Aktuální microsite

Umělecká a hudební agentura Artum, hudební vystoupení umělců
Hudební doprovod na společenských akcích, vystoupení umělců – zpěv i tanec, organizace zábavných pořadů na klíč zajišťuje umělecká a hudební agentura Artum, Velký Týnec.
Taneční studio CARAVANA, kurzy břišního tance, taneční vystoupení
Kurzy orientálního tance, víkendové semináře, taneční večery v Roudnici nad Labem nabízí taneční studio CARAVANA Jany Polívkové, PhDr. Nabízíme profesionální taneční vystoupení i pronájem sálu.
Podlahové krytiny všech typů, dřevěné, laminátové, vinylové, Marmoleum, prodej a pokládka
Plovoucí podlahy, linolea i parkety dodá a namontuje společnost PODLAHY KAREL s.r.o. z Ústí nad Labem. Zajistíme Vám kvalitní podlahy včetně podlahových krytin za bezkonkurenční cenu.
Komplexní geodetické práce v okrese Benešov, vytyčování hranic pozemků, geometrické plány
Zkušeného geodeta naleznete u společnosti Pavel Korec - geodetické práce v obci Týnec nad Sázavou. Spolehlivé vyměření hranic pozemků a další úkony v oblasti katastru nemovitostí.
Geodetická a projekční kancelář, znalecké posudky v oboru katastru nemovitostí, Opava
Vyměření pozemků a další činnosti na poli katastru nemovitostí poskytuje společnost GEOPORT, s.r.o. sídlící v Opavě. Kompletní geodetické služby v Moravskoslezském a Olomouckém kraji.
Firemní propagační stojany regály reklamní prvky drátěný program
Výroba firemních a propagačních stojanů, prodejních regálů a jiných reklamních prvků - Feroplast, s.r.o. Chotěboř
FEROPLAST spol. s r.o.
Studijní obory Chrudim - denní studium a dálkové studium
Nabízíme všem uchazečům na naší Střední škole zemědělské a Vyšší odborné škole Chrudim denní a dálkové studium.
Zabezpečovací systémy - profesionální systémy průmyslové televize - CCTV
Zajišťujeme zabezpečovací systémy a provádíme poradenské a zprostředkovatelské činnosti bezpečnostního charakteru - FALANX PATRON spol. s r.o. Hradec Králové
Vývoj a výroba elektronických součástek pro průmyslová odvětví
Spolehlivý dodavatel a výrobce elektronických součástek pro průmyslová odvětví je firma Prologue s.r.o. z Prahy 5. Zárukou kvality je certifikát Top Rating®.
Vedení účetnictví a daňové evidence, mzdové agendy, Klatovy a okolí
Ivana Hrdinová z obce Předslav v okrese Klatovy nabízí kompletní služby v oblasti účetnictví, daňové evidence, zpracování mzdové agendy i daňových přiznání.
Psí wellness, lázně pro psy - střihání, koupání psů i zábaly a masáže
WELLPES psí lázně Luhačovice poskytnou každému pejskovi kompletní péči na té nejvyšší úrovni. V rámci wellness provádíme zábaly, perličkové lázně, relaxační koupele i masáže a také stříhání psů.
Visačky, jmenovky, klipy, navijáky, pouzdra Praha - výroba na zakázku – identifikace
Potřebujete pro své zaměstnance visačky, jmenovky, klipy navijáky či jiná pouzdra? Zakázkovou výrobou tohoto identifikačního sortimentu se zabývá firma ProTrade s.r.o. z Prahy.
Fyzická ochrana a ostraha objektů Hradec Králové
Jsme specializovaná bezpečnostní agentura, která nabízí bezpečnostní a hlídací služby proti krádeži, žhářstvím nebo vandalismem - FALANX PATRON spol. s r.o. Hradec Králové
Výroba schodišť a zábradlí Ústí nad Orlicí
Nabízíme malosériovou zakázkovou výrobu schodišť a zábradlí - UNIKOVO SVOBODA s.r.o. Žamberk, Letohrad
UNIKOVO SVOBODA s.r.o. Kovovýroba Ústí nad Orlicí
Venkovní vybavení budov od firmy Enprag s.r.o.
Venkovní betonové i kovové lavičky, zahradní nábytek, autobusové a MHD zastávky, informační vitríny, odpadkové koše i popelníky, stojany a věšáky na kola to vše Vám dodá firma Enprag s.r.o, v Praze.
Technologie pro povrchové úpravy produktů, tryskací, metalizační, lakovací zařízení
Stroje pro rovnoměrný žárový nástřik na kovové materiály i plastové hmoty naleznete u společnosti S.A.F. Praha spol. s r.o. z obce Přišimasy. Kvalitní povrchová úprava včetně dodávky a montáže.
Daňové, ekonomické a právní poradenství na profesionální úrovni pro malé i velké firmy, Brno
Svět financí se stane přehlednější se společností KONZULTA Brno, a.s. sídlící v Brně v části Veveří. Odborné poradenství v oblasti účetnictví a daní pro malé podnikatele i větší firmy.
KONZULTA Brno, a.s.
Zakázková kovovýroba, výroba svařovaných dílů a rozváděčových skříní, okres Klatovy
Svařování a pájení kovových i nekovových materiálů poskytuje společnost KORAMEX a. s. z obce Sušice. Provádíme kompletní povrchové úpravy včetně montáže, balení i dopravy.
Adhézní nátěry - primární spojovací nátěry COLZUMIX – Haftgrund 30l
Adhézní nátěry - primární spojovací nátěry COLZUMIX – Haftgrund 30l plastický adhézní nátěr prodává firma BIGUMA BOHEMIA, s.r.o. v Břeclavi.
Stoly z cívek, dekorativní kabelové bubny, cívky originálně vybaví váš interiér
Pokud si lámete hlavu jak jednoduše a originálně vybavit interiér, tak Vás firma Stolárna Santo, a.s. určitě mile překvapí - stoly z cívek, dekorativní kabelové bubny a cívky jsou nyní trendem.
Eshop dětský koberec ve více rozměrech rozzáří dětský pokoj
Nabízíme ve svém Eshopu rozmanitý výběr koberců s dětskými motivy v různých rozměrech pro každý dětský pokoj - Koberce Strnad Pardubice, Chrudim, Hradec Králové
Nové vysokozdvižné vozíky Hyundai za akční ceny - výkonné, praktické a úsporné VZV
Hodonínská firma VZV-VESELÝ poskytuje manipulační techniku a vysokozdvižné vozíky. Nově má vysokozdvižné vozíky značky Hyundai, které Vás překvapí nejen svou praktičností, ale také úsporou.
Výroba a montáž elektrických rozváděčů
Společnost MANEL, spol. s.r.o. v Šumperku se specializuje na investiční elektroniku - zajistí vám výrobu a montáž elektrických otevřených, částečně krytých, skříňových i atypických rozváděčů.
Opravy a údržba průmyslových robotů, úpravy a přeprogramování, Praha
Opravy a údržba průmyslových robotů, přestavby, přeprogramování robotů a jiné služby v oblasti automatizačních technologií Vám pomůže vyřešit společnost Blumenbecker Prag s.r.o., Praha.
Prodej lékárenského zboží, léků, potravinových doplňků a kosmetiky
Prodej lékárenského zboží, léků, léčiv, potravinových doplňků, kosmetiky a zdravotnického materiálů nabízí provozovna lékárny v Moravském Písku.