Aktuální microsite

Koupelnové studio – realizace koupelen na klíč, rekonstrukce koupelen
Realizacemi koupelen na klíč, rekonstrukcemi a přestavbou koupelen se v okolí Moravského Krumlova a Znojma zabývá koupelnové studio Stavební společnosti OSP.
Reklamní kostýmy Praha – výroba kvalitních přesných maskotů dle profesionálních návrhů
Vyrábíme reklamní kostýmy, takzvané maskoty, z kvalitních materiálů a co nejpřesnější podle předlohy. Navštivte nás v naší firmě na Praze 4.
Tradiční pohřeb do hrobu Česká Lípa
Tradiční pohřeb do hrobu v České Lípě a okolí, stejně jako ostatní náležitosti spojené s úmrtím, zajistí a pozůstalým pomocnou ruku podá pohřební služba H&H AUXILIA s.r.o.
H&H AUXILIA s.r.o.
Hydraulické šroubení a trubky, manometry Plzeň - široký sortiment včetně montážních doplňků
Široký sortiment hydraulického šroubení, trubek a spolehlivých manometrů do různě náročného prostředí, včetně drobného příslušenství k montáži nabízí česká firma Adrian – HADICEADRI z Plzně.
Bezlepkové a bezlaktózové potraviny základem každé zdravé výživy
V oblasti zdravé výživy vám bude jistě výborným partnerem firma TOP VITAL ze Žďáru nad Sázavou, jež zajišťuje bezlaktózové a bezlepkové potraviny té nejvyšší kvality nejen pro oblast Vysočina.
Hotel s parkováním, restaurací - ubytování v hotelu
Vkusné ubytování Vám poskytne Hotel Zátiší Uherský Brod. Ubytování v hotelu s restaurací vyhledávají jak rodiny s dětmi, tak cyklisté a motorkáři, kteří plánují zavítat do blízkých Luhačovic.
Ušetřete za energie – levný plyn a elektřina pro domácnosti a firmy
LAMA energy a. s. se sídlem v Hradci nad Moravicí se zabývá distribucí, prodejem a dodávkou levného zemního plynu a elektřiny po celé České republice i na Slovensku.
Široký výběr práškových barev - práškové barvy za skvělé ceny a s doručením do 24 hodin
Firma FESTA SERVIS spol. s.r.o. se zabývá prodejem práškových barev, které nabízí v širokém spektru barev, za skvělé ceny a s dodací lhůtou do 24 hodin.
Hydraulické hadice - kompaktní, ovinované, pro doly
Pokud hledáte kvalitní hydraulické hadice pro vysokotlaké mytí nebo pro doly, tak se obraťte na firmu Semperflex Optimit s.r.o.
Stroje pro výrobu másla, výrobníky másla, zmáselňovače – výroba, prodej, dodávky
Výrobu, prodej a dodávku moderních strojů určených k výrobě másla, jako jsou zmáselňovače, zásobníky, baličky a dávkovače zajistí společnost B e H o spol. s.r.o.
Tuzemská, zahraniční spedice a doprava
Firma MH Zasílatelství z Prostějova se zabývá dopravou, tuzemskou a zahraniční spedicí. Společnost má dlouholetou praxi a zkušenosti v oboru. Nabízí služby s individuálním přístupem za příznivé ceny!
Úklid hotelů, kanceláří a průmyslových prostor, mytí oken
Profesionální úklidová firma Julman Praha s.r.o. nabízí své služby 7 dní v týdnu. Zajišťujeme perfektní úklid nejen pro hotely a obchodní prostory. Najdete nás na ul. Rokycanova 983/8 v Praze 3.
Notářské služby, ověřování dokumentů, majetkové smlouvy, Czech Point
Komplexní notářské a listinné služby včetně služeb Czech Point Vám zajistí Notářská kancelář JUDr. Ivo Paříka se sídlem v Kolíně na ul. Politických vězňů 44.
Pletivové ploty a branky, dláždění teras a parkovacího stání
Oplocení pozemků, brány a branky pletivové, pozinkované i betonové, vydláždění chodníků a teras zámkovou dlažbou či kamenem realizuje Josef Pavle - ploty na klíč, Praha.
Obec Konecchlumí s barokním kostelem, tvrzí a kulturním životem
V Královéhradeckém kraji, asi 10 km od Jičína, Vás přivítá obec Konecchlumí se spoustou kulturních a společenských akcí. Obec je tvořena ze dvou částí – Konecchlumí a Kamenice.
Ubytování v Mariánských Lázních, restaurace, bar, wellness
Tříhvězdičkový rodinný hotel WELLNESS HOTEL SAINT ANTONIUS nabízí ubytování nedaleko lázeňské kolonády a léčivých pramenů v západočeských Mariánských Lázních v okrese Cheb.
Řešení zahraničních pohledávek, soudní vymáhání pohledávek mimo ČR, inkasní a právní služby
S vymáháním zahraničních pohledávek pomáhá společnost FOX HOLDING s.r.o. sídlící v Praze. Poskytujeme veškeré služby související s inkasy dluhů, insolvenčním řízením i výkonem exekuce.
Ordinace klinické psychologie a psychoterapie, profesionální dětský psycholog Praha
Odbornou psychologickou pomoc dětem i dospělým poskytuje tým psychoterapeutů ze zdravotního zařízení TERAPEUTIKA, s.r.o. z Prahy. Zajišťujeme individuální, rodinnou i skupinovou psychoterapii.
Široký sortiment s elektromateriálem, elektrickými kabely, zásuvkami i osvětlením, prodej
Bohatý sortiment elektroinstalačního materiálu nabízí společnost Pavel Novák - elektroinstalační materiál ze Dvora Králové nad Labem. Prodáváme kvalitní vypínače, žárovky i jističe.
Výroba, viscoelastická, paměťová polyuretanová pěna, prodej, matrace, sedáky
Výroba materiálu z viscoelastické paměťové polyuretanové pěny pro využití na matrace, sedáky, polštáře aj.
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto Polyuretanové tepelné izolace
Kontroly a revize v oblasti BOZP a požární ochrany, zkoušky hasicích přístrojů a hydrantů
Revize zabezpečování požární ochrany a bezpečnosti práce provádí společnost Bc. Luboš Mrklas – Techproservis sídlící v Jablonci nad Nisou. Poskytujeme odborné školení i kontroly v oblasti BOZP.
Autoškola Brno, řidičský výcvik pro získání řidičského oprávnění, odborné školení řidičů
Potřebné zkušenosti s řízením vozidla Vám pomůže získat společnost AUTOŠKOLA Nádeníček Brno. Poskytujeme kvalitní řidičský výcvik pro získání řidičského průkazu skupiny B, AM, A1, C, D i T.
Mateřská škola se zahradou i hřištěm, kvalitní předškolní vzdělávání s výukou angličtiny
Mateřská škola Sedmikráska je vzdělávací instituce, která zajišťuje předškolní vzdělávání ve městě České Budějovice. Rozvíjíme děti po všech stránkách s důrazem na ekologii, zdravou výživu a sport.
Průmyslová i disperzní lepidla pro dřevařský, polygrafický průmysl a stavebnictví, dodávka
Vysoce kvalitní lepidla pro nejrůznější průmyslová odvětví zajišťuje společnost NEXO HB s.r.o. z Bohdalova okres Žďár nad Sázavou. Dodáváme disperzní, polyuretanová a glutinová lepidla včetně čističů.
Systém pro kontejnerové překladiště KONTI, logistické informační systémy, instalace
Vývojem informačních systémů na poli logistiky se zabývá společnost CID International a.s. se sídlem v Olomouci. Propojíme na sobě nezávislé systémy a zlepšíme jejich kontrolu, evidenci i vedení.