Aktuální microsite

Luxusní romantický valentýnský balíček pro dva - víkendový pobyt
Luxusní romantický valentýnský baliček 2017 pro dva - víkendový pobyt v knížecím apartmá na Zámeckém hotelu v Lednici na jižní Moravě.
Ochrana okapů před hromaděním ledu a sněhu
Nabízíme řešení jak zabránit hromadění ledu a sněhu v okapech pomocí samoregulačního systému Raychem - VETRA - Jiří Tetour Liberec
Nová pracovní příležitost, řidič dodávky Plzeň
Společnost Florian servis s.r.o. Plzeň na pracovní pozici řidiče dodávky přijme spolehlivého člověka s řidičským oprávněním skupiny B a zkušenostmi ve stavebnictví.
Testování mobilních aplikací – proč a jakým způsobem testovat mobilní aplikace
Chcete vědět, jestli vaše mobilní aplikace funguje, jak má? V tomto případě se obraťte na tým vývojářů z Peko Studio s.r.o, kteří Vám poradí, proč a jakým způsobem testovat mobilní aplikace.
Projekty a dodání technologií pro farmacii
Společnost Lab & Pharma spol. s r.o. se sídlem v Praze se specializuje na vypracování projektů a dodávání technologií v oblasti farmaceutického průmyslu.
Výroba laminátových tub včetně potisku - tuby pro farmacii, kosmetiku, na zubní pasty, potraviny
Jednou z divizí společnosti Zálesí a.s. je závod Obaly - jde o významného výrobce laminátových tub, které dodává včetně potisku. Tuby mají využití pro farmacii, kosmetiku i potraviny a zubní pasty.
Těžba a přeprava dřeva, předmýtní a mýtní těžba, Šumava
Lesnické práce na Šumavě, probírky, předmýtní a mýtní těžba dřeva, přeprava, třídění šetrnou technikou k životnímu prostředí realizuje Hanko CZ, s.r.o.
Nákladní doprava a přeprava sypkých materiálů, Klatovy
Transportní služby v tuzemsku nákladními vozidly se sklápěcími návěsy, přesuny sypkých hmot a stavebních prvků realizuje Marie Blahníková - KT TRANS, Klatovy.
Výroba a prodej transportních dopravních řetězů
Společnost BRANDAU Czech Republic, s.r.o. se specializuje na výrobu a prodej transportních dopravních řetězů. Sídlo společnosti najdete v Srbicích č.p. 19 v okr. Domažlice v Plzeňském kraji.
Škola Třeboň, vzdělávání žáku ve tří a čtyř letých studijních oborech
Čtyřleté studijní obory zakončené maturitní zkouškou, učební obory i nádstavbové studium nabízí Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště v Třeboni.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Rozvaděče na zakázku, elektroměrné skříně Rokycany
Výrobu rozvaděčů přímo na zakázku dle přání zákazníka či investora nabízí společnost ELPLAST-KPZ Rokycany, spol. s r.o. se sídlem v Mlečicích č.p. 45 v okrese Rokycany v Plzeňském kraji.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Montáž rozvodů vody, instalatérské práce Karlovy Vary
Vodoinstalatérské práce, profesionální montáž rozvodů vody v novostavbách i v rekonstruovaných stávajících domech či bytech realizuje Petr Merha, Nejdek, Karlovarský kraj.
Město Trutnov s městskou památkovou zónou, muzeem Podkrkonoší a hudebním festivalem
Důležitým obchodním a turistickým centrem ve východních Krkonoších je od nepaměti Trutnov, město opředené bohatou historií, obklopené malebnou přírodou a známé svými hudebními festivaly.
Developerské projekty Praha, projektový management, výstavba bytů, rodinných domů
Kompletní developerskou činností se zabývá společnost BERTURA industry a.s. z Prahy 8 Čimice. Realizujeme individuální výstavbu bytových jednotek, domů i rezidencí.
Robotické svařování Olomouc – kvalitní a přesné
Vyžaduje Vaše výroba přesné a kvalitní robotické svařování? Pak Vás jistě zaujme nabídka společnosti Blumenbecker Prag s.r.o. Olomouc.
Zahradnictví okrasné stromy pro Vaší zahradu Velim
Naše Zahradnictví Jiří Hruška ovocné a okrasné školky Velim Vám nabízí širokou škálu námi vypěstovaných ovocných stromků, keřů i okrasných dřevin - Jiří Hruška - zahradnictví Velim
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Holografická fólie - bezpečností prvek pro ochranu Vašich výrobků
Chcete ochránit Vaše výrobky? Holografické fólie od společnosti TFP universal z Prahy jsou skvělou volbou.
Prodej květin a rostlin online - eshop fuchsie.cz Vám je pošle až domů!
Nemůžete se dočkat jara a těšíte se, až si budete moct zasadit květiny a rostliny na zahrádku nebo do květináčů na okně? Pak si udělejte již nyní radost jejich výběrem!
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Celotělová ajurvédská olejová masáž Abhyanga, antistresová masáž hlavy Shiro-Abhyanga
Dopřejte si ajurvédské masáže v Ayurveda centre Zlín. Celotělová ajurvédská olejová masáž Abhyanga je královnou všech masáží, vyhledávanou je i antistresová masáž hlavy Shiro-Abhyanga.
Jedinečný catering i pronájem prostor pro vaše firemní akce
Se zařízením firemní akce vám pomůže firma Řízkovna ze Stříteže, která své služby zajišťuje pronájmem prostor nebo i formou jedinečného cateringového občerstvení nejen v blízkém okolí Třebíče.
Prodáváme originální náhradní díly pro automobily značky ŠKODA
Sháníte-li náhradní díly pro Váš vůz ŠKODA, obraťte se na svého zkušeného a autorizovaného prodejce vozů ŠKODA, Autosalon F3K s.r.o v Třebíči.
Vzdělávání v klasické a postklasické homeopatie, kurzy v Praze a Brně
Nadstandardní vzdělávání v oblasti homeopatie určené pro veřejnost, lékaře i léčitele nabízí Česká škola klasické a postklasické homeopatie spol. s r.o. v Brně a Praze.
Lité betonové vyztužené podlahy Plzeň
Lité betonové polohlazené podlahy do každé budovy, které jsou ideální pod dlažby, koberce a PVC realizuje společnost Jiřího Piňose – Podlahy snadno.
Jiří Piňos
Pohřební ústav Zvěřina z Děčína  – Lucie Zvěřinová
Profesionální pohřební služby s etickým přístupem, komplexní zajištění posledního rozloučení se zesnulým, smuteční oznámení, kremace, květiny – Pohřební ústav Zvěřina.
Lankové snímače pro měření polohy v průmyslovém odvětví
Lankové snímače s velkým měřícím rozsahem, vysokou provozní spolehlivostí a dlouhou životností, které jsou ideální pro výtahy a automotive, vyrábí Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače