Aktuální microsite

Obec Lipová-lázně na rozhraní Rychlebských hor a Hrubého Jeseníku se sportovním vyžitím
V malebné krajině Jeseníků leží horská obec Lipová-lázně. Menší obec s širokou nabídkou sportovních možností od cykloturistiky přes pěší turistiku až po zimní sporty.
Deratizace, dezinsekce i dezinfekce, hubení hlodavců, štěnic, vos i sršní, vyklízení a úklid
Profesionální likvidaci škodlivých hlodavců, hmyzu i mikroorganismů provádí společnost s mnohaletými zkušenostmi Ing. Josef Višnička - Jo.V. - Služby DDD z Prahy 3.
Vodoměry a měřiče tepla i chladu, topení i klimatizace pro domácnosti, montáž a servis
Ideální energetická řešení pro vytápění i chlazení různých objektů realizuje společnost ENBRA, a.s. z Popůvek. Provádíme návrhy, projekce a realizace pro nemocnice, továrny, školy i domácnosti.
Ubytování na farmě s jezdeckým klubem, chov anglického plnokrevníka, ovcí Suffolk i krav
Příjemné ubytování v centru ryzí přírody zajišťuje rodinná firma Hacur, s.r.o. nacházející se v Jihočeském Novém Vojířově. Apartmány pro všechny, kteří rádi putují krajinou na koňském hřbetě.
Hydrogeologické posudky a průzkumy, ekologie, hodnocení vlivu staveb, ekologické audity
Kompletní služby v oblasti ekologie, hydrogeologie a vodního hospodářství poskytuje společnost ENVI-AQUA, s.r.o. z Brna. Provádíme preventivní a kontrolní opatření včetně realizací.
Rostlinná výroba, pěstování zemědělských plodin se zaměřením na obiloviny a řepku
Kvalitní zemědělskou produkci se specializací na pěstování rostlinných komodit zajišťuje společnost ZEMAD s.r.o. sídlící v obci Želetava v okrese Třebíč.
Knihkupectví a e-shop se zaměřením na myslivost, časopisy, literatura, akce i poradenství
Široký myslivecký sortiment pro myslivce i širokou veřejnost připravila firma Myslivost, s.r.o. z Prahy 4. Prodáváme a vydáváme odbornou literaturu, myslivecké zboží i dárky.
Strojírenská výroba technologických celků v hutnictví, výstavba průmyslových hal
Výrobu, opravy i projekční činnost v oblasti strojírenství a stavebnictví poskytuje společnost Strojírny a stavby Třinec, a.s. Vyvíjíme a vyrábíme brusky, pily, bourací manipulátory i drtiče.
Papírové obaly, kartónové krabice výroba Litoměřice
Kartónové krabice a boxy s víkem, rychlouzavírací i skládací na skladování, stěhování či balení produktů vyrábí a prodává společnost LITOPAP spol. s r.o.
LITOPAP spol.s r.o. Výroba papírových obalů Litoměřice
Renovace a opravy parketových podlah historických budov Praha
DALEX TRADE s.r.o. renovuje a opravuje parketové podlahy hradů, zámků a jiných historických budov. Garantujeme špičkovou kvalitu provedených prací v dohodnutém termínu.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Elektromontážní a elektroinstalační práce Hostivice
Martin Hučín z Hostivic v okrese Praha-západ Vám nabízí elektromontážní a elektroinstalační práce, servisní prohlídky, čištění, revize a opravy plynových spotřebičů.
Otevřené krby Praha Východ – prodej i realizace
Společnost Kamnářství – Tomáš Jíra, Praha – východ, nabízející návrh, dimenzování, prodej i realizace otevřených krbů v historických i obytných budovách či venkovních prostorech.
NANO barvy a laky - NANO technologie od výrobce
NANO barvy a laky skutečně odolají mechanickému poškození. A co víc, dokonce mají vyšší UV stabilitu.
SYNPO, akciová společnost Specialisté na barvy Pardubice
Reklamní textil s potiskem – říká, mikiny, čepice
Upoutejte zájem Vašich zákazníků nebo zájemců o Vaše služby reklamních textilem s potiskem z katalogu PRINTEK – ing. Petr Nachtman z Prahy.
PRINTEK - Ing. Petr Nachtman Výroba, potisk reklamních předmětů Praha
Rychlý a kvalitní IT servis, opravy a upgrade počítačů a operačních systémů
Dopřejte svému PC kvalitní opravy nebo upgrade. Opravy a upgrade PC nechte specialistům z Litomyšle. CompAct Litomyšl vyřeší všechny vaše počítačové peripetie.
CompAct s.r.o. Výpočetní technika Litomyšl
Rozvody plynu Hradec Králové - Komplexní plynařské práce
Naše firma provádí pravidelné revize plynu, kontroly a servisní prohlídky, vodoinstalatérské práce, topenářské práce - Pavel Reichl Hradec Králové
Pavel Reichl Voda topení plyn Hradec Králové
AUTOŠKOLA Jaromír Popelka Hradec Králové - výcvik všech skupin na jednom místě
Provádíme výcvik všech skupin - i kondiční jízdy, pravidelné školení řidičů, vrácení řidičského průkazu, vstupní školení pro získání profesního průkazu.
Plynařské práce Karlovy Vary
Veškeré odborné plynařské práce od rozvodu plynu po výměnu kotle v novostavbách i při rekonstrukcích zajistí zákazníkům v okolí Karlových Varů firma Petr Merha.
Projekty občanských, komerčních a průmyslových staveb i administrativních budov a prostor
Komplexními návrhy a projekty občanských, komerčních i průmyslových staveb, administrativních budov tvoří architektonický ateliér Ing. Hany Liškutínové v okresech Ostrava, Karviná i Frýdek-Místek.
Výprodej jízdních kol značky Author a Scott - špičková horská a silniční kola
Výprodej jízdních kol značky Author a Scott nabízí firma KOSKA BIKE, která má v nabídce špičková horská a silniční kola.
Samosběrné zametače Brock Dvůr Králové nad Labem
Kompaktní samosběrný zametač SL 110 slouží k čištění a úklidu městských i mimoměstských vozovek, pěších zón, průmyslových areálů a ostatních komunikací.
Městys Stará Říše je součástí Česko-moravské subprovincie
Městys Stará Říše nacházející se v okrese Jihlava, s 620 obyvateli a s řadou historických pamětihodností – kostel, boží muka, které jsou přímo v centru obce.
Městys Stará Říše
Kompletní vybavení interiéru i exteriéru prodejny, správa a údržba budov
Společnost MONTELA MH, s.r.o., Kladská, Hradec Králové, která realizuje navržení, montáž a vybavení nové prodejny dle přání zákazníka a následná údržba prodejny.
Kompresory a elektrocentrály na prodej i k výhodnému zapůjčení
OSPOL TECH s.r.o. je specializovaná firma z Ostravy, která se zabývá prodejem a půjčovnou elektrocentrál a kompresorů za výhodné ceny.
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Školení jeřábníků Plzeň
Společnost JOKR - montáže s.r.o. z Plzně nabízí odborné školení jeřábníků a osob zodpovědných za správné ovládání jeřábu s cílem zajistit kvalifikované zaměstnance s potřebnými znalostmi.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení