Aktuální microsite

Plunžrová vysokotlaká čerpací technika - kvalitní čerpadla na zakázku
Firma AQ PUMPY, s.r.o. se sídlem v Hranicích poskytuje kvalitní vysokotlakou čerpací techniku, která je vhodná pro čištění potrubí nebo jako zdroj tlaku pro hydraulické lisy a systémy.
AQ PUMPY, s.r.o.
Půjčovna stavební mechanizace - krátkodobý, dlouhodobý pronájem
Společnost ŠVEHLÁK Zlín, s.r.o. působí jako půjčovna stavební mechanizace pro potřeby zákazníků v regionu Zlínský kraj. Domluvíte si u nás krátkodobý i dlouhodobý pronájem.
Zkoušky a servis pro používání zdrojů ionizujícího záření Jindřichův Hradec
Rentgeny, zubní a veterinární RTG, CT, mamograf a jiné zdroje ionizujícího záření servisuje a zkouší společnost Rentgen - servis Karel Zeman z Jindřichova Hradce.
Osazování desek plošných spojů, pájení, napouštění, testování
Desky plošných spojů pro elektronická zařízení jejich osazování, pájení a následné měření, zkoušení a kontrolování provádí společnost ALLTRONIC, Plzeň.
Developerská činnost, architektonická řešení, projekce staveb
Developerská činnost, výstavba a prodej rodinných a bytových domů, komerčních prostor jejich architektonické řešení a stavební projekci vykonává AREA group s.r.o., Plzeň.
Výroba pákových mechanismů a příslušenství k pořadačům
Kvalitní pákové mechanismy do pořadačů včetně příslušenství Vám dodá INTERKOV spol. s r.o., výrobce pákových i kroužkových mechanismů, hřbetních kroužků, nýtů a dalších produktů.
Eshop prodej nářadí, ráčny s přepínací páčkou Kolín
V našem Eshopu si nakoupíte zboží vysoké kvality za velice příznivé ceny, prodej ručního nářadí pro průmyslovou aplikaci tak i do dílen kutilů - GOLA nářadí, s.r.o. Kolín
Jak se provádí potisk triček – exkurze pro mateřské školy a žáky ZŠ
Zařiďte dětem nevšední exkurzi do firmy, které se zabývá potiskem triček. Společnost Reklamní potisk s.r.o. v Telči nově otevírá své brány dětem MŠ a žákům ZŠ a poodhalí jim záhadu potisku triček.
Reklamní potisk, s.r.o.
Prodej a pokládka PVC, vinyl, linoleum Trutnov
Naše podlahové studio nabízí prodej a pokládku podlahových krytin jako je PVC, vinyl v rolích a linoleum v novém designu s různými imitacemi - CZ PODLAHY s.r.o Trutnov
Skenování, laminování, kopírování dokumentů
Copy centrum firmy Lenka Šopíková Uherské Hradiště poskytuje tyto služby - velkoformátový tisk, kopírování, skenování dokumentů, laminování do formátu A3.
Dřevovýroba, dřevěné kabelové bubny klasické nebo s ocelovou obručí
Stolárna Santo se sídlem v Hranicích se specializuje na dřevovýrobu, ve které se převážně zaměřují na dřevěné kabelové bubny klasické nebo s ocelovou obručí.
Výroba kvalitních nožů z damašku na zakázku i pro sběratelské účely
O výrobu kvalitních nožů z damašku se vám postará firma Kovářství Jiří Čurda z Rešic, která vyniká svou originalitou a jedinečností své tvorby. Realizaci výroby je možné uskutečnit i na zakázku.
Obložkové zárubně z kvalitních a odolných materiálů
Vyměňte staré kovové zárubně za nové obložkové, které dodají Vašemu domovu šmrnc. Moderní obložkové zárubně v mnoha dekorech a barevných provedení dodává Interiérové dveře Kasal ze Žďáru nad Sázavou.
Pavel Kasal Podlahy Kasal
Pokládka laminátových a dřevěných podlah, PVC podlah i linolea, podlahářské práce, prodej
Precizní pokládku jakékoli podlahové krytiny zajistí společnost Avatar group, s.r.o. z Ostravy. Položíme podlahu rychle a odborně s důrazem na kvalitu podlahového materiálu.
Avatar group, s.r.o.
Výroba čistých chemických látek a výbušnin, trhací a ohňostrojové práce, pyrotechnika
Kompletní chemickou výrobu i trhací práce zajišťuje firma SSE Explo Česká republika s.r.o. z Tuchořic v okrese Louny. Poskytujeme veškeré činnosti od ohňostrojů až po výrobu a prodej pyrotechniky.
Technická podpora v jaderných elektrárnách, diagnostické systémy, bezpečnost a údržba
Inženýrské služby v oblasti jaderné energetiky poskytuje společnost TES s.r.o. z Třebíče. Zajišťujeme bezpečnost a zlepšujeme podmínky provozu v jaderných elektrárnách v ČR, Rusku i na Slovensku.
Zateplování fasád rodinných domů a nebytových objektů – sklady, průmyslové haly
Zateplování budov certifikovanými zateplovacími systémy, ať už se jedná o rodinné domy či nebytové objekty, provádí v okolí Brna-venkov stavební společnost OULEHLA-REAL.
Svítilny pro elektrické rozvaděče prodej Praha
STEGO Czech s.r.o. v Praze nabízí svítilny pro elektrické rozvaděče a LED svítilny, které vytváří ideální světelné podmínky a umožňují rychlou a jednoduchou montáž.
Lékárna Suchdol nad Lužnicí - bezlepkový sortiment Schär
Kvalitní bezlepkové potraviny a další sortiment značky Schär prodává Lékárna U Panny Marie Pomocné, s.r.o. na ul. 28. října 459 v Suchdolu nad Lužnicí v okrese Jindřichův Hradec.
Produkty Jessica Phénom prodej Praha - laky na nehty
Dokonale upravené nehty díky třívrstvému lakování podkladovým lakem, barevným lakem a nadlakem značky Jessica Phénom, které prodává společnost Krásné nehty s.r.o., Praha.
Krásné nehty s.r.o. Nehtový e-shop
Automatické zavlažovací systémy Praha a střední Čechy
Automatické zavlažovací systémy do zahrad, sportovišť i golfových hřišť v Praze a ve středních Čechách nabízí Sdružení Š & Z. Zdarma zhotovíme zaměření, návrh i cenovou kalkulaci.
Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha
Práce s požární technikou - Praha 5 - Barrandov
Agentura Hřivna Barrandov zajišťuje práce s požární technikou, požární a kropící cisternou i další požární a hasičské služby. Sídlíme v Praze 5 na ulici Křížová 1018/6.
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Závodní stravování, výroba jídel pro firmy-kompletní řešení společného stravování
Společnost JOSPO Holešov poskytuje kompletní řešení společného stravování. V rámci závodního stravování zabezpečíme výrobu a výdej jídel pro firmy v regionu Zlín, Kroměříž, Přerov.
Pružné směrové sloupky - značení na silnicích, viditelné sloupky
Pružné směrové sloupky - značení nebezpečných úseků na cestách a silnicích, viditelné, ohebné a odolné sloupky od firmy BIGUMA BOHEMIA, s.r.o. Břeclav.
Šachty na vrtanou studnu - zajišťujeme výrobu, prodej, distribuci i montáž
Společnost ITMS plast s.r.o. je specialista v oboru výrobu, prodej i montáž šachet na vrtanou studnu, které vyrobí i na přání zákazníka. Snadná montáž a nízká cena je samozřejmostí.