Aktuální microsite

Vodní zahradnictví se zaměřením na pěstování vodních a bahenních rostlin, výstavba jezírek
Pěstováním a prodejem vodních rostlin, okrasných travin i trvalek se zabývá společnost Vodní Zahrada PhDr. Iva Doležalová sídlící v obci Komořany u Vyškova.
Zemní a výkopové práce, výkopy pro inženýrské sítě i kanalizace, vlastní autodoprava Praha
Kompletní hloubení základů staveb i další terénní úpravy poskytuje společnost Stanislav Hynek s.r.o. z Prahy 8 Ďáblice. Veškeré výkopové práce provádíme za pomocí moderní stavební techniky.
Hotel s historickou restaurací, stylové ubytování ve dvoulůžkových pokojích, Králíky
Ubytování v historickém hotelu s barokní výzdobou poskytuje Hotel Zlatá Labuť Tomáš Šimeček v městě Králíky. Stylově zařízené pokoje a apartmány se satelitní televizí i koupelnou.
Penzion a turistická ubytovna Hradec, ubytování s restaurací v klidném venkovském prostředí
Příjemné ubytování v malé vesnici u Plzně poskytuje PENZION HRADEC s.r.o. Připraveny máme stylové pokoje a apartmány s vlastním i sdíleným sociálním zařízením.
Zubní ordinace, kvalitní léčebná a estetická stomatologie pro děti i dospělé, Strakonice
Profesionální stomatologickou péči poskytuje MUDr. Gruberová Věra, zubní středisko ČZ ze Strakonic. Provádíme estetickou a záchovnou stomatologii včetně zhotovení protetických výrobků.
Edukativní dřevěné hračky z Klatov, hračky s pohádkovými postavičkami
Dřevěné edukativní české hračky s pohádkovými postavami k přiblížení poznávání okolního světa, motorické skládanky, nástroje, puzzle vyrábí Bino Europe k.s., Klatovy.
Materiál pro instalatéry, vodoinstalatérské práce
Instalatérské práce v oboru voda, topení a plyn, včetně prodeje vodoinstalačního materiálu, sanitární keramiky, čerpadel, ohřívačů vody a dalšího zboží nabízí Vladimír Beer v Chlumci nad Cidlinou.
Profesionální oživení laku Vašeho auta - Mladá Boleslav
Profesionální oživení laku Vašeho vozidla Vám nabízí autoklempírna a autolakovna AUTOLAK KRČMÁŘ s.r.o. na ul. Tylova 1596 v Mnichově Hradišti nedaleko Mladé Boleslavi.
Skládací pojízdné kontejnery pro snad manipulaci, Beroun
Kovodružstvo, v.d. vyrábí a dodává praktické skládací pojízdné kontejnery různých velikostí a nosností pro snadnou manipulaci s nákladem. Nabízíme kvalitní manipulační techniku s dlouhou životností.
Nejrozsáhlejší sortiment průmyslové mazací techniky Liberec
Nabízíme systémy pro dávkování, měření, dopravu motorových a převodových olejů, mazacích tuků, vazelín, hydraulických a chladících kapalin - Media CZ s.r.o. Liberec
Technické prohlídky všech motorových i nemotorových vozidel Liberec
Provádíme technické prohlídky všech motorových i nemotorových vozidel - TKV Liberec, spol. s r.o.
TKV Liberec, spol. s r.o.
Základní devítiletá škola v Ostravě s rozšířenou výukou
Rozšířené vyučování matematiky, přírodopisu, fyziky, chemie a informatiky nabízí naše Základní škola Ostrava – Mariánské Hory. Zaměřujeme se také na anglický, německý a ruský jazyk.
Obec Sány v Polabí, přírodní krásy, cyklotrasy, kultura
Nedaleko Poděbrad se v úrodné rovině nachází okouzlující Obec Sány. Dostanete se k nám vlakem i autobusem, máme řadu kulturních akcí, spolků, obecní knihovnu, a především krásnou přírodu.
Interiérové dveře a zárubně, nábytek na míru, výroba Boskovice
Interiérové dveře a zárubně na míru z masivního dřeva, zakázkovou výrobu nábytku, kuchyní, skříní, stolů a obložení dle Vaší specifikace realizuje DAHEPO EURO, spol. s r.o., Boskovice.
Lakýrnické práce, lakování automobilů a nábytku, Boskovice
Lakýrnické, autoklempířské a karosářské práce, autolakovna, průmyslové lakování nábytku a skla zajišťuje společnost Color A.N.P. s.r.o., Boskovice.
Sociální služby pro duševně nemocné klienty, Terezín
Sociální služby pro duševně nemocné klienty a osoby závislé na návykových látkách, ubytování, strava, zdravotní péče, bohatý program zajišťuje Domov se zvláštním režimem Terezín.
Projekční činnost v investiční výstavbě, projekce zdvihací a dopravní techniky i jeřábů
Profesionální projektování ocelových konstrukcí hal zajišťuje společnost ADECO, spol. s r. o. z České Třebové. Modernizujeme veškerá strojní zařízení od hříží po točnice a přesuvny.
Generální opravy strojních celků a technologických zařízení, prodej hutního materiálu
Opravy strojů a zařízení v gumárenském a plastikářském průmyslu provádí společnost VHB plus s.r.o. z Brumova-Bylnice. Generální i běžné opravy rychle a spolehlivě.
Oční lékař Praha, vyšetření zraku u dětí i dospělých se zaměřením na šedý a zelený zákal
Komplexní vyšetření očí poskytuje Oční ordinace MUDr. Blanka Dienstbierová s.r.o. sídlící na Praze 7. Měříme a kontrolujeme zrak, léčíme zrakové vady i ostatní oční choroby.
Výroba a servis čistíren odpadních vod, ČOV, čistírny pro autoumývárny a automyčky
Čištění vod znečištěných ropnými látkami provádí dynamická společnost DELTA Technologie s.r.o. z města Hodonín. Vysoce spolehlivé systémy čištění vod pomocí technického mytí.
Daňové poradenství - zpracování bez chyb a problémů, odborná konzultace
Zpracování daňového přiznání jde i bez chyb a problémů, a to jednoduše díky daňovému poradenství auditorské společnosti Consult s.r.o. v Ostravě. Nabízíme odbornou konzultaci v oblasti daní.
Práce v Amazonu - volejte zdarma: +420 800 100 500
Chcete si vydělat a získat spoustu dalších pracovních výhod? Společnost ADECCO spol. s r.o. nabízí zajímavou práci v Amazonu, stačí zavolat zdarma na telefonní číslo +420 800 100 500.
Rotační obrábění kovů na vřetenných soustružnických automatech, průmyslová výroba dílců
Profesionální výrobu rotačních kovových součástí z automatových ocelí zajišťuje společnost KATRING, spol. s r.o. z Prahy 10. Precizní výroba, kvalitní materiál i moderní technologie.
Pneuservis a autoservis pro osobní, dodávkové a nákladní vozy, prodej pneu, opravy, servis
Přezutí pneumatik i kvalitní opravu vozidla provádí společnost EUROMASTER PNEUCENTRUM KRALUPY s.r.o. z Kralup nad Vltavou. Provádíme pravidelné kontroly i přípravu na STK.
Stavební práce Praha, kompletní rekonstrukce domů, bytů, bytových jader, obkladačské práce
Veškeré stavební a zednické práce v domě i okolo něj zajišťuje stavební firma Expert point s.r.o. z Prahy 5 Smíchov. Postaráme o fasádu, pokládku zámkové dlažby i položení obkladu v koupelně.