Aktuální microsite

Finanční poradce okres Praha-západ, investiční poradenství, finanční analýza i plánování
Zorientovat se ve složité oblasti financí, pojišťovnictví i investic pomáhá Ing. Aleš Svoboda - Finanční poradenství se sídlem ve Všenorech v okresu Praha-západ.
Ubytovna na Vysočině, příjemné ubytování v chatkách přírodního autocampu Borovinka
Ubytování v moderně zařízených pokojích i tradičních chatkách poskytuje společnost Ubytovna Koněšín TREBI Borovinka s.r.o. Ubytovna v blízkosti restaurace, tenisových kurtů i dětského koutku.
Moderní termoizolační stavební systém - Stavební firma HAVAX – díla na klíč
Moderní termoizolační stavební systém - Stavební firma HAVAX -průmyslové stavby, sanační systémy, zateplení, občanská zástavba, rodinné domy, bytové domy, novostavby, rekonstrukce budov -díla na klíč
HAVAX a.s. Stavební firma Liberec
Samolepicí etikety Kolín – velký výběr tvarů, materiálů a barev
Samolepící etikety jsou dnes neodmyslitelnou součástí komunikace se zákazníkem při prodeji jakéhokoliv zboží. Česká společnost Zebra, s.r.o. Kolín tiskne etikety nejlepší kvality v mnoha variantách.
Zateplování obvodových plášťů budov, fasád, tepelná izolace
Zajišťujeme zateplování obvodových plášťů budov, fasád, provádíme tepelnou izolaci jako komplexní službu na klíč.
Nabízíme skvělé pracovní zázemí pro osoby zdravotně znevýhodněné
Poskytujeme pracovní zařazení lidem se zdravotním postižením, pro osoby s částečným i plným invalidním důchodem - ZeNa, chráněná dílna s.r.o. Náchod, Hradec Králové, Pardubice
Betonárna Kolín  - rozvoz malty a betonu až na místo určení
Rychlá a spolehlivá doprava - rozvoz malty a betonu dostatečně velkým počtem multikár, Avií a autodomíchávačů – Slanařstav
Průmyslová sekční vrata pro průmyslové haly, sklady, autoservisy
Nabízíme sekční průmyslová vrata včetně vratového kování, dokonalá protihluková a tepelná bariéra - ATECH Bohemia a.s. Pardubice
Nabízíme propagační stojany prodejní regály drátěný program
Vyrábíme firemní a propagační stojany, prodejní regály a jiné reklamní prvky, drátěný program, koše - Feroplast, s.r.o. Chotěboř
FEROPLAST spol. s r.o.
Nástavby na vozy určené pro svoz komunálního odpadu
Kontejnerové nástavby na svoz tříděného odpadu, SIMED s.r.o. Dvůr Králové nad Labem dodavatel silniční techniky
Bezvýkopové technologie vedení potrubí Dvůr Králové nad Labem - podvrty a protlaky Grundomat
Naše zemní práce se vyznačuje snížením nákladů za výkopy a následné úpravy povrchů. Práce bez omezení provozu.
Švédské trapézové plechy i v antikondenzační úpravě Arcond
Švédské trapézové plechy se výborně hodí pro střešní pláště budov, tak i pro obvodové stěny či fasádní prvky - LEGOS s.r.o. Kolín
Vertikutátory, nebo také provzdušňovače trávníků pomohou připravit zahradu na jaro
Připravte trávník na jaro pomocí vertikutátorů, provzdušňovačů, a tím dosáhnete krásně zeleného trávníku a zamezíte růstu plevele. Prodává firma AGS na eshopu a na prodejně v blízkosti Brna.
Datové komunikace Kralupy nad Vltavou – dokonalá znalost tohoto oboru
Dokonalá znalost oblasti datové komunikace dovoluje společnosti ELMEP s.r.o. z Kralup nad Vltavou jak jako automatickou součást dodávek řídících systémů, tak i samostatně.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Bio, bezlepkové potraviny, produkty, pečivo pro celiaky-prodej zdravé výživy
V prodejně zdravé výživy Kopretina Uherský Brod můžete zakoupit bio, bezlepkové potraviny, pečivo a další produkty vhodné pro celiaky. Klientelu máme v okrese Uherské Hradiště.
Obec Olbramice, vesnice s obecní knihovnou, honebním společenstvím i řadou kulturních akcí
V Olomouckém kraji jen několik málo kilometrů od Litovle leží malá obec Olbramice. Tradiční vesnice s významnou kaplí sv. Víta, zajímavou historií i bohatým společenským životem.
Energetický outsourcing pro elektrárny, teplárny i tepelné výměníky, servis a údržba
Profesionální energetický outsourcing s kompletním managementem projektů se zabývá společnost AUTCOM Příbram s.r.o. Zajišťujeme veškeré poradenské a technické služby na poli energetiky a průmyslu.
Elektrické podlahové a stropní vytápění domu a bytu - instalace, pravidelná revize
O elektrické podlahové a stropní vytápění v domě či bytě se vám postará naše firma ELEKTROPLUS Grusman s.r.o. z Opavy. Zajišťujeme instalaci, servis a pravidelnou revizi ve stanovených lhůtách.
ELEKTROPLUS Grusman s.r.o.
Výborné studené grilovací omáčky k masu jsou tou nejlepší přílohou
Výroba ovocných pomazánek, bylinných likérů, grilovacích, přílohových a studených omáček, bylinné sirupy všech možných druhů, pastilky, balzámy, masti
Lázně – lázeňské centrum Říčany u Prahy – bazén, sauna, vířivka
Hledáte lázeňské centrum a místo pro odpočinek v okolí Prahy? Navštivte Hotel Pratol Říčany, které nabízí ubytování s lázeňským centrem a bazénem s kvalitou vody pro kojence, saunou a vířivkou.
Interiérová malířská barva Premio Thermo - bílá, otěruvzdorná
U firmy Slovlak CZ Zlín zakoupíte nátěrové hmoty pro různé účely. Široké využití má bílá interiérová malířská barva Premio Thermo - je vodou ředitelná, otěruvzdorná, má vysokou bělost.
Rekreační areál v přírodě pro více jak 70 osob
Ubytování v pokojích či apartmánech v Rekreačním areálu pod Šaumburkem v prostředí Hostýnských vrchů, nedaleko města Bystřice pod Hostýnem
Turistika a houbaření v podhůří Českého lesa
Poběžovice město s krásnou mírně kopcovitou přírodou vhodné pro turistiku, s 1600 obyvateli, které nabízí několik památek, jež stojí za navštívení.
Obklad a dlažba do kuchyní, koupelen, obytných prostor či na fasádu
Ing. Antonín Volný – AV MARKET, dodavatel obkladu a dlažby s dvěma prodejnami v Opavě, kde Vám vyhotoví 3D grafický návrh dle přání.
Instalatérství, podlahové topení, okres Ústí nad Orlicí
Instalatérské, topenářské a plynařské práce nabízí Josef Štěpánek z Vysokého Mýta v okrese Ústí nad Orlicí. Nabízíme profesionální služby za rozumné ceny.