Aktuální microsite

Daňový poradce Vlašim, vedení účetnictví a daňové evidence pro fyzické i právnické osoby
Profesionální účetní a daňové služby poskytuje léty prověřená společnost Ing. Jana Polívková - daňový poradce z Vlašimi. Provádíme kompletní účetní služby včetně poradenství.
Psychologická ambulance Třebíč, individuální, skupinová i rodinná psychoterapie, poradna
Odbornou psychologickou pomoc poskytuje zkušená psycholožka PhDr. Jindra Mácová z Třebíče. Pomocí psychologického poradenství usilujeme o řešení nejrůznějších psychických problémů.
Osobní, nákladní i lůžkové výtahy pro nové i stávající budovy, odborná montáž, servis
Spolehlivé a ekologické výtahy dodává společnost GMV Martini CZ, s.r.o. sídlící v Brně – Královo Pole. K dispozici máme bohatý výtahový sortiment včetně komponentů a příslušenství.
GMV Martini CZ, s.r.o.
Ochrana potrubí před mrazem Liberec - komplexní systémy DEVI spolehlivě předejdou zamrznutí
Se systémy DEVI předejdete věčnému zamrzání vodovodních i jiných potrubních rozvodů, nabízíme kompletní systémy pro ochranu potrubí před zamrznutím - VETRA - Jiří Tetour Liberec
Kvalitní zateplování rodinných domů, zateplení budov
Tepelné izolace budov – kompletní zateplení obvodových plášťů - K&T SYSTÉM, s.r.o. Kutná Hora
Chráněná dílna ZeNa - náhradní plnění 2020
ZeNa chráněná dílna s.r.o. nabízí uplatnění náhradního plnění pro firmy, které nezaměstnávají osoby zdravotně znevýhodněné.
Výroba betonových balkónů Hradec Králové - Balkóny, lodžie a stříšky
Zabýváme se výrobou desek s izolačními nosníky pro stavbu balkonů, lodžií a stříšek - PLASTBETON s.r.o. Hradec Králové
PLASTBETON s.r.o. Betonové dílce Hradec Králové
Baterie, dlažby, obklady Hradec Králové – kvalita a moderní provedení pro každého
Prodej baterie, dlažby a obklady za rozumné ceny, velký výběr od známých výrobců - MATEP s.r.o. Hradec Králové
MATEP  s.r.o. Voda, topení a plyn Hradec Králové
Laminátové plovoucí podlahy QUICK-STEP Lanškroun – podlahy do každého interiéru
Nabízíme kvalitní a účelné laminátové plovoucí podlahy QUICK-STEP za velmi příznivé ceny v širokém výběru dekorů - Podlahářství Václav Turek Lanškroun
Transportní vozík s nosítky k převozu pacientů – eshop, prodej
Transportní vozík s nosítky k převozu pacientů můžete najít v eshopu společnosti LABORATORNÍ A ZDRAVOTNICKÁ TECHNIKA OPTING servis, která je dodavatelem pro ordinace, nemocnice, laboratoře i lékárny.
Exkluzivní vstupní exteriérové dveře – prodej, montáž, zaměření
Moderní a kvalitní vstupní exteriérové dveře se zcela unikátním designem naleznete mezi sortimentem společnosti Interiérové dveře Kasal ze Žďáru nad Sázavou.
Pavel Kasal Podlahy Kasal
Automatizované výrobní linky, výroba, montáž, servis
Zakázkovou výrobu automatických výrobních a montážních linek, konstrukci a výrobu jednoúčelových strojů s rostoucí mírou automatizace a robotizace a další speciální stroje vyrábí LUX spol. s r.o.
LUX spol. s r.o.
Galanterní zboží, látky, krajky, knoflíky a bytové textilie
Textilní galanterie Prima Obchod s.r.o. provozuje internetový obchod s prodejem potřeb pro šití, látek, dekorací, bytového textilu a doplňků.
Prima Obchod s.r.o.
Město Jilemnice, brána do Krkonošského Národního parku
Město Jilemnice ležící v podhůří Krkonoš je turisticky významné díky historickým památkám a sportovnímu vyžití v běžkařském lyžování, plavání v krytém bazénu.
Ubytování v apartmánech či chatkách až pro 60 osob
Ubytování CHATOVÁ OSADA RACEK EURO STAAL s.r.o. v lokalitě Máchova jezera ve Starých Splavech je vhodné pro milovníky přírody, vody a kulturních památek.
Soudní exekutor, vymáhání majetku dle platných soudních rozhodnutích
Rychle a efektivně napomáhám k naplnění soudního rozhodnutí, získání movitého i nemovitého majetku vlastníkovi - JUDr. Miloslav Hauerland - soudní exekutor.
Hotel Pošta v Českém ráji, ubytování, restaurace, kavárna
Ubytování v Českém ráji v Hotelu Pošta, který má kapacitu 32 lůžek a je vhodný pro rodinné dovolené či jednotlivce. Prostory nabízíme i na firemní večírky a školení.
Waldorfská základní škola s ochrannou známkou registrovanou v Německu
Epochové vyučování a řada zájmových kroužků ve Waldorfské základní a mateřské škole v Ostravě, která spolupracuje s Pedagogickou fakultou Ostravské univerzity.
Kovové polotovary pro průmyslová odvětví, prodej, sklad Brno
Plechy, trubky a tyče z různých kovů pro strojírenský, stavebnický, potravinářský a ropný průmysl prodává společnost BIBUS METALS s.r.o., Brno.
Podlahy do průmyslových objektů i obytných budov
Kvalitní realizaci průmyslových podlah včetně návrhů provádí společnost amp build s.r.o. po celé České republice i ve střední Evropě. Uděláme i sanaci všech typů průmyslových podlah.
Dvoutřídní mateřská škola se zaměřením na logopedickou prevenci a čtenářskou pregramotnost
Kvalitní předškolní vzdělávání poskytuje MŠ Trhanov z okresu Domažlice. Společně s dětmi se zapojujeme do zajímavých projektů, pracujeme na rozvoji jejich řečových a pohybových dovedností.
Hlubinné ekovrty pro studny a tepelná čerpadla, profesionální servis a čištění studní
Odborné vrtání studní provádí energická společnost EKOVRTY - Daniel Molt z Loděnic u Berouna. Zajišťujeme kompletní projektovou dokumentaci s cílem legalizovat vrtanou studnu.
LED majáky pro automatické linky - výroba a prodej
LED majáky pro automatické linky vyrábí a prodává naše firma ELECO VEP CZ s.r.o. z Vyškova. Specializujeme se na indikační a akustické signálky, ovládací a spínací prvky, měřící a jiné přístroje.
Gumové desky na podlahy - barevné melíry až do 70 %, pro posilovny, fitness i na ven
Gumové desky jsou ideální podlahou pro posilovny, fitness centra, ale také pro venkovní použití např. na dětská hřiště. Noko servis Praha je přináší za vynikající cenu!
Výrobce plastových bazénů s mnoha výhodami - Bazény Kostelec
Plastové bazény s kvalitní technologií, izolací celého bazénu, celoplastových schodištěm bez nutnosti betonáže a příslušenstvím v ceně bazénu Vám dodá tradiční společnost Bazény Kostelec.
Bazény Kostelec Plastové bazény na klíč - akční sety