Aktuální microsite

Motorové pily pro zahradnictví, lesnictví a údržbu pozemků - prodej
Kvalitní motorové pily, které najdou využití v zahradnictví, lesnictví, při přípravě palivového dříví a údržbě pozemků prodává Zahradní a lesní technika v okolí Ivančic a Brno venkov.
Hutní nerezový materiál, velkoobchod | Paskov - Ostrava
Dodáme kvalitní hutní antikorozní výrobky z různé oceli. Pracujeme s kovem žáruvzdorným, austenitickým, martenzitickým, feritickým a duplexním.
ITALINOX, s r.o. Prodej nerezové plechy, trubky, tyče
Laky na dřevo - lazurovací laky pro ochranu dřeva, základní i vrchní nátěry
Pečujte o Váš dřevěný nábytek a okna s laky na dřevo pro vnitřní i venkovní nátěry od spoelčnosti ABC Barvy z Opavy! Natřené dřevo výborně odolává povětrnostním vlivům.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Apartmán pro 4 osoby s vířivkou v Penzionu Hana Holešov s možností parkování
Útulný apartmán pro 4 osoby s vířivkou si můžete rezervovat v Penzionu Hana Holešov s ideálním umístěním pro výlety do Kroměříže i Zlína. U objektu mají hosté možnost parkování.
Chladící a mrazící technika, skříně, vitríny za akční ceny
Pokud potřebujete nové profesionální zařízení do kuchyně nebo gastronomického provozu za akční ceny, tak je zde pro vás firma GAVONA, která má již dlouholetou tradici a zkušenosti v gastronomii.
GAVONA  GASTRO s.r.o Servis, prodej gastrozařízení
Soustružení a hoblování dřeva, drobné výrobky a polotovary ze dřeva
Výrobou schodišť, drobných výrobků a polotovarů ze dřeva, soustružením, i hoblováním dřeva se zabývá specialista v oboru firma DIKADESIGN s.r.o., z okresu Znojmo.
Autodoprava Klatovy, přeprava sypkých materiálů a stavebních hmot
Doprava KT TRANS Marie Blahníkové v Klatovech nabízí přepravu sypkých materiálů. Vnitrostátní nákladní přeprava je zajištěna sklápěcími návěsy s nosností do 28 t.
Tuzemská i zahraniční doprava silniční, letecká, námořní, přeprava malých i větších zásilek
Přepravu menších balíčků i objemnějších zásilek zajistí společnost Cargologix s.r.o. z Říčan. Vybereme nejvhodnější dopravu, postaráme se o veškerou dokumentaci včetně celních úkonů.
Cargologix s.r.o. dopravní služby
Izolace a rekonstrukce střech, špičkové klempířské a pokrývačské práce na Vsetínsku
Kvalitní a bytelnou střechu odolnou proti větru, sněhu i dešti postaví společnost Václav Vondráček z Valašského Meziříčí. Pomocí kvalitního zateplení snížíme Vaše náklady na topení.
Výroba rozvaděčů nízkého napětí pro občanskou výstavbu i výrobní linky Kladno
Kompletní výrobu rozvaděčů nízkého napětí pro byty i průmyslové podniky Vám zajistí spolehlivá firma s profesionálním přístupem UNISERVIS Hašek, s.r.o.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Prodej nových i použitých stavebních strojů České Budějovice
Stavební technika, nové a zánovní strojní vybavení do stavebnictví, bagry, demoliční kleště, prosévací nůžky, díly – zuby, řetězy a čepy dodá Vladimír Zelenka – vzservice.
Výroba dřevěných obalů pro zemědělce
Obalové materiály pro zemědělce naleznete u společnosti Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o. ze Znojemska. Vyrábíme kvalitní, pevné dřevěné obaly vhodné pro uskladnění zemědělských plodin.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Výroba maskotů a reklamních kostýmů – přesně podle předlohy
Potřebujete v davu zviditelnit Vaši firmu nebo výrobek? S maskotem či reklamním kostýmem vyrobeným firmou Image on Stage, s.r.o. z Prahy to bude snadné.
Elektromontáže Dobřichovice - služby pro energetické společnosti, obce, developery
Společnost Elektromontáže je na trhu již od roku 1990. Po dobu své činnosti se společnost zaměřuje na služby pro energetické společnosti, developery, obce, ale i pro drobné stavebníky.
Speciální elektroměry pro měření el. energie – eshop s širokou nabídkou
Široký sortiment elektroměrů pro měření el. energie, včetně těch speciálních, nabízí zákazníkům eshop provozovaný sdružením KRALgroup v Praze.
KRALgroup elektroměry - transformátory - e-shop
Směnárna Praha 1 - nákup a prodej valut s transakcí bez poplatků -  kamenná směnárna  na Panské 12, Praha 1
Již od roku 1993 nakupujeme a prodáváme valuty mnoha zemí. Nabízíme Vám výhodný kurz jak při nakupování cizích měn, tak při zpětné výměně za české koruny.
Lesní mechanizátor s výučním listem, obor s potenciálem, Žlutice
Tříletý učňovský obor Lesní mechanizátor s výučním listem, s uplatněním jako těžař a traktorista, ŘP skupiny T zdarma na Střední lesnické škole Žlutice.
Vyrábíme keramické kachle pro kamnáře Šumava
Kachle na klasická kachlová kamna, na repliky historických kamen, sporáky i krby, ručně tažené kachle s více než 65 druhy glazur nabízí MK PROFI Kachlová kamna s.r.o. v Horní Plané.
Pozemní stavitelství Ústí nad Labem, výstavba a rekonstrukce budov
Novostavby, rekonstrukce budov, vestavby a přístavby pozemních staveb, rodinných domů, kancelářských objektů realizuje ART Stav, s.r.o., Ústí nad Labem.
Nekonečné regály eshop - základní a přístavné
Enprag s.r.o. v Praze nabízí systém nekonečných kovových regálů v různých rozměrech a variantách. Stačí navštívit náš e-shop a vybrat si variantu, kterou potřebujete.
Modely autíček BBR - vhodný dárek pro muže
Luxusní modely autíček značek Ferrari, Pagani, Alfa Romeo, Bentley, McLaren, Maserati i Porsche najdete na AUTO-MODELY.CZ. U nás si určitě vyberete originální dárek pro svého muže.
Gymnázium Praha – Stodůlky, soukromá vzdělávací instituce
Gymnázium mezinárodních a veřejných vztahů Praha, s.r.o. nabízí čtyřletý, šestiletý i osmiletý obor. Učíme se v budově ve Stodůlkách na Praze 13 a v budově na Klamovce v centru Prahy.
Nevecom RENT - krátkodobý či dlouhodobý pronájem vozidla
Komplexní služby v oblasti pronájmu vozů všech kategorií, s různou dobou zapůjčení realizuje společnost AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. - Nevecom RENT, Kladno.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. Autorizovaný prodejce Renault, Dacia
Námořní kontejnerová přeprava technologických celků a těžkých nákladů
Společnost GARANTRANS s.r.o. se specializuje na přepravní služby a zajistí Vám námořní kontejnerovou přepravu technologických celků a těžkých nákladů. Využijte jejich dlouholeté zkušenosti v oboru.
Přesná diagnostika filtru DPF osobních, nákladních vozidel i stavebních strojů
Kromě stavební činnosti firma OSP spol s.r.o. také zajišťuje přesnou diagnostiku filtru DPF osobních, nákladních vozidel a stavebních strojů v Moravském Krumlově a jeho blízkém okolí.