Aktuální microsite

Tuzemská i zahraniční doprava silniční, letecká, námořní, přeprava malých i větších zásilek
Přepravu menších balíčků i objemnějších zásilek zajistí společnost Cargologix s.r.o. z Říčan. Vybereme nejvhodnější dopravu, postaráme se o veškerou dokumentaci včetně celních úkonů.
Cargologix s.r.o. dopravní služby
Izolace a rekonstrukce střech, špičkové klempířské a pokrývačské práce na Vsetínsku
Kvalitní a bytelnou střechu odolnou proti větru, sněhu i dešti postaví společnost Václav Vondráček z Valašského Meziříčí. Pomocí kvalitního zateplení snížíme Vaše náklady na topení.
Výroba rozvaděčů nízkého napětí pro občanskou výstavbu i výrobní linky Kladno
Kompletní výrobu rozvaděčů nízkého napětí pro byty i průmyslové podniky Vám zajistí spolehlivá firma s profesionálním přístupem UNISERVIS Hašek, s.r.o.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Prodej nových i použitých stavebních strojů České Budějovice
Stavební technika, nové a zánovní strojní vybavení do stavebnictví, bagry, demoliční kleště, prosévací nůžky, díly – zuby, řetězy a čepy dodá Vladimír Zelenka – vzservice.
Výroba dřevěných obalů pro zemědělce
Obalové materiály pro zemědělce naleznete u společnosti Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o. ze Znojemska. Vyrábíme kvalitní, pevné dřevěné obaly vhodné pro uskladnění zemědělských plodin.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Výroba maskotů a reklamních kostýmů – přesně podle předlohy
Potřebujete v davu zviditelnit Vaši firmu nebo výrobek? S maskotem či reklamním kostýmem vyrobeným firmou Image on Stage, s.r.o. z Prahy to bude snadné.
Elektromontáže Dobřichovice - služby pro energetické společnosti, obce, developery
Společnost Elektromontáže je na trhu již od roku 1990. Po dobu své činnosti se společnost zaměřuje na služby pro energetické společnosti, developery, obce, ale i pro drobné stavebníky.
Speciální elektroměry pro měření el. energie – eshop s širokou nabídkou
Široký sortiment elektroměrů pro měření el. energie, včetně těch speciálních, nabízí zákazníkům eshop provozovaný sdružením KRALgroup v Praze.
KRALgroup elektroměry - transformátory - e-shop
Směnárna Praha 1 - nákup a prodej valut s transakcí bez poplatků -  kamenná směnárna  na Panské 12, Praha 1
Již od roku 1993 nakupujeme a prodáváme valuty mnoha zemí. Nabízíme Vám výhodný kurz jak při nakupování cizích měn, tak při zpětné výměně za české koruny.
Lesní mechanizátor s výučním listem, obor s potenciálem, Žlutice
Tříletý učňovský obor Lesní mechanizátor s výučním listem, s uplatněním jako těžař a traktorista, ŘP skupiny T zdarma na Střední lesnické škole Žlutice.
Vyrábíme keramické kachle pro kamnáře Šumava
Kachle na klasická kachlová kamna, na repliky historických kamen, sporáky i krby, ručně tažené kachle s více než 65 druhy glazur nabízí MK PROFI Kachlová kamna s.r.o. v Horní Plané.
Pozemní stavitelství Ústí nad Labem, výstavba a rekonstrukce budov
Novostavby, rekonstrukce budov, vestavby a přístavby pozemních staveb, rodinných domů, kancelářských objektů realizuje ART Stav, s.r.o., Ústí nad Labem.
Nekonečné regály eshop - základní a přístavné
Enprag s.r.o. v Praze nabízí systém nekonečných kovových regálů v různých rozměrech a variantách. Stačí navštívit náš e-shop a vybrat si variantu, kterou potřebujete.
Modely autíček BBR - vhodný dárek pro muže
Luxusní modely autíček značek Ferrari, Pagani, Alfa Romeo, Bentley, McLaren, Maserati i Porsche najdete na AUTO-MODELY.CZ. U nás si určitě vyberete originální dárek pro svého muže.
Gymnázium Praha – Stodůlky, soukromá vzdělávací instituce
Gymnázium mezinárodních a veřejných vztahů Praha, s.r.o. nabízí čtyřletý, šestiletý i osmiletý obor. Učíme se v budově ve Stodůlkách na Praze 13 a v budově na Klamovce v centru Prahy.
Nevecom RENT - krátkodobý či dlouhodobý pronájem vozidla
Komplexní služby v oblasti pronájmu vozů všech kategorií, s různou dobou zapůjčení realizuje společnost AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. - Nevecom RENT, Kladno.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. Autorizovaný prodejce Renault, Dacia
Námořní kontejnerová přeprava technologických celků a těžkých nákladů
Společnost GARANTRANS s.r.o. se specializuje na přepravní služby a zajistí Vám námořní kontejnerovou přepravu technologických celků a těžkých nákladů. Využijte jejich dlouholeté zkušenosti v oboru.
Přesná diagnostika filtru DPF osobních, nákladních vozidel i stavebních strojů
Kromě stavební činnosti firma OSP spol s.r.o. také zajišťuje přesnou diagnostiku filtru DPF osobních, nákladních vozidel a stavebních strojů v Moravském Krumlově a jeho blízkém okolí.
Autorizovaný prodejce, certifikovaný servis vozů Jaguar, Land Rover na Zlínsku
Společnost ROKO-MOTOR, s.r.o. Zlín je autorizovaný prodejce vozů Jaguar, Land Rover na Zlínsku. Kromě prodeje automobilů zajišťuje certifikovaný servis pro tyto značky i prodej dílů a příslušenství.
Světelná neonová reklama výroba | Praha
Světelná neonová reklama je rozšířenou a oblíbenou formou externí prezentace firmy.
MOOS s.r.o. Výroba světelné reklamy
Ochrana betonových konstrukcí XYPEX
XYPEX je revoluční technologie krystalizace, která zajistí nepropustnost - ochranu betonové konstrukce pro jakoukoliv kapalinu.
NEKAP spol.s r.o. Výhradní distributor -  XYPEX, Freezteq.
Nástrojárna, konstrukce a výroba vstřikovacích forem plastových dílů, zpracování návrhu
Výrobou vstřikovacích forem pro sériovou produkci i prototypové plastové díly se zabývá energicky se rozvíjející společnost Mürdter Dvořák, nástrojárna, spol. s r.o. se sídlem v Olšanech u Prostějova.
Výstavba a rekonstrukce vodovodních a kanalizačních řádů, dodávka kvalitní pitné vody
Stavbu a údržbu kanalizací i vodovodů zajišťuje společnost KrVaK s.r.o. z Horní Branné. Provádíme veškeré výkopové a zemní práce za účelem vybudování nového a provozuschopného vodovodu.
Kvalitní plastové přepravky a bedny, vozíky pod přepravky pro potravinářský a masný průmysl
Plastové bedny na maso, pečivo i cukroví dodává česká společnost PK Group 2016 s.r.o. z obce Dubňany u Hodonína. Přepravky různých tvarů, barev i velikostí z kvalitních materiálů.
Hydraulická zařízení, montáž a servis, odborné opravy paletových vozíků a multikár, Havířov
Profesionální servis motorů, válců i čerpadel u hydraulických systémů poskytuje společnost HZ mont, s.r.o. Havířova Dolní Suchá. Opravíme a seřídíme veškeré hydraulické pohony, stroje i zařízení.