Aktuální microsite

Dodávky a montáže předizolovaného potrubí LOGSTOR Liberec
Rádi poskytneme řešení v oboru tepelných sítí včetně předizolovaného potrubí, monitoringu potrubí nebo detektory poruch - POLYNET s.r.o. Liberec
Vytvoření nového komínového pouzdra v komínovém průduchu s dlouholetou zárukou
Firma Kominictví Papík je specialista na veškeré kominické práce. Jednou z nich je i vytvoření nového komínového pouzdra. Působí po celém Moravskoslezském kraji – Ostrava, Karviná, Frýdek-Místek, atd.
Pokrývačské práce, pokrývačství, pokládka střešní krytiny, opravy i izolace střech
Komplexní služby v oblasti pokrývačství poskytuje firma Ristić s.r.o. Zajistíme pokrývačské práce, pokládku střešní krytiny, opravy i izolace střech v oblasti Znojma i Hrušovan nad Jevišovkou.
Primární spojovací nátěry, adhézní nátěry pro tavitelné pásky
Primární spojovací nátěry, adhézní nátěry pro tavitelné pásky, plastické, na bázi asfaltu, na bázi asfaltové emulze prodává firma BIGUMA BOHEMIA, s.r.o. v Břeclavi.
Výroba vzduchotechnických prvků a potrubí Pardubice
Potrubí vyrábíme z pozinkovaného plechu s lisovanými pozinkovanými přírubami, které jsou připevněny přítlačnými spoji. Potrubí vyrábíme v kvalitě evropských norem DIN.
Pronájem prostorného mikrobusu i s řidičem – pohodlná přeprava i do zahraničí
Pohodlnou přepravu nejen po České republice ale i do zahraničí můžete nyní absolvovat díky pronájmu prostorného mikrobusu, který navíc společnost JC Trans s.r.o. z Ostravy zapůjčuje i s řidičem.
Advokátní a právní služby – JUDr. Eva Hrbáčková
Občanské a obchodní právo, sepsání smluv, právní poradenství, zastoupení před soudem – JUDr. Eva Hrbáčková, Bráfova tř. 764/50, Třebíč
Výroba varhanních píšťal, zdobení, kopírování, opravy
Výrobou a opravami kovových varhanních píšťal se zabývá zkušený cínař Michal Kenis z Úvalna v okrese Bruntál. Nabízí Vám kvalitní ruční práci s dlouholetými zkušenostmi.
Přesné plastové výlisky, lisování, zpracování, montování do sestav
Zakázkovou výrobu výlisků z plastických hmot včetně potisku Vašeho loga Vám poskytne společnost EVRA, spol. s r.o. se sídlem Hrbov 45 ve Velkém Meziříčí v okrese Žďár nad Sázavou.
Zdvihací, uchopovací a manipulační technika
Prodej a nákup uchopovací a manipulační techniky, montáž mostových jeřábů a drah, výrobce atypických hydraulických zvedacích stolů – Bazala zdvihací zařízení s.r.o., Frýdek – Místek.
Kvalitní přeprava sypkého materiálu a potravin
Tuzemská a mezinárodní doprava volně loženého sypkého materiálu sklápěcími návěsy či potravin cisternovým návěsem - JK speed kipper s.r.o., Brno-město.
Dekorativní chromování pro vysoký lesk, stálost a kvalitu kovového povlaku
Firma DELTACOL CZ s.r.o. je galvanovna v Olomouci, která provádí dekorativní chromování na vrstvu duplexního niklu.
Urnové hroby a pomníky - materiály té nejvyšší kvality
Kamenictví Škrobánek P+R se sídlem v Opavě Vám nabízí výrobu kvalitních urnových hrobů a pomníků z prvotřídních materiálu té nejvyšší kvality.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Nová technologie čerpacích stanic pro výdej pohonných hmot na letištích
Dodavatelem technologie pro samoobslužný výdej pohonných hmot na letištích soukromých provozovatelů, ale i pro letiště Letecké služby policie ČR je společnost UNIDATAZ s.r.o.
Přeprava nadměrných nákladů se vším všudy - kompletní realizace
Přepravu nadměrných nákladů se vším všudy pro vás zajistí společnost Garantrans s.r.o., která se na nic specializuje a tak ji dokáže kompletně zrealizovat bez větších problémů.
Svatby na klíč – kompletní svatební servis
Užijte si svou svatbu bez starostí - svatby na klíč a kompletní svatební servis zajišťuje v okolí Frenštátu pod Radhoštěm Zlatnictví a svatební salón Adonis.
Bezúdržbové hliníkové prosklené konstrukce a fasády
Hliníkové prosklené fasády spadají do kategorie lehkých opláštění budov. Určují architektonický směr a charakter budov - ATECH Bohemia a.s. Pardubice
Klimatizace - profesionální opravy, čištění a plnění klimatizací všech vozů
Společnost Autoslužby Václava Rouse zajišťuje kompletní servis a opravy aut, ke kterým patří i opravy, plnění a čištění klimatizací pomocí speciální dezinfekce.
Moderní tělocvična a venkovní kurty – badminton, tenis, florbal, nohejbal, házená
Moderní tělocvičnu s multifunkční víceúčelovou halou s venkovním hřištěm, kurty pro tenis, badminton, florbal, nohejbal, házenou to vše a ještě více přináší Hodně Dobré Sportoviště Havířov.
Hodně dobré Sportoviště Havířov
Vytyčení hranice pozemku řeší spory vlastnických hranic
Provádíme vyhotovování geometrických plánů, dále geodetické práce v investiční výstavbě a zhotovování mapových podkladů, vytyčení hranic pozemku - Geodézie Dvůr Králové s.r.o. Trutnov
Geodézie Dvůr Králové s.r.o. Geodetické práce Dvůr Králové nad Labem
Audio technika za akční ceny - reprosoustavy a hifi systémy Opava
Firma EAS Opava s. r. o. vám na svém e-shopu hifiopava.cz nabízí audio techniku za nejlepší ceny – reprosoustavy, hifi systémy, sety s reproduktory.
Střechy pro průmyslové objekty, haly, výrobní prostory
Prodom CZ s.r.o. z Humpolce, to jsou spolehlivé dodávky kvalitních střešních systémů pro průmyslové objekty, haly a výrobní prostory.
Sterilizovaná zelenina, cereálie, výroba, balení, prodej
Výrobu a distribuci cereálií, sterilované zeleniny a kořenících přípravků nabízí společnost BAHAK s.r.o. Zajistíme i balení sušeného ovoce, luštěnin, cukrovinek a dalších produktů v BIO kvalitě.
BAHAK s.r.o.
Hliníkové konstrukce, speciální profily a příslušenství
Jediný český výrobce hliníkových konstrukčních systémů – to je ALUTEC KK s.r.o. Firma s dlouholetou tradicí na trhu. Navštivte náš e-shop nebo přijďte osobně do Čelákovic – Záluží.
Komplexní práce při opravě a údržbě budov, Praha
Opravy a údržbu bytových fondů, zdravotnických zařízení a mateřských školek a další stavební i malířské práce zajišťuje Stavební a malířská, s.r.o. se sídlem v Průhonicích a pobočkou v Praze 4.