Aktuální microsite

Vodoinstalace, plynařské a topenářské práce, okres Havlíčkův Brod
Instalace vody, topení a plynu, montáž umyvadel, van, WC, rozvody z oceli, mědi či plastu, prodej materiálu realizuje JOCHOVO s.r.o., Světlá nad Sázavou.
Topografie polovodičových výrobků Praha – znalost právní úpravy
Hledáte odborníky na patentové právo v oblasti topografie polovodičových výrobků? Pak se spolehněte na Patentovou a advokátní kancelář Rott, Růžička & Guttmann a spol.
Rott, Růžička & Guttmann a spol. Patentová, známková a advokátní kancelář
Komplexní služby v oblasti izolací, hydroizolace střech, nádrží
Hydroizolace i zateplení plochých střech, hydroizolace teras, balkonů, lodžií i vodních nádrží a další izolační práce nabízí Izolatérství Václava Kašpara v Chocni.
Stavební a zemní práce, výstavba a rekonstrukce domů na klíč
Komplexní stavební a zemní práce včetně staveb na klíč zajišťuje firma KONOPA Vladimír s.r.o. Součástí služeb je i autodoprava vč. přepravy sypkého materiálu.
Konstrukce a hydroizolace šikmých i plochých střech z foliových plechů, zateplování fasád
S realizací šikmé i ploché střechy s kvalitní střešní krytinou si poradí společnost ALVA 92 a.s. sídlící na Praze 6 Břevnov. Postavíme pevnou střechu se spolehlivou izolací.
Zahradnické a lesnické práce, mulčování příkopů, udržování zeleně i rizikové kácení
O celoroční údržbu zeleně ve městech i vesnicích se postará firma Václav Voráček z obce Třebycínka na Klatovsku. Zajistíme vše od sekání trávy až po kompletní péči o stromky a keře.
Odpadové hospodářství se zaměřením na barevné kovy, papír, likvidace a demontáže zařízení
Zpracováním kovového odpadu se zabývá společnost MODIT, spol. s r. o. sídlící v Pavlovicích u Přerova. Zaměřujeme se především na výkup barevných kovů, kabelů včetně likvidace strojních celků.
Notářská kancelář, závěti, dědická řízení, předmanželské a obchodní smlouvy, poradenství
Komplexní rozsah notářských činností poskytuje JUDr. Josef Kawulok – notář z Ostravy. Zajišťujeme veškeré notářské úkony počínaje uzavíráním smluv až po bezpečnou úschovu peněz a listin.
Palivové dřevo štípané i rovnané, smrkové, dubové i habrové dříví, doprava a prodej
Dřevo na topení s vysokou výhřevností naleznete u firmy Veronika Ondrášková - palivové dřevo z obce Oleška u Prahy. Disponujeme širokým sortimentem palivového dřeva různé tvrdosti i pevnosti.
Stavební a výkopové práce, kontejnerová doprava, odvoz sutě, komplikované terénní úpravy
Profesionální terénní úpravy pro stavební účely poskytuje společnost Miroslav Durek ze Svojetic u Prahy. Provádíme kompletní zemní práce a zajišťujeme spolehlivou dodávku materiálů i odvoz suti.
Výrobky z plastů, plastové nádrže pro chemický průmysl, septiky, žumpy, montáž rozvodů
Výrobou plastových bazénů, van i septiků pro účely průmyslových závodů se zabývá společnost H 2 plast s.r.o. z obce Stružnice. Moderní výrobní program s využitím ekologicky nezávadných materiálů.
Přídavná zařízení pro stavební a zemědělskou techniku, výroba a prodej náhradních dílů
Vysoce kvalitní součástky pro stavební a zemědělské stroje zhotovuje společnost Jaromír Konvička z Osoblahy v Moravskoslezském kraji. Vyrábíme svahovací a podkopové lžíce i trhací háky.
Rostlinná a živočišná výroba se zaměřením na pěstování obilovin, chov skotu a produkci mléka
Na rostlinnou a živočišnou výrobu se specializuje společnost TEAM, v. o.s. - zemědělská výroba z obce Černuc u Kladna. Kvalitní produkce cukrové řepy i řepky s chovem vysoce užitkového skotu.
