Aktuální microsite

Ubytování u lyžařského areálu Studenov v Rokytnici nad Jizerou
Penzion LENOCH v Rokytnici nad Jizerou, ubytování až 56 osob v blízkosti lyžařského areálu Studenov. Vhodné pro rodiny s dětmi i lyžařské kurzy.
Vrchní syntetická univerzální barva pro lesklé nátěry kovových povrchů - Korozal Email
Dalším produktem společnosti Slovlak CZ Zlín, který má univerzální použití je Korozal Email - vrchní syntetická univerzální barva pro lesklé nátěry kovových povrchů. Použít lze i na dřevo, beton.
Rekonstrukce koupelen, přestavba bytového jádra do týdne - včetně 3D vizualizace
Společnost HABERL-spol. s r.o. přijímá zakázky na rekonstrukce koupelen a přestavby bytového jádra v regionu Zlínský kraj, Uherské Hradiště. Na Vaši žádost připravíme i 3D vizualizaci.
Lahodná a kvalitní lahvová vína z mikulovské vinařské oblasti
Lahodná a jakostní lahvová vína z mikulovské vinařské oblasti, ať už se jedná o bílá, červená, růžová, oranžová či šumivá vína, zakoupíte na webových stránkách vinařství Vílo Lípa Mikulov.
Laserové navařování práškem Praha – hladký a pevný svar bez porezit
Pokud hledáte metodu čistého a hladkého svaru pro kovové součásti CNC a jiných strojů, informujte se o progresivní technologie laserového svařování práškem u společnosti NOVAPAX CZ s.r.o. Praha.
NOVAPAX CZ s.r.o. Opracování povrchů Praha
Prodej vozů Ford, záruční a pozáruční servis, náhradní díly
Majitelé vozu Ford mohou svěřit svůj vůz firmě Auto Viki a.s. Zlín, která je autorizovaným prodejcem vozů Ford a poskytuje záruční a pozáruční servis. Na prodej náhradní díly pro vozy Ford.
UHPC betony sbírají ocenění v kategorii inženýrské stavby za lávku v Čelákovicích
Společnost TBG METROSTAV s.r.o. vyvinula speciální pevné a trvanlivé UHPC betony, které za své využití při stavbě lávky v Čelákovicích získaly mezinárodní ocenění v kategorii inženýrské stavby.
TBG METROSTAV s.r.o. Betonárna Praha - Rohanský ostrov
Dárkové poukazy na pokojové, balkonové i zahradní rostliny od Zahradnictví Petro
Květiny a rostliny jako dárek zaručeně potěší. A pokud si může obdarovaný vybrat sám, platí to dvojnásob. Darujte proto dárkový poukaz od Zahradnictví Petro Mělník!
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Prodej ovocných stromů a ovoce ze šlechtitelské stanice
Prodej ovocných stromů od firmy AGROGEN, spol. s r.o. Výpěstky ovocných stromků, školkařské výpěstky pro drobnou spotřebu i rozsáhlé výsadby.
Kurzy zaměřené na tepelné zpracování kovů - Ostrava
Odbornému vzdělávání zaměstnanců a potřebným kurzům v oblasti tepelného zpracování kovů se věnuje společnost Hutní montáže - Svarservis Thermoprozess Cooperheat s.r.o v Ostravě.
Zakládání staveb, zemní a výkopové práce, terénní úpravy, Praha
Zakládání staveb, zednická a řemeslnická činnost, zemní a výkopové práce, terénní úpravy, obklady koupelen, pokládku dlažby a montáž sádrokartonů zajišťuje AP Staving Group s.r.o., Praha.
Značková optika, dioptrické brýle a čočky, péče o zrak
Kvalitní a kompletní péče o zrak, dioptrické brýle a brýlové čočky, kontaktní čočky, základní i luxusní obruby prodává Oční optika Boháčová, Vysoké Mýto a Rychnov nad Kněžnou.
