Aktuální microsite

Exotermické a izolační materiály pro slévárenské a hutní provozy, nástavce pro ocelárny
Prodej vysoce kvalitních exotermických nástavců, vík, podnálitkových podložek i zásypů zajišťuje společnost H.A.KOVOCHEM spol. s r.o. z obce Mníšek pod Brdy.
Město Holýšov, součást Svazku Domažlicko a Mikroregionu Radbuza, Plzeňský kraj
Na pravém břehu řeky Radbuzy jihozápadně od města Plzeň leží malé město Holýšov. Nevelká obec s kinem, informačním centrem, knihovnou i kulturním střediskem.
Originální pletené výrobky-čepice, rukavice, šály výroba, prodej
Pletené zboží, doplňky, čelenky, rukavice, šály, čelenky, nákrčníky, dámské, pánské dětské zboží, kulichy, sportovní čepice z velmi kvalitního materiálu zajistí firma PLETEX s.r.o.
PLETEX s.r.o.
Přehozy na sedací soupravu, vzorované deky oživí vaši sedací soupravu
Pokud chcete oživit vaši sedací soupravu novým originálním přehozem, pak navštivte firmu Texpa v Šumperku, kde si vyberete z širokého sortimentu přehozů na sedací soupravy včetně vzorovaných dek.
TEXPA Pavlasová, s.r.o.
Návrhy, prodej, servis, zařízení pro PUR pěny a reaktivní nátěry, dávkovací systémy
Navrhujeme, realizujeme, prodáváme a servisujeme zařízení pro PUR pěny a reaktivní nátěry a pro další systémy pro rozvody a nanášení barev, lepidel a tmelů.
Individuální jízdy, kondiční jízdy Hradec Králové
Trpělivý instruktor s mnohaletými zkušenostmi Vám pomůže zvládnout řízení automobilu!
A3 černobílé kopírky, kopírovací stroje Sharp - pronájem i prodej
A3 černobílé kopírovací stroje seženete u české společnosti SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o., která se zabývá prodejem, pronájmem i servisem kancelářské techniky značky SHARP.
Auditorské služby, vedení účetnictví a daňové poradenství
Auditorská společnost CONSULT, s.r.o. v Ostravě poskytuje auditorské služby, daňové poradenství a vedení účetnictví se zkušenostmi více jak 20 let.
Tesařství – rekonstrukce starých krovů, výroba nových střešních krovů a pergoly
Široké spektrum tesařských prací, jako je rekonstrukce starých střešních krovů, realizace nových střešních krovů či výroba pergol a teras, poskytuje na Znojemsku stavební firma Ristić s.r.o.
Výměna oken | Kolín
Provádíme rychlou a kvalitní výměnu oken a dveří v dosahu Kolína nebo Kutné Hory.
Výroba, dodávka a prodej proudových spojů pro izolované a holé vedení
Armatury, jako jsou proudové spoje jak pro izolované, tak holé vedení vyrábí, prodává a dodává společnost ESTA spol s.r.o.
Gumárenská výroba - hydraulické, průmyslové hadice pro stavební, chemický i potravinářský průmysl
Firma Semperflex Optimit s.r.o. se zaměřuje na gumárenskou výrobu. Pokud potřebujete kvalitní hydraulické nebo průmyslové hadice pro stavební, chemický či potravinářský průmysl, pak jste zde správně.
Zastupování na úřadech Praha - jednání s danými úřady státní správy
Společnost EKMA PLUS, s.r.o. se sídlem na ul. Radotínská 41/14 v Praze Vás zastoupí na základě plné moci při jednání na úřadech státní správy včetně přípravy dokladů či poradenství.
EKMA PLUS, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha
Jádrové vrtání betonu, železobetonu diamantovým nástrojem, řezací technikou Brno
Jádrové vrtání betonu a železobetonu diamatovým nástrojem. Vytváření prostupů pro rozvody, otvory pro kotvení a vývrty pro zkoušky pevnosti provádí firma BBG-BENDA, s.r.o., z Brna.
BBG-BENDA, s.r.o.
Lakování ocelových konstrukcí pomocí nejmodernějších technologií
Rychlé a kvalitní lakování ocelových konstrukcí za využití moderních technologií od skutečných specialistů ve svém oboru, společnosti PKD s.r.o. sídlící v Dačicích.
REMS Hydro-Swing - Olejová hydraulická ruční ohýbačka trubek německé kvality
Ohýbání trubek bez námahy zajistí olejová hydraulická ruční ohýbačka trubek REMS Hydro-Swing. Umožňuje ohýbat mnoho druhů trubek vč. uhlíkové a nerezavějící oceli přímo na místě.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Ploty, oplocení a plotové systémy – e-shop, velkoobchodní prodej
Ploty, oplocení a kompletní plotové systémy naleznete u společnosti PLOTOVÉ CENTRUM KOPEČEK s.r.o. z Rajhradu u Brna. Veškerý sortiment prodáváme v e-shopu a formou velkoobchodní spolupráce.
Revize, čištění, vložkování, frézování komínů od profesionálů
Nezanedbávejte péči o svůj komín a dopřejte mu kvalitní vyčištění, vložkování či frézování. Kominictví Papík s.r.o. v Ostravě zajišťuje veškeré kominické práce včetně odborných revizí komínů.
Vysokotlaké čištění a vysokotlaký vodní paprsek
Vysokotlaké čištění a vysokotlaký vodní paprsek v nejrůznějších průmyslech za účelem čištění povrchu a odstraňování odolných nečistot.
AQ PUMPY, s.r.o.
Zatravňovací dlažba pro zpevnění travnatých a štěrkových ploch
Zatravňovací dlažbu pro trvalé zpevnění travnatých nebo i štěrkových ploch, cest či parkovišť s různým druhem zatížení zhotovuje společnost Daer, s.r.o., Praha.
Laboratorní digestoř - praktická ochrana zaměstnanců před zplodinami
V sortimentu společnosti Opting servis, která sídlí v Ostravě, nyní najdete také laboratorní digestoř, která je vhodná především jako praktická ochrana zaměstnanců před zplodinami.
Prodej a instalace infratopení PION do bytů, rodinných domů, kancelářských a komerčních prostor
Elegantní a zároveň úsporné topení, infratopení PION prodává firma ELPAS mont, s.r.o. sídlící v Kroměříži. Instalujeme infrapanely do bytů, rodinných domů, kancelářských a komerčních prostor.
Karuselové / turniketové dveře do průmyslových i komerčních budov - výborné tepelně-izolační vlastnosti
Společnost SPEDOS je významným výrobcem a dodavatelem karuselových - turniketových dveří do průmyslových i komerčních budov, které mají výborné tepelně-izolační vlastnosti.
Mezinárodní i vnitrostátní autodoprava - spolehlivě, rychle a levně
Společnost RAPAStav s.r.o. se sídlem v Prostějově vám zajistí spolehlivou, rychlou a levnou mezinárodní i vnitrostátní autodopravu.
Město Moravské Budějovice s historickými památkami a muzeem
Město Moravské Budějovice, v okrese Třebíč, má řadu pamětihodností jako zámek, muzeum, budovu radnice, kostel či kaple a kulturní a sportovní vybavení.