Aktuální microsite

Mezinárodní kamionová přeprava nadrozměrných nákladů - kvalitní vozy
Mezinárodní kamionovou přepravu nadrozměrných nákladů zajišťuje společnost Garantrans s.r.o., která má v této oblasti dlouholeté zkušenosti a kvalitní vozy.
Lamelové výměníky tepla pro klimatizace,  vzduchotechniku, chladící zařízení a tepelná čerpadla
Lamelové výměníky tepla pro klimatizace, vzduchotechniku, chladící zařízení a tepelná čerpadla od firmy Heat Transfer Systems s.r.o. HTS v Novosedlých na Moravě.
Výroba lisovacích nástrojů na plechové díly Slaný – od konstrukce po doladění
Hledáte prověřenou společnost, která nabízí služby výroby lisovacích nástrojů na plechové díly? Pak kontaktujte společnost Nástrojárna Palaba s.r.o. ze Slaného, která má v tomto oboru dlouhou tradici.
Nástrojárna PALABA s.r.o. Výroba forem a nástrojů
Výroba forem pro sériovou výrobu vstřikováním plastů a lisováním plechů
Výrobu forem pro Vaši sériovou výrobu dílů vstřikováním plastů nebo lisováním plechů zajistí společnost Nástrojárna Palaba s.r.o. ze Slaného.
Nástrojárna PALABA s.r.o. Výroba forem a nástrojů
Prodej tlakových nádob ležatých či stojatých vhodných pro použití k domácím vodárnám – eshop
Prodej tlakových nádob, ať už stojatých nebo ležatých, které jsou vhodné pro použití k domácím vodárnám, poskytuje na svém eshopu společnost CZ PUMPY – čerpací technika s.r.o.
Výroba pryskyřičných zubů ke zhotovení snímatelné zubní náhrady
Společnost SpofaDental a.s. je tradičním výrobcem a dodavatelem nekovových dentálních materiálů včetně pryskyřičných třívrstvých síťovaných zubů.
SpofaDental a.s. Stomatologický materiál Jičín
Prodej čelovky, čelové i klíčenkové svítilny LED LENSER - široký sortiment
Prodej kvalitních svítilen, čelovek i klíčenkových svítilen LED LENSER zajistí společnost H-Fuchs Servis, s.r.o. na svém eshopu. Firma sídlí v Ostravě, ale působí po celé Čr i na Slovensku.
H-Fuchs Servis, s.r.o.
Sepsání kupní, darovací, nájemní smlouvy, dohody o narovnání, ověřování podpisů
Advokátní kancelář Mgr.Pavla Andrleho se sídlem v Ostravě Vám s důvěrou nabízí pomoc při sepsání veškerých typů smluv, včetně dohod o narovnání a ověřování podpisů.
Luxusní autobus na školní výlet, zájezd po České republice i Evropě
Luxusní autobusy na zájezdy i školní výlety po České republice i celé Evropě zapůjčuje společnost JC Trans s.r.o. v Ostravě, která nabízí opravdu kvalitní a cenově výhodné služby v autobusové dopravě.
Hnědé, černé uhlí a palivové dříví s dopravou až domů - prodej
Pokud potřebujete uhlí nebo palivové dříví a nevíte na koho se obrátit, pak se obraťte na Josefa Velochu, který vám vše zajistí s dopravou do Hranic, Lipníka, Přerova i Oder.
Velkoplošný tisk, velkoformátové fotografie, billboardy - řezaná a tištěná reklama
Velkoplošný tisk, velkoformátové fotografie i billboardy zajišťuje společnost REPRONIS s.r.o., která se specializuje hlavně na řezanou a tištěnou reklamu.
Správa a údržba nemovitostí, kontroly, revize a zkoušky plynových i tlakových zařízení
Starost o Vaši nemovitost můžete přenechat spolehlivé a zkušené firmě Sodale, s.r.o. se sídlem v Brně. Zajistíme kompletní správu dané budovy společně s provozními záležitostmi i odbornými kontrolami.
