Aktuální microsite

Wellnes hotel v Jeseníkách, lázeňský dům s kvalitní restaurací a léčebnými procedurami
Příjemné a komfortní ubytování v prostředí Jeseníků poskytuje Wellness hotel Villa Grohman Schrothovy léčebné lázně s.r.o. z obce Lipová-lázně.
Nové trendy v oblasti PO, BOZP a OŽP – odborný nadstavbový kurz
Nové trendy v oblasti PO, BOZP a OŽP sledují instruktoři Vzdělávacího střediska Praha, kteří tyto poznatky předávají dále účastníkům nadstavbového kurzu.
Hülsta & KOINOR Studio - prodej luxusního nábytku v individuálním stylu Praha
Pokud si potrpíte na luxusní bydlení v individuálním stylu, pak budete jistě nadšeni nabídkou prodeje nábytku, který pro Vás pečlivě vybrali stylisté z Hülsta & KOINOR Studio v Praze.
HOME STYLE s.r.o. Hülsta & KOINOR Studio
Eaton řešení záložního napájení se superkondenzátory – nízké pořizovací a provozní náklady
Ekonomické, bezúdržbové a vysoce spolehlivé jsou nové Eaton XML moduly superkondenzátorů od společnost Kabel Trade Praha, s.r.o., které přinášejí řešení záložního krátkodobého napájení.
Školní lavice jednomístné i dvoumístné, pevné i výškově stavitelné Praha – kvalitní a ergonomické
Kvalitní a ergonomické školní lavice a žákovské stoly v jednomístném i dvoumístném provedení, v pevné nebo výškově nastavitelné variantě nabízí společnost Enprag s.r.o. z Prahy.
Kompletní projekční a geodetické služby Kladno - zaměřování domů, staveb a pozemků
Projekční a kompletní geodetické služby zajistí společnost Uniservis Hašek s.r.o., kterou najdete v Žilině v okresu Kladno.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Návrh, výroba a montáž vzduchotechnických zařízení, klimatizací
Česká firma s dlouholetou tradicí se zabývá návrhem, výrobou a montáží vzduchotechnických zařízení a klimatizací - Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Dolní Město, Havlíčkův Brod
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Výstavba a rekonstrukce plynových i neplynových kotelen Praha - návrh, poradenství, realizace
Pokud hledáte spolehlivou společnost, která Vám zajistí výstavbu nebo rekonstrukci plynové či neplynové kotelny, obraťte se na Prometheus, energetické služby, a.s. se sídlem v Praze.
Zpracování daňového přiznání nikdy nebylo jednodušší - Praha
Doba zpracování a odevzdání daňového přiznání se pomalu ale jistě blíží. Že vám čísla a formuláře tolik potřebné pro daňové přiznání nic neříkají?
Daňové poradenství Praha - Ing. Richard Schuh Fiskala RS s.r.o.
Poradenství a konzultace ke stavbě nového komínu u staveb, splňující dané parametry dle norem a předpisů
Stavba nového komínu musí splňovat všechny dané parametry dle norem a předpisů. Firma Kominictví Papík s.r.o. se sídlem v Ostravě se zabývá poradenstvím a poskytuje konzultace před zahájením stavby.
Komplexní stavební služby Kolín
Specializujeme se na ucelené stavební služby od inženýrských sítí přes vodohospodářské stavby po dopravní stavby po celém Středočeském kraji včetně Prahy - VPK Suchý s.r.o. Kolín
VPK Suchý s.r.o. Výstavba a realizace inženýrských sítí
Večerní róby, bohaté plesové šaty i elegantní koktejlky - staňte se ozdobou večera
Staňte se ozdobou večera s krásnými společenskými šaty. Zlatnictví a svatební salon ADONIS ve Frenštátě u Rožnova vám pomůže s výběrem večerní róby, bohatých plesových šatů i elegantních koktejlek.
Výběr plastových oken s dlouhou životností je úsporným řešením pro všechny typy nemovitostí
Když si nevíte rady, jak vybrat úsporná plastová okna s dlouhou životností, je třeba oslovit profesionální firmu BOHEMIO CZ, s.r.o. z Třebíče, která poradenství a jejich instalaci nabízí i v okolí.
Výroba, montáž schodiště a zábradlí na zakázku, realizace
Výrobu a montáž všech typů schodišť i zábradlí na zakázku provádí společnost RS evostyl s.r.o., sídlící v Brně. Schodiště přímé, lomené, točité, spirálové i vřetenové za dostupnou cenu.
Komplexní služby v oblasti zdvíhacích zařízení, školení, poradenství
Technické poradenství, BOZP a prevence rizik i školení pracovníků a další komplexní služby v oblasti zdvihacích zařízení a ocelových konstrukcí poskytuje PH poradce servis s.r.o. z Ostravy - Hrabové.
Mikrováhy a ultramikrováhy prodej Praha – maximální přesnost s minimálními vzorky
Pracujete se vzácnými látkami, kde se analyzuje kvůli úsporám jen nezbytně malé množství? Pak potřebujete mikrováhy a ultramikrováhy, které prodává firma Mettler-Toledo s.r.o. se zastoupením v Praze.
Mettler - Toledo, s.r.o. Přesné váhy Praha
Instalatérské, topenářské a vodoinstalatérské práce, rozvody vody, vytápění, montáž
Vysoce spolehlivé instalatérské služby poskytuje společnost s bohatými zkušenostmi Karel Šebík z Fryštáku-Horní Ves. Provádíme spolehlivé vodotopenářské práce včetně rekonstrukcí.
Tuzemská nákladní autodoprava, kamionová přeprava zboží s moderním vozovým parkem
Vnitrostátní autodopravu rozličně velkého nákladu zajišťuje neustále se rozvíjející společnost Autodoprava Bártl s.r.o. sídlící v Nehvizdách, okres Praha-Východ.
Výstavba a rekonstrukce rodinných domů i průmyslových hal, zemní i obkladačské práce
Profesionální stavební práce provádí energická společnost STAVOTREND Poříčí s.r.o. z obce Budislav. Zajišťujeme kompletní dodávku staveb od projektu až po finální předání.
Domácí ubytování s restaurací chata Výrovka Pec pod Sněžkou
Nabízíme ubytování ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích s vlastní restaurací s českou kuchyní, možnost ubytování s domácími mazlíčky - Chata Výrovka
Brusky a stavební technika Kolín
Zabýváme se především zámečnickou výrobou a obráběním včetně předúpravy a broušení podlah, přírodních hornin a betonových konstrukcí - V.Radoň a spol. Strojírna Velim v.o.s. Kolín
Fyzioterapie Zlín-fyzioterapeutická léčba při bolesti páteře, zad
V oblasti fyzioterapie nabízí služby studio ComplexTherapy Zlín. Fyzioterapeutická léčba pomůže při bolestech páteře, zad, hlavy i kloubů.
Střešní systémy pro bytové domy a stavby občanské vybavenosti
Kompletní dodávky střešních systémů pro bytové domy a stavby občanské vybavenosti zajistí na Vysočině společnost Prodom CZ s.r.o.
Domov důchodců Ústí nad Orlicí, ubytování seniorů
Sociální služby pro seniory, dlouhodobý pobyt se stravováním, zdravotní péčí, společenskými aktivitami poskytuje Domov důchodců Ústí nad Orlicí.
Ubytování v CHKO Beskydy, pronájem rodinného domu, chaty i srubu, Prostřední Bečva
Komfortní ubytování v příjemně zařízených pokojích v srdci moravských Beskyd poskytuje UBYTOVÁNÍ U HRÁDEČKU Jaroslava Juříková z Prostřední Bečvy.