Aktuální microsite

Závěsná optotypová tabule s osvětlením i bez - pro snadné vyšetření ostrosti zraku
Závěsné optotypové tabule s osvětlením i bez něj pro snadné vyšetření ostrosti zraku zajišťuje pro ordinace, nemocnice i ambulance firma Laboratorní a zdravotnická technika Opting Servis v Ostravě.
Jídelny Hülsta prodej Praha – pro náročné zákazníky s vytříbeným vkusem
Stylové jídelny v luxusním provedení, které uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky s vytříbeným vkusem, prodává Hülsta & KOINOR Studio v Praze.
HOME STYLE s.r.o. Hülsta & KOINOR Studio
Datová centra – DC – individuální řešení na míru
Osvědčená řešení rozmístění rozvaděčů pro datová centra, ale i individuální návrhy na míru, nabízí společnost KABEL Trade Praha s.r.o.
Rheonik – unikátní patentovaný tvar senzoru a průtokoměru pro největší rozsah - prodej Praha
Společnost se sídlem v Praze nabízí a prodává unikátní senzoru hmotnostního coriolisova průtokoměru Rheonic, který díky svému patentovanému tvaru zajišťují největší možný rozsah průtoků.
PANAMETRIA CZ s.r.o. Ultrazvukové průtokoměry a měření Praha
Lisované ocelové plechy pro automobilový průmysl i další odvětví
Lisované ocelové plechy vyrábí naše firma HS Umformtechnik s dlouholetou tradicí. Zabezpečujeme výrobu součástí lisováním za studena z ocelového, nerezového a hliníkového plechu.
Výroba odlitků z šedé, tvárné litiny - slévárna zajistí kompletní servis pro zákazníky
ZPS - SLÉVÁRNA, a.s. Zlín vyrábí odlitky z šedé a tvárné litiny včetně opracování a povrchových úprav. Ve vlastní modelárně vyrábíme modelová zařízení, zajistíme kompletní servis pro zákazníky.
Nehořlavé textilie TREVIRA CS pro veřejné prostory - velkoobchodní prodej
Nehořlavé textilie TREVIRA CS pro veřejné prostory prodává společnost BS-textil s.r.o. z Jihlavy. Vyvíjíme a dodáváme vzory nových designů a barev tkanin podle přání a požadavků zákazníků.
BS-textil s.r.o.
Keramická jádra pro odlévání železných i neželezných odlitků - výroba
Výrobu keramických jader pro odlévání železných i neželezných odlitků zajišťuje společnost Capital Refractories s.r.o. se sídlem v Šenově u Ostravy, která je specialistou na žáruvzdornou keramiku.
Automatické plnící linky pro pivovary – vykladače, automatické myčky, vkladače lahví
Významným výrobcem a dodavatelem automatických plnících linek pro pivovary je společnost BeHo spl. s.r.o. Dodáme vykladače a vkladače lahví i automatické myčky.
Keramické pancíře – speciální pancéřové ochranné systémy
Speciální ochrana osob, majetku a vozidel. Představujeme keramické pancíře společnosti CeramTech Czech republic s.r.o. v Šumperku.
CNC a klasické ohraňování, ohýbání trubek i plechů podle požadavků zákazníků
Ohýbání plechů a jiných kovových materiálů může být mnohdy obtížné. Firma AT Weldsteel s.r.o. Boskovice provádí CNC a klasické ohraňování plechů, ohýbání trubek i plechů podle požadavků zákazníků.
Eshop fotbalové potřeby - boty, kopačky halové, Turf Joma Top Flex, brankářské rukavice Uhlsport
Firma M-TRADE Zlín provozuje eshop, kde zakoupíte fotbalové potřeby, obuv. Vybírejte kopačky Turf, halové kopačky Joma Top flex, na výběr jsou i brankářské rukavice Uhlsport, chrániče a další doplňky.
