Aktuální microsite

Měřič tepla a chladu, vyhodnocovací jednotka průtoku plynu - INMAT 59 Nová Paka
Náš výrobní program zahrnuje měřicí a regulační techniku včetně vývoje, výroby, montáže a poradenství po celé ČR i v zahraničí - ZPA Nová Paka, a.s.
ZPA Nová Paka,  a.s.
Revitalizace budov - rekonstrukce bytových, rodinných domů, sanace staveb
Společnost TERMO zateplení, s.r.o. se specializuje na revitalizace, rekonstrukce budov a zateplování domů, také se zaměřuje na sanace staveb. Působí v lokalitě Olomoucký, Jihomoravský, Zlínský kraj.
Nové byty do OV - vyhledávaná lokalita v Bystřici nad Pernštejnem
Nové byty do osobního vlastnictví v rámci komplexu Residence Forota v Bystřici nad Pernštejnem. Lokalita na Rovinkách, ideální místo k bydlení, skvělá občanská vybavenost a dopravní dostupnost.
Rozvody vody a kanalizace Hradec Králové - odborný servis v oblasti instalatérských prací
Firma Reichl Pavel Hradec Králové provádí montáže a rekonstrukce topení, vody a plynu, včetně dodávky materiálu. Nabízíme instalace kotlů osvědčených firem VAILLANT a GEMINOX.
Pavel Reichl Voda topení plyn Hradec Králové
Rekonstrukce domů, bytů, koupelen, zednické a obkladačské práce
Rekonstrukce bytu, bytového jádra či rodinného domu, řemeslnické práce od specializované firma ATRISHCH – STAV s.r.o. se sídlem v Praze 7 - Holešovicích.
Čištění vratných obalů, průmyslové mytí boxů a palet
Mytí velkoobjemových boxů, průmyslové mytí a doplňkové čištění vratných obalů, boxů, palet, KLT a blistrů poskytuje společnost NEXT-ON Group a.s. se sídlem Štefánikova 264/20e v Kopřivnici.
Rostlinná a živočišná výroba, výroba mléka, pěstování obilovin
Na rostlinnou a živočišnou výrobu včetně výroby bioplynu se již od roku 1998 zaměřuje akciová společnost AGRONA Staré Město, a.s. u Moravské Třebové v okrese Svitavy.
AGRONA Staré Město, a.s.
Hydraulické válce pro lisy, drtiče, stavební stroje a techniku
Vysoce kvalitní hydraulické válce pro široké spektrum použití vyrábí společnost CHARVÁT AXL, a.s. se sídlem 3. května č.p. 800 v Semilech na severovýchodě Čech.
CHARVÁT AXL, a.s. výroba hydraulické válce
Domov seniorů Úvaly, sociální služby a ošetřovatelská péče
Celoroční pobyt pro seniory s komplexními celodenními službami poskytuje Domov seniorů Úvaly, poskytovatel sociálních služeb. Nabízíme příjemné prostředí pro seniory s kapacitou 47 osob.
Praktický lékař pro dospělé Tasovice, prevence a léčba osob
Komplexní diagnostickou, léčebnou a preventivní péči v oboru praktického lékařství pro dospělé Vám poskytne MUDr. Zdeňka Lukešová v Tasovicích 301 v okr. Znojmo.
Developerské a realitní služby, výstavba a prodej nemovitostí
Výstavba rodinných a bytových domů, developerské služby, prodej a pronájem nemovitostí, zprostředkování financování zajišťuje Development Minářová s.r.o., Letovice.
