Aktuální microsite

Prodej elektromotorů Siemens, měděných lakovaných drátů
Společnost ELVIKO s.r.o. zajišťuje v lokalitě Zlínský a Jihomoravský kraj distribuci, prodej elektromotorů SIEMENS a měděných lakovaných drátů, vodičů od firmy SCHWERING & HASSE GmbH.
Autoservis oprava, repase servořízení, servis převodovky
Autoservis Klimacar provede servis převodovky i repase a běžné opravy servořízení pro osobní, užitkové i nákladní vozy.
Protiprachové filtrační polomasky pro vaši bezpečnou ochranu dýchacích cest
Pro práci ve znečištěném prostředí jistě oceníte jemné protiprachové filtrační polomasky společnosti ZVG CZ s.r.o. ze Znojma, která dbá nejen o bezpečnou ochranu vašich dýchacích cest.
ZVG CZ s.r.o.
Balóny, míče na fotbal, volejbal, házenou, basketbal a další sportovní potřeby pro míčové sporty
Společnost M-TRADE Zlín je dodavatel sportovních potřeb pro míčové sporty. Fungujeme jako velkoobchod, maloobchod i eshop. Vybírejte u nás balóny, míče na fotbal, volejbal, házenou i basketbal.
Zajištění svatebních hostin
Kvalitní a chutný catering pro Vaši svatební hostinu, včetně prostření slavnostní tabule, cateringového vybavení a párty stanů, dodá Řízkovna ze Střítěže.
Slevový a věrnostní program v oční optice Pardubice
Nabízíme široký sortiment brýlí, brýlových obrub, slunečních brýlí, brýlových čoček a skel, využijte slevový a věrnostní program.
Pronájem konferenčních prostor, sálů a učeben s velkou kapacitou osob
Jsme Kulturní zařízení města Boskovice a zabýváme se nejen pronájmem konferenčních prostor, sálů a učeben pro plesy, divadelní představení a jiné vícehodinové akce.
Venkovní stínění - předokenní žaluzie, rolety a látkové markýzy
Vhodné venkovní stínění, které pomůže eliminovat sluneční záření a ohřev interiéru, seženete u společnosti BASTL, působící v Dačicích a okolí.
Technické služby občanům, firmám a obcím Kutná Hora
Poskytujeme služby městu Kutná Hora, okolním obcím, firmám a občanům.
Lázně v zahradě Evropy, lázeňské procedury, léčení a komfort v hotelu Spa Resort Lednice ****
Lázně Lednice na Moravě poskytují lázeňské pobyty pro pohybové ústrojí a pohybový aparát a nově otevřený Spa Resort Lednice, Vám nabízí komfortní ubytování v luxusním Knížecím apartmánu.
Výroba klišé - tiskové formy pro tampónový tisk
Společnost DAVEX - CZ Zlín je dodavatel klišé - připraví tiskové formy pro tampónový tisk. Výroba kvalitního klišé je nezbytná pro kvalitní tisk. Firma působí nejen v lokalitě Zlínský kraj.
Užijte si relaxační vinné nebo pivní koupele v zámeckém hotelu
Relaxační vinné nebo pivní koupele v zámeckém hotelu si můžete v okolí Ostravy užít v unikátním hotelu Zámek Zábřeh.
Dělení materiálu - řezání kovů laserem a plazmou, vysoká přesnost řezu
Dělení materiálu, řezání kovů laserem a plazmou, řezání libovolných tvarů a otvorů s vysokou přesností řezu provádí firma AT Weldsteel s.r.o. v Brně.
Veřejné osvětlení, pouliční sloupy veřejného osvětlení, silniční stožáry
Výrobou a dodávkou veřejného osvětlení, pouličních sloupů veřejného osvětlení, silničních stožárů se zabývá společnost VYSTO Kobylí, s.r.o. v Šakvicích.
Prodej a montáž stínící techniky Třebíč, žaluzie, rolety, markýzy Vysočina.
Prodej a montáž stínící techniky, žaluzie, rolety venkovní a vnitřní, na motor i ruční pohon, markýzy na Vysočině od firmy Okna&Company, s.r.o. v Třebíči
Revize rentgenových přístrojů, servis, Jindřichův Hradec
Revize, servis, kontrola a radiační ochrana rentgenových přístrojů, zubních RTG, skiagrafických a veterinárních rentgenů zajišťuje Karel Zeman, Jindřichův Hradec.
Zahradník s maturitou Střední lesnické škole Žlutice
Střední lesnická škola Žlutice, okres Karlovy Vary, studium čtyřletého maturitního oboru Zahradník, příprava na studium VŠ a zaměstnání v lesích či zahradnických společnostech.
Polymerbetonové krmné žlaby pro skot a prasata Klatovy
Krmné žlaby z polymerbetonu pro dobytek, různých velikostí a typů, s velkou odolností, trvanlivostí zhotovuje společnost ATRO - BETON, spol. s r. o., Klatovy.
Projekční činnost v oboru elektro, trafostanic, Tábor
Projekce v oblasti elektro rozvodů a zařízení v dome a průmyslových budovách, projektové dokumentace skutečného provedení rozvoden realizuje Ing. Pavel Dvořáček, Tábor.
Dětský lékař, ordinace v Jindřichově Hradci
Pediatrická ordinace v Jindřichově Hradci - MUDr. Miroslava Žižková zajišťuje preventivní, diagnostickou a léčebnou péči pro děti od narození do 19 let.
Ruské vízum Praha - turistické, tranzitní i obchodní
Ruské vízum turistické na 30 dnů, tranzitní pro cestování přes Ruskou federaci i obchodní při firemních jednáních zajistí společnost Agnesa Bohemia s.r.o., Praha.
Agnesa Bohemia s.r.o. Víza do zemí s vízovou povinností Praha
Security & Safety Beroun - komplexní bezpečnostní služby
Ochrana hmotného a nehmotného majetku, osob, komplexní bezpečnostní služby, zabezpečovací a kamerové systémy zajišťuje Security & Safety společnosti A-ROYAL Service s.r.o., Beroun.
Soukromá kožní ordinace Praha 12, vyšetření a léčba kožních chorob
Soukromá Kožní ambulance Zárubova, s.r.o. v Praze 12 se specializuje na vyšetření a léčbu kožních chorob, odstranění bradavic a lékařskou konzultaci v oblasti dermatologie.
Stavby plynovodů Praha, plynové potrubí z oceli i z polyetylénu
Stavby plynovodů, rekonstrukce, opravy a údržba plynového potrubí z oceli i z polyetylénu všech dimenzí a tlaků realizuje společnost REVIS - Praha, spol. s r.o.
Služby SčVK v regionech Ústeckého a Libereckého kraje
Severočeské vodovody a kanalizace a.s. zajišťují komplexní služby v regionech Ústeckého a Libereckého kraje jako dodávka pitné vody, odvod a čištění odpadních vod.