Aktuální microsite

Lázně po onkologické léčbě, ženy po rakovině prsu - léčivé pobyty
Lázně po onkologické léčbě, například pro ženy po rakovině prsu nabízí státní podnik Horské lázně Karlova studánka, která se specializuje na realizaci léčivých pobytů.
Školení na svařování, bodové přivařování, svarové spoje - kvalifikace zaměstnanců
Díky firmě Svarservis Thermoprozess Cooperheat s.r.o. můžete zvýšit kvalifikaci vašich zaměstnanců, kteří mohou absolvovat školení na svařování, bodové přivařování, svarové spoje a další v Ostravě.
Komplexní bezpečnostní technologie a profesionální služby pro ochranu osob a majetku
Se zabezpečením majetku i osob blízkých Vám pomůže dynamická společnost Trade FIDES, a.s. z Brna. Navrhneme a zrealizujeme to nejlepší bezpečnostní řešení včetně profesionální servisu.
Hliníkové nýtované čluny, lodě, vodní skútry, lodní motory pro sport i rekreaci, prodej
Sportovní čluny i rekreační lodě naleznete u společnosti MARINE s.r.o. z Nového Města nad Metují. Široký sortiment nafukovacích, hliníkových i laminátových člunů.
Mezinárodní kamionová doprava, silodoprava, přeprava sypkých materiálů i těžkých nákladů
Přepravu popílku, cementu i vápna zajišťuje společnost UNITRANS PRO s.r.o. se sídlem v Dolním Rychnově v okresu Sokolov. Poskytujeme spolehlivou mezinárodní kamionovou silodopravu.
Profily PVC pro zateplování ETICS, kovové profily pro vnitřní a vnější omítky a sádrokarton
Výrobou plastových dílů pro stavební průmysl i zahradu se zabývá společnost MATEICIUC a.s. z Oder. Zhotovíme plastové hadice, ochranné trubky i zateplovací lišty přímo na míru.
MATEICIUC a.s.
Pronájem autojeřábu AD 28 se strojníkem - jeřábnické, vyprošťovací a stavební práce
Autojeřáb AD 28 se strojníkem pronajímá firma Autojeřáby Jiří Velčovský z Brna. Vykonává vyprošťovací, stavební a jeřábnické práce, jako je například manipulace s břemeny do výšky 30 m.
Jiří Velčovský Autojeřáby Znojmo
Přijďte si posedět do vinného sklípku a vyzkoušejte ochutnávku vín Mikulov
Hledáte-li příjemné posezení ve vinném sklepě, spojené s ochutnávkou vín ve městě Mikulov, pak zavítejte do našeho vinařství VÍNO LÍPA MIKULOV.
Vybavení a příslušenství pro motorkáře
Veškeré vybavení a příslušenství pro motorkáře k dostání u MOTOSPORT Ladislava Milostného z Třebíče. Navštivte motorkářský ráj, u nás si vybere každý!
Kamenná prodejna zdravé a bezlepkové výživy pro naše spokojené zákazníky
Firma TOP VITAL pro vás zajišťuje prodej nejen zdravé a bezlepkové výživy formou internetového i kamenného obchodu ve Žďáru nad Sázavou, který je oblíbený u zákazníků z celé Vysočiny.
Truck servis MAN, prodej náhradních dílů Zlín
Zajištění kvalitního servisu vozidel MAN a prodej jejich náhradních dílů získáte rychle a bez starostí díky firmě TRUCK SERVICE a. s., se sídlem ve Zlíně. Vzhledem k tomu, že jsme partnery společnosti MAN zaměřujeme se na servisování, odtah a náhradní díly vozidel této značky. Ať už se jedná o závadu nebo jste měli nehodu s Vašim truckem, jsme ...
Výroba dřevěných řezaných a štípaných šindelů ze standardních i exotických dřevin
Společnost Okna Bastl působící v okolí Dačic a Jemnic vyrábí dřevěné šindele ze standardních i exotických dřevin, které mohou sloužit jako střešní krytina nebo jako obkladový materiál.