Sušené konstrukční hranoly KVH, DUO a BSH Náchod - Pro výrobu trámových konstrukcí
Zabýváme se výrobou kvalitních sušených hranolů KVH, DUO a BSH. Zejména je doporučujeme pro výrobu trámových konstrukcí - IQ KONSTRUKT s.r.o. Náchod
IQ KONSTRUKT s.r.o. Designové dřevěné atypické stavby Náchod
Tisk letáků dle zákazníka Jablonec nad Nisou -  letáky vyrobíme již od jednoho kusu
Nabízíme kvalitní tisk letáků do rozměru A3, jednostranný i oboustranný tisk, jednobarevný až plnobarevný tisk - SHADOWS PRESS Jablonec nad Nisou
SHADOWS PRESS s.r.o. Tiskařské služby
Tabletové systémy typ Abner pro domovy důchodců a do nemocnic
Jsme přední český výrobce gastronomických zařízení, výdejních systémů a tabletových systémů s aktivním ohřevem, které jsou určeny pro domovy důchodců, nemocnice a instituce s obdobným zaměřením.
ABNER a.s. Zařízení z nerezu pro gastronomii Praha
Prodej zahradního sortimentu Hořice - substráty, hnojiva, travní směsi, mulčovací kůra
Nabízíme velmi rozmanitý sortiment zahradního zboží od substrátů, travní směsi, hnojiva až po mulčovací kůru - BESTA - Berný s. r. o. prodejna Hořice.
Pohřební služba Krejčíkovi Jičín a Sobotka
Pořádáme důstojné rozloučení dle vašich přání a požadavků - Pohřební služba Krejčíkovi Jičín a Sobotka
Opravy hydraulických válců Praha – záruční i pozáruční servis
Společnosti CH + S servis, s.r.o. z Prahy nabízí záruční i pozáruční servis a opravy hydraulických válců pro nejen nákladních automobilů.
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
Zakázková strojírenská výroba – CNC obrábění kovů a svařování konstrukcí
Zakázkovou strojírenskou výrobou se zabývá společnost BeHo spol. s r.o. z Krucemburku. Provádíme CNC obrábění kovů, svařování konstrukcí a jiné zpracování nerezové oceli.
Muzeum a galerie, expozice se zaměřením na tehdejší život v Krkonoších, řemeslné výrobky
Nelehký život tehdejších obyvatel v Krkonoších vyobrazuje stálá expozice Starý kravín o.s. v Rokytnici nad Jizerou. Připravenou máme dobovou zemědělskou techniku, řemeslné výrobky i nástroje.
Wellnes hotel v Jeseníkách, lázeňský dům s kvalitní restaurací a léčebnými procedurami
Příjemné a komfortní ubytování v prostředí Jeseníků poskytuje Wellness hotel Villa Grohman Schrothovy léčebné lázně s.r.o. z obce Lipová-lázně.
Nové trendy v oblasti PO, BOZP a OŽP – odborný nadstavbový kurz
Nové trendy v oblasti PO, BOZP a OŽP sledují instruktoři Vzdělávacího střediska Praha, kteří tyto poznatky předávají dále účastníkům nadstavbového kurzu.
Hülsta & KOINOR Studio - prodej luxusního nábytku v individuálním stylu Praha
Pokud si potrpíte na luxusní bydlení v individuálním stylu, pak budete jistě nadšeni nabídkou prodeje nábytku, který pro Vás pečlivě vybrali stylisté z Hülsta & KOINOR Studio v Praze.
HOME STYLE s.r.o. Hülsta & KOINOR Studio
Eaton řešení záložního napájení se superkondenzátory – nízké pořizovací a provozní náklady
Ekonomické, bezúdržbové a vysoce spolehlivé jsou nové Eaton XML moduly superkondenzátorů od společnost Kabel Trade Praha, s.r.o., které přinášejí řešení záložního krátkodobého napájení.
Školní lavice jednomístné i dvoumístné, pevné i výškově stavitelné Praha – kvalitní a ergonomické
Kvalitní a ergonomické školní lavice a žákovské stoly v jednomístném i dvoumístném provedení, v pevné nebo výškově nastavitelné variantě nabízí společnost Enprag s.r.o. z Prahy.
Kompletní projekční a geodetické služby Kladno - zaměřování domů, staveb a pozemků
Projekční a kompletní geodetické služby zajistí společnost Uniservis Hašek s.r.o., kterou najdete v Žilině v okresu Kladno.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno