Aktuální microsite

Zajištění rychlejších a jednodušších celních postupů – proclení zboží, režim tranzitu, deklarace
Rychlejší a jednodušší celní postupy zajistí firma Garantrans s.r.o., která je držitelem osvědčení AEO – Ověřený hospodářský subjekt. Postaráme se o dokumentaci, proclení zboží, režim tranzitu atd.
Průmyslové čtečky čárových kódů – rychlé a přesné
O rychlé a efektivní odbavení výrobků, logistiku i prodej se postarají průmyslové čtečky čárových a QR kódů od společnosti MEGATRON, s.r.o. se sídlem v Praze.
Školení obsluhy montážních plošin - základní, opakovací školení obsluhovatelů pracovních plošin
Firma PLOŠINY CZ s.r.o. zajišťuje školení obsluhy montážních plošin pro zájemce z celé ČR. Sídlíme v Nivnici - Zlínský kraj. Jde o základní i opakovací školení obsluhovatelů pracovních plošin.
Prodej včelařských samolepících etiket s ochrannými známkami ČSV
Široký sortiment samolepících etiket na obaly s medem a medovinou za rozumné ceny včetně zásilkového prodeje nabízí společnost METAPIS z Cizkrajova.
METAPIS Ing. Lea Andrejsová
Vločkovací činidla pro čištění odpadních vod, Sokolov
Společnost SOKOFLOK, s.r.o. ze Sokolova dodává vysoce účinné organické flokulanty, koagulanty a další speciální chemikálie pro úpravu a čištění vod.
Chráněné bydlení v severních Čechách, Horní Poustevna
Sociální službu Chráněné bydlení v rodinném domku v Horní Poustevně a v bytech ve Šluknově poskytuje Integrované centrum pro osoby se zdravotním postižením Horní Poustevna.
Výroba laminátových dílů a plastů, vyztužené plasty, ruční laminace
BV PLAST s.r.o. nabízí laminátové díly vyráběné ruční laminací pro auta či stroje. Sídlíme ve Vernéřově, výrobní haly máme v Klášterci nad Ohří a v Lubenci.
Firemní školení a teambuilding Sedlčany - prostory k pronájmu
Prostory k pronájmu pro firemní školení či teambuilding spolu s ubytováním jsou Vám k dispozici v Sedlčanech v okrese Příbram ve Strnadovském mlýně.
Strnadovský Mlýn Ubytování v penzionu Sedlčany
Komfortní ubytování na Šumavě, v centru města Klatovy, se stylově zařízenou restaurací
Příjemné ubytování v historické budově původně měšťanského sídla naleznete v Klatovech, kde sídlí URBO s.r.o. - Hotel Ennius. Tradičně zařízený hotel a restaurace s českou i světovou kuchyní.
Hotel Ennius***
Vybavení na fotbal - Eshop, prodej tréninkový dres, rozlišovací triko, rozlišovač, fotbalový míč
Společnost M-TRADE Zlín dodává vybavení na fotbal i další sporty. Vybrat si můžete rozlišovač - rozlišovací triko, dres v různých barvách, fotbalový míč i kopačky. V eshopu je na prodej mnoho dalšího.
Výživový poradce pro lidi s nadváhou pomáhá se zdravým hubnutím při skupinové i individuální terapii
Nutriční poradce pomáhá při hubnutí pacientům s nadváhou formou skupinových či individuálních terapií. Navštivte poradenské a rekondiční centrum Prozit MUDr. Šárky Andělové, CSc. v Ostravě.
Kamenická výroba z žuly, mramoru a břidlice Praha
Kamenická výroba z žuly, mramoru a břidlice je stále velmi potřebná a aktuální.
Zájmové kroužky pro děti i dospělé, sport, tanec, příroda, angličtina
Organizování zájmové činnosti pro děti i dospělé ve sportovních, tanečních, jazykových a přírodovědných oborech zajišťuje Dům dětí a mládeže Blovice, okres Plzeň-jih.
Sudy pro skladování a přepravu nebezpečného zboží pro petrochemický a chemický průmysl
Ocelové sudy vyrobené lisováním nebo stříháním polotovarů zhotovuje společnost Greif Czech Republic a.s. z Ústí nad Labem. Používáme moderní technologie šetrné k životnímu prostředí.
Vedení účetnictví, daňová přiznání, zastupování na úřadech, Olomoucký kraj
Komplexní vedení účetnictví, daňové evidence, zpracování daňových přiznání, mezd a vedení personální agendy zajišťuje Taťana Kučerová v Olomouci.
Stavební firma, rekonstrukce domů a bytů, pozemní stavitelství, Plzeň
Plzeňská stavební společnost Družstvo Stav Inter Kontakt provádí rekonstrukce domů a bytů, výstavbu budov, stavební, zednické a zemní práce.
Luxusní hotel, ubytování s výhledem na Olomouc a Svatý Kopeček, soukromé wellness pokoje
Komfortní ubytování v minimalistickém stylu Vám poskytnou v Olomouci, kde sídlí Hotel Nutrend World. Moderní hotel s kvalitními postelemi, designovou koupelnou, kávovarem i plochou TV.
Mostní ložiska na uložení nosných konstrukcí mostů, elastomerová
Dodávku mostních ložisek, elastomerových i hrncových, včetně dopravy a zákaznického servisu nabízí společnost Jana Vladaře – HELMOS v Olomouci.
Pomoc a podpora seniorů, mentálně postižených i handicapovaných klientů, komplexní péče
Provozem domovů pro seniory i osoby se zdravotním postižením se zabývá společnost Městská správa sociálních služeb v Mostě - příspěvková organizace. Pomáháme klientům v jejich těžkých situacích.
Mezinárodní a vnitrostátní doprava, kamionová přeprava, transport nebezpečného nákladu
Spolehlivou přepravu zboží po tuzemsku i zahraničí zajišťuje společnost Tempo Trans s.r.o. z obce Knínice u Boskovic. Poskytujeme rychlou a profesionální silniční přepravu.
Kompletní hasičské stříkačky PPS12 - prodej, servis, renovace a náhradní díly na požární techniku
Prodej, servis, renovace a náhradní díly na požární techniku a kompletní hasičské stříkačky PPS12 zajistí Ing. Josef Pavlištík. Provádí veškeré opravy motorů a čerpadel hasičských stříkaček.
Hasičské stříkačky PPS 12 Ing. Pavlištík Josef
Semináře, kurzy pro neziskovky-účetnictví, daně neziskové organizace
Vzdělávací agentura JVN Uherské Hradiště pořádá kurzy, semináře pro pracovníky neziskové organizace pro vedení účetnictví a neziskové organizace Jihomoravský,Zlínský kraj.
Spolehlivá půjčovna přívěsných vozíků, krátkodobý i dlouhodobý pronájem
Půjčovnu přívěsných vozíků provozuje společnost POLYCHROMA s.r.o. se sídlem v Krnově. Zajistí dlouhodobý i krátkodobý pronájem za příznivé ceny s vratnou zálohou.
Sádrokartonářské práce - montáž sádrokartonových konstrukcí a systémů
Odborníky na montáž sádrokartonových konstrukcí a systémů je stavební společnost OULEHLA-REAL s.r.o., která provádí sádrokartonářské práce v okolí Brna-venkov.
Drtící a třídící lžíce, drcení, třídění a recyklace
Produkty pro třídění, drcení a recyklaci dodává společnost RENOMAG spol. s.r.o., působící v okolí Rosic a Brna. Jsme výhradními zástupci značek INTERTRACTOR, ESCO, PASSINI GROUP.