Aktuální microsite

Polohování, naklápěcí jednotky, manipulace TÜNKERS Hradec Králové
Nabízíme upínací a polohovací systémy, které se předně využívají v průmyslových odvětvích včetně automobilovém průmyslu - KOPTA, s.r.o. Hradec Králové
KOPTA, s.r.o. Automatizace Hradec Králové
Chladící stoly prodej Praha – velký vnitřní objem, nízká spotřeba
Žádné restaurační zařízení se neobejde bez chladícího stolu. Velký výběr různých objemů a velikostí se zárukou úsporného provozu nabízí společnost GASTROART CZ,spol. s r.o. z Prahy.
Opravy, servis a prohlídky automobilů Jičín
Provádíme servisní prohlídky, přípravy na STK, elektroinstalace, laserovou geometrii a další - Repas Robousy s.r.o Jičín
Kontinuální myčky přepravek - výroba a prodej speciálních strojů pro pivovary
Kontinuální myčky přepravek zakoupíte u společnosti BeHo spol s.r.o. z Krucemburku. Jsme významným producentem nápojové techniky a dodáváme speciální stroje, zařízení pro pivovary.
Autorizační celky, montážní pracoviště – vývoj a výroba
Komplexní služby ve vývoji, výrobě a plánování testovacích, kontrolních a montážních pracovišť, manipulátorů, dopravníků a speciálních jednoúčelových strojů nabízí METTCON, s.r.o.
Jednoúčelové stroje, konstrukční práce, kovovýroba
Výrobu a montáž ocelových konstrukcí, technologických dílů a celků, interiérových doplňků zajišťuje společnost BSM – kovovýroba s.r.o. z Milotic nad Bečvou.
Nástrojárna, vstřikovací formy, lisování plechů
Vývoj a výrobu nástrojů, přípravků a jednoúčelových strojů nabízí nástrojárna MATRIX s.r.o. v Jasenici u Vsetína. Lisujeme plastové i plechové výrobky, válcujeme plechové i hliníkové profily.
Kontejnery a nosiče na míru pro nákladní auta a traktory
Prodej, servis a výrobu nosičů kontejnerů, traktorových návěsů, kontejnerů a nákladních jeřábů realizuje CHARVÁT CTS a.s., Poděbrady.
Lineární a rotační snímače, měřící sondy a číslicové indikace
Výrobky určené k přesnému měření malých i velkých vzdáleností, k převodu rotačních pohybů na pulsy a zpracování naměřených dat zhotovuje ESSA s.r.o., Praha.
Dětský domov a škola se snahou připravit děti do života.
Základní škola a speciální škola s dětským domovem se 48 lůžky, Sedlec, která nabízí plno mimoškolních aktivit a činnosti v dílnách, ateliéru, počítačové učebně či cvičné kuchyni.
Výstavba rodinných domů, budov občanské vybavenosti
Zhotovení staveb pro bydlení, podnikatelských objektů či veřejných budov a s tím spojené stavební práce realizuje ZISTAV s.r.o., Karlovy Vary.
Alarmy - zabezpečovací systémy, profesionální montáž bezpečnostní techniky a non-stop servis
Společnost 4M zabezpečovací systémy se v Opavě a okolí zabývá montáží alarmů, poplachové, bezpečnostní techniky a kamerových systému pro ochranu Vašich domů, bytů, kanceláří i firemních objektů.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Servis stavební techniky České Budějovice
Servis kráčivých rypadel, repase podvozku a hydraulických kladiv, opravy motorů, převodovek a hydraulických soustav a další služby Vám nabízí Vladimír Zelenka – VZ service v Českých Budějovicích.
Úklidová firma, úklid domácností, kanceláří, bytových domů, umývání oken, čištění kůže
Jednorázový i pravidelný úklid domácností a firem zajišťuje pomalu se rozrůstající firma Midian - Coral, v.o.s. - úklidová firma z Prahy 6. Poskytujeme precizní úklidové práce včetně čištění koberců.
Projektová příprava jak pro novostavby, tak pro rekonstrukce stávajících objektů
Zajišťujeme projektovou přípravu všech stupňů pro novostavby a pro stávající rekonstrukce objektů - HAVAX a.s. Liberec
HAVAX a.s. Stavební firma Liberec
Tryskání ocelových dílců a ruční tryskání velkých ocelových dílců
Tryskání ocelových dílců a ruční tryskání ocelových ocelových dílců provádí v oblasti Jižní Moravy prášková lakovna PLADO s.r.o. se sídlem v Ivančicích.
Profesionální čištění interiérů aut, leštění autolaků, světel
Metodu profesionálního čištění vozidel Auto detailing využívá TASS agency s.r.o. Otrokovice. Pro zákazníky ze Zlína a okolí provádíme kompletní čištění interiérů, leštění autolaků i renovace světel.
Opravy jeřábů Plzeň
Neobejde se vaše práce bez jeřábu nebo jiného zdvihacího zařízení a je zrovna porouchané? O profesionální opravu se postará společnost JOKR - montáže s.r.o. z Plzně.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení
Zateplení stěn místností vnitřní interiérovou stěrkou Česká Skalice
Společnost THERMO INDUSTRY, a.s. se zabývá vývojem a výrobou termoaktivních stěrek řady AERO-THERM®.
THERMO INDUSTRY, a.s. Stavební chemie Česká Skalice
Dodávky a montáže předizolovaného potrubí LOGSTOR PertFlextra Liberec
POLYNET s.r.o. v Liberci nabízí revoluční systém pro dálkové vytápění: LOGSTOR PertFlextra. Tento inovativní produkt přináší uživatelům řadu výhod a překonává současné standardy na trhu.
POLYNET s.r.o. Předizolované potrubí LOGSTOR Liberec
Vytvoření nového komínového pouzdra v komínovém průduchu s dlouholetou zárukou
Firma Kominictví Papík je specialista na veškeré kominické práce. Jednou z nich je i vytvoření nového komínového pouzdra. Působí po celém Moravskoslezském kraji – Ostrava, Karviná, Frýdek-Místek, atd.
Pokrývačské práce, pokrývačství, pokládka střešní krytiny, opravy i izolace střech
Komplexní služby v oblasti pokrývačství poskytuje firma Ristić s.r.o. Zajistíme pokrývačské práce, pokládku střešní krytiny, opravy i izolace střech v oblasti Znojma i Hrušovan nad Jevišovkou.
Primární spojovací nátěry, adhézní nátěry pro tavitelné pásky
Primární spojovací nátěry, adhézní nátěry pro tavitelné pásky, plastické, na bázi asfaltu, na bázi asfaltové emulze prodává firma BIGUMA BOHEMIA, s.r.o. v Břeclavi.
Výroba vzduchotechnických prvků a potrubí Pardubice
Potrubí vyrábíme z pozinkovaného plechu s lisovanými pozinkovanými přírubami, které jsou připevněny přítlačnými spoji. Potrubí vyrábíme v kvalitě evropských norem DIN.
Pronájem prostorného mikrobusu i s řidičem – pohodlná přeprava i do zahraničí
Pohodlnou přepravu nejen po České republice ale i do zahraničí můžete nyní absolvovat díky pronájmu prostorného mikrobusu, který navíc společnost JC Trans s.r.o. z Ostravy zapůjčuje i s řidičem.