Aktuální microsite

Umělecká a reklamní agentura, pořádání eventů, plesů, večírků i koncertů na klíč, Praha
Zorganizovat nezapomenutelný večírek či firemní párty dokáže společnost nova-Art s.r.o. z Prahy 2. Reklamní agentura s bohatými zkušenostmi i vlastní produkcí.
Porážka jatečných zvířat, odborné bourání a nakládání hovězího i vepřového masa, rozvoz
Profesionální porážku hospodářských zvířat pocházejících pouze od českých chovatelů dlouhodobě poskytuje společnost JATKY Dolní Heřmanice s.r.o. z Dolních Heřmanic.
Modelárna, výroba forem na tváření plastů, modely ze dřeva, polystyrenu, hliníku
Naše moderní modelárna se zabývá výrobou forem tváření plastů za tepla, na laminování a modely ze dřeva, polystyrenu, hliníku a plastických hmot.
TSS, spol. s r. o. Třebechovická slévárna a strojírna
Posuzování a zkoušky drážních vozidel - Česká republika
Znalecké posudky, zkoušky, řízení rizik drážních vozidel, poradenství v oboru kolejových vozidel provádí Výzkumný ústav kolejových vozidel, Praha.
Řízené a neřízené protlaky Praha - všestranné využití
Protlaky pro domovní přípojky, řízené vrty pro inženýrské sítě, vrtané protlaky a další bezvýkopové technologie provádí společnost Zemní protlaky spol. s r.o. z Prahy.
Geotechnika a hydrogeologie, průzkum, analýzy, Most - VÚHU a.s.
Komplexní služby v oblasti inženýrské geotechniky a hydrogeologie poskytuje společnost Výzkumný ústav pro hnědé uhlí a.s. z Mostu v severozápadních Čechách.
VÚHU a.s. Výzkumný ústav pro hnědé uhlí a.s.
Out-of-home media, venkovní reklama - výroba Praha
Získejte nové zákazníky pomocí venkovní reklamy od reklamní společnosti PUBLICITARIA Praha, spol. s r.o. V oblasti oudoorové reklamy poskytujeme i službu na „na klíč“.
Přírodní protierozní geotextilie z juty a kokosu, Praha
Geotextílie pro zabránění eroze svahů, přírodní geotextílie z kokosového a jutového vlákna, příslušenství pro uchycení jako ocelové skoby J a U tvarů dodává Daer, s.r.o., Praha.
STYROBALL - tepelná a akustická izolace Rokycany
Izolace obytných a průmyslových budov, vodních nádrží a saun tepelnou a akustickou polystyrénovou izolaci STYROBALL společností Petr Tyml, Rokycany.
Instalace topení, vody, plynu Kladno – rychle a spolehlivě
Hledáte spolehlivou firmu, která zajišťuje v Kladně a okolí instalace topení, vody a plynu do novostaveb, při rekonstrukcích i při pozdější údržbě? Spolehněte se na společnost Uniservis Hašek s.r.o.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Myčky nádobí prodej Praha – ideální mycí výsledky s nízkou spotřebou vody
Žádná restaurace, jídelna nebo kavárna se dnes již neobejde bez kvalitní myčky nádobí. Velký výběr těchto profesionálních pomocníků naleznete u společnosti GASTROART CZ,spol. s r.o. z Prahy.
Vinylové podlahy RIGID Rohovládova Bělá – vinyl nové generace
Nabízíme ty nejlepší vinylové podlahy nové generace RIGID, vhodné pro podlahové topení, stabilita zámkového spoje - STRNAD podlahy, dveře s.r.o. Rohovládova Bělá
Ložiska, maziva a mazací příslušenství - prodej kvalitních ložisek předních výrobců pro veškeré použití
Kvalitní ložiska předních značek SKF, INA, ZVL, ZKL, TIMKEN, FAG,EZO,FKL atd. prodává společnost AGROZEM Opava s.r.o., dále nabízíme také maziva a mazací příslušenství pro zákazníky z Opavy i Ostravy.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Střešní a izolační bitumenové pásy vhodné pro lehké hydroizolace Semily
Jsme firma s dlouholetými zkušenostmi, rádi Vám poskytneme služby jako je odborné poradenství při výběru materiálu a konzultaci při prodeji izolačních bitumenových pásů - MPS SEMILY
Výroba termoformovacích a vakuovacích strojů Nový Bydžov
Společnost 2LD Plastic s.r.o. se zaměřuje na výrobu termoformovacích či vakuových strojů, jednoúčelových strojů a vakuových strojů na zpracování plastů.
Ubytování Říčany u Prahy – plně vybavené pokoje, snídaně v ceně
Hledáte pohodlné ubytování v dobré dostupnosti hlavního města, avšak v krásné přírodě? Navštivte HOTEL PRATOL v Říčanech u Prahy a nebudete litovat.
Domovní ČOV, doplněná zásobní nádrží na vyčištěnou vodu Čáslav
Nabízíme chytré řešení na další využití vody z domovní čističky, prodej zásobníků na vodu - TopolWater, s.r.o. Čáslav, Kutná Hora
Výroba a prodej EKO provazce z dřevité vlny Čestice
Nabízíme výrobu a prodej EKO provazců z dřevité vlny různých průměrů, provazce jsou vhodné jako obalový materiál - Podpalovače - Ekowood Ing. Jan Hering Čestice, Rychnov
Podpalovače - Ekowood Ing. Jan Hering
Rychlolakovna Mladá Boleslav -  4 až 24 hodin dle rozsahu poškození
Autoklempírna a autolakovna AUTOLAK KRČMÁŘ s.r.o. provádí rychlolakování aut dle rozsahu poškození max. do 24 hodin. Sídlíme na ul. Tylova 1596 v Mnichově Hradišti u Mladé Boleslavi.
Drobná manipulační technika Beroun - rudly, vozíky a další
Kovodružstvo, v.d. nabízí ruční dvoukolové vozíky, distribuční vozíky, rudly i další drobnou manipulační techniku. Sídlo společnosti najdete nedaleko Berouna.
Zajištění vízových povinností do mnoha zemí -  kancelář Praha
Agnesa Bohemia s.r.o. Vám nabízí zajištění vízových povinností a další služby, které budete potřebovat pro Vaši zahraniční cestu. Ušetřete čas i peníze, neváhejte nás kontaktovat!
Agnesa Bohemia s.r.o. Víza do zemí s vízovou povinností Praha
Výuka pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami Praha 6
Základní škola Jana Wericha v Praze-Řepích se zaměřuje jak na žáky nadprůměrně nadané, tak i na žáky jistým způsobem handicapované. Klademe důraz na všestranný a harmonický rozvoj osobnosti žáka.
Výroba elektrických rozvaděčů, MaR, elektro služby Sokolov
Společnost BROŽ MaR s.r.o. se zabývá výrobou elektrických rozvaděčů přímo na zakázku dle přání zákazníka. Sídlí na ulici Tovární 1930 v Sokolově v Karlovarském kraji.
Pronájem skladovacích prostor, veřejné sklady s manipulační technikou, okres Praha-východ
Skladovací prostory pro uskladnění zboží pronajímá společnost SRB DEPO - veřejné sklady Jiří Srb z obce Klecany. Poskytujeme komplexní skladovací služby včetně vykládky a manipulace s paletami.
Stříkací technika a vybavení lakoven, nové vzduchové trysky, Plzeň
Inovované produkty stříkací techniky se vzduchovými tryskami XLINE, které jsou vhodné do lakoven, glazoven a jiných stříkacích dílen, Vám dodá společnost Krautzberger, s.r.o.
Krautzberger, s.r.o. Stříkací a lakovací technika Plzeň