Aktuální microsite

Advokátní a právní služby – JUDr. Eva Hrbáčková
Občanské a obchodní právo, sepsání smluv, právní poradenství, zastoupení před soudem – JUDr. Eva Hrbáčková, Bráfova tř. 764/50, Třebíč
Výroba varhanních píšťal, zdobení, kopírování, opravy
Výrobou a opravami kovových varhanních píšťal se zabývá zkušený cínař Michal Kenis z Úvalna v okrese Bruntál. Nabízí Vám kvalitní ruční práci s dlouholetými zkušenostmi.
Přesné plastové výlisky, lisování, zpracování, montování do sestav
Zakázkovou výrobu výlisků z plastických hmot včetně potisku Vašeho loga Vám poskytne společnost EVRA, spol. s r.o. se sídlem Hrbov 45 ve Velkém Meziříčí v okrese Žďár nad Sázavou.
Zdvihací, uchopovací a manipulační technika
Prodej a nákup uchopovací a manipulační techniky, montáž mostových jeřábů a drah, výrobce atypických hydraulických zvedacích stolů – Bazala zdvihací zařízení s.r.o., Frýdek – Místek.
Kvalitní přeprava sypkého materiálu a potravin
Tuzemská a mezinárodní doprava volně loženého sypkého materiálu sklápěcími návěsy či potravin cisternovým návěsem - JK speed kipper s.r.o., Brno-město.
Dekorativní chromování pro vysoký lesk, stálost a kvalitu kovového povlaku
Firma DELTACOL CZ s.r.o. je galvanovna v Olomouci, která provádí dekorativní chromování na vrstvu duplexního niklu.
Urnové hroby a pomníky - materiály té nejvyšší kvality
Kamenictví Škrobánek P+R se sídlem v Opavě Vám nabízí výrobu kvalitních urnových hrobů a pomníků z prvotřídních materiálu té nejvyšší kvality.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Nová technologie čerpacích stanic pro výdej pohonných hmot na letištích
Dodavatelem technologie pro samoobslužný výdej pohonných hmot na letištích soukromých provozovatelů, ale i pro letiště Letecké služby policie ČR je společnost UNIDATAZ s.r.o.
Přeprava nadměrných nákladů se vším všudy - kompletní realizace
Přepravu nadměrných nákladů se vším všudy pro vás zajistí společnost Garantrans s.r.o., která se na nic specializuje a tak ji dokáže kompletně zrealizovat bez větších problémů.
Svatby na klíč – kompletní svatební servis
Užijte si svou svatbu bez starostí - svatby na klíč a kompletní svatební servis zajišťuje v okolí Frenštátu pod Radhoštěm Zlatnictví a svatební salón Adonis.
Bezúdržbové hliníkové prosklené konstrukce a fasády
Hliníkové prosklené fasády spadají do kategorie lehkých opláštění budov. Určují architektonický směr a charakter budov - ATECH Bohemia a.s. Pardubice
Klimatizace - profesionální opravy, čištění a plnění klimatizací všech vozů
Společnost Autoslužby Václava Rouse zajišťuje kompletní servis a opravy aut, ke kterým patří i opravy, plnění a čištění klimatizací pomocí speciální dezinfekce.
Moderní tělocvična a venkovní kurty – badminton, tenis, florbal, nohejbal, házená
Moderní tělocvičnu s multifunkční víceúčelovou halou s venkovním hřištěm, kurty pro tenis, badminton, florbal, nohejbal, házenou to vše a ještě více přináší Hodně Dobré Sportoviště Havířov.
Hodně dobré Sportoviště Havířov
Vytyčení hranice pozemku řeší spory vlastnických hranic
Provádíme vyhotovování geometrických plánů, dále geodetické práce v investiční výstavbě a zhotovování mapových podkladů, vytyčení hranic pozemku - Geodézie Dvůr Králové s.r.o. Trutnov
Geodézie Dvůr Králové s.r.o. Geodetické práce Dvůr Králové nad Labem
Audio technika za akční ceny - reprosoustavy a hifi systémy Opava
Firma EAS Opava s. r. o. vám na svém e-shopu hifiopava.cz nabízí audio techniku za nejlepší ceny – reprosoustavy, hifi systémy, sety s reproduktory.
Střechy pro průmyslové objekty, haly, výrobní prostory
Prodom CZ s.r.o. z Humpolce, to jsou spolehlivé dodávky kvalitních střešních systémů pro průmyslové objekty, haly a výrobní prostory.
Sterilizovaná zelenina, cereálie, výroba, balení, prodej
Výrobu a distribuci cereálií, sterilované zeleniny a kořenících přípravků nabízí společnost BAHAK s.r.o. Zajistíme i balení sušeného ovoce, luštěnin, cukrovinek a dalších produktů v BIO kvalitě.
BAHAK s.r.o.
Hliníkové konstrukce, speciální profily a příslušenství
Jediný český výrobce hliníkových konstrukčních systémů – to je ALUTEC KK s.r.o. Firma s dlouholetou tradicí na trhu. Navštivte náš e-shop nebo přijďte osobně do Čelákovic – Záluží.
Komplexní práce při opravě a údržbě budov, Praha
Opravy a údržbu bytových fondů, zdravotnických zařízení a mateřských školek a další stavební i malířské práce zajišťuje Stavební a malířská, s.r.o. se sídlem v Průhonicích a pobočkou v Praze 4.
Moderní a komfortní ubytovací zařízení - Hotel Šumava
Hotel Šumava, Vyšší Brod - komfortní a moderní ubytování v apartmánech či jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích až pro 31 hostů.
Hotel Šumava
Montážní a technologické linky, robotizovaná pracoviště, testovací stroje, jednoúčelové stroje
Montážní a technologické linky, robotizovaná pracoviště, testovací i jednoúčelové stroje vyvíjí a na klíč vyrábí společnost ESY s.r.o., Liberec 3.
Zařízení pro logistiku a přemísťování těžkých břemen
Zdvíhací zařízení a manipulační techniku pro strojírenství, stavebnictví, logistiku konstruuje, vyrábí a dodává společnost UNIMAN s.r.o., okres Žďár nad Sázavou.
Balzámy, masti, bylinná kosmetika-výroba na zakázku
zakázková výroba, masti, mycí pasty, balzámy z kostivalu i kaštanu, bylinné likéry, ovocné džemy a marmelády, studené přílohové omáčky, iontové nápoje
Obec Veselá, pahorkatina v blízkosti CHKO Český Ráj s místními spolky i lidovými tradicemi
Obec Veselá je malá vesnice v okresu Semily s pouhými dvěma sty obyvateli. Obec si zakládá na svých tradičních lidových zvycích i kulturním a společenském životě.
Kovoobrábění, CNC frézování, soustružení a svařování, výroba konstrukcí, Česká Lípa
Obrábění nejrůznějších materiálů provádí společnost VýrobaDílů s.r.o. sídlící v České Lípě. Poskytujeme malosériovou i velkosériovou výrobu dílců včetně kompletní montáže.