Zakázková strojírenská výroba, stroje a náhradní díly na míru, precizní CNC obrábění
Kompletní služby v oblasti kovoobrábění poskytuje společnost STROJÍRNY OLŠOVEC s.r.o. z Olšovce. Dokážeme odlít, svařit a vyrobit produkt dle specifických potřeb každého zákazníka.
Stavebniny, barvy a laky
Spolehlivého dodavatele stavebního materiálu naleznete u společnosti ABC COLOR STAVEBNINY s.r.o. v Kopřivnici. Připravili jsme bohatý stavební sortiment od renomovaných světových výrobců.
ABC COLOR STAVEBNINY s.r.o. Prodej stavebních materiálů Kopřivnice
Kovoobrábění na zakázku, výkonné nástroje pro letectví, automobilový i energetický průmysl
Komplexní služby v oblasti obrábění kovů, soustružení a frézování poskytuje společnost WALTER CZ s.r.o. z Kuřimi. Pomáháme firmám zoptimalizovat a zefektivnit celý výrobní proces.
Výstavba nízkoenergetických a pasivních domů, stavební práce, rekonstrukce, Uh. Hradiště
Výstavbu pasivních domů zajišťuje stavební firma FAINSTAV, s.r.o. z Uherského Hradiště. Stavíme moderní a maximálně úsporné objekty, které jsou šetrné k životnímu prostředí.
Kancelář notáře, vyřízení pozůstalosti, darovací i kupní smlouvy, úschova listin, Kolín
Profesionální notářské služby poskytuje Notářská kancelář JUDr. Ivo Pařík z Kolína. Pomáháme v oblasti právních úkonů od řešení dědických smluv přes převody nemovitostí až po úschovy listin.
Ploty a oplocení na míru, samonosné brány, precizní pokládka zámkové dlažby, Praha
Oplocení pro dům, zahradu i firmu navrhne a vyrobí společnost Josef Pavle - ploty na klíč sídlící na Praze 9. Zajišťujeme kompletní dodávku systémů oplocení od plotů přes brány až po výstavbu teras.
Haly ocelové, plachtové, speciální s montáží po celé Evropě
Moderní montované haly pro univerzální použití pro výrobu a sklady či speciální objekty dle Vašich požadavků jejich vývoj, dodávku a montáž realizuje BENALY Holding s.r.o.
O každoroční údržbu, čištění a revizi komínů se postarají naší specialisté v oboru kominictví
Pro bezpečí Vašeho domu je třeba dbát na pravidelné čištění, údržbu a revizi komínů, aby se předešlo ohrožení života. V Ostravě se Vám o dobrý stav komínů postarají odborníci z Kominictví PAPÍK.
Pneuservis motocyklů a automobilů všech značek Praha
Pneuservis pro auta a motocykly, výměnu kol, přezutí a vyvážení pneumatik, kontrolu a opravu disků, prodej pneu realizuje AMB servis s.r.o., Praha.
Zahradní a zemědělská technika, sekačky, vozíky, prodej a oprava
Prodejem a opravou zemědělské techniky se zabývá společnost SITTA K + M s.r.o. Sídlo společnosti najdete v Bukovanech 98 nedaleko Olomouce. Nabízíme zahradní traktory, sekačky, křovinořezy i pily.
Řemeny, řemenice, řetězy, řetězová kola, hřídelové spojky
Kompletní sortiment pro zhotovení strojů různé druhy řemenů, řemenic, řetězů, řetězových kol, hřídelových spojek prodává DS ložiska, s.r.o., Kopřivnice.
Mobilní sezónní kluziště, bruslení pro veřejnost Semily
Sportovní centrum Semily nové nabízí mobilní sezónní kluziště, bruslení pro veřejnost v období od prosince do února.
Komfortní ubytování v apartmánech s možností využití zahrady
Jednou z nejlepších možností jak trávit volný čas je pobyt v jednom z Apartmánů Lípa v Mikulově. Ty disponují komfortem a možností využití zahrady, jež je součástí vilky.