Vchodové a interiérové dveře, plastové dveře - výroba a prodej
Plastové dveře, vchodové a interiérové dveře s certifikací vyrábí, prodává, dodává a montuje firma IVAPLAST s.r.o. v okolí Brno-venkov.
Pěstební a těžební práce pro vlastníky lesa, služby v lesnictví
Komplexní služby v oblasti lesnictví, zakládání porostu, pěstební a těžební práce, odvoz dřevní hmoty zajišťuje společnost LESPRODUKT s.r.o., Kamenice nad Lipou.
Pěstitelská pálenice v okrese Nymburk, zpracování vlastního kvasu
Destilace vlastního ovocného kvasu, odborné poradenství, vypálení ovoce za pomoci moderního zařízení v pěstitelské pálenici Palno, s.r.o., Nouzov v okrese Nymburk.
Notářská kancelář Chrudim, kupní a darovací smlouvy, ověřování listin
Zakládání společností, převody nemovitostí, sepisování předmanželských a kupních smluv, přijímání peněz a listin do úschovny a další notářské služby poskytuje Mgr. Dita Kuštová v Chrudimi.
Solitérní okrasné kameny na zahradu - kvalitní přírodní kameny
Solitérní okrasné kameny na zahradu Vám nabízí naše firma Kameny Opava. Kvalitní přírodní kameny můžete využít jako dekoraci na zahradě, v okolí firmy nebo hotelu.
Firemní vánoční a novoroční večírek v hotelu Pratol - Říčany u Prahy
Hotel PRATOL s.r.o. Říčany u Prahy v blízkosti dálnice D1 je ideální místo pro uspořádání firemních vánočních a novoročních večírků pro zaměstnance či obchodní partnery.
Repasované transformátory, výroba Hradec Králové
Zabýváme se výrobou transformátorů, dále nabízíme repasované transformátory se zárukou 12 měsíců - TRAFO CZ, a.s. Hradec Králové
TRAFO CZ, a.s. Transformátory Hradec Králové
Betonárny v centru Prahy využívají ekologickou lodní dopravu kameniva po Vltavě
Ekologickou a moderní cestu dopravy kameniva a písku na výrobu betonu lodí po Vltavě přímo do betonárek v centru Prahy využívá po vzoru světových metropolí společnost TBG METROSTAV s.r.o.
TBG METROSTAV s.r.o. Betonárna Praha - Rohanský ostrov
Výměna autoskel všeho druhu - provedeme i na počkání, Praha 6
Proč byste měli vědět, že vám v AUTOSKLO SERVIS Praha 6 provedeme výměnu autoskel všeho druhu i na počkání? Protože mít v pořádku čelní sklo je důležité pro bezpečnou a pohodlnou jízdu každého řidiče.
AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o. Praha 6
Tiskárna etiket VP750 - vylepšená odolnost proti vodě
Mezi tiskárnami etiket pro průmyslové využití najdete v sortimentu společnosti TFP universal a.s. také plnobarevnou tiskárnu voděodolných etiket VP750 společnosti VIP Color.
Šatny na zakázku jako elegantní součást ložnice
Šatny na zakázku podle Vašich představ navrhne a vyrobí společnost STAR INTERIER Ing. Vladimír Hvězda sídlící nedaleko Prahy.
Vedení účetnictví, daňové evidence, daňové přiznání dle nejnovějších zákonů a předpisů
Vedení účetnictví, daňové evidence i zpracování daňového přiznání realizuje firma Účtárna na střeše s.r.o. působící v okolí Havířova i Karviné. Zpracování provádíme dle nejnovějších zákonů a předpisů.
Protipožární uzávěry - odolné a bezpečné požární vrata do průmyslových objektů
Odolné a kvalitní protipožární vrata do průmyslových objektů vyrábí a dodává společnost SPEDOS. Působíme také ve městech Olomouc a Prostějov.