Aktuální microsite

Infocentrum s provozem kina, společenského sálu, knihovny i zámku s jízdárnou Světce
S poznáním tachovských památek i kouzelné přírody pomůže Městské kulturní středisko Tachov MKS Tachov. Poskytujeme důležité informace týkající se turistiky, kultury i historie.
Řízená skládka tuhých odpadů, ukládání směsného, demoličního i inertního odpadu, Rakovník
Odpadové hospodářství s důrazem na ochranu životního prostředí realizuje společnost EKOLOGIE s.r.o. z Rynholce. Provozujeme moderní skládku, na níž ukládáme různorodé druhy odpadů.
Skleněné a plastové obaly, kosmetické a zdravotnické lahvičky, lékovky, kelímky, uzávěry
Plastové a skleněné lahvičky na krémy, mastičky i léky dodává rodinná firma Milena Pravečková – Renwel sídlící v Nýřanech. Prodáváme veškeré plastové lahve a uzávěry různého průměru.
Stavební firma se zaměřením na průmyslové stavby, stavební a zemní práce, okres Klatovy
Kompletní stavební práce zajišťuje společnost Stavby Šafanda, s.r.o. z Chanovic u Klatov. Provádíme veškeré zemní a přípravní práce, zakládáme stavby a zajišťujeme dopravu stavebního materiálu.
Stavby Šafanda, s.r.o.
Osvětlení pro domácnosti, firmy i průmyslové haly, veřejné i interiérové osvětlení, e-shop
Světlo do Vašich domovů i kanceláří zajišťuje společnost Best - LED s.r.o. z Mariánských Lázní. Disponujeme širokým sortimentem zářivek, svítidel, LED lamp včetně světelných reklam a dekorací.
Mezinárodní kamionová přeprava nadrozměrných nákladů - kvalitní vozy
Mezinárodní kamionovou přepravu nadrozměrných nákladů zajišťuje společnost Garantrans s.r.o., která má v této oblasti dlouholeté zkušenosti a kvalitní vozy.
Lamelové výměníky tepla pro klimatizace,  vzduchotechniku, chladící zařízení a tepelná čerpadla
Lamelové výměníky tepla pro klimatizace, vzduchotechniku, chladící zařízení a tepelná čerpadla od firmy Heat Transfer Systems s.r.o. HTS v Novosedlých na Moravě.
Výroba lisovacích nástrojů na plechové díly Slaný – od konstrukce po doladění
Hledáte prověřenou společnost, která nabízí služby výroby lisovacích nástrojů na plechové díly? Pak kontaktujte společnost Nástrojárna Palaba s.r.o. ze Slaného, která má v tomto oboru dlouhou tradici.
Nástrojárna PALABA s.r.o. Výroba forem a nástrojů
Výroba forem pro sériovou výrobu vstřikováním plastů a lisováním plechů
Výrobu forem pro Vaši sériovou výrobu dílů vstřikováním plastů nebo lisováním plechů zajistí společnost Nástrojárna Palaba s.r.o. ze Slaného.
Nástrojárna PALABA s.r.o. Výroba forem a nástrojů
Prodej tlakových nádob ležatých či stojatých vhodných pro použití k domácím vodárnám – eshop
Prodej tlakových nádob, ať už stojatých nebo ležatých, které jsou vhodné pro použití k domácím vodárnám, poskytuje na svém eshopu společnost CZ PUMPY – čerpací technika s.r.o.
Velkoobchodní prodej elektroinstalačního materiálu Trutnov
Elektroinstalační materiál je k dispozici od zahraničních i tuzemských dodavatelů, máme vlastní sklad elektroinstalačního materiálu - UNIREG spol. s r.o. Dvůr Králové nad Labem.
UNIREG spol. s r.o. Výroba elektrických zařízení
Výroba pryskyřičných zubů ke zhotovení snímatelné zubní náhrady
Společnost SpofaDental a.s. je tradičním výrobcem a dodavatelem nekovových dentálních materiálů včetně pryskyřičných třívrstvých síťovaných zubů.
