Aktuální microsite

Profese HSV  - kompletní stavební činnost
Jedná se o hrubou stavbu objektů občanské, bytové a průmyslové výstavby, inženýrské sítě, objekty vodního hospodářství
HAVAX a.s. Stavební firma Liberec
Provedeme vás světem dotací a pomůžeme vám je také získat
Naše firma vám pomůže se dobře orientovat v dotačních fondech EU, národních grantech i v dalších finančních prostředcích - Stelma spol. s r.o. Pardubice
Stelma spol. s r.o. Granty a dotace Pardubice
Česká výroba nerezových a ocelových lan pro průmyslová odvětví
Vyrábíme a dodáváme ocelová lana a nerezová lana, která nacházejí své uplatnění v mnoha průmyslových odvětvích - LANA VAMBERK s.r.o.
LANA VAMBERK s.r.o. Výroba ocelových lan Vamberk
Využijte naše profesionální služby doprava, mechanizace, opravy
Nabízíme jeřábové práce, dovoz a dopravu, zemědělské mechanizované služby, svářečské práce, opravy - Silyba Ústí nad Orlicí
Horizontální vyvažovačka Hradec Králové - univerzální vyvažovací stroj - !!! NOVINKA !!!
Naše firma vlastní naprostou novinku - horizontální vyvažovačka - univerzální vyvažovací stroj - TOMAS s.r.o. Hradec Králové
Důstojné pohřby zesnulých včetně tisku smutečních oznámení Jičín a Sobotka
Pohřební služba Krejčíkovi Jičín zajistí důstojné poslední rozloučení podle vašich představ i natisknutí smutečního rozloučení, barevně či černobíle
Sauna pro děti i dospělé s pitným režimem
Sauna je zdraví velmi prospěšná, přijďte si odpočinout do příjemného prostředí sauny - Sportovní centrum Semily
Broušení kovů Kolín – soustružení tvarové, na kulato, na plocho
Provádíme kvalitní broušení kovů, frézovací centrum – erozivní obrábění, soustružení - TESPON s.r.o. Nástrojárna Kolín
TESPON s.r.o. - Nástrojárna Kolín Výroba forem na vstřikování plastů Kolín
Demolice Strakonice, bourání staveb strojně a odstřelem
Bourací a demoliční práce provádí firma FABAK-Václav Kotlík ze Štěchovic č. 43, v okrese Strakonice v Jihočeském kraji. Demolice realizujeme strojně i odstřelem.
Výroba kompletace a montáž příslušenství a dílů vzduchotechniky
Vyrábíme vzduchotechnická zařízení, vzduchotechnické potrubí z černého i pozinkovaného plechu, zajišťujeme příslušenství a další díly vzduchotechniky.
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Revize kanalizací a potrubí Nová Paka
Prohlídky a revize všech druhů kanalizací, včetně tlakových zkoušek, provádíme od roku 2010 těmi nejosvědčenějšími postupy - RULF Nová Paka s.r.o. Jičín
Berle Praha – ergonomické, funkční, pohodlné
Ergonomické, funkční a pohodlné jsou berle vyrobené společností ERILENS s.r.o., které jsou k dostání jako předloketní francouzské hole, podpažní berle nebo berle pro děti či pro vysoké pacienty.
Polohování, naklápěcí jednotky, manipulace TÜNKERS Hradec Králové
Nabízíme upínací a polohovací systémy, které se předně využívají v průmyslových odvětvích včetně automobilovém průmyslu - KOPTA, s.r.o. Hradec Králové
KOPTA, s.r.o. Automatizace Hradec Králové
Chladící stoly prodej Praha – velký vnitřní objem, nízká spotřeba
Žádné restaurační zařízení se neobejde bez chladícího stolu. Velký výběr různých objemů a velikostí se zárukou úsporného provozu nabízí společnost GASTROART CZ,spol. s r.o. z Prahy.
Opravy, servis a prohlídky automobilů Jičín
Provádíme servisní prohlídky, přípravy na STK, elektroinstalace, laserovou geometrii a další - Repas Robousy s.r.o Jičín
Kontinuální myčky přepravek - výroba a prodej speciálních strojů pro pivovary
Kontinuální myčky přepravek zakoupíte u společnosti BeHo spol s.r.o. z Krucemburku. Jsme významným producentem nápojové techniky a dodáváme speciální stroje, zařízení pro pivovary.
Autorizační celky, montážní pracoviště – vývoj a výroba
Komplexní služby ve vývoji, výrobě a plánování testovacích, kontrolních a montážních pracovišť, manipulátorů, dopravníků a speciálních jednoúčelových strojů nabízí METTCON, s.r.o.
Jednoúčelové stroje, konstrukční práce, kovovýroba
Výrobu a montáž ocelových konstrukcí, technologických dílů a celků, interiérových doplňků zajišťuje společnost BSM – kovovýroba s.r.o. z Milotic nad Bečvou.
Nástrojárna, vstřikovací formy, lisování plechů
Vývoj a výrobu nástrojů, přípravků a jednoúčelových strojů nabízí nástrojárna MATRIX s.r.o. v Jasenici u Vsetína. Lisujeme plastové i plechové výrobky, válcujeme plechové i hliníkové profily.
Kontejnery a nosiče na míru pro nákladní auta a traktory
Prodej, servis a výrobu nosičů kontejnerů, traktorových návěsů, kontejnerů a nákladních jeřábů realizuje CHARVÁT CTS a.s., Poděbrady.
Lineární a rotační snímače, měřící sondy a číslicové indikace
Výrobky určené k přesnému měření malých i velkých vzdáleností, k převodu rotačních pohybů na pulsy a zpracování naměřených dat zhotovuje ESSA s.r.o., Praha.
Dětský domov a škola se snahou připravit děti do života.
Základní škola a speciální škola s dětským domovem se 48 lůžky, Sedlec, která nabízí plno mimoškolních aktivit a činnosti v dílnách, ateliéru, počítačové učebně či cvičné kuchyni.
Výstavba rodinných domů, budov občanské vybavenosti
Zhotovení staveb pro bydlení, podnikatelských objektů či veřejných budov a s tím spojené stavební práce realizuje ZISTAV s.r.o., Karlovy Vary.
Alarmy - zabezpečovací systémy, profesionální montáž bezpečnostní techniky a non-stop servis
Společnost 4M zabezpečovací systémy se v Opavě a okolí zabývá montáží alarmů, poplachové, bezpečnostní techniky a kamerových systému pro ochranu Vašich domů, bytů, kanceláří i firemních objektů.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Servis stavební techniky České Budějovice
Servis kráčivých rypadel, repase podvozku a hydraulických kladiv, opravy motorů, převodovek a hydraulických