Aktuální microsite

Autodoprava Strakonice, přeprava rozměrných nákladů a sypkých hmot
Autodoprava Václava Kotlíka-FABAK nabízí služby v oblasti dopravy a přepravy včetně dopravy sypkých materiálů a přepravy rozměrných nákladů ve Středočeském kraji.
Terénní úpravy, hloubení základů, výkopové práce, Čimelice
Zemní a výkopové práce provádí Václav Mrákota v okrese Písek. Nabízíme terénní úpravy, rovnání či svahování terénu, výkopy jímek, bazénů, izolací, inženýrských sítí i demoliční práce.
Prodej držáků a konzol pro dřevěná i kovová madla k zábradlí – e-shop
Prodejem držáků, konzol a dalších dílů, jako jsou záslepky či koncovky, pro dřevěná i kovová madla k zábradlí, se zabývá na svém e-shopu s nerez komponenty společnost Anděl CZ s.r.o.
Anděl CZ, s.r.o.
Autocentrum Kladno – kompletní péče o vozy od prodeje po servis
Prodejce nových a prověřených ojetých vozů AUTOCENTRUM NEVECOM v Kladně nabízí zákazníkům kompletní služby od prodeje vozů až po pravidelný servis či jednorázovou servisní prohlídku.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. Autorizovaný prodejce Renault, Dacia
Zdravotnický materiál, technika a přístroje - LaparoTech Instruments
Společnost LaparoTech Instruments s.r.o. se sídlem v Brandýse nad Labem – Staré Boleslavi dodává špičkové lékařské přístroje a zdravotnické vybavení.
Střešní práce, ploché i šikmé střechy na klíč, izolace plochých střech
Nové střechy spolu s tepelnou izolací a izolací proti vodě, komplexní střešní práce na klíč na plochých i šikmých střechách, izolace plochých střech realizuje Střechy Fides.
Šlechtění osiva, šlechtitelská stanice, osivo - prodej a výroba
Výrobu a prodej, šlechtění různých druhů osiv, travní směsi, šlechtitelská stanice, osiva léčivých rostlin, pícnin dodává společnost AGROGEN, spol. s r.o. v Brně.
Střechy, střešní systémy – poradenství, prodej, realizace
Komplexní služby v oblasti střech a střešních systémů poskytuje společnost Prodom CZ s.r.o. z Humpolce. Váš zkušený a spolehlivý partner při realizaci střechy.
Haly pro sklady a logistiku – projektová kancelář
Projekty pro stavbu hal pro skladování a logistiku včetně speciálních potravinářských provozoven připraví společnost PMZ PROJEKT, spol. s r.o. z Prahy.
PMZ PROJEKT, spol. s r.o. Projekty pro potravinářský průmysl
Mobilní prezentační systémy, Pop-up stěny, přenosné expozice prodej
Prodejce prezentačních a propagačních systémů, prezentační stěny Roll-up a Pop-up, přenosné expozice, stolní stojánky a stojany
Activity promotion s.r.o.
Prodej notebooku nebo výměna prasklého skla tabletu, displeje mobilu - kompletní servis
Prodej notebooku i výměnu prasklého skla tabletu a displeje mobilu spolehlivě zajistí v Jihlavě společnost M-SOFT, spol. s r.o., která zajišťuje i kompletní servis.
Krašlovice, obec v okrese Strakonice, krásná krajina, turistika
V malebné krajině jižních Čech najdeme malou obec Krašlovice, která láká turisty, cykloturisty i vodáky. Spousty zajímavostí a památek v okolí.
Přibližování dřeva lanovými systémy, šetrná těžbu dřeva - Šumava
Firma Hanko CZ, s.r.o. Vám nabízí služby v oblasti těžby a přibližování dřeva lanovými systémy, harvestory a vyvážecí technikou na Šumavě.
Zajištění rychlejších a jednodušších celních postupů – proclení zboží, režim tranzitu, deklarace
Rychlejší a jednodušší celní postupy zajistí firma Garantrans s.r.o., která je držitelem osvědčení AEO – Ověřený hospodářský subjekt. Postaráme se o dokumentaci, proclení zboží, režim tranzitu atd.
Průmyslové čtečky čárových kódů – rychlé a přesné
O rychlé a efektivní odbavení výrobků, logistiku i prodej se postarají průmyslové čtečky čárových a QR kódů od společnosti MEGATRON, s.r.o. se sídlem v Praze.
Školení obsluhy montážních plošin - základní, opakovací školení obsluhovatelů pracovních plošin
Firma PLOŠINY CZ s.r.o. zajišťuje školení obsluhy montážních plošin pro zájemce z celé ČR. Sídlíme v Nivnici - Zlínský kraj. Jde o základní i opakovací školení obsluhovatelů pracovních plošin.
Prodej včelařských samolepících etiket s ochrannými známkami ČSV
Široký sortiment samolepících etiket na obaly s medem a medovinou za rozumné ceny včetně zásilkového prodeje nabízí společnost METAPIS z Cizkrajova.
METAPIS Ing. Lea Andrejsová
Vločkovací činidla pro čištění odpadních vod, Sokolov
Společnost SOKOFLOK, s.r.o. ze Sokolova dodává vysoce účinné organické flokulanty, koagulanty a další speciální chemikálie pro úpravu a čištění vod.
Chráněné bydlení v severních Čechách, Horní Poustevna
Sociální službu Chráněné bydlení v rodinném domku v Horní Poustevně a v bytech ve Šluknově poskytuje Integrované centrum pro osoby se zdravotním postižením Horní Poustevna.
Výroba laminátových dílů a plastů, vyztužené plasty, ruční laminace
BV PLAST s.r.o. nabízí laminátové díly vyráběné ruční laminací pro auta či stroje. Sídlíme ve Vernéřově, výrobní haly máme v Klášterci nad Ohří a v Lubenci.
Firemní školení a teambuilding Sedlčany - prostory k pronájmu
Prostory k pronájmu pro firemní školení či teambuilding spolu s ubytováním jsou Vám k dispozici v Sedlčanech v okrese Příbram ve Strnadovském mlýně.
Strnadovský Mlýn Ubytování v penzionu Sedlčany
Komfortní ubytování na Šumavě, v centru města Klatovy, se stylově zařízenou restaurací
Příjemné ubytování v historické budově původně měšťanského sídla naleznete v Klatovech, kde sídlí URBO s.r.o. - Hotel Ennius. Tradičně zařízený hotel a restaurace s českou i světovou kuchyní.
Hotel Ennius***
Vybavení na fotbal - Eshop, prodej tréninkový dres, rozlišovací triko, rozlišovač, fotbalový míč
Společnost M-TRADE Zlín dodává vybavení na fotbal i další sporty. Vybrat si můžete rozlišovač - rozlišovací triko, dres v různých barvách, fotbalový míč i kopačky. V eshopu je na prodej mnoho dalšího.
Výživový poradce pro lidi s nadváhou pomáhá se zdravým hubnutím při skupinové i individuální terapii
Nutriční poradce pomáhá při hubnutí pacientům s nadváhou formou skupinových či individuálních terapií. Navštivte poradenské a rekondiční centrum Prozit MUDr. Šárky Andělové, CSc. v Ostravě.
Kamenická výroba z žuly, mramoru a břidlice Praha
Kamenická výroba z žuly, mramoru a břidlice je stále velmi potřebná a aktuální.