Aktuální microsite

Přídavná zařízení pro stavební a zemědělskou techniku, výroba a prodej náhradních dílů
Vysoce kvalitní součástky pro stavební a zemědělské stroje zhotovuje společnost Jaromír Konvička z Osoblahy v Moravskoslezském kraji. Vyrábíme svahovací a podkopové lžíce i trhací háky.
Rostlinná a živočišná výroba se zaměřením na pěstování obilovin, chov skotu a produkci mléka
Na rostlinnou a živočišnou výrobu se specializuje společnost TEAM, v. o.s. - zemědělská výroba z obce Černuc u Kladna. Kvalitní produkce cukrové řepy i řepky s chovem vysoce užitkového skotu.
Rodinné zahradnictví, pěstování a prodej okrasných rostlin, ovocných dřevin, údržba zahrad
Pěstování květin, keřů a stromů se věnují v rodinném zahradnictví Naďa Málková - Zahradnictví Tursko u Prahy. Bohatý výběr okrasných rostlin, stromků, balkonových květin včetně příslušenství.
Geodetická kancelář, geodetické a zeměměřičské práce po celé ČR, vytyčování hranic pozemků
Spolehlivé geodetické práce poskytují geodeti ze společnosti GEOUNIVERSUM v.o.s. se sídlem na Praze 10. Provádíme veškeré zeměměřičské úkony pro jednotlivce i projekční a stavební firmy.
Potraviny Nová Paka, bohatý sortiment čerstvých potravin, nápojů i drogistického zboží
Bohatý výběr potravin a dalšího zboží umožňuje firma Potraviny Nová Paka Ladislav Knap. Pro naše zákazníky máme připraveno pečivo, ovoce, zeleninu, mléčné výrobky, uzeniny, nápoje i drogerii.
Potraviny Nová Paka Ladislav Knap - Anton
Výroba a rozvoz obědů pro firmy i domácnosti, výběr z pěti jídel, čerstvé a kvalitní suroviny
Chutné obědy pro zaměstnance i členy rodiny připravuje společnost Sato Hradec Králové, v. o. s. sídlící v Jaroměři. Vaříme chutné pokrmy z čerstvých a kvalitních surovin od prověřených dodavatelů.
Přistavění kontejneru a následný odvoz zahradního odpadu, trávy, listí a zeminy
Přistavění kontejneru na odvoz zahradního odpadu jako je listí, tráva a zemina, a následný odvoz zajišťuje společnost BOŠ spol. s.r.o. v okolí Znojma, Jemnice a Moravských Budějovic.
BOŠ spol. s r.o.
Ekologie, posuzování vlivů na životní prostředí, poradenství
Ekologické audity, autorizované posuzování vlivů na životní prostředí EIA a SEA, poradenství v oblasti chemických látek, odpadů, vody zajišťuje Ing. Jaromír Pokoj, okres Blansko.
Výcvik řidičů všech skupin Benešov – trpělivý a profesionální přístup lektorů
Potřebujete najít kvalitní autoškolu s trpělivým přístupem lektorů v Benešově a okolí? Neváhejte kontaktovat Autoškolu Šeda, která nabízí výcvik řidičů všech skupin motocyklů a automobilů.
Konferenční prostory, firemní akce - Říčany u Prahy
Tříhvězdičkový hotel Pratol nabízí luxusní ubytování a konferenční prostory pro konání jakýchkoliv akcí.
Generální opravy hasičských stříkaček PPS12, čerpadel a vývěv na zakázku
Generální opravy hasičských stříkaček PPS12, čerpadel, motorů a vývěv na zakázku zajišťuje Ing. Josef Pavlištík z Kelče u Vsetína. Dodává také náhradní díly na požární techniku.