SpofaDental a.s. Stomatologický materiál Jičín
Prodej čelovky, čelové i klíčenkové svítilny LED LENSER - široký sortiment
Prodej kvalitních svítilen, čelovek i klíčenkových svítilen LED LENSER zajistí společnost H-Fuchs Servis, s.r.o. na svém eshopu. Firma sídlí v Ostravě, ale působí po celé Čr i na Slovensku.
H-Fuchs Servis, s.r.o.
Sepsání kupní, darovací, nájemní smlouvy, dohody o narovnání, ověřování podpisů
Advokátní kancelář Mgr.Pavla Andrleho se sídlem v Ostravě Vám s důvěrou nabízí pomoc při sepsání veškerých typů smluv, včetně dohod o narovnání a ověřování podpisů.
Luxusní autobus na školní výlet, zájezd po České republice i Evropě
Luxusní autobusy na zájezdy i školní výlety po České republice i celé Evropě zapůjčuje společnost JC Trans s.r.o. v Ostravě, která nabízí opravdu kvalitní a cenově výhodné služby v autobusové dopravě.
Hnědé, černé uhlí a palivové dříví s dopravou až domů - prodej
Pokud potřebujete uhlí nebo palivové dříví a nevíte na koho se obrátit, pak se obraťte na Josefa Velochu, který vám vše zajistí s dopravou do Hranic, Lipníka, Přerova i Oder.
Velkoplošný tisk, velkoformátové fotografie, billboardy - řezaná a tištěná reklama
Velkoplošný tisk, velkoformátové fotografie i billboardy zajišťuje společnost REPRONIS s.r.o., která se specializuje hlavně na řezanou a tištěnou reklamu.
Správa a údržba nemovitostí, kontroly, revize a zkoušky plynových i tlakových zařízení
Starost o Vaši nemovitost můžete přenechat spolehlivé a zkušené firmě Sodale, s.r.o. se sídlem v Brně. Zajistíme kompletní správu dané budovy společně s provozními záležitostmi i odbornými kontrolami.
Zakázková strojírenská výroba, stroje a náhradní díly na míru, precizní CNC obrábění
Kompletní služby v oblasti kovoobrábění poskytuje společnost STROJÍRNY OLŠOVEC s.r.o. z Olšovce. Dokážeme odlít, svařit a vyrobit produkt dle specifických potřeb každého zákazníka.
Stavebniny, barvy a laky
Spolehlivého dodavatele stavebního materiálu naleznete u společnosti ABC COLOR STAVEBNINY s.r.o. v Kopřivnici. Připravili jsme bohatý stavební sortiment od renomovaných světových výrobců.
ABC COLOR STAVEBNINY s.r.o. Prodej stavebních materiálů Kopřivnice
Kovoobrábění na zakázku, výkonné nástroje pro letectví, automobilový i energetický průmysl
Komplexní služby v oblasti obrábění kovů, soustružení a frézování poskytuje společnost WALTER CZ s.r.o. z Kuřimi. Pomáháme firmám zoptimalizovat a zefektivnit celý výrobní proces.
Výstavba nízkoenergetických a pasivních domů, stavební práce, rekonstrukce, Uh. Hradiště
Výstavbu pasivních domů zajišťuje stavební firma FAINSTAV, s.r.o. z Uherského Hradiště. Stavíme moderní a maximálně úsporné objekty, které jsou šetrné k životnímu prostředí.
Kancelář notáře, vyřízení pozůstalosti, darovací i kupní smlouvy, úschova listin, Kolín
Profesionální notářské služby poskytuje Notářská kancelář JUDr. Ivo Pařík z Kolína. Pomáháme v oblasti právních úkonů od řešení dědických smluv přes převody nemovitostí až po úschovy listin.
Ploty a oplocení na míru, samonosné brány, precizní pokládka zámkové dlažby, Praha
Oplocení pro dům, zahradu i firmu navrhne a vyrobí společnost Josef Pavle - ploty na klíč sídlící na Praze 9. Zajišťujeme kompletní dodávku systémů oplocení od plotů přes brány až po výstavbu teras.
Haly ocelové, plachtové, speciální s montáží po celé Evropě
Moderní montované haly pro univerzální použití pro výrobu a sklady či speciální objekty dle Vašich požadavků jejich vývoj, dodávku a montáž realizuje BENALY Holding s.r.o.