Aktuální microsite

Výroba a prodej transportních dopravních řetězů
Společnost BRANDAU Czech Republic, s.r.o. se specializuje na výrobu a prodej transportních dopravních řetězů. Sídlo společnosti najdete v Srbicích č.p. 19 v okr. Domažlice v Plzeňském kraji.
Škola Třeboň, vzdělávání žáku ve tří a čtyř letých studijních oborech
Čtyřleté studijní obory zakončené maturitní zkouškou, učební obory i nádstavbové studium nabízí Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště v Třeboni.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Rozvaděče na zakázku, elektroměrné skříně Rokycany
Výrobu rozvaděčů přímo na zakázku dle přání zákazníka či investora nabízí společnost ELPLAST-KPZ Rokycany, spol. s r.o. se sídlem v Mlečicích č.p. 45 v okrese Rokycany v Plzeňském kraji.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Montáž rozvodů vody, instalatérské práce Karlovy Vary
Vodoinstalatérské práce, profesionální montáž rozvodů vody v novostavbách i v rekonstruovaných stávajících domech či bytech realizuje Petr Merha, Nejdek, Karlovarský kraj.
Město Trutnov s městskou památkovou zónou, muzeem Podkrkonoší a hudebním festivalem
Důležitým obchodním a turistickým centrem ve východních Krkonoších je od nepaměti Trutnov, město opředené bohatou historií, obklopené malebnou přírodou a známé svými hudebními festivaly.
Developerské projekty Praha, projektový management, výstavba bytů, rodinných domů
Kompletní developerskou činností se zabývá společnost BERTURA industry a.s. z Prahy 8 Čimice. Realizujeme individuální výstavbu bytových jednotek, domů i rezidencí.
Robotické svařování Olomouc – kvalitní a přesné
Vyžaduje Vaše výroba přesné a kvalitní robotické svařování? Pak Vás jistě zaujme nabídka společnosti Blumenbecker Prag s.r.o. Olomouc.
Zahradnictví okrasné stromy pro Vaší zahradu Velim
Naše Zahradnictví Jiří Hruška ovocné a okrasné školky Velim Vám nabízí širokou škálu námi vypěstovaných ovocných stromků, keřů i okrasných dřevin - Jiří Hruška - zahradnictví Velim
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Holografická fólie - bezpečností prvek pro ochranu Vašich výrobků
Chcete ochránit Vaše výrobky? Holografické fólie od společnosti TFP universal z Prahy jsou skvělou volbou.
Prodej květin a rostlin online - eshop fuchsie.cz Vám je pošle až domů!
Nemůžete se dočkat jara a těšíte se, až si budete moct zasadit květiny a rostliny na zahrádku nebo do květináčů na okně? Pak si udělejte již nyní radost jejich výběrem!
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Celotělová ajurvédská olejová masáž Abhyanga, antistresová masáž hlavy Shiro-Abhyanga
Dopřejte si ajurvédské masáže v Ayurveda centre Zlín. Celotělová ajurvédská olejová masáž Abhyanga je královnou všech masáží, vyhledávanou je i antistresová masáž hlavy Shiro-Abhyanga.
Jedinečný catering i pronájem prostor pro vaše firemní akce
Se zařízením firemní akce vám pomůže firma Řízkovna ze Stříteže, která své služby zajišťuje pronájmem prostor nebo i formou jedinečného cateringového občerstvení nejen v blízkém okolí Třebíče.
Prodáváme originální náhradní díly pro automobily značky ŠKODA
Sháníte-li náhradní díly pro Váš vůz ŠKODA, obraťte se na svého zkušeného a autorizovaného prodejce vozů ŠKODA, Autosalon F3K s.r.o v Třebíči.
Vzdělávání v klasické a postklasické homeopatie, kurzy v Praze a Brně
Nadstandardní vzdělávání v oblasti homeopatie určené pro veřejnost, lékaře i léčitele nabízí Česká škola klasické a postklasické homeopatie spol. s r.o. v Brně a Praze.
Lité betonové vyztužené podlahy Plzeň
Lité betonové polohlazené podlahy do každé budovy, které jsou ideální pod dlažby, koberce a PVC realizuje společnost Jiřího Piňose – Podlahy snadno.
Jiří Piňos
Pohřební ústav Zvěřina z Děčína  – Lucie Zvěřinová
Profesionální pohřební služby s etickým přístupem, komplexní zajištění posledního rozloučení se zesnulým, smuteční oznámení, kremace, květiny – Pohřební ústav Zvěřina.
Lankové snímače pro měření polohy v průmyslovém odvětví
Lankové snímače s velkým měřícím rozsahem, vysokou provozní spolehlivostí a dlouhou životností, které jsou ideální pro výtahy a automotive, vyrábí Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Vodohospodářské a dopravní stavby, inženýrské sítě, zemní a betonářské práce, Ludgeřovice
Kompletní terénní úpravy i zemní práce provádí společnost STAVBY Škrobánek s.r.o. z Ludgeřovic v okresu Opava. Dobře odvedená práce pomocí moderní stavební a manipulační techniky.
Prodej a servis nových i ojetých vozidel značky ŠKODA, Volkswagen, autosalon s autoservisem
Autorizovaného prodejce osobních i užitkových vozů ŠKODA naleznete na Praze 9 ve Vysočanech, kde sídlí společnost Auto - Poly spol. s r.o. Autosalon Praha.
Městské kulturní středisko s organizací společenských akcí, divadel, koncertů, Vyškov
Kulturní a společenský život ve Vyškově má na starost Městské kulturní středisko s Besedním domem, kinem i kostelem. Pořádáme divadelní představení, plesy, festivaly, přednášky i taneční kurzy.
Konstrukční díly pro elektroniku Praha – vzorky a poradenství zdarma
Sháníte konstrukční díly na elektroniku? Velký výběr kvalitních dílů ve standardním provedení i provedení na míru nabízí společnost MEGATRON, s.r.o. se sídlem v Praze.
Školení a ubytování na hotelu - pronájem konferenční místnosti pro firemní akce
Hotel Hvězda Kroměříž poskytuje pronájem konferenční místnosti pro firemní akce a školení. Klientelu máme nejčastěji z okolí Zlína, Přerova, Vyškova. Ubytování pro zaměstnance je na hotelu zajištěno.
Výroba samolepicích etiket s potiskem Litoměřice
Samolepící etikety s potiskem či čárovým kódem, obaly, tiskoviny, katalogy, formuláře i propagační materiály nabízí firma LITOPAP spol. s r.o. z Litoměřic. Dodáváme po celé ČR.
LITOPAP spol.s r.o. Výroba papírových obalů Litoměřice
Instalatérské práce, rozvody vody, topení, plynu a kanalizace Karlovy Vary
Instalatérská firma pana Petra Merhy v okrese Karlovy Vary realizuje vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce, rozvody potrubí, instalaci kotlů či montáž WC.