Rodinné zahradnictví, pěstování a prodej okrasných rostlin, ovocných dřevin, údržba zahrad
Pěstování květin, keřů a stromů se věnují v rodinném zahradnictví Naďa Málková - Zahradnictví Tursko u Prahy. Bohatý výběr okrasných rostlin, stromků, balkonových květin včetně příslušenství.
Geodetická kancelář, geodetické a zeměměřičské práce po celé ČR, vytyčování hranic pozemků
Spolehlivé geodetické práce poskytují geodeti ze společnosti GEOUNIVERSUM v.o.s. se sídlem na Praze 10. Provádíme veškeré zeměměřičské úkony pro jednotlivce i projekční a stavební firmy.
Potraviny Nová Paka, bohatý sortiment čerstvých potravin, nápojů i drogistického zboží
Bohatý výběr potravin a dalšího zboží umožňuje firma Potraviny Nová Paka Ladislav Knap. Pro naše zákazníky máme připraveno pečivo, ovoce, zeleninu, mléčné výrobky, uzeniny, nápoje i drogerii.
Potraviny Nová Paka Ladislav Knap - Anton
Výroba a rozvoz obědů pro firmy i domácnosti, výběr z pěti jídel, čerstvé a kvalitní suroviny
Chutné obědy pro zaměstnance i členy rodiny připravuje společnost Sato Hradec Králové, v. o. s. sídlící v Jaroměři. Vaříme chutné pokrmy z čerstvých a kvalitních surovin od prověřených dodavatelů.
Konferenční, školící místnost na hotelu - prostory pro firemní akce
Na Hotelu Hvězda Kroměříž je k dispozici konferenční, školící místnost. Je možný pronájem prostor pro firemní akce. Klientelu máme nejen z lokality Zlínský kraj.
Přistavění kontejneru a následný odvoz zahradního odpadu, trávy, listí a zeminy
Přistavění kontejneru na odvoz zahradního odpadu jako je listí, tráva a zemina, a následný odvoz zajišťuje společnost BOŠ spol. s.r.o. v okolí Znojma, Jemnice a Moravských Budějovic.
BOŠ spol. s r.o.
Ekologie, posuzování vlivů na životní prostředí, poradenství
Ekologické audity, autorizované posuzování vlivů na životní prostředí EIA a SEA, poradenství v oblasti chemických látek, odpadů, vody zajišťuje Ing. Jaromír Pokoj, okres Blansko.
Výcvik řidičů všech skupin Benešov – trpělivý a profesionální přístup lektorů
Potřebujete najít kvalitní autoškolu s trpělivým přístupem lektorů v Benešově a okolí? Neváhejte kontaktovat Autoškolu Šeda, která nabízí výcvik řidičů všech skupin motocyklů a automobilů.
Konferenční prostory, firemní akce - Říčany u Prahy
Tříhvězdičkový hotel Pratol nabízí luxusní ubytování a konferenční prostory pro konání jakýchkoliv akcí.
Generální opravy hasičských stříkaček PPS12, čerpadel a vývěv na zakázku
Generální opravy hasičských stříkaček PPS12, čerpadel, motorů a vývěv na zakázku zajišťuje Ing. Josef Pavlištík z Kelče u Vsetína. Dodává také náhradní díly na požární techniku.
Hasičské stříkačky PPS 12 Ing. Pavlištík Josef
Dodávky plynu od ČEZ Dobřichovice - žádosti o připojení, převod, ukončení odběru
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. z okolí Dobřichovic jsou kontaktním místem společnosti ČEZ pro dodávky plynu. Smluvním partnerem jsou již od roku 2005.
Lekce jógy na míru pro začátečníky, pokročilé - Hatha Joga, Ashtanga Vinyasa Joga
V Ayurveda centre Zlín se zaměřujeme i na lekce jógy - přizpůsobíme lekce na míru, Hatha Joga pro začátečníky i Ashtanga Vinyasa Joga pro pokročilé.