Aktuální microsite

Levné originální tonery a cartridge, renovace tonerů
Levné originální tonery a cartridge prodává v Brně společnost SPIN SERVIS s.r.o. Snižte své náklady na tisk díky našim kvalitním tonerům.
Vyberte si v naší optice dioptrické brýle nebo kontaktní čočky
Sháníte-li dioptrické brýle s bifokální nebo multifokální čočkou, pak navštivte jednu z prodejen optiky Šárky Kocandové a vyberte si ty pravé pro Vás
Výroba nábytku z malajského dubu Jílové u Prahy – cenově výhodný a odolný
Potřebujete vyrobit nábytek na míru? Truhlářství - Přemysl Škarvada z Jílové u Prahy se specializuje na zakázkovou výrobu nábytku z odolného a cenově výhodného malajského dubu.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
KUKA roboty speciální Praha – pro paletizaci a práci u lisů
Speciální roboty KUKA, která nabízí společnost BLUMENBECKER Prag s.r.o., naleznou své využití především při paletizaci, při práci u lisů nebo při obsluze odlévacích zařízení.
Výroba reklamních kostýmů Praha - maskoti, rekvizity, taneční kostýmy, péřové ozdoby
Pražská společnost Image on Stage, s.r.o. se zabývá zakázkovou výrobou maskotů, reklamních či tanečních kostýmů, tvorbou interiérů a výrobou péřových ozdob.
Robotické svařovací buňky – mobilní, cenově dostupné
Mobilní a cenově dostupné robotické svařovací buňky od společnosti BLUMENBECKER Prag s.r.o. se stanou nepostradatelným pomocníkem i ve Vaší výrobě.
Klempířské práce pro stavební klempířství a střechy Chomutov
Výstavba a rekonstrukce střech, tesařské, pokryvačské a klempířské práce pro stavební klempířství, montáž svodů a oplechování realizuje Tomáš Malecký, Chomutov.
Směnárna - Exchange Praha
Cizincům i tuzemským návštěvníkům jsme připraveni prodat či od nich nakoupit různé druhy valut.
Bezpečnostní bublinkové obálky výroba Praha - obsah je chráněn bezpečnostním uzávěrem obálky
Společnost ProTrade, s.r.o. nabízí bezpečnostní obálky z 3vrstvého polyethylenu o rozměrech C3, B4, B5, pro cenné psaní a zásilky české pošty ve velikostech C4, C5.
Nerezové děrované a dekorativní plechy | Paskov - Ostrava
Kvalitní děrované a dekorativní nerezové plechy naleznete v našem katalogu.
ITALINOX, s r.o. Prodej nerezové plechy, trubky, tyče
Komfortní byty na Vysočině – nové bytové domy
Komfortní bydlení na Vysočině v nových bytových domech s byty do osobního vlastnictví v nově budovaném komplexu Rezidence Forota v Bystřici nad Pernštejnem.
Lineární roboty, odebírače vtoků a kompletní řešení IML
Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o. nabízí roboty CNC, odebírače vtoků a systémová řešení pro obalový průmysl díky výkonné automatizaci IML. Jsme součástí WITTMANN group se sídlem v Rakousku.
Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o.
Autodoprava Strakonice, přeprava rozměrných nákladů a sypkých hmot
Autodoprava Václava Kotlíka-FABAK nabízí služby v oblasti dopravy a přepravy včetně dopravy sypkých materiálů a přepravy rozměrných nákladů ve Středočeském kraji.
Terénní úpravy, hloubení základů, výkopové práce, Čimelice
Zemní a výkopové práce provádí Václav Mrákota v okrese Písek. Nabízíme terénní úpravy, rovnání či svahování terénu, výkopy jímek, bazénů, izolací, inženýrských sítí i demoliční práce.
Prodej držáků a konzol pro dřevěná i kovová madla k zábradlí – e-shop
Prodejem držáků, konzol a dalších dílů, jako jsou záslepky či koncovky, pro dřevěná i kovová madla k zábradlí, se zabývá na svém e-shopu s nerez komponenty společnost Anděl CZ s.r.o.
Anděl CZ, s.r.o.
Autocentrum Kladno – kompletní péče o vozy od prodeje po servis
Prodejce nových a prověřených ojetých vozů AUTOCENTRUM NEVECOM v Kladně nabízí zákazníkům kompletní služby od prodeje vozů až po pravidelný servis či jednorázovou servisní prohlídku.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. Autorizovaný prodejce Renault, Dacia
Zdravotnický materiál, technika a přístroje - LaparoTech Instruments
Společnost LaparoTech Instruments s.r.o. se sídlem v Brandýse nad Labem – Staré Boleslavi dodává špičkové lékařské přístroje a zdravotnické vybavení.
Střešní práce, ploché i šikmé střechy na klíč, izolace plochých střech
Nové střechy spolu s tepelnou izolací a izolací proti vodě, komplexní střešní práce na klíč na plochých i šikmých střechách, izolace plochých střech realizuje Střechy Fides.
Šlechtění osiva, šlechtitelská stanice, osivo - prodej a výroba
Výrobu a prodej, šlechtění různých druhů osiv, travní směsi, šlechtitelská stanice, osiva léčivých rostlin, pícnin dodává společnost AGROGEN, spol. s r.o. v Brně.
Střechy, střešní systémy – poradenství, prodej, realizace
Komplexní služby v oblasti střech a střešních systémů poskytuje společnost Prodom CZ s.r.o. z Humpolce. Váš zkušený a spolehlivý partner při realizaci střechy.
Haly pro sklady a logistiku – projektová kancelář
Projekty pro stavbu hal pro skladování a logistiku včetně speciálních potravinářských provozoven připraví společnost PMZ PROJEKT, spol. s r.o. z Prahy.
PMZ PROJEKT, spol. s r.o. Projekty pro potravinářský průmysl
Mobilní prezentační systémy, Pop-up stěny, přenosné expozice prodej
Prodejce prezentačních a propagačních systémů, prezentační stěny Roll-up a Pop-up, přenosné expozice, stolní stojánky a stojany
Activity promotion s.r.o.
Prodej notebooku nebo výměna prasklého skla tabletu, displeje mobilu - kompletní servis
Prodej notebooku i výměnu prasklého skla tabletu a displeje mobilu spolehlivě zajistí v Jihlavě společnost M-SOFT, spol. s r.o., která zajišťuje i kompletní servis.
Krašlovice, obec v okrese Strakonice, krásná krajina, turistika
V malebné krajině jižních Čech najdeme malou obec Krašlovice, která láká turisty, cykloturisty i vodáky. Spousty zajímavostí a památek v okolí.
Přibližování dřeva lanovými systémy, šetrná těžbu dřeva - Šumava
Firma Hanko CZ, s.r.o. Vám nabízí služby v oblasti těžby a přibližování dřeva lanovými systémy, harvestory a vyvážecí technikou na Šumavě.