Aktuální microsite

Venkovní vybavení budov od firmy Enprag s.r.o.
Venkovní betonové i kovové lavičky, zahradní nábytek, autobusové a MHD zastávky, informační vitríny, odpadkové koše i popelníky, stojany a věšáky na kola to vše Vám dodá firma Enprag s.r.o, v Praze.
Technologie pro povrchové úpravy produktů, tryskací, metalizační, lakovací zařízení
Stroje pro rovnoměrný žárový nástřik na kovové materiály i plastové hmoty naleznete u společnosti S.A.F. Praha spol. s r.o. z obce Přišimasy. Kvalitní povrchová úprava včetně dodávky a montáže.
Daňové, ekonomické a právní poradenství na profesionální úrovni pro malé i velké firmy, Brno
Svět financí se stane přehlednější se společností KONZULTA Brno, a.s. sídlící v Brně v části Veveří. Odborné poradenství v oblasti účetnictví a daní pro malé podnikatele i větší firmy.
KONZULTA Brno, a.s.
Zakázková kovovýroba, výroba svařovaných dílů a rozváděčových skříní, okres Klatovy
Svařování a pájení kovových i nekovových materiálů poskytuje společnost KORAMEX a. s. z obce Sušice. Provádíme kompletní povrchové úpravy včetně montáže, balení i dopravy.
Adhézní nátěry - primární spojovací nátěry COLZUMIX – Haftgrund 30l
Adhézní nátěry - primární spojovací nátěry COLZUMIX – Haftgrund 30l plastický adhézní nátěr prodává firma BIGUMA BOHEMIA, s.r.o. v Břeclavi.
Stoly z cívek, dekorativní kabelové bubny, cívky originálně vybaví váš interiér
Pokud si lámete hlavu jak jednoduše a originálně vybavit interiér, tak Vás firma Stolárna Santo, a.s. určitě mile překvapí - stoly z cívek, dekorativní kabelové bubny a cívky jsou nyní trendem.
Eshop dětský koberec ve více rozměrech rozzáří dětský pokoj
Nabízíme ve svém Eshopu rozmanitý výběr koberců s dětskými motivy v různých rozměrech pro každý dětský pokoj - Koberce Strnad Pardubice, Chrudim, Hradec Králové
Nové vysokozdvižné vozíky Hyundai za akční ceny - výkonné, praktické a úsporné VZV
Hodonínská firma VZV-VESELÝ poskytuje manipulační techniku a vysokozdvižné vozíky. Nově má vysokozdvižné vozíky značky Hyundai, které Vás překvapí nejen svou praktičností, ale také úsporou.
Výroba a montáž elektrických rozváděčů
Společnost MANEL, spol. s.r.o. v Šumperku se specializuje na investiční elektroniku - zajistí vám výrobu a montáž elektrických otevřených, částečně krytých, skříňových i atypických rozváděčů.
Opravy a údržba průmyslových robotů, úpravy a přeprogramování, Praha
Opravy a údržba průmyslových robotů, přestavby, přeprogramování robotů a jiné služby v oblasti automatizačních technologií Vám pomůže vyřešit společnost Blumenbecker Prag s.r.o., Praha.
Prodej lékárenského zboží, léků, potravinových doplňků a kosmetiky
Prodej lékárenského zboží, léků, léčiv, potravinových doplňků, kosmetiky a zdravotnického materiálů nabízí provozovna lékárny v Moravském Písku.
Velkoobchod maloobchod prodej ložiska řemeny plastické mazivo
Velkoobchodní a maloobchodní prodej ložisek a příslušenství, zásilková služba do 24 hodin.
Exvalos spol.s r.o. Velkoobchod ložiska Lanškroun
Prodej kameniva Hradec Králové, kamenivo, štěrk pro stavby
Lom se zabývá těžbou kameniva a štěrku především pro stavební účely, prodej a doprava kameniva a štěrku - LOM Babí, a.s Trutnov
Profi box SAIMA BETA - Lakování všeho druhu, autolakovna Hradec Králové
Provádíme špičkové lakování v lakovací a sušící kabině SAIMA BETA, auta, motorky, kovové díly, dvířka a další díly.
Profesionální autojeřábnické práce Semily
Zajišťujeme jeřábnické práce pomocí několika druhů autojeřábů.
Pořádání jazykových kurzů pro firmy a veřejnost Pardubice
Poskytujeme například jazykové kurzy všeobecné a odborné angličtiny, ale i kurzy pro veřejnost v různých oblastech - Stelma spol. s r.o. Pardubice
Stelma spol. s r.o. Granty a dotace Pardubice
Vícedenní firemní akce a školení s ubytováním pro zaměstnance na hotelu
Naplánujte vícedenní školení nebo firemní akce i s ubytování pro zaměstnance - na Hotelu Hvězda Kroměříž jsou k dispozici útulné dvoulůžkové pokoje i konferenční místnost. Parkování u hotelu zdarma.
Návrhy a výroba kuchyňských linek – praktické a moderní kuchyně
Návrhy a výrobou kuchyňských linek se v okolí Miroslavi, Pohořelic a Hrušovan nad Jevišovkou zabývá kuchyňské studio Aleš Vít. Nechte si vyrobit praktickou a moderní kuchyň na míru.
Kontaktní čočky ke korekci očních vad od prověřených výrobců
Prvotřídní kontaktní čočky ke korekci očních vad zakoupíte v okolí Znojma a Třebíče v renomované oční optice Optika Kocandová.
Fotopolymerní štočky - výroba FTL štočků pro flexotisk technologií Full HD flexo
Společnost DAVEX - CZ Zlín vyrábí fotopolymerní štočky pro potisk všech materiálů. Při výrobě FTL štočků pro flexotisk používá nejmodernější technologii na trhu Full HD flexo.
Autoservis, pneuservis, příprava vozů na STK, autoopravna Brno, generální prohlídky
Kompletní automechanické práce poskytuje společnost Autoopravna VYZINA Milan Vyzina v Brně-Medlánky. Provádíme veškeré autoopravy, geometrii kol, generální prohlídky i výměny olejů.
Použité stavební stroje Volvo, JCB, Caterpillar, Takeushi, prodej, bazar, pronájem
Kvalitní hydraulické stroje seženete u společnosti HYDRAULIKSERVIS I s.r.o. z Bohuňovic u Olomouce. Zajišťujeme prodej, opravu i profesionální servis stavebních strojů.
Celoroční ubytování na Vysočině, autokemping, karavany, chata
AUTOKEMPINK VYSOČINA AVZO TSČ ČR ZO Štoky v okrese Havlíčkův Brod nabízí celoroční ubytování, stanování i kempování se sportovním a kulturním vyžitím.
Montáž plastových, dřevěných a hliníkových oken, dveří, Plzeňsko
Kompletní služby v oblasti prodeje, distribuce a montáže eurooken, plastových, hliníkový i dřevěných oken i dveří nabízí firma HRDINA a JAKEŠ okna s.r.o. ve Městě Touškov nedaleko Plzně.