Ovoce a zelenina, velkoobchodní sklad, distribuce a zásobování
Tercie Doudleby s.r.o. je spolehlivý dodavatel kvalitního ovoce a zeleniny v okrese Rychnov nad Kněžnou. Zajišťujeme zásobování prodejen, hotelů, restaurací a stravovacích provozů.
Úklidové služby, výškové čištění skleněných ploch, Příbramsko
Profesionální úklidové práce, jednorázový i pravidelný úklid v domech i kancelářích, výškové čištění skleněných ploch na Příbramsku zajišťuje firma Pavla Mayera – PAMASERVIS.
Stomatologické centrum v Praze 2, kvalitní péče o zuby
DesignDent, s.r.o. je stomatologické centrum v Praze 2 se špičkovou péčí zubních lékařů, nadstandartními službami, dětskou stomatologii a dentální hygienou.
Generální opravy benzínových a naftových motorů, opravy hlav
Opravy všech benzinových a dieselových motorů, broušení motorových hlav, klikových hřídelů, opravy bloku motoru a ojnice realizuje společnost Výbrusy.cz v okrese Praha – západ.
Profesionální vývoz kovového odpadu - prodej, zpracování, výkup
Profesionální vývoz kovového odpadu v Bruntále a jeho prodej, zpracování i výkup zajišťuje společnost Trojek a.s., která je jednou nejvýznamnějších ve svém oboru v České republice.
Trojek, a.s.
Doprava stavebního materiálu - železniční přeprava
Železniční přepravu stavebního materiálu a jiných komodit zajišťuje po celé České republice železniční společnost Železnice Peštál s.r.o.
Mercedes-Benz Brno - servis a opravy vozidel všech typů, autoservis
Opravu a servis všech typů vozidel Mercedes-Benz v Brně spolehlivě zajistí firma MB rent. Má dlouholeté zkušenosti v oblasti pronájmu, prodeje a oprav vozidel značky. Navštivte náš autoservis!
Lázně po onkologické léčbě, ženy po rakovině prsu - léčivé pobyty
Lázně po onkologické léčbě, například pro ženy po rakovině prsu nabízí státní podnik Horské lázně Karlova studánka, která se specializuje na realizaci léčivých pobytů.
Školení na svařování, bodové přivařování, svarové spoje - kvalifikace zaměstnanců
Díky firmě Svarservis Thermoprozess Cooperheat s.r.o. můžete zvýšit kvalifikaci vašich zaměstnanců, kteří mohou absolvovat školení na svařování, bodové přivařování, svarové spoje a další v Ostravě.
Komplexní bezpečnostní technologie a profesionální služby pro ochranu osob a majetku
Se zabezpečením majetku i osob blízkých Vám pomůže dynamická společnost Trade FIDES, a.s. z Brna. Navrhneme a zrealizujeme to nejlepší bezpečnostní řešení včetně profesionální servisu.
Hliníkové nýtované čluny, lodě, vodní skútry, lodní motory pro sport i rekreaci, prodej
Sportovní čluny i rekreační lodě naleznete u společnosti MARINE s.r.o. z Nového Města nad Metují. Široký sortiment nafukovacích, hliníkových i laminátových člunů.
Mezinárodní kamionová doprava, silodoprava, přeprava sypkých materiálů i těžkých nákladů
Přepravu popílku, cementu i vápna zajišťuje společnost UNITRANS PRO s.r.o. se sídlem v Dolním Rychnově v okresu Sokolov. Poskytujeme spolehlivou mezinárodní kamionovou silodopravu.
Profily PVC pro zateplování ETICS, kovové profily pro vnitřní a vnější omítky a sádrokarton
Výrobou plastových dílů pro stavební průmysl i zahradu se zabývá společnost MATEICIUC a.s. z Oder. Zhotovíme plastové hadice, ochranné trubky i zateplovací lišty přímo na míru.
MATEICIUC a.s.