Aktuální microsite

Soudní exekutor, vymáhání majetku dle platných soudních rozhodnutích
Rychle a efektivně napomáhám k naplnění soudního rozhodnutí, získání movitého i nemovitého majetku vlastníkovi - JUDr. Miloslav Hauerland - soudní exekutor.
Hotel Pošta v Českém ráji, ubytování, restaurace, kavárna
Ubytování v Českém ráji v Hotelu Pošta, který má kapacitu 32 lůžek a je vhodný pro rodinné dovolené či jednotlivce. Prostory nabízíme i na firemní večírky a školení.
Waldorfská základní škola s ochrannou známkou registrovanou v Německu
Epochové vyučování a řada zájmových kroužků ve Waldorfské základní a mateřské škole v Ostravě, která spolupracuje s Pedagogickou fakultou Ostravské univerzity.
Kovové polotovary pro průmyslová odvětví, prodej, sklad Brno
Plechy, trubky a tyče z různých kovů pro strojírenský, stavebnický, potravinářský a ropný průmysl prodává společnost BIBUS METALS s.r.o., Brno.
Podlahy do průmyslových objektů i obytných budov
Kvalitní realizaci průmyslových podlah včetně návrhů provádí společnost amp build s.r.o. po celé České republice i ve střední Evropě. Uděláme i sanaci všech typů průmyslových podlah.
Dvoutřídní mateřská škola se zaměřením na logopedickou prevenci a čtenářskou pregramotnost
Kvalitní předškolní vzdělávání poskytuje MŠ Trhanov z okresu Domažlice. Společně s dětmi se zapojujeme do zajímavých projektů, pracujeme na rozvoji jejich řečových a pohybových dovedností.
Hlubinné ekovrty pro studny a tepelná čerpadla, profesionální servis a čištění studní
Odborné vrtání studní provádí energická společnost EKOVRTY - Daniel Molt z Loděnic u Berouna. Zajišťujeme kompletní projektovou dokumentaci s cílem legalizovat vrtanou studnu.
LED majáky pro automatické linky - výroba a prodej
LED majáky pro automatické linky vyrábí a prodává naše firma ELECO VEP CZ s.r.o. z Vyškova. Specializujeme se na indikační a akustické signálky, ovládací a spínací prvky, měřící a jiné přístroje.
Gumové desky na podlahy - barevné melíry až do 70 %, pro posilovny, fitness i na ven
Gumové desky jsou ideální podlahou pro posilovny, fitness centra, ale také pro venkovní použití např. na dětská hřiště. Noko servis Praha je přináší za vynikající cenu!
Výrobce plastových bazénů s mnoha výhodami - Bazény Kostelec
Plastové bazény s kvalitní technologií, izolací celého bazénu, celoplastových schodištěm bez nutnosti betonáže a příslušenstvím v ceně bazénu Vám dodá tradiční společnost Bazény Kostelec.
Bazény Kostelec Plastové bazény na klíč - akční sety
Restaurace s parkováním autobusů Kroměříž-obědy pro zájezdy až 80 osob
Penzion Na Jízdárně Kroměříž zajistí obědy pro zájezdy - naše restaurace uvítá plný autobus turistů i děti na školním výletě. Parkování pro autobusy zajištěno.
PENZION NA JÍZDÁRNĚ s.r.o. Rodinný penzion s restaurací Kroměříž
Zhodnocení volných finančních prostředků – profesionální investiční poradenství
Přemýšlíte, jak efektivně a se ziskem zhodnotit své volné finanční prostředky? S důvěrou se obraťte na profesionální finanční poradce ze společnosti S&P Czech Finance, s.r.o. z Prahy.
Nákup a prodej investičních cenných papírů – poradenství
Chytáte se zhodnotit Vaše volné finanční prostředky nákupem nebo prodejem cenných papírů? Společnost S&P Czech Finance s.r.o. z Prahy Vám v tomto oboru nabízí profesionální poradenské služby.
STK pro auta, dodávky, motocykly a přívěsné vozíky Klatovy
STK osobních a dodávkových automobilů, motocyklů, přívěsných vozíků, STK vozidel dovezených ze zahraničí, ale i měření emisí nabízí RAMALE s.r.o. v Klatovech.
Nová kotelna Praha - Nová plynová kotelna dle požadavku od výborů SVJ
Naše firma MADDEO CZ Praha vám zajistí novou plynovou kotelnu dle požadavku od výborů SVJ a samostatné technické řešení s cílem dosáhnout co nejvyšší úsporu pro bytový dům.
Maddeo CZ s.r.o. Vodoměry a měřiče tepla
Nástrojárna, strojní práce soustružení, frézování, vrtání, broušení, kalení Liberec
Nabízíme kvalitní strojnické práce, nástrojárna je vybavena vertikálním obráběcím centrem Feeler FV-580A - ELITRONIC s.r.o. Liberec
ELITRONIC production s.r.o. Elektrické, elektronické systémy Liberec
Velký výběr rozmanitého sortimentu ložisek Hradec Králové
Zabýváme se velkoobchodní a maloobchodní prodejem a distribucí celého sortimentu vyráběného společností Rubena a.s. a prodejem širokého sortimentu ložisek, řetězů a řetězových kol od mnoha výrobců.
Expresní lakování aut v autolakovně Ostašov - kvalitní a profesionální autolakování
Třebíčská firma HLOUCH MOTORS s.r.o. poskytuje kvalitní lakování automobilů. K lakování využívá ekologické barvy na bázi vody. Rychle, kvalitní a profesionální lakování v okolí Třebíče.
Boskovice město kultury, památek a krásné přírody
Krásné město ležící v severní části Moravského krasu obklopené lesy Drahanské vrchoviny – to jsou Boskovice – centrum kultury, památek i přírodních zajímavostí.
Účetní kancelář, zpracování mezd a daňových přiznání, Praha
24 hodinový servis v oblasti účetnictví, daní a mezd nabízí pro své klienty rodinná firma MojeÚčto.cz, s.r.o. se sídlem na ul. Jeremenkova 59 v Praze 4.
Ocelové konstrukce, montáž atypických ocelových konstrukcí, Liberec
Atypické ocelové konstrukce hal či sportovních areálů Vám navrhne, zhotoví a postaví společnost ALIAZ, spol. s r.o. s týmem techniků a konstruktérů.
Lisovací nástroje a formy pro automobilový průmysl
Expresní zakázkovou výrobou střižníků, matic, tvářecích nástrojů a forem pro automotive se zabývá společnost EICHLER COMPANY a.s., Žďár nad Sázavou.
Hubení hlodavců, hmyzu, mikroorganismů, Olomouc
Likvidaci škůdců, švábů, mravenců, vos, blech, štěnic, krys, potkanů, hlodavců a plísní realizuje společnost DERATUS - Luděk Zapletal, Olomouc.
Projekční činnost, komplexní služby na projektech po celé republice
Firma AREA group s.r.o. z Plzně originálně navrhne a vyprojektuje Váš rodinný či bytový dům, administrativní celek, sportovní a relaxační areál nebo průmyslový komplex.
Stomatologická ordinace Znojmo, léčebná a preventivní péče, kvalitní ošetření zubních kazů
Komplexní péči o dětský i dospělý chrup poskytuje MUDr. Jitka Stanglová - Zubní lékařka ve Znojmě. Moderně vybavená stomatologická ambulance s profesionálním přístupem.