Aktuální microsite

Zástěny do ordinací a nemocnic – skládací, mobilní i pevné
Mobilní, pevné i skládací zástěny od společnosti LABO-MS z Prahy jsou určené nejen do ordinací a nemocnic, ale všude tam, kde je třeba zaručit soukromí klientů.
Koncovky madel, záslepky na nerezová zábradlí - prodej příslušenství na e-shopu
Na e-shopu Anděl CZ pohodlně nakoupíte veškeré příslušenství na nerezová zábradlí, jako jsou koncovky madel, záslepky a další komponenty.
Anděl CZ, s.r.o.
Pohřební ústav hlavního města Prahy je průvodcem důstojného rozloučení
Smrt blízkého člověka je tragédií a těžkým otřesem života pozůstalých. Poslední rozloučení se zesnulým se pak odehrává v maximální úctě a pokoře.
Mentální koučink pro boj s nadváhou, poradenská a rekondiční činnost a vyšetření přístrojem Bodystat
Vyšetření Bodystatem, které pomáhá určit ideální hmotnost, mentální koučink jak bojovat s nadváhou, to vše zajistí poradenské a rekondiční centrum PROZIT MUDr. Šárky Andělové CSc. v Ostravě.
Elektronická podatelna, Obecní úřad Pašinka
Nabízíme elektronickou komunikaci s naším obecním úřadem Pašinka, již nemusíte osobně docházet na úřad.
Daně a účetnictví bez starostí - profesionální zpracování a poradenství
Odborníci z naší firmy DUOPAM Ostrava se o vaše daně a účetnictví rádi postarají. Nabízíme profesionální zpracování a poradenství.
DÚOPAM s.r.o. Účetní a daňová firma
Zasklívání balkonů a lodžií Česká Lípa
Mezi naše služby patří i zasklívání balkonů a lodžií kvalitními systémy ALUMISTR a OPTIMI - EUROTHERM - CZ s.r.o. Česká Lípa
Jazykové kurzy AJ, FR, ŠP, NJ, RJ - docházkové studium jazyků, skupinové kurzy pro 2-7 lidí
S Albi - jazyková škola, s.r.o. Zlín je studium jazyků efektivní - pořádáme docházkové jazykové kurzy pro 2-7 lidí, věnujeme se výuce AJ, FR, ŠP, NJ, RJ.
Léčba pohybového ústrojí - léčebné procedury a pobyty v lázních
Léčba pohybového ústrojí - léčebné procedury a pobyty v lázních, lázeňská léčba, odstranění bolesti při potížích s pohybovým ústrojím v ****Spa Resort Lednice.
Kulturní středisko s městskou galerií, organizací kulturních akcí, plesů i tanečních lekcí
Pořádání kulturních akcí, plesů a diskoték zaštiťuje společnost Kulturní středisko města Blanska. Zajišťujeme kompletní společenský program včetně přednášek, workshopů a besed s umělci.
Šnekové, řetězové a korečkové dopravníky pro potravinářství, zemědělství i kafilérii
Jednoúčelové stroje pro nejrůznější průmyslová odvětví dodává společnost DELTA X CZ s.r.o. z obce Veliny v okresu Pardubice. Vyrábíme dopravníky pro mlýny, kafilérie i výrobny krmiv.
DELTA X CZ s.r.o.
Speciální a manipulační technika, zemědělské a stavební stroje, prodej, pronájem, servis
Kvalitní mechanizací pro zemní a výkopové práce disponuje společnost TRANSTECHNIK CS, spol. s r.o. z Prahy 10. Připraveny máme rýhovače, štěpkovače, vyrovnávače terénu včetně zemních pluhů.
Zdravotnické prostředky i technologie, sdružení českých výrobců a dodavatelů, export
Podporu českých výrobců zdravotnických prostředků zajišťuje sdružení Asociace výrobců a dodavatelů zdravotnických prostředků sídlící na Praze 10 Vršovice.
Scénické osvětlení, osvětlovací technika do divadel, kulturních domů i televizí, výroba
Profesionální osvětlovací techniku vyrábí a dodává společnost Art Lighting Production, s.r.o. z Újezdu u Brna. Bohatý sortiment svítidel, výrobníků mlh i stmívačů.
Umělecká a reklamní agentura, pořádání eventů, plesů, večírků i koncertů na klíč, Praha
Zorganizovat nezapomenutelný večírek či firemní párty dokáže společnost nova-Art s.r.o. z Prahy 2. Reklamní agentura s bohatými zkušenostmi i vlastní produkcí.
Porážka jatečných zvířat, odborné bourání a nakládání hovězího i vepřového masa, rozvoz
Profesionální porážku hospodářských zvířat pocházejících pouze od českých chovatelů dlouhodobě poskytuje společnost JATKY Dolní Heřmanice s.r.o. z Dolních Heřmanic.
Modelárna, výroba forem na tváření plastů, modely ze dřeva, polystyrenu, hliníku
Naše moderní modelárna se zabývá výrobou forem tváření plastů za tepla, na laminování a modely ze dřeva, polystyrenu, hliníku a plastických hmot.
TSS, spol. s r. o. Třebechovická slévárna a strojírna
Posuzování a zkoušky drážních vozidel - Česká republika
Znalecké posudky, zkoušky, řízení rizik drážních vozidel, poradenství v oboru kolejových vozidel provádí Výzkumný ústav kolejových vozidel, Praha.
Řízené a neřízené protlaky Praha - všestranné využití
Protlaky pro domovní přípojky, řízené vrty pro inženýrské sítě, vrtané protlaky a další bezvýkopové technologie provádí společnost Zemní protlaky spol. s r.o. z Prahy.
Geotechnika a hydrogeologie, průzkum, analýzy, Most - VÚHU a.s.
Komplexní služby v oblasti inženýrské geotechniky a hydrogeologie poskytuje společnost Výzkumný ústav pro hnědé uhlí a.s. z Mostu v severozápadních Čechách.
VÚHU a.s. Výzkumný ústav pro hnědé uhlí a.s.
Out-of-home media, venkovní reklama - výroba Praha
Získejte nové zákazníky pomocí venkovní reklamy od reklamní společnosti PUBLICITARIA Praha, spol. s r.o. V oblasti oudoorové reklamy poskytujeme i službu na „na klíč“.
Přírodní protierozní geotextilie z juty a kokosu, Praha
Geotextílie pro zabránění eroze svahů, přírodní geotextílie z kokosového a jutového vlákna, příslušenství pro uchycení jako ocelové skoby J a U tvarů dodává Daer, s.r.o., Praha.
STYROBALL - tepelná a akustická izolace Rokycany
Izolace obytných a průmyslových budov, vodních nádrží a saun tepelnou a akustickou polystyrénovou izolaci STYROBALL společností Petr Tyml, Rokycany.
Instalace topení, vody, plynu Kladno – rychle a spolehlivě
Hledáte spolehlivou firmu, která zajišťuje v Kladně a okolí instalace topení, vody a plynu do novostaveb, při rekonstrukcích i při pozdější údržbě? Spolehněte se na společnost Uniservis Hašek s.r.o.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Myčky nádobí prodej Praha – ideální mycí výsledky s nízkou spotřebou vody
Žádná restaurace, jídelna nebo kavárna se dnes již neobejde bez kvalitní myčky nádobí. Velký výběr těchto profesionálních pomocníků naleznete u společnosti GASTROART CZ,spol. s r.o. z Prahy.