Hasičské stříkačky PPS 12 Ing. Pavlištík Josef
Dodávky plynu od ČEZ Dobřichovice - žádosti o připojení, převod, ukončení odběru
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. z okolí Dobřichovic jsou kontaktním místem společnosti ČEZ pro dodávky plynu. Smluvním partnerem jsou již od roku 2005.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. Smluvní partner ČEZ
Lekce jógy na míru pro začátečníky, pokročilé - Hatha Joga, Ashtanga Vinyasa Joga
V Ayurveda centre Zlín se zaměřujeme i na lekce jógy - přizpůsobíme lekce na míru, Hatha Joga pro začátečníky i Ashtanga Vinyasa Joga pro pokročilé.
Přístupový systém Praha 6, zamezí vstup neoprávněným osobám
Zamezit přístupu neoprávněných osob do prostorů zařídíte pomocí přístupových systémů karet. Identifikační čipy jsou modernější obdobou klíčů. Navíc nejen že dokážou zamezit vstupu neoprávněných osob do místností, umí i identifikovat místa, kde a kdy k pokusu o vstup došlo a čí karta byla využita. Díky systému PowerKey máte možnost rozložit ...
Paletové dopravníky Praha 4, unesou až 60 kilogramů s maximální rozměrem nákladu 64 x 64cm
Rychlé a bezpečné paletové dopravníky montuje společnost FlexLink Systems. Naše paletové dopravní systémy unesou náklad o velikosti až 640 x 640mm o váze až 60 kilogramů na jednu paletu.
Rekonstrukce vodoinstalačních rozvodů
Rekonstrukci vodoinstalačních rozvodů provádí v okolí Třebíče a Moravských Budějovic společnost SIGETY & ŠÁRKA s.r.o
Doprava stavební mechanizace a strojů
Soukromá společnost Železnice Peštál s.r.o., to je spolehlivý přepravce stavební mechanizace a strojů. Využijte výhod, které naskýtá železniční přeprava!
Výroba a rekonstrukce částí strojů Dvůr Králové nad Labem - elektrotechnické a technologické celky
Zabýváme se výrobou a rekonstrukcemi elektrotechnických částí strojů a technologických celků - UNIREG spol. s r.o. Dvůr Králové nad Labem
UNIREG spol. s r.o. Výroba elektrických zařízení
Židle a lavice do čekáren Praha – mnoho variant podle Vašeho přání
Široký výběr a téměř nekonečné možnosti kombinací nabízí sestavy čalouněných, plastových a dřevěných židlí a lavic do čekáren od společnosti Enprag s.r.o. z Prahy.
Vozítka pro děti Beroun - koloběžky a tříkolky pro děti od 4 let s parkovacími stojany
Koloběžky a tříkolky dodáváme jednotlivcům i mateřským školkám. Koloběžky jsou vhodné pro děti od 4 let a tříkolky od 3 let s maximální nosností do 30kg.
Vojtova metoda pro dospělé – účinná léčba pohybového aparátu, fyzioterapie
Účinnou léčbou pohybového aparátu se zabývá Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. František Golla z Opavy, kde provádí také Vojtovu metodu pro dospělé.
Bezpečnost na prázdninách – edukativní omalovánky pro školáky
Dříve než začnou prázdniny, vydává IV-Nakladatelství s.r.o. se sídlem v Praze edukativní omalovánky pro školáky s názvem Bezpečnost na prázdninách.
IV-Nakladatelství, s.r.o. Preventivní a osvětové publikace
Oprava hodin a hodinek Praha 3 - Tradiční hodinářství
Kompletní opravy pánských a dámských hodinek, budíků, kukaček, starožitných hodin.
Hodinářství Praha 3 Jaroslav Moučka
Stroje pro rychlé zpracování surovin Praha - krouhače, roboty, škrabky, nářezové stroje
Širokou nabídku profesionálních strojů pro zpracování potravinářských surovin od robotů, škrabek, nářezových strojů až po krouhače nabízí restauračním zařízením GASTROART CZ,spol. s r.o. z Prahy.
Autoservis a pneuservis pro osobní i dodávkové auta všech značek
Autoservis a pneuservis Autoopravna KFK s.r.o. Vám v Ostravě - Vítkovicích nabízí komplexní autoservisní i pneuservisní služby osobních i dodávkových aut všech značek.
Autoopravna KFK s.r.o. Autoservis Ostrava Vítkovice