Aktuální microsite

Půjčovna šatů na ples - koktejlky, večerní róby i dlouhé elegantní šaty
Plesová sezóna je opět tady, proto je na čase si vybrat v salonu ADONIS ve Frenštátě elegantní společenské, plesové nebo večerní šaty, ve kterých budete krásná a především se budete cítit pohodlně.
Renovace a ochrana vinylových podlah, linolea, kaučuku i koberců
Renovaci, hloubkové čištění, sanace, ošetření a ochranné nátěry vinylových podlah, linolea, kaučuku i koberců provádí firma Dema-servis, která působí po celé České republice.
Spolehlivé bezhlučné mobilní klimatizace i pro domácnosti s elegantním designem
Nejen průmyslové, ale i domovní či mobilní klimatizace vám dodává firma MCS – Chlazení CZ, s.r.o. ze Znojma. Tyto typy disponují vysokou bezhlučností, spolehlivostí a elegantním vzhledem.
Exekuce, poradenství - pomoc s exekucemi
Odborné poradenství v oblasti oddlužení, zpracování návrhů na povolení oddlužení a vyhlášení osobního bankrotu poskytuje Ivana Zálešáková.
Hodiny boxu Opava pro začátečníky i pokročilé - lepší fyzička, snadné hubnutí a formování postavy
Přijďte si zaboxovat do sportovního centra PEPA Sport v Opavě. Nabízíme hodiny boxu pro začátečníky i pokročilé, díky boxu si zlepšíte fyzičku a dáte svojí postavu do formy.
Autobusová a mikrobusová doprava tuzemská i zahraniční
Přepravu skupin lidí autobusy či mikrobusy na zájezdy, výlety, společenské akce či firemní večírky realizuje Autobusy Vyskočil, Sokolov.
Odmašťovací a jednoúčelové stroje, vývoj, výroba Broumov
Zařízení pro průmyslové odmašťování, dopravníky pro manipulaci a jiné jednoúčelové stroje vyvíjí a zhotovuje DETAS, s. r. o. v okrese Náchod.
Jednoúčelové stroje pro průmyslová odvětví
Jednoúčelové stroje, dopravníky, nakladače, míchací zařízení, mycí linky a lisovací stroje na zakázku navrhne a vyrobí naše společnost SERVICE-SOLUTION s.r.o., Chrtníky v okrese Pardubice.
Service-Solution s.r.o.
Město Domažlice, kultura, památky, turistika
Město Domažlice v západních Čechách patří k největším turistickým lákadlům této oblasti především díky kultuře, památkám a krásné krajině.
Daňový poradce Vlašim, vedení účetnictví a daňové evidence pro fyzické i právnické osoby
Profesionální účetní a daňové služby poskytuje léty prověřená společnost Ing. Jana Polívková - daňový poradce z Vlašimi. Provádíme kompletní účetní služby včetně poradenství.
Psychologická ambulance Třebíč, individuální, skupinová i rodinná psychoterapie, poradna
Odbornou psychologickou pomoc poskytuje zkušená psycholožka PhDr. Jindra Mácová z Třebíče. Pomocí psychologického poradenství usilujeme o řešení nejrůznějších psychických problémů.
Osobní, nákladní i lůžkové výtahy pro nové i stávající budovy, odborná montáž, servis
Spolehlivé a ekologické výtahy dodává společnost GMV Martini CZ, s.r.o. sídlící v Brně – Královo Pole. K dispozici máme bohatý výtahový sortiment včetně komponentů a příslušenství.
Ochrana potrubí před mrazem Liberec - komplexní systémy DEVI spolehlivě předejdou zamrznutí
Se systémy DEVI předejdete věčnému zamrzání vodovodních i jiných potrubních rozvodů, nabízíme kompletní systémy pro ochranu potrubí před zamrznutím - VETRA - Jiří Tetour Liberec
Kvalitní zateplování rodinných domů, zateplení budov
Tepelné izolace budov – kompletní zateplení obvodových plášťů - K&T SYSTÉM, s.r.o. Kutná Hora
Chráněná dílna ZeNa - náhradní plnění 2020
ZeNa chráněná dílna s.r.o. nabízí uplatnění náhradního plnění pro firmy, které nezaměstnávají osoby zdravotně znevýhodněné.
Výroba betonových balkónů Hradec Králové - Balkóny, lodžie a stříšky
Zabýváme se výrobou desek s izolačními nosníky pro stavbu balkonů, lodžií a stříšek - PLASTBETON s.r.o. Hradec Králové
PLASTBETON s.r.o. Betonové dílce Hradec Králové
Baterie, dlažby, obklady Hradec Králové – kvalita a moderní provedení pro každého
Prodej baterie, dlažby a obklady za rozumné ceny, velký výběr od známých výrobců - MATEP s.r.o. Hradec Králové
MATEP  s.r.o. Voda, topení a plyn Hradec Králové
Laminátové plovoucí podlahy QUICK-STEP Lanškroun – podlahy do každého interiéru
Nabízíme kvalitní a účelné laminátové plovoucí podlahy QUICK-STEP za velmi příznivé ceny v širokém výběru dekorů - Podlahářství Václav Turek Lanškroun
Transportní vozík s nosítky k převozu pacientů – eshop, prodej
Transportní vozík s nosítky k převozu pacientů můžete najít v eshopu společnosti LABORATORNÍ A ZDRAVOTNICKÁ TECHNIKA OPTING servis, která je dodavatelem pro ordinace, nemocnice, laboratoře i lékárny.
Exkluzivní vstupní exteriérové dveře – prodej, montáž, zaměření
Moderní a kvalitní vstupní exteriérové dveře se zcela unikátním designem naleznete mezi sortimentem společnosti Interiérové dveře Kasal ze Žďáru nad Sázavou.
Pavel Kasal Podlahy Kasal
Automatizované výrobní linky, výroba, montáž, servis
Zakázkovou výrobu automatických výrobních a montážních linek, konstrukci a výrobu jednoúčelových strojů s rostoucí mírou automatizace a robotizace a další speciální stroje vyrábí LUX spol. s r.o.
LUX spol. s r.o.
Galanterní zboží, látky, krajky, knoflíky a bytové textilie
Textilní galanterie Prima Obchod s.r.o. provozuje internetový obchod s prodejem potřeb pro šití, látek, dekorací, bytového textilu a doplňků.
Prima Obchod s.r.o.
Město Jilemnice, brána do Krkonošského Národního parku
Město Jilemnice ležící v podhůří Krkonoš je turisticky významné díky historickým památkám a sportovnímu vyžití v běžkařském lyžování, plavání v krytém bazénu.
Ubytování v apartmánech či chatkách až pro 60 osob
Ubytování CHATOVÁ OSADA RACEK EURO STAAL s.r.o. v lokalitě Máchova jezera ve Starých Splavech je vhodné pro milovníky přírody, vody a kulturních památek.
Soudní exekutor, vymáhání majetku dle platných soudních rozhodnutích
Rychle a efektivně napomáhám k naplnění soudního rozhodnutí, získání movitého i nemovitého majetku vlastníkovi - JUDr. Miloslav Hauerland - soudní exekutor.