Aktuální microsite

Kamionová, námořní a letecká přeprava, spolehlivé logistické služby, nákladní doprava
Spolehlivého dopravce se stabilním týmem pracovníků naleznete u společnosti BOHEMIA CARGO s.r.o., jež sídlí na adrese Děčín XII – Vilsnice. Doručíme Vaše zboží do celého světa.
Požární bezpečnost staveb, projekce, dodávka, servis s využitím moderních technologií
Realizaci i těch nejsložitějších projektů v ČR i zahraničí zajišťuje společnost AMPeng s.r.o. z Prahy. Najdeme spolehlivé bezpečnostní řešení pro jakoukoli stavbu a jiné objekty.
Prodej motocyklů včetně zprostředkování servisu, diagnostiky i výměny pneu
Kromě samotného prodeje motocyklů se vám firma Motosport Ladislava Milostného z Třebíče postará také o jejich servis, výměnu pneu včetně provedení diagnostiky vašeho stroje.
Trapézové plechy jako opláštění kontejnerů, stavebních buněk, modulárních staveb
Pořiďte si trapézové plechy od firmy Trapézy Soukup s.r.o. Zlín, které využijete jako kvalitní opláštění kontejnerů, buněk či modulárních staveb.
Odborné učiliště, střední vzdělání s výučním listem – malíři, truhláři, zedníci i čalouníci
Odborné učiliště a Praktická škola, Lipová - lázně nedaleko Jeseníku zajišťuje střední vzdělání s výučním listem. Nabízíme tříleté obory pro malíře, truhláře, zedníky, čalouníky, zahradníky a další.
Žulové stěnové teplovodní topení Kashmir gold - vytápění přírodním kamenem
Žulové stěnové teplovodní topení Kashmir gold nabízí naše společnost BETON. A KAMEN. AUG-FRED, která působí v okolí Opavy a Ostravy. Jedná se o stěnové vytápění přírodním kamenem.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Dynamická pryžová těsnění pro automobily, lisované pryže, výroba a export v rámci Evropy
Na výrobu automobilového těsnění se specializuje firma Saar Gummi Czech s.r.o. SGC z Červeného Kostelce. Kvalitní těsnění dveří a kapoty pro většinu evropských vozidel.
Podzemní stavební práce prováděné hornickým způsobem, hloubení šachet, ražení tunelů
Podzemní práce pro hornické účely či stabilitu podzemních prostor zajišťuje společnost Podzemní stavby Brno, s.r.o. z Moravských Knínic. Zpevníme opěrné zdi pomocí technologie stříkaného betonu.
Kombajnová sklizeň obilovin, řepky, slunečnice a kukuřice, setí obilovin, moderní stroje
Setí a sklizeň cukrovky i obilovin zajišťuje Agroprogres - Servis, s.r.o. sídlící v Dubicku u Šumperka. Provádíme kompletní zemědělské služby za pomoci moderních techniky.
Vzduchotechnika a klimatizace na klíč, odborná montáž, profesionální servis, Chomutov
Montáž, dodávku i kompletní servis vzduchotechniky a klimatizace zajišťuje energická společnost EBOG CV s.r.o. Vzduchotechnika, klimatizace z Chomutova.
Daňové poradenství - osobní poradce, profesionální konzultace pro fyzické i právnické osoby
V rámci daňového poradenství se můžete obrátit na společnost Účtárna na střeše s.r.o. působící v okolí Havířova a Karviné, která Vám zajistí osobního poradce poskytujícího profesionální konzultace.
Bourací práce a demolice Kutná Hora
Demolice provádíme vlastní nejmodernější technikou a náš tým tvoří profesionálové s mnohaletou praxí.
Nový Ford Mondeo - elegantní vůz s prvotřídním vybavením pro rodiny i podnikání
Firma HLOUCH MOTORS s.r.o. se zabývá prodejem starších ojetých vozů, ale i nových vozů mezi něž patří například Ford Mondeo, který je nejenom elegantní, ale také má prvotřídní vybavení.
Prodej snadno stravitelného a dietního krůtího masa Jičín
Zabýváme se chovem krůt a nabízíme výrobu a prodej krůtího masa a výrobky z něj - Rodinná farma Nový Dvůr Jiří Kořínek
Výroba, dodávka schodišť, dřevěné součásti na výrobu schodišť-šprušle, sloupky, madla
Výroba a dodávka schodiště, sloupky, šprušle, madla celodřevěné, v kombinaci s nerezí a další výrobky poskytuje firma DIKADESIGN s.r.o. z Višňové v okresu Znojmo.
Tažná zařízení a elektropřípojky pro automobily, certifikovaný výrobce tažných systémů
Tažná zařízení pro všechny modely aut vyrábí mezinárodní společnost SVC Group s.r.o. sídlící v Náchodě. Pestrý sortiment tažných zařízení od kulových systémů až po prémiové elektronické čepy.
Eurookna, prodej dřevěných a kastlových oken, interiérových dveří
Odborníky na výrobu eurooken naleznete u společnosti Dahepo PV-CZ s.r.o. sídlící v Prostějově. Vyrábíme prvotřídní dřevěná okna a dveře včetně nábytku zhotoveného na zakázku.
Stavební firma, rekonstrukce koupelen, bytů, zednické práce, okres Kolín
Stavební práce a další činnosti zajišťuje společnost Zdeněk Vokolek z obce Břežany u Kolína. Provádíme rekonstrukce bytů, kompletní zednické, obkladačské i instalatérské práce.
Vyšší odborné vzdělání v oboru zahraničního obchodu a cestovního ruchu, moderní škola
Pokrokové vyučovací metody, zahraniční stáže i rozšířenou výuku cizích jazyků umožňuje studium na vzdělávací instituci GOODWILL - vyšší odborná škola, s.r.o. z Frýdku-Místku.
Praktická lékařka pro dospělé, Praha 4, Budějovická poliklinika, prevence a diagnostika
O Vaše zdraví se postará zkušená lékařka MUDr. VÁCHOVÁ Margita s.r.o. ordinující na Praze 4. Provádíme veškeré lékařské úkony od preventivní až po léčebnou péči a očkování.
Specializovaná nástrojárna Lanškroun - výroba, zpracování a oživení tvářecích nástrojů
Nástrojárna se zaměřuje na výrobu tvářecích nástrojů, forem pro vstřikování termoplastů i dvoukomponentních, měřících přípravků, automatizací pro vstřikování plastů a náhradních dílů.
Rychlý a kvalifikovaný servis vozů všech značek
Provádíme odborné autoelektrikářské práce, kvalitní servis vozů pro všechny typy značek - AUTOELEKTRO ČERNÝ Liberec
AUTOELEKTRO ČERNÝ Autoservis Liberec
Obrábění, CNC Jičín - vertikální obráběcí centrum
Provádíme obrábění svařenců pro malé i velké firmy, atypická, kusová výroba na zakázku i sériová výroba - INZA Rohoznice s.r.o. Jičín
Servis pro gastro provozy Praha
Provozujete restauraci, fast food či jídelnu a potřebujete spolehlivý servis zařízení jako jsou kávovary, ledničky nebo konvektomaty? Techniky z Alfatech Company s.r.o. z Prahy.
Příjmové a expediční linky Chrudim - šetří váš čas i náklady.
Naše kvalitní třídící expediční linky se postarají o plynulý chod příjmu, třídění, dopravu a expedici zásilek - TMT a.s. Chrudim
TMT a.s. Chrudim Dopravníkové systémy