Už se nemusíte trápit s odhady tržní ceny nemovitostí či bytu
Nebojte se určit cenu Vaší nemovitosti - rádi poradíme s odhady Vašich nemovitostí - využijte našich rad a zkušeností s nemovitostmi či byty - realitní kancelář RELIA
RELIA s.r.o. Realitní kancelář v centru Liberce
Pekárna, ruční výroba pečiva a zákusků Praha, tradiční receptury bez chemických přísad
Pečivo vyrobené z domácích surovin a bez potravinářských náhražek naleznete na pultech prodejen rodinné firmy Pekárna Kabát, s.r.o. z Prahy 4. Voňavé a křupavé rohlíky i koláče jako za našich babiček.
Rostlinná výroba, semenářství, pěstování semen máku, hořčice, kmínu, sóji a jetele
Zemědělskou produkcí máku, hořčice i sóji se zabývá společnost AGRO KMÍNEK, spol. s r.o. z Prahy 8 – Ďáblice. Zajišťujeme kvalitní rostlinnou výrobu včetně balení a čištění semen.
Penzion poblíž Zlína - Levné ubytování ve dvoulůžkovém, čtyřlůžkovém pokoji a mini kemp
Penzion u Balkánce najdete poblíž Zlína, ve Vizovicích. Poskytujeme levné ubytování ve dvoulůžkovém nebo čtyřlůžkovém pokoji. Na zahradě je možnost postavit stan v mini kempu.
Dárkový poukaz na ajurvédskou masáž, lekce jógy
V Ayurveda centre Zlín můžete pořídit svým blízkým dárkový poukaz na ajurvédskou masáž a také na lekce jógy. U nás získáte rovnováhu na všech třech úrovních - tělo, mysl i duch.
Profesionální veterinář - kastrace feny a psa z chovatelských i zdravotních důvodů
Dnes již běžně feny i psy podstupují kastraci, ať už z chovatelských či zdravotních důvodů a u veterináře MVDr. Richarda Savioly v Ostravě navíc kromě profesionality oceníte také osobní přístup.
Vánoční dárkové sety piva potěší a zaženou žízeň
Pivo z Českého ráje v originálních vánočních, dárkových baleních z PIVOVARU ROHOZEC, a.s. Turnov.
Pronájem jednotlivých kanceláří a prodejny s výlohou Liberec
Nabízíme pronájem jednotlivých kanceláří a prodejny s výlohou v Liberci, dohodou nájemné dle počtu m2+ služby + provize s DPH - RELIA s.r.o.
RELIA s.r.o. Realitní kancelář v centru Liberce
Podlahové vytápění a podlahové systémy zajistí společnost SIGETY&ŠÁRKA s.r.o.
Uvažujete-li nad podlahovým vytápěním, neváhejte oslovit firmu SIGETY&ŠÁRKA s.r.o., odborníky ve svém oboru nejen přes podlahové systémy.
Realizujeme kompletní služby na stavebních výlukách
Sháníte-li firmu, která Vám zajistí realizaci kompletních služeb na stavebních výlukách, pak oslovte společnost Železnice Peštál se sídlem v Třebíči
Kovovýroba, kovoobrábění, CNC soustružení a frézařské práce
Zakázková kovovýroba, kovoobrábění – ocel, mosaz, měď, CNC obrábění, soustružnické a frézařské práce zajišťuje společnost KOVOKACHLÍK, Brno – venkov.
Stavební projekce pozemních, dopravních a vodohospodářských staveb
Stavební projekce, projektové dokumentace a zakládání pozemních budov a hal, dopravních a vodohospodářských staveb a geotechniky realizuje Fundos, spol. s r.o., Brno.
Pěstování stromků, keřů, okrasných rostlin, prodej školkařského materiálu
Okrasné rostliny, listnaté a jehličnaté keře, okrasné dřeviny, ovocné stromky a růže různých velikostí pěstuje a prodává Ovocná a okrasná školka Příbor.