Aktuální microsite

Pěstování stromků, keřů, okrasných rostlin, prodej školkařského materiálu
Okrasné rostliny, listnaté a jehličnaté keře, okrasné dřeviny, ovocné stromky a růže různých velikostí pěstuje a prodává Ovocná a okrasná školka Příbor.
Malotřídní základní škola na Turnovsku, zájmové kroužky
Malotřídní základní škola Přepeře na Turnovsku v okrese Semily, vzdělávání prvního stupně ZŠ, se školní družinou a bohatou nabídkou zájmových kroužků sportovní, výtvarných.
Špičková zdravotnická technika, prodej a distribuce prvotřídních lékařských přístrojů
Lékařskou techniku, servis i zákaznickou podporu poskytuje společnost MEDATA, spol. s r.o. z Brna – Černá Pole. Zprostředkováváme zdravotní přístroje na vysoké technické úrovni.
Pozemní stavitelství, kompletní stavby a rekonstrukce bytů, rodinných domů, Brno, projekce
Kompletní stavební práce provádí společnost VAŠSTAV, s.r.o. z Brna. Vytvoříme projekt, zateplovací i zdicí systémy včetně montáží oken a hydroizolací střech.
Slévárna šedé litiny, zakázková a tradiční výroba odlitků pro průmysl i městského mobiliáře
Odlitky z šedé litiny jako ideální materiál pro moderní drobnou architekturu i malosériovou průmyslovou výrobu poskytuje společnost Stará Huť, s.r.o. Umělecká slévárna ze Staré Hutě.
Topenářské, plynařské a vodoinstalatérské práce, trubky, kotle, radiátory, Šumperk
Profesionální instalatérské činnosti zajišťuje společnost MONTPLAST-ITPV s.r.o. z Šumperku. Poradíme si s menšími i většími zakázkami od rozvodů vody až po revize.
MONTPLAST-ITPV s.r.o.
Základní organizace odborového svazu Kovo PRAMET, Šumperk, hájení zájmů zaměstnanců
Hájením práv a zájmů zaměstnanců se zabývá odborová organizace ZO OS KOVO PRAMET sídlící v Šumperku. Naší činností usilujeme o vytvoření lepších pracovních podmínek.
Zatravňovací rohože, plastová ochrana trávníků, parkovací rohože pro parkování i chodníky
Zahradnický sortiment pro maloobchod i velkoobchod zajišťuje společnost GLOBAL ENTERPRISES LTD spol. s r.o. z Vizovic. Poskytujeme zahradní nářadí, hadice i nůžky.
Doprava kusových koberců po celé ČR Pardubice
Při nákupu kusových koberců z našeho eshopu také zajišťujeme spolehlivou dopravu po celé ČR - Koberce Strnad Rohovládova Bělá, Pardubice
Realitní kancelář prodej koupě pronájem nemovitostí Liberec
RELIA realitní kancelář v centru Liberce vám pomůže vyřešit výhodný prodej, zajímavou koupi nebo spolehlivý pronájem nemovitostí, podle vašich požadavků.
RELIA s.r.o. Realitní kancelář v centru Liberce
Fasádní systémy KNAUF pro rodinné domy
S fasádním systémem KNAUF bude Váš dům nejen moderně vypadat, ale získá i ochranu a bude tepelně izolován.
Zdeněk Kozák s.r.o. Fasádní systémy a izolace Náchod
Vedení účetnictví velkým i malým firmám  O-Consult Liberec
Specializace na účetnické služby pro podnikatelské subjekty, fyzické osoby a státní správu. Provádíme i ověřování účetních uzávěrek, kontroly účetnictví atd.
Důstojné převozy zesnulých dle potřeb pozůstalých
Zajišťujeme podle potřeb a požadavků pozůstalých důstojné převozy zesnulých - Pohřební služba Křelina, s.r.o. Turnov
Elektronické střežení objektů, fyzická ochrana a ostraha budov
Zajišťujeme elektronickou ostrahu a střežení objektů – pult centralizované ochrany, poradenskou a konzultační činnost - FALANX PATRON spol. s r.o. Hradec Králové
Stavební rekonstrukce průmyslových objektů, montáž střešních světlíků
Stavební rekonstrukce, dodávka a montáž střešních světlíků pro průmyslové objekty, výrobní haly i bytové domy realizuje společnost Luďka Tošenovjana v Moravskoslezském kraji.
Výroba, skleněné dveře, obklady, autoskla, stavební, bezpečnostní skla
Vyrábíme, montujeme a prodáváme skla, najdete u nás skleněné dveře, obklad, autoskla, celoskleněné stěny, staveb ní i bezpečnostní skla.
Multifunkční kotle a pánve prodej Praha - ThermaLine, ProThermetic
Multifunkční vybavení do gastroprovozů, univerzální tlakové či sklopné kotle a pánve řady ThermaLine, ProThermetic prodává společnost GASTROART CZ, spol. s r.o., Praha.
Podlahářství - montáž podlahovin, prodej PVC, vinylové, laminátové podlahy i na dárkové poukazy
Podlahářství Pavel Bradáč z Veselí nad Moravou poskytuje kompletní servis v oblasti prodeje, montáže podlahovin. Zakoupíte u nás vinylové, laminátové podlahy, PVC a aktuálně i dárkové poukazy na zboží
E-T-A (jističe) – novinka na trhu
Specialista na dodávky elektronických a elektromechanických součástek průmyslové elektroniky, společnost VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. představuje novinku na trhu, spolehlivé jističe E-T-A.
VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. Elektromechanické a elektronické díly
Software PowerKey – uživatelsky příjemná správa docházkového a stravovacího systému
Společnost Advent, spol. s r.o. se sídlem z Praze nabízí klientům uživatelsky příjemný a snadno konfigurovatelný software PowerKey pro správu docházkového, stravovacího a přístupového systému.
Ubytování v penzionu v klidném prostředí, u Baťova kanálu - firemní akce, soukromé oslavy
V Penzionu U Hroznu ve Veselí nad Moravou oceníte klidné prostředí. Ubytování je u Baťova kanálu v blízkosti cyklostezky směr Strážnice i Bzenec. Domluvit si zde můžete i firemní akce, soukromé oslavy
Výroba pracovních oděvů a oděvních doplňků pro všechny profese Tábor
Potřebujete pro vaše zaměstnance ochranné pracovní pomůcky nebo oblečení? O výrobu pracovních oděvů a oděvních doplňků se postará společnost TERCIE handicap s.r.o. z Tábora.
TERCIE handicap s.r.o. Ochranné pracovní pomůcky Tábor
Nová zelená úsporám - hliníkové vchodové dveře pro rodinné domy i průmyslové budovy
Hliníkové vchodové dveře pro rodinné domy i průmyslové budovy dodává společnost BOHEMIO CZ, s.r.o. z Třebíče. Součástí našich služeb je zajištění dotačních titulů v programu Nová zelená úsporám.
Prodej a servis zahradních křovinořezů značky Stihl a Viking
Prodej a servis zahradních křovinořezů, vyžínačů a motorových pil značky Stihl a Viking nabízí firma Zahradní a lesní technika Miloš Hlaváč v Ivančicích.
Mercedes-Benz – kvalifikované karosářské a lakýrnické práce
Kompletní lakýrnické a karosářské práce na všech typech vozů Mercedes-Benz pro Vás v okolí Brna zajisti společnost MB rent s.r.o.