Aktuální microsite

Dětské centrum s psychosociální a zdravotní péčí Jihlava, fyzioterapeutickou ambulancí
Komplexní péči o děti od narození do tří let věku poskytuje Dětské centrum Jihlava, příspěvková organizace. Snažíme se co nejlépe zajistit všechny složky náhradní rodinné péče.
Skládací nože z damašku s rukojetí ze slonoviny, kosti nebo paroží
Precizně zpracované skládací nože s čepelí vyrobenou z damašku a rukojetí ze slonoviny, zvířecích kostí nebo paroží zakoupíte v kovářství Jiří Čurda.
Betonárna s dovozem - certifikované betonové směsi, samonivelační potěry
Stavební firma OSP spol. s r.o. z Moravského Krumlova Vám zajistí dovoz certifikovaných betonových směsí a kvalitních samonivelačních potěrů z vlastní betonárny.
Odolné a bezpečné plastové vchodové dveře - řešení pro každou stavbu
Odolné a bezpečné plastové vchodové dveře Bohemio nabízí řešení pro každou stavbu. Firma BOHEMIO CZ s.r.o. z Třebíče dodává a montuje spolehlivá plastová okna a dveře pro všechny typy staveb.
Výroba lisovacích nástrojů s dispozicí vlastními nástrojárnami Liberec
Zabýváme se výrobou a dodávkami vysoce kvalitních nástrojů, které jsou vyrobeny podle přísného interního standardu se snadnou údržbou - KV FINAL, s.r.o. Liberec
Výkonná zemědělská technika a nástavby pro Váš nový i postarší nákladní automobil
Firma PORGEST, a.s. z Nového Jičína se specializuje na přestavby nových i postarších nákladních automobilů pro zemědělskou produkci a jejich maximální využití v terénu
Mezinárodní autodoprava, přeprava osob a nadrozměrného nákladu
Pokud potřebujete přepravit nadrozměrný náklad, tak se obraťte na firmu RAPAStav s.r.o. Provádíme nadrozměrné přepravy nejen v Prostějově, Brně či Olomouci, ale také po celé Evropě.
Prodej štěrku a písku - rozvoz sypkých materiálů
Prodej štěrku a písku vám zajistí Velocha Josef. Rozvoz sypkých materiálů vám zajistí v Hranicích na Moravě a okolí.
Základní škola a Mateřská škola Frymburk
Základní devítiletá škola v jihočeském městysu Frymburk Vám nabízí kvalitní vzdělání pro Vaše děti. Součástí školy je mateřská škola, školní družina, jídelna i klub.
Lékárnické služby, prodej léků Náměšť nad Oslavou
Široký sortiment léků, vitamínů, potravinových doplňků, ortopedických pomůcek a kosmetiky v Lékárně Na Poliklinice v Náměšti nad Oslavou.
Zámečnické práce a výroba ocelových konstrukcí, Hranice
Zámečnické práce na zakázku dle projektových dokumentací, ocelové konstrukce, schodiště, zábradlí vyrábí firma VODO TOPO – Zdeněk Olborth z Hranic.
Vestavěné elektrické spotřebiče TEKA, trouby, kávovary pro domácí i profesionální kuchyně
Kvalitní kuchyňské příslušenství různého provedení navrhuje a dodává společnost Teka - CZ s.r.o. s českým zastoupením na Praze 8. Široký sortiment varných desek, odsavačů i multifunkčních troub.
Výklad karet, esoterika i léčitelství, věštkyně a kartářka Plzeň, telepatie a čtení z ruky
Věštění budoucnosti z křišťálové koule i kávové sedliny provádí Ivana Regina Kupcová Sádlová z Kozolup u Plzně. Poskytujeme prvotřídní esoterické služby včetně seminářů a kurzů.
Čerpadla pro výrobní procesy - pneumatická membránová | Liberec
Nabízíme čerpadla pro tekuté hmoty, pneumatická membránová čerpadla v několika materiálových provedeních těla a komor.
Omalovánky pro děti s výchovnou tematikou
Omalovánky pro děti s výchovnou tematikou a poučením o bezpečnosti v přírodě i ve městě vydává ve spolupráci se svými partnery vydává IV-Nakladatelství s.r.o. se sídlem v Praze.
IV-Nakladatelství, s.r.o. Preventivní a osvětové publikace
Periodická zkouška pro osoby odborně způsobilé v prevenci rizik v oblasti BOZP – Praha
Dbáte na neustálé vzdělávání vašich zaměstnanců? Pak vás jistě zaujme nabídka periodických zkoušek pro osoby odborně způsobilé v prevenci rizik v oblasti BOZP, které pořádá Vzdělávací středisko Praha.
Půjčovna šatů na ples - koktejlky, večerní róby i dlouhé elegantní šaty
Plesová sezóna je opět tady, proto je na čase si vybrat v salonu ADONIS ve Frenštátě elegantní společenské, plesové nebo večerní šaty, ve kterých budete krásná a především se budete cítit pohodlně.
Renovace a ochrana vinylových podlah, linolea, kaučuku i koberců
Renovaci, hloubkové čištění, sanace, ošetření a ochranné nátěry vinylových podlah, linolea, kaučuku i koberců provádí firma Dema-servis, která působí po celé České republice.
Spolehlivé bezhlučné mobilní klimatizace i pro domácnosti s elegantním designem
Nejen průmyslové, ale i domovní či mobilní klimatizace vám dodává firma MCS – Chlazení CZ, s.r.o. ze Znojma. Tyto typy disponují vysokou bezhlučností, spolehlivostí a elegantním vzhledem.
Exekuce, poradenství - pomoc s exekucemi
Odborné poradenství v oblasti oddlužení, zpracování návrhů na povolení oddlužení a vyhlášení osobního bankrotu poskytuje Ivana Zálešáková.
Hodiny boxu Opava pro začátečníky i pokročilé - lepší fyzička, snadné hubnutí a formování postavy
Přijďte si zaboxovat do sportovního centra PEPA Sport v Opavě. Nabízíme hodiny boxu pro začátečníky i pokročilé, díky boxu si zlepšíte fyzičku a dáte svojí postavu do formy.
Autobusová a mikrobusová doprava tuzemská i zahraniční
Přepravu skupin lidí autobusy či mikrobusy na zájezdy, výlety, společenské akce či firemní večírky realizuje Autobusy Vyskočil, Sokolov.
Odmašťovací a jednoúčelové stroje, vývoj, výroba Broumov
Zařízení pro průmyslové odmašťování, dopravníky pro manipulaci a jiné jednoúčelové stroje vyvíjí a zhotovuje DETAS, s. r. o. v okrese Náchod.
Jednoúčelové stroje pro průmyslová odvětví
Jednoúčelové stroje, dopravníky, nakladače, míchací zařízení, mycí linky a lisovací stroje na zakázku navrhne a vyrobí naše společnost SERVICE-SOLUTION s.r.o., Chrtníky v okrese Pardubice.
Service-Solution s.r.o.
Město Domažlice, kultura, památky, turistika
Město Domažlice v západních Čechách patří k největším turistickým lákadlům této oblasti především díky kultuře, památkám a krásné krajině.