Aktuální microsite

Zámečnické práce, výroba klíčů a otevírání mechanických zámků
Kompletní zámečnické práce v okolí Prahy a středních Čech nabízí firma Zámečnictví Petr Machytka, jehož provozovnu najdete na ul. Pavlišovská 1290 v Praze-Horních Počernicích.
Pořádání kulturních akcí, divadel, koncertů a plesů, Hodonín
Kulturní dům Hodonín je příspěvková organizace, která pořádá kulturní a společenské akce – divadelní představení, plesy, koncerty pro děti i dospělé.
Automatizace pro řídicí a bezpečnostní systémy, technologie v oboru měření a řízení
Měřící technologie pro optimalizaci provozu firem dodává společnost Emerson Automation Solutions s.r.o. z Prahy 3. Nacházíme ideální řešení v oblasti automatizace podnikových systémů.
Výstavba, rekonstrukce a opravy rodinných domů, bytů, bytových jader, stavební práce
Kompletní výstavbu rodinných domů zajišťuje společnost Larysa Prodanets sídlící v obci Hvozdice u Hradce Králové. Veškeré stavební i řemeslné práce provádíme rychle a vždy v domluveném termínu.
Kompletní úklid domácností, kanceláří i průmyslových objektů, mytí oken i podlah, Cheb
Pravidelné úklidové práce domovů i rozlehlejších prostor provádí společnost LOBBY ÚKLID CHEB Pavel Břicháček z Chebu. Precizně umyjeme okna, podlahy, vyčistíme koberce i čalounění.
Občerstvení na klíč pro slavnostní příležitosti
Firma JOSPO a.s. Holešov má bohaté zkušenosti s přípravou občerstvení pro různé slavnostní příležitosti. Působí v lokalitě Kroměříž, Zlínský kraj.
Komplexní výstavba, rekonstrukce vodohospodářských a inženýrských staveb
Komplexní výstavbu a rekonstrukci vodohospodářských a inženýrských staveb realizuje spolehlivý dodavatel INSTA CZ s.r.o. Součástí dodávek je i projektová dokumentace.
Rozvoz jídel a celého chutného poledního menu pro firmy
Rozvoz teplých i studených jídel, ale také celého chutného obědového menu včetně polévky pro firmy v okolí Třebíče zajišťuje Řízkovna ze Střítěže.
Míchací centrum - míchání, tónování barev, fasádních omítek na počkání
Firma TERMO zateplení, s.r.o. je prodejce zateplovacích systémů a barev, využívají nás firmy hlavně z regionu Kroměříž, Přerov. Naše míchací centrum provádí míchání, tónování barev, omítek na počkání.
Tenzometry Praha – přesné a citlivé snímače síly a zatížení
Přesné a citlivé tenzometry od společnosti MEGATRON, s.r.o. se sídlem v Praze se postarají o měření síly tahu i tlaku.
Lékařka pro děti a dorost do 19 let, pediatrie, poradna, Vizovice
Péče o děti a dorost v oboru praktického lékařství, prevence, diagnostika a léčba, očkování, odběry zajišťuje pediatr MUDr. Ilona Klímková s ordinací ve Vizovicích.
Obkladačské práce Praha, obklady koupelen, pokládka dlažby
Vnitřní a venkovní obklady různých velikostí a materiálů – keramika či sklo, pokládku dlažby, stěrkovou hydroizolaci realizuje Milan Hansik, Praha.
Optika Ostrava, dioptrické a sluneční brýle, brýlové obruby
Brýlové obruby dámské, pánské a dětské, brýlové čočky na míru s různou úpravou, sluneční brýle, kontaktní čočky a jiné pomůcky zakoupíte v Optice u Stodolní, Ostrava.
Profesionální čistírna s moderní technologií, čištění a praní prádla
Profesionální chemická čistírna PEROLA v Praze 4 nabízí široké spektrum služeb v oblasti čištění oděvů, koberců a kůže, praní, žehlení a mandlování prádla i opravy či úpravy oděvů.
Vodoinstalace, plynařské a topenářské práce, okres Havlíčkův Brod
Instalace vody, topení a plynu, montáž umyvadel, van, WC, rozvody z oceli, mědi či plastu, prodej materiálu realizuje JOCHOVO s.r.o., Světlá nad Sázavou.
Topografie polovodičových výrobků Praha – znalost právní úpravy
Hledáte odborníky na patentové právo v oblasti topografie polovodičových výrobků? Pak se spolehněte na Patentovou a advokátní kancelář Rott, Růžička & Guttmann a spol.
Rott, Růžička & Guttmann a spol. Patentová, známková a advokátní kancelář
Komplexní služby v oblasti izolací, hydroizolace střech, nádrží
Hydroizolace i zateplení plochých střech, hydroizolace teras, balkonů, lodžií i vodních nádrží a další izolační práce nabízí Izolatérství Václava Kašpara v Chocni.
Stavební a zemní práce, výstavba a rekonstrukce domů na klíč
Komplexní stavební a zemní práce včetně staveb na klíč zajišťuje firma KONOPA Vladimír s.r.o. Součástí služeb je i autodoprava vč. přepravy sypkého materiálu.
Konstrukce a hydroizolace šikmých i plochých střech z foliových plechů, zateplování fasád
S realizací šikmé i ploché střechy s kvalitní střešní krytinou si poradí společnost ALVA 92 a.s. sídlící na Praze 6 Břevnov. Postavíme pevnou střechu se spolehlivou izolací.
Zahradnické a lesnické práce, mulčování příkopů, udržování zeleně i rizikové kácení
O celoroční údržbu zeleně ve městech i vesnicích se postará firma Václav Voráček z obce Třebycínka na Klatovsku. Zajistíme vše od sekání trávy až po kompletní péči o stromky a keře.
Odpadové hospodářství se zaměřením na barevné kovy, papír, likvidace a demontáže zařízení
Zpracováním kovového odpadu se zabývá společnost MODIT, spol. s r. o. sídlící v Pavlovicích u Přerova. Zaměřujeme se především na výkup barevných kovů, kabelů včetně likvidace strojních celků.
Notářská kancelář, závěti, dědická řízení, předmanželské a obchodní smlouvy, poradenství
Komplexní rozsah notářských činností poskytuje JUDr. Josef Kawulok – notář z Ostravy. Zajišťujeme veškeré notářské úkony počínaje uzavíráním smluv až po bezpečnou úschovu peněz a listin.
Palivové dřevo štípané i rovnané, smrkové, dubové i habrové dříví, doprava a prodej
Dřevo na topení s vysokou výhřevností naleznete u firmy Veronika Ondrášková - palivové dřevo z obce Oleška u Prahy. Disponujeme širokým sortimentem palivového dřeva různé tvrdosti i pevnosti.
Stavební a výkopové práce, kontejnerová doprava, odvoz sutě, komplikované terénní úpravy
Profesionální terénní úpravy pro stavební účely poskytuje společnost Miroslav Durek ze Svojetic u Prahy. Provádíme kompletní zemní práce a zajišťujeme spolehlivou dodávku materiálů i odvoz suti.
Výrobky z plastů, plastové nádrže pro chemický průmysl, septiky, žumpy, montáž rozvodů
Výrobou plastových bazénů, van i septiků pro účely průmyslových závodů se zabývá společnost H 2 plast s.r.o. z obce Stružnice. Moderní výrobní program s využitím ekologicky nezávadných materiálů.