Aktuální microsite

Město Vrchlabí – ideální pro letní turistiku i zimní nadšence na sjezdovkách
Velké množství historických a turistických památek, které stojí za navštívení a velké množství upravených sjezdovek na zimní vydovádění na lyžích či běžkách.
Bezpečnostní služby Kladno - ochrana osob, cenin, majetku, nemovitostí
Ochrana a fyzická ostraha nemovitostí, cenného majetku, strojů, osob, dozor na organizovaných akcích zajišťuje bezpečnostní agentura Usir s.r.o., Kladno.
Největší autobazar v regionu Uherské Hradiště - výkup ojetých vozů na protiúčet, nákup na leasing
Autocar ANVY je největší autobazar v regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště. Vozidla dovážíme ze zahraničí i z tuzemska. Nákup vozu je možný na leasing, nebo řešíme výkup ojetých vozů na protiúčet.
Opravy televizorů Kladno - opravíme televizi u Vás doma!
Provádíme kvalitní pozáruční opravy barevných televizorů všech značek, vlastních antén a satelitů.
Základní, kondiční a závodní plavání dětí, mládeže i dospělých Kladno
Klub sportovního plavání TJ LARS Kladno z.s. pořádá pravidelné kurzy, kondiční přípravu, tréninky a závody plavání pro děti, mládež i dospělé v různých disciplínách plavání.
Grilované maso, koleno, grilovaná krkovice Uherské Hradiště, Zlín
Pokud si rádi dopřejete dobrá jídla, správnou volbou je Kavárna U PŘÍVOZU ve Spytihněvi, která nabízí grilované speciality - maso, koleno, kuře, grilovaná žebra či krkovice. Naši kavárnu najdete jen 10km od Uherského Hradiště a 20km od Zlína. Jen u nás velký výběr grilovaných specialit i masa: -grilovaná vepřová kolena, žebra, krkovička ...
Vedení účetnictví i daňové evidence Plzeň, účetní služby pro fyzické i právnické osoby
Komplexní účetnictví i daňové poradenství poskytuje energická společnost JPR 4 Partners s.r.o. sídlící v Plzni. Spolehlivé a zodpovědné služby šité přímo na míru daného klienta.
Obec Jedlá v lokalitě s řadou pramenů, svahových bučin i vzácných rostlin, Havlíčkův Brod
Místo se svahovými bučinami i meandrujícím potokem Bystřice, taková je obec Jedlá. Lokalita s řadou pramenů s čistou vodou, významnými památkami i mnoha zajímavými místy.
Obec Jedlá
Úspory tepla na zdrojích Ústí nad Orlicí
Nabízíme nové možnosti v úsporách energií při využívání netradičních a obnovitelných zdrojů energií - tepelná čerpadla, větrné elektrárny, solární energie apod.
Domovní, bytové elektroinstalace silnoproud, slaboproud a zabezpečovací a počítačové systémy
Montáží domovních a bytových elektroinstalací silnoproudu a slaboproudu V Kroměříži a Zlíně se zabývá ELPAS mont, s.r.o. Pro Vaši bezpečnost také zajistí zabezpečovací, kamerové a počítačové systémy.
Rekonstrukce neutralizační stanice na odpadní vody Praha – zvýší účinnost a prodlouží životnost
Rekonstrukce neutralizačních stanic odpadních vod provádí odborníci ze společnosti W.P.E. a.s. se sídlem v Praze jako součást služeb návrhu, dodání, servisu a údržby technologie čištění odpadních vod.
W.P.E. a.s. Water Purification Engineering
Kvalitní vestavěné šatní skříně Indeco - profesionální výroba na míru
Vestavěné skříně Indeco a výrobu šatních skříní na míru provádí společnost MG - INTERIER s.r.o. ze Zlína, která skříně vyrábí přesně podle Vašich přání.
Firemní jazyková výuka – vzdělávací Soft Skills kurzy od profesionální jazykové agentury
Naše profesionální a spolehlivá jazyková agentura UniStudies nabízí firemní vzdělávací Soft Skills kurzy v Olomouci a okolí. Rádi vám nabídneme komplexní řešení, protože Váš úspěch je náš úspěch.
Základní škola a Mateřská škola Mimoň v Libereckém kraji
Úplné základní vzdělání včetně zajištění individuálních potřeb žáků poskytuje Základní škola a Mateřská škola Pod Ralskem 572, Mimoň, příspěvková organizace v Libereckém kraji.
Pracovní oděvy s potiskem či výšivkou loga společnosti
ARTEP výrobní družstvo z Jablonce nad Nisou Vám zajistí ochranné pracovní oblečení za rozumnou cenu. Nabízíme Vám pracovní oděvy, kuchařské i zdravotnické oděvy.
Památky, koupaliště, kulturně-společenské dění
Město Zbýšov ležící v Jihomoravském kraji s 3800 obyvateli je město plné památek, společenských akcí a turistiky a krásné rozmanité přírody.
Jednoúčelové stroje pro zpracování plechů, konstrukce a výroba
Profilovací linky, obráběcí CNC stroje, tvářecí nástroje a svařovací stoly pro kovovýroby na zakázku zhotovuje i renovuje společnost Company PMX s.r.o., Karviná.
Elektro a MaR, projekce, realizace a servisní služby
Služby v oblasti elektro a MaR pro obráběcí stroje, zdvihací techniku a technická zařízení od společnosti TS Ostrava, s.r.o., 30. dubna 621, 742 83 Klimkovice.
Pokládka zámkové dlažby strojem OPTIMAS
Miloslav Kobera – přesná, rychlá a precizní pokládka zámkové dlažby s vlastní autodopravou se sídlem U trativodu 593, Praha 9 – Klánovice.
Malířské, natěračské a tapetářské práce, výmalba bytů a domů, broušení stěn, Domažlice
Kvalitního malíře z oblasti Plzeňska naleznete u společnosti DOMAŽLICKÁ MALBA s.r.o. v obci Domažlice. Precizně vymalujeme pokoje, nalepíme tapety i obrousíme stěny.
Zakázková výroba dílů pro letecký průmysl, kovoobrábění, malosériová výroba komponentů
Spolehlivé letecké díly přímo na míru navrhne, vyrobí a dodá společnost Workpress Aviation s.r.o. se sídlem v Plzni. Zajišťujeme kompletní obrábění, povrchové úpravy i kompletace daných sestav.
Výstavba FVE na klíč, fotovoltaické panely, elektrodový kotel GALAN, elektrické topení
Profesionální realizaci energetických zdrojů i jiných technologií zajišťuje společnost SONEA s.r.o. z Brna. Obnovitelné zdroje energie získané pomocí nejnovějších technologií.
Stacionář Praha– léčba, rekonvalescence a relaxační pobyty v příjemném prostředí
Klinika MONADA spol. s r.o. v Praze nabízí klientům možnost léčby a rekonvalescence po operacích v moderně vybavených pokojích stacionáře.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Agrotextilie Agrotex - pokládka na zeminu pod mulčovací kůru
Netkaná mulčovací agrotextilie Agrotex od společnosti Daer, s.r.o. je vhodná pro pokládku na zeminu pod mulčovací kůru, zábrana k prorůstání plevele.
Oční optika Lesa-dioptrické brýle na sport, sportovní brýlové obruby
Na sport je ideální pořídit si sportovní dioptrické brýle. Brýlové obruby z různých modelových řad si můžete vybrat v Oční optice Lesa Uherské Hradiště.
Oční optika Lesa, s.r.o.