Aktuální microsite

Regálové systémy do skladů a kanceláří, paletové i policové regály
Vybavení do skladů, archivů a dílen, mobilní a stabilní regálové systémy dodává společnost BEG BOHEMIA, spol. s r.o., Brno. Realizujeme projekční řešení regálů ve Vašich prostorách.
BEG BOHEMIA, spol. s r.o.
Profesionální diagnostika filtru pevných částic DPF, FAP pro osobní i nákladní auta
Profesionální diagnostikou filtru pevných částic DPF pro osobní a nákladní auta se zabývá autoservis a pneuservis společnosti OSP spol. s.r.o. v Moravském Krumlově.
Profesionální demoliční práce – demolice staveb, domů, mostů, ocelové konstrukce atd.
Demolicí průmyslových staveb, domů, mostů, ocelových konstrukcí a dále i recyklací stavební suti se zabývá společnost AWT Rekultivace a.s. nejen v okolí Ostravy a Karviné, ale i v dalších okresech.
AWT Rekultivace a.s.
Ajurvédské masáže - lymfatické, detoxikační, masáž obličeje, plosky nohou
V Ayurveda centre Zlín se zaměřujeme na ajurvédské masáže - věnovat se Vám budou rodilí maséři ze Srí Lanky. Provádí lymfatické, detoxikační masáže i masáž obličeje či plosky nohou.
Realizace zimních zahrad z plastových profilů – přijatelná cena, snadná údržba
Zimní zahradu z plastových profilů, které jsou vysoce odolné vůči vlhku a UV záření, Vám za přijatelnou cenu navrhne a realizuje firma BOHEMIO s.r.o.
Obec České Velenice s česko-rakouským komunitním centrem FENIX i kulturním domem Beseda
Město České Velenice je malá obec rozprostírající se na území českého příhraničního regionu jižní Čechy. Obec je významná svou česko-rakouskou spoluprací, díky níž pořádá řadu kulturních akcí.
Město České Velenice
Zdvihací zařízení a výtahy osobní, nákladní, návrh a výroba na míru, renovace, servis
Standardní i atypické výtahy Vám navrhne, vyrobí a dodá společnost Výtahy Filipčík s.r.o. z obce Velká Hleďsebe na Chebsku. Zrealizujeme nový výtah na zakázku a zajistíme opravu toho starého.
Kované podvozkové díly pro automobilový průmysl, kování a obrábění hliníku, výroba Kamenice
Kvalitní kované díly pro dekorativní a průmyslovou oblast zhotovuje společnost Strojmetal Aluminium Forging, s.r.o. z Kamenice u Prahy. Vyrábíme pevné díly i pohony na míru s dlouhou životností.
Čerpací stanice Rokycansko, pohonné hmoty benzin, nafta, propan, dálniční známky, prodej
Kvalitní pohonné hmoty Natural 95 a Diesel pořídíte u firmy Čerpací stanice Rokycany. Spravujeme síť benzinových pump s prodejem dálničních známek, provozních kapalin i lahví propan-butan.
Kvalitní úklidový servis, jednorázové a pravidelné úklidy pro firmy i průmyslové objekty
Spolehlivé úklidové práce komerčních prostor i průmyslových objektů provádí společnost Gabriela Facility Management Gabriela Žehová z České Lípy. Umyjeme Vám okna, vyčistíme koberec i dlažbu.
Sektorový nábytek a nábytkové sestavy do dětských a studentských pokojů – e-shop
Kompletní sortiment sektorového nábytku a nábytkových sestav do dětských a studentských pokojů za příznivé ceny zakoupíte prostřednictvím e-shopu Nábytek-aktiv.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Pohřební služba Česká Lípa - kompletní kremační a pohřební služby po celé ČR
H&H AUXILIA s.r.o. je pohřební služba se sídlem v České Lípě. Pomůže Vám v těžkých životních chvílích, vyřídí za Vás veškeré náležitosti spojené s úmrtím.
H&H AUXILIA s.r.o.
Nový, modernější Volkswagen Passat – spolehlivý automobil pro každý den
Pořiďte si nový, moderní Volkswagen Passat, který se stane Vaším spolehlivým pomocníkem pro každý den. K dostání u prodejce INTERMOBIL ve Znojmě.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Kastrace, kleštění kocourů a sterilizace koček - řešení nežádoucího množení
Pokud přemýšlíte o kastraci aneb kleštění kocoura či sterilizaci kočky, obraťte se na veterinární ordinaci MVDr. Savioly v Ostravě, kde poskytujeme profesionální péči pro vaše mazlíčky.
Dětské tréninkové plenkové kalhotky, natahovací plenky Ostrava
Dětské tréninkové natahovací plenkové kalhotky Bambo Nature Pants jsou univerzální a tedy vhodné pro kluky i holky. Vyzvednout si je můžete v Ostravě nebo nechat poslat v rámci celé České Republiky.
ABENA
Pracovní agentura – nábor zaměstnanců
Pokud hledáte kvalitní pracovní sílu, neváhejte oslovit pracovní agenturu Agency worker company s.r.o. z Brna, která se Vám postará o nábor nových zaměstnanců.
Garážová vrata - nové a vysoce kvalitní, sekční posuvná, výsuvná, křídlová nebo roletová vrata.
Garážová vrata, různých typů jako jsou sekční posuvná, výsuvná, křídlová nebo roletová od firmy Okna&Company, s.r.o. v Třebíči - nová a vysoce kvalitní vrata.
Nevecom Premium - nové vozy Škoda, Volkswagen, Audi, Seat
Prodej nových prémiových vozidel značky Škoda, Volkswagen, Audi, Seat, špičkové služby, servis, poradenství zajišťuje společnost AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o., Kladno.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. Autorizovaný prodejce Renault, Dacia
Obec Podmoky, chalupářská oblast na Vysočině s nalezišti zlata jako kulturní památkou
Obec Podmoky je malá vesnice u Havlíčkova Brodu nacházející se na pomezí Středočeského kraje a kraje Vysočina. Obec s významnými s archeologickými nalezišti zlatonosné rudy a rozsáhlými rybníky.
Střední odborná škola se zaměřením na veřejnosprávní činnost, denní i dálkové studium
Středoškolské vzdělání v oblasti veřejné správy i soukromém sektoru poskytuje Střední odborná škola Olomouc spol. s r.o. Předáváme a prohlubujeme znalosti žáků v právním systému, účetnictví i IT.
Designový nábytek a doplňky do interiéru i exteriéru od českých i zahraničních výrobců
Francouzský designový nábytek dle Vašeho specifického vkusu naleznete u společnosti Decoform, s.r.o. z Prahy 3. Pestrý sortiment venkovního, ložnicového i restauračního nábytku.
Restaurace s tradiční českou kuchyní, rozvozem chutného obědového menu pro firmy, Trutnov
Ryze českou kuchyni s dobře vychlazeným pivem Vám zajistí Restaurace U Draka Aleš Kratochvíl v Trutnově. Příjemně zařízená restaurace s wifi a pravidelnými sportovními přenosy O2 TV.
Denní stacionář pro děti s kombinovaným postižením, pedagogická i rehabilitační péče
Komplexní péči o děti s mentálním a pohybovým postižením zajišťuje Integrační centrum Zahrada v Praze 3 Žižkov. Usilujeme o maximální rozvoj postižených dětí po stránce sociální i osobnostní.
Skleněné flakóny a flakónky dle objemu, s rozprašovačem na parfémy, e-shop, příslušenství
Elegantní flakónky do kabelky každé ženy dodává ryze česká společnost Pavla Skálová z Nýrska. Flakóny s balónkem i rozprašovačem v nejrůznějších barvách, velikostech a materiálech.
Požární technika, hasicí přístroje a příslušenství, prodej, spolehlivé revize, okres Most
Kontrolu hasicí techniky i požárních hydrantů poskytuje společnost Pavel Mrnka z obce Lom na Mostecku. Zajišťujeme maximální bezpečnost zdraví i majetku v odvětví požární ochrany.