Aktuální microsite

Servis závlahových systémů Praha - jarní spuštění AZS
Záruční i pozáruční opravy automatických závlahových systémů provádí sdružení Š & Z zejména v Praze a ve středních Čechách. V oblasti AZS poskytujeme profesionální servis.
Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha
Přeprava sypkých materiálů Klatovy, písek, štěrk, kamenivo
Dovoz sypkých materiálů po celé České republice sklápěčskými návěsy, prodej písku, štěrku a kamení na stavby realizuje Marie Blahníková - KT TRANS, Klatovy.
Městys Chudenice, zajímavá příroda, památky, turistika
Městys Chudenice v Plzeňském kraji je plné zajímavých památek a krásné přírody, která láká turisty řadou cyklotras po nichž zavítáte k NPP Americká zahrada a zámku.
Potrubářská činnost, montáže a opravy potrubních systémů
Potrubářská činnost, montáž plynového potrubí, potrubních systémů pro potravinářský a chemický průmysl, plynových přípojek a zařízení realizuje SWE Technologies a.s., Plzeň.
Statika nosných konstrukcí, statistické posudky a projekce pro pozemní stavby, zpracování
Statikou stavebních konstrukcí i projektovou dokumentací se zabývá dynamická společnost Bohemia Creative s.r.o. sídlící v obci Kralupy nad Vltavou.
Akce, prodej bazénové chemie za výhodné ceny Kolín
Naše prodejna Vám nabízí rozšířený sortiment spojovacích materiálů, ale také sortiment bazénové chemie - Šrouby Klocová Kolín
Ivana Košátková - Šrouby Klocová Spojovací materiál Kolín
Suché, štípané akátové dřevo, odkory, odřezky z tvrdého akátového dřeva
U firmy WOODCMTE pořídíte po celou topnou sezónu za výhodnou cenu suché, štípané akátové dřevo a odkory, odřezky z tvrdého akátového dřeva. Osobní odběr Pašovice-nedaleko Uherského Hradiště i Zlína.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Komponenty pro automatizaci Praha – široký výběr a dobrá kvalita
Sháníte spolehlivého dodavatele komponentů pro automatizaci? Pak se s důvěrou můžete obrátit na společnost MEGATRON, s.r.o. se sídlem v Praze.
Drátěný program, koše, firemní stojany, otočná police, mříž, regál, rošt
Specializujeme se na drátěný program, získat od nás můžete velké a malé firemní stojany, otočné police, různé mříže, regály, rošty i koše.
FEROPLAST spol. s r.o.
Šlechtění osiva, šlechtitelská stanice, travní, jetelo-travní směsi
Šlechtíme a udržujeme odrůdy polních plodin, šlechtění osiva, výroba, dodávka travních, jetelo-travních směsí, šlechtitelská stanice AGROGEN, spol. s r.o.
Květinová vazba a výzdoba - na svatbu, narozeniny, smuteční vazba
Společnost GARDEN CENTRUM - RAIDA je spolehlivé zahradnictví v Opavě, které nabízí také služby květinářství.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Lesnická činnost Šumava, těžba a přibližování dřeva
Probírkové porosty, těžbu dřeva, zpracování dřevní hmoty do 0,10 m3 i přibližování dřeva v Národním parku Šumava Vám zajistí firma Hanko CZ s.r.o. se sídlem v Solné Lhotě u Vimperku.
Uhličitá koupel pro regeneraci, proti stresu a migréně, Plzeň
Vyzkoušejte unikátní uhličitou koupel v ordinaci Ivany Bäumlové v Plzni na ul. Francouzská třída 2080/4. Procedura, která blahodárně působí na Vaše zdraví a uleví od Vašich zdravotních problémů.
LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová
Vedení účetnictví a personální agendy, zpracování daňových přiznání
Vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování mezd, kompletní vedení personální agendy a další ekonomické služby Vám poskytne ÚČETNÍ A MZDOVÁ KANCELÁŘ s.r.o. v Plzni na ul. Sedláčkova 32.
Úklidové služby interiérů a exteriérů budov, Liberecký kraj
Profesionální úklidové služby zdravotnických zařízení, průmyslových objektů a institucí, pravidelné úklidy i jednorázové speciální úklidy zajišťuje Putzteufel.cz, s.r.o. v Libereckém kraji.
Hydraulická čela a plošiny pro vozidla a přívěsy, dodávka a montáž
Hydraulická čela a plošiny pro různé typy vozidel a přívěsů, zasouvací, standardní či pro tělesně postižené dodává, montuje a servisuje CARLIFT SERVICE CZ, s.r.o., Brno.
Základní škola Pelhřimov s řadou volitelných předmětů
Základní škola Pelhřimov, výchova a vzdělávání dětí od první do deváté třídy, široká nabídka volitelných a nepovinných předmětů, zájmových kroužků.
Dřevěné hračky na zakázku, propracovaný dětský nábytek a zařízení do MŠ a jeslí, výroba
Dřevěné houpací koně či autíčka na míru vyrábí společnost Acti Bois CZ, s.r.o. s provozovnou v Dobré Vodě. Dokážeme zhotovit cokoli, co si zákazník přeje včetně dřevěných odrážedel.
Rekreační areál v malebném prostředí CHKO Blaník, příjemné ubytování v hotelu i v chatkách
Komfortní ubytování v místě obklopeném hlubokými lesy nabízí Rekreační středisko Jizbice Karel Kopecký v obci Čechtice – Zhoř. Sportovní areál s restaurací, koupalištěm i hřištěm.
Použité oblečení, second hand z Anglie, dámské, pánské i dětské oděvy, outlet, e-shop
S vysoce kvalitním nošeným oblečením přichází firma Pavlína Kratochvílová - second hand z Dolních Domaslavic. Dovážíme bundy, halenky i spodní prádlo pro děti i dospělé.
Chladicí a mrazicí zařízení, montáž, oprava a servis ledniček, mrazniček, okres Písek
Montáž chladicího zařízení pro perfektně vychlazené nápoje poskytuje společnost CHLAZENÍ Košťál Ladislav z obce Mirovice. Zajistíme profesionální opravu a servis ledničky i chladicích boxů.
CHLAZENÍ Košťál Ladislav
Maso a uzeniny, vepřové, hovězí i kuřecí maso, zabijačkové speciality, výroba, prodej
Tradičnímu a poctivému řeznickému řemeslu se naplno věnuje společnost MAKOVEC a.s. Maso, uzeniny z Prostějova. Pestrý sortiment mas, uzenin, šunkových i uzených výrobků.
Kompenzační pomůcky pro zrakově postižené, výroba keramiky, výuka cizích jazyků, e-shop
Kompletní služby pro zrakově postižené poskytuje společnost TyfloCentrum Olomouc, o.p.s. - Sociální firma ERGONES. Pomáháme slabozrakým a nevidomým se začleněním do běžného života.
Autodíly, originální náhradní díly pro osobní, dodávkové i nákladní vozy, prodej, e-shop
Kvalitní autodíly všech značek naleznete na e-shopu společnosti Pavel Dvořák s provozovnou na Praze 9. Bohatý sortiment náhradních součástek, olejů, žárovek, filtrů i pneumatik.
Konstrukční a projekční činnost, 3D modelování, vývojové práce, vizualizace a design
Kompletní služby v oblasti strojírenství poskytuje pomalu se rozrůstající společnost Ottl, s.r.o. z Teplýšovic. Zajišťujeme profesionální konstrukční a projekční činnosti.