Aktuální microsite

Dřevěné lisované brikety do kamen, kotlů i krbů - výroba, prodej
Využíváte-li pro topení kamna, kotel nebo krb a přemýšlíte jaké topivo zvolit aby bylo levné a také ekologické, tak si pořiďte dřevěné lisované brikety od firmy Stolárna Santo (Hranice, Přerov, Zlín).
Interiérové dveře a zárubně za skvělé ceny
Prodejem a montáží interiérových dveří a zárubní se ve Žďáru nad Sázavou a jeho okolí zabývá společnost Interiérové dveře Kasal. Interiérové dveře Kasal to je široká nabídka dveří za skvělé ceny.
Pavel Kasal Podlahy Kasal
Průmyslové pojízdné schody pro snadnější přístup do budov nebo ke strojům
Brněnská firma Zarges CZ, s.r.o. poskytuje techniku pro práci ve výškách mezi niž patří i průmyslové pojízdné schody pro lepší a snadnější přístup do budov nebo ke strojům.
Svatební obřad, svatba na zámku, zámecká svatba jako z pohádky
Hotel Zámek Zábřeh se specializuje na pořádání svateb a svatebních obřadů. Chcete mít pohádkovou svatbu na zámku, tu pravou zámeckou svatbu? Prožijte nejdůležitější den vašeho života na Zámku Zábřeh.
Satelity, antény a kamerové systémy, jejich profesionální montáž, servis i revize
Kompletní elektroinstalační práce zajišťuje energická společnost Porš Ivan - Zabezpečovací zařízení z Roudnice nad Labem. Postaráme se o montáž kamerových, anténních i satelitních systémů.
Nakládání s odpady, sběr, svoz a třídění, čištění, úklid a údržba místních komunikací Třinec
Komplexní služby při nakládání s komunálními odpady poskytuje společnost Nehlsen Třinec, s.r.o. Zajišťujeme svoz a zpracování odpadů včetně zimní údržby místních komunikací.
Manžetové, ozdobné i kovové knoflíky, kravatové spony pro galanterie a bižuterie, e-shop
Knoflíky pro oděvní a módní průmysl vyrábí společnost Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s. z okresu Pelhřimov. Široký sortiment pracovních a módních spon, brzdiček i koncovek.
Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s.
Montované autosalony, autoservisy a STK budovy z ocelových konstrukcí
Společnost PKD, s.r.o. z Dačic nedaleko Jindřichova Hradce se zaměřuje na služby v oblasti montáže ocelových konstrukcí pro autosalony, autoservisy, STK budovy nebo sportovní haly.
Nabídka chlazených, balených jídel a polévek-rozvoz, prodej
Firma JOSPO Holešov je dodavatel chlazených balených jídel a polévek v okrese Kroměříž, Přerov, Zlín. Nabídka je široká. Objednejte si rozvoz jídla do Vaší firmy, domácnosti.
Macešky a petrklíče za skvělou cenu - sleva pro velkoodběratele
Široký výběr macešek a petrklíčů za skvělou cenu pro jednotlivce i velkoodběratele najdete v Zahradnictví Petro Mělník.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Pytlovací váhy jsou skvělé řešení pro plnění pytlů Pardubice
Naše firma se zabývá vývojem a výrobou vážících elektronických systémů pro chemický a potravinářský průmysl - Vels vážící elektronické systémy s.r.o. Pardubice
Vels vážící elektronické systémy s.r.o. Váhy Pardubice
Čtyřkolky TGB, LINHAI a ACCESS – všestranní pomocníci a společníci
Výkonní, spolehliví a všestranní rekreačně -pracovní pomocníci či společníci – to jsou čytřkolky značek TGB, LINHAI a ACCESS, které zakoupíte u firmy MOTOSPORT v Třebíči.
Město Modřice, sportovní vyžití, cyklotrasy, kulturní akce
V těsné blízkosti moravské metropole Vás srdečně přivítá město Modřice. Město s cyklistickou stezkou Brno-Vídeň, bohatým kulturním či sportovním vyžitím i nákupním areálem Olympia Brno.
Nářadí, brusné nástroje, měřidla i vrtáky pro maloobchod i velkoobchod, prodej, e-shop
Profesionální nářadí pro řemeslníky zajišťuje neustále se rozrůstající společnost BOS HK a.s. z obce Proboštov v okresu Teplice. Bohatý sortiment vrtáků, svěráků a fréz pro široký okruh zákazníků.
Certifikace systémů managementu kvality, bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, školení
Odborné certifikace managementu i nestranné posouzení způsobilosti poskytuje profesionální certifikační orgán ASMcert, s.r.o. se sídlem v Olomouci Holice.
Detekce bublin v potrubích hadičkách, průtokoměry tlakového vzduchu
Specifická řešení pro detekci bublin v kapalině dopravované hadičkou / hadicí pomocí ultrazvukové měřící technologie, bezkontaktně a neinvazivně naleznete u společnosti SONOTEC s.r.o.
SONOTEC s.r.o.
Mobilní průmyslové hliníkové lešení - prodej i půjčovna, Praha
Stavíte nebo opravujete dům a potřebujete mobilní průmyslové hliníkové lešení? Kontaktujte firmu ZDENĚK VORLICKÝ, stavební stroje z Prahy, která tato kvalitní a certifikovaná lešení půjčuje a prodává.
ZDENĚK VORLICKÝ, stavební stroje Praha stavební míchačky e-shop
Zásuvkové boxy TWIST v černé a bílé barvě pro moderní interiéry – nízká instalační hloubka
Nové zásuvkové boxy TWIST určené pro moderní interiéry od společnosti Schachermayer, spol. s r.o. vynikají velmi nízkou instalační hloubkou a jednoduchou montáží. Dostupné jsou v černé a bílé barvě.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Kuchyně a kuchyňské linky na míru s ohledem na ergonometrii
Uvažujete o nové kuchyni a chcete, aby Vám skutečně sloužila a zároveň se Vám i líbila. Společnost STAR INTERIER z Neratovic, nedaleko od Prahy, promyslíme každý sebemenší detail.
Stěhování firem, domácností, těžkých břemen
Zajistíme Vám komplexní stěhovací služby, provádíme i specializované stěhování uměleckých předmětů či hudebních nástrojů, jsme specialisté ve stěhování - jsme Stahl- stěhovací služba, spol. s r.o.
Elektroinstalace, silnoproud, slaboproud, MaR
Realizace a dodávky silnoproudu, slaboproudu, měření a regulace včetně technické přípravy poskytuje společnost ELMIS CZ, s.r.o. Nabízíme také servisní práce v oboru elektroinstalací.
Zámečnická výroba, ocelové konstrukce, strojní díly
Ocelové konstrukce hal, mostů, schodišť, ocelové svařence, nádrže, pece či strojní díly vyrábí a montuje společnost Steelmont - konstrukce s.r.o., která realizuje zakázky ve státech EU.
Hydroizolační fólie JUNIFOL s použitím na skládkách
Hydroizolace ve stavebnictví, hydroizolační fólie pro použití na skládkách odpadů, při výstavbě nádrží, hrází, kanálů či pozemních staveb vyrábí JUTA a.s., Dvůr Králové nad Labem.
JUTA a.s. Výroba a distribuce technických textilií
Šamotové pece, žáruvzdorné vyzdívky, stavební práce
Stavební společnost FIRECLAY, spol. s r.o. z Litvínova v Ústeckém kraji nabízí komplexní realizaci průmyslových staveb, žáruvzdorné vyzdívky, opravy šamotových pec, zemní práce a stavební údržbu.
FIRECLAY, spol. s r.o. Komplexní průmyslové stavby Litvínov
Kovovýroba, konstrukce a výroba jednoúčelových strojů
Návrhy, konstrukce, výrobu či úpravy strojních součástí a speciálních zařízení, zakázkovou kusovou či malosériovou výrobu, obrábění, svařování realizuje GERGEL, s.r.o., Zlín.