Aktuální microsite

Restaurace s parkováním autobusů Kroměříž-obědy pro zájezdy až 80 osob
Penzion Na Jízdárně Kroměříž zajistí obědy pro zájezdy - naše restaurace uvítá plný autobus turistů i děti na školním výletě. Parkování pro autobusy zajištěno.
PENZION NA JÍZDÁRNĚ s.r.o. Rodinný penzion s restaurací Kroměříž
Zhodnocení volných finančních prostředků – profesionální investiční poradenství
Přemýšlíte, jak efektivně a se ziskem zhodnotit své volné finanční prostředky? S důvěrou se obraťte na profesionální finanční poradce ze společnosti S&P Czech Finance, s.r.o. z Prahy.
Nákup a prodej investičních cenných papírů – poradenství
Chytáte se zhodnotit Vaše volné finanční prostředky nákupem nebo prodejem cenných papírů? Společnost S&P Czech Finance s.r.o. z Prahy Vám v tomto oboru nabízí profesionální poradenské služby.
STK pro auta, dodávky, motocykly a přívěsné vozíky Klatovy
STK osobních a dodávkových automobilů, motocyklů, přívěsných vozíků, STK vozidel dovezených ze zahraničí, ale i měření emisí nabízí RAMALE s.r.o. v Klatovech.
Nová kotelna Praha - Nová plynová kotelna dle požadavku od výborů SVJ
Naše firma MADDEO CZ Praha vám zajistí novou plynovou kotelnu dle požadavku od výborů SVJ a samostatné technické řešení s cílem dosáhnout co nejvyšší úsporu pro bytový dům.
Maddeo CZ s.r.o. Vodoměry, měřiče tepla
Nástrojárna, strojní práce soustružení, frézování, vrtání, broušení, kalení Liberec
Nabízíme kvalitní strojnické práce, nástrojárna je vybavena vertikálním obráběcím centrem Feeler FV-580A - ELITRONIC s.r.o. Liberec
ELITRONIC production s.r.o. Elektrické, elektronické systémy Liberec
Velký výběr rozmanitého sortimentu ložisek Hradec Králové
Zabýváme se velkoobchodní a maloobchodní prodejem a distribucí celého sortimentu vyráběného společností Rubena a.s. a prodejem širokého sortimentu ložisek, řetězů a řetězových kol od mnoha výrobců.
Expresní lakování aut v autolakovně Ostašov - kvalitní a profesionální autolakování
Třebíčská firma HLOUCH MOTORS s.r.o. poskytuje kvalitní lakování automobilů. K lakování využívá ekologické barvy na bázi vody. Rychle, kvalitní a profesionální lakování v okolí Třebíče.
Boskovice město kultury, památek a krásné přírody
Krásné město ležící v severní části Moravského krasu obklopené lesy Drahanské vrchoviny – to jsou Boskovice – centrum kultury, památek i přírodních zajímavostí.
Účetní kancelář, zpracování mezd a daňových přiznání, Praha
24 hodinový servis v oblasti účetnictví, daní a mezd nabízí pro své klienty rodinná firma MojeÚčto.cz, s.r.o. se sídlem na ul. Jeremenkova 59 v Praze 4.
Ocelové konstrukce, montáž atypických ocelových konstrukcí, Liberec
Atypické ocelové konstrukce hal či sportovních areálů Vám navrhne, zhotoví a postaví společnost ALIAZ, spol. s r.o. s týmem techniků a konstruktérů.
Lisovací nástroje a formy pro automobilový průmysl
Expresní zakázkovou výrobou střižníků, matic, tvářecích nástrojů a forem pro automotive se zabývá společnost EICHLER COMPANY a.s., Žďár nad Sázavou.
Hubení hlodavců, hmyzu, mikroorganismů, Olomouc
Likvidaci škůdců, švábů, mravenců, vos, blech, štěnic, krys, potkanů, hlodavců a plísní realizuje společnost DERATUS - Luděk Zapletal, Olomouc.
Projekční činnost, komplexní služby na projektech po celé republice
Firma AREA group s.r.o. z Plzně originálně navrhne a vyprojektuje Váš rodinný či bytový dům, administrativní celek, sportovní a relaxační areál nebo průmyslový komplex.
Stomatologická ordinace Znojmo, léčebná a preventivní péče, kvalitní ošetření zubních kazů
Komplexní péči o dětský i dospělý chrup poskytuje MUDr. Jitka Stanglová - Zubní lékařka ve Znojmě. Moderně vybavená stomatologická ambulance s profesionálním přístupem.
Muzeum Kralupy nad Vltavou s archeologickou expozicí, pravěkou dílnou i program pro děti
Nálezy archeologických kultur na území Čech představuje Městské muzeum v Kralupech nad Vltavou. Stálá expozice s historickými texty, obrazy a filmy od doby paleolitu.
Luxusní romantický valentýnský balíček pro dva - víkendový pobyt
Luxusní romantický valentýnský baliček 2017 pro dva - víkendový pobyt v knížecím apartmá na Zámeckém hotelu v Lednici na jižní Moravě.
Ochrana okapů před hromaděním ledu a sněhu
Nabízíme řešení jak zabránit hromadění ledu a sněhu v okapech pomocí samoregulačního systému Raychem - VETRA - Jiří Tetour Liberec
Nová pracovní příležitost, řidič dodávky Plzeň
Společnost Florian servis s.r.o. Plzeň na pracovní pozici řidiče dodávky přijme spolehlivého člověka s řidičským oprávněním skupiny B a zkušenostmi ve stavebnictví.
Testování mobilních aplikací – proč a jakým způsobem testovat mobilní aplikace
Chcete vědět, jestli vaše mobilní aplikace funguje, jak má? V tomto případě se obraťte na tým vývojářů z Peko Studio s.r.o, kteří Vám poradí, proč a jakým způsobem testovat mobilní aplikace.
Projekty a dodání technologií pro farmacii
Společnost Lab & Pharma spol. s r.o. se sídlem v Praze se specializuje na vypracování projektů a dodávání technologií v oblasti farmaceutického průmyslu.
Výroba laminátových tub včetně potisku - tuby pro farmacii, kosmetiku, na zubní pasty, potraviny
Jednou z divizí společnosti Zálesí a.s. je závod Obaly - jde o významného výrobce laminátových tub, které dodává včetně potisku. Tuby mají využití pro farmacii, kosmetiku i potraviny a zubní pasty.
Těžba a přeprava dřeva, předmýtní a mýtní těžba, Šumava
Lesnické práce na Šumavě, probírky, předmýtní a mýtní těžba dřeva, přeprava, třídění šetrnou technikou k životnímu prostředí realizuje Hanko CZ, s.r.o.
Nákladní doprava a přeprava sypkých materiálů, Klatovy
Transportní služby v tuzemsku nákladními vozidly se sklápěcími návěsy, přesuny sypkých hmot a stavebních prvků realizuje Marie Blahníková - KT TRANS, Klatovy.
Výroba a prodej transportních dopravních řetězů
Společnost BRANDAU Czech Republic, s.r.o. se specializuje na výrobu a prodej transportních dopravních řetězů. Sídlo společnosti najdete v Srbicích č.p. 19 v okr. Domažlice v Plzeňském kraji.