektromotorů s měděným vinutím, kovový odpad, kovošrot
Výkup nejen elektromotorů s měděným vinutím (bez převodovek a řemenic), ale i kovového odpadu, kovošrotu a barevných kovů, nabízí firma Kovošrot Ivančice.
Stavební materiál na tepelnou izolaci, hydroizolační materiály - prodej za výhodnější ceny
Nakupujte stavební materiál za výhodnější ceny ve stavebninách EKOČEK s.r.o. v Jiřících u Znojma. Specializujeme se na prodej materiálu na tepelnou izolaci a hydroizolačních materiálů.
Stavebniny EKOČEK
Pronájem nových i používaných multifunkčních zařízení Praha - od malých tiskáren formátu A4 až po velká tisková zařízení
Pro snížení nákladů za tisk a kopírování využijte možnost výhodného pronájmu nových i používaných multifunkčních velkých zařízení i malých tiskáren formátu A4 od společnosti TOMADOS s.r.o. z Prahy.
Levný mobilní operátor - výhodné tarify, šetřete s námi již od první vteřiny.
LAMA energy a. s. se sídlem v Hradci nad Moravicí je také levný mobilní operátor, který Vám nabízí levné tarify. Šetřete s námi již od první vteřiny!
Výroba rychloběžných rolovacích průmyslových vrat Králův Dvůr -  40 tisíc vyrobených vrat na 4 kontinentech
Vyrábíme sekční vrata jak rovná, tak s obloukem pod strop se standartními vratovými panely o síle 40 , 60 a 140 mm, dále se speciálně vypěňovanými panely z nejrůznějších materiálů a různých barev.
Kvalitní plastové vchodové dveře pro rodinné domy s dekorativními prvky
Designové, ale zároveň odolné a pevné. Takové jsou plastové vchodové dveře pro rodinné domy ivančické společnosti IVAPLAST s.r.o.
Hutní nerezový materiál, velkoobchod | Brno
Dodáme Vám kvalitní ploché korozivzdorné produkty z různých typů oceli. Pracujeme s kovem austenitickým, martenzitickým, žáruvzdorným, feritickým a duplexním.
ITALINOX, s r.o. Velkoobchod nerezová ocel
Hodiny, hodinky, budíky – krásný dárek pro Vaše blízké
Pokud kupujete hodinky, hodiny či budíky a jste z okolí Ivančic, pak navštivte Zlatnickou dílnu Radky Horníčkové. Vaše spokojenost je zaručena.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Chladicí a mrazicí technika Praha - prodej pro obchody i restaurace
Co mají společného supermarkety, restaurace a menší obchůdky s potravinami? Ke svému provozu potřebují kvalitní mrazící a chladící techniku.
Prodej řemeny klínové, průmyslové, levné ložiska, gufera pro vaše stroje a zařízení
Pro Vaše stroje a mechanické zařízení dodává společnost TOBA Plus, s.r.o. řemeny (např. klínové, průmyslové), ložiska, či dokonce gufera, které vyrábějí firmy Řetězy Vamberk, NKE, AKE nebo Řetězárny.
Zahradnické produkty, hnojivo, mulčovací kůra, substráty, zemina
Zahradnické produkty přímo od výrobce ASB GRÜNLAND spol. s r. o. pro profesionály, realizační firmy či zahrádkáře nabízíme hnojivo, mulčovací kůra, substráty, zemina.
ASB GRÜNLAND spol. s r. o. zahradnické produkty
Hasicí technika, přístroje, prodej, revize, požární prevence, Hranice
Prodej hasicích přístrojů a jejich kontrolu zajišťují odborníci od společnosti Jiří Matyska sídlící v Hranicích I – Město. Provádíme revize veškerých hydrantových systémů i požárních uzávěrů.
Základní škola rodinného typu, vzdělávání dětí do pátého ročníku, individuální přístup
Základní škola, Mírová pod Kozákovem, příspěvková organizace zajišťuje kvalitní vzdělávání s důrazem na individuální přístup. Vzděláváme děti v malém, ale příjemném a klidném kolektivu.
Ploché a šikmé střechy, výstavba a rekonstrukce, Olomouc
Ploché a šikmé střechy, komplexní řešení pro nové střechy i rekonstrukci, vazníky, krovy, dodávku řeziva realizuje IZOTECH MORAVIA, spol. s r.o., Olomouc.
Logistická společnost, zahraniční přeprava potravinářského zboží chladícími vozy
Tuzemská a zahraniční přepravu potravinářského zboží chladícími vozy, nákladní dopravu spotřebního zboží realizuje logistická společnost Meyer Logistik s.r.o., okres Praha-východ.
Reklamní a marketingový direct mail, grafické studio, Praha
Reklamní a marketingový direct mail, návrh, tisk, kompletace, balení a rozeslání zásilek realizuje grafické studio Česká mailingová společnost, s.r.o., Praha.
Česká mailingová společnost, s.r.o. ČMS
Zpracování BCF příze z polyamidu, PA vláken pro výrobu koberců
Zpracování BCF příze z polyamidu, polyamidových PA vláken pro výrobu koberců, závěsů, oděvů, motorových komponentů či umělých trávníků realizuje LOGIT, s.r.o.
Velkoobchodní a maloobchodní prodej kotevní techniky Náchod
Zavítejte do Náchoda a navštivte firmu Spojovací a upevňovací materiál Novotný s.r.o. Těšíme se na Vaši návštěvu při nákupu kotevní techniky.
Výhodné přestavby vozidel LPG montáž a servis
Pohonem vozidla na LPG šetříte nejen svojí peněženku, ale i životní prostředí, LPG servis i montáž - AUTOELEKTRO ČERNÝ Liberec
AUTOELEKTRO ČERNÝ Autoservis Liberec
Sjednocování vložek, zámků na centrální klíč - uzamykací systémy pro RD, kancelářské budovy
Společnost Moučka-SYMO s.r.o. poskytuje v regionu Zlín a Rožnov pod Radhoštěm službu sjednocování vložek, zámků na centrální klíč. Uzamykací systémy na 1 klíč jsou vhodné pro kancelářské budovy i RD.
Prodej krmných obilovin Ústí nad Orlicí
Zajišťujeme prodej krmných obilovin z vlastní rostlinné produkce - SILYBA a.s. Dolní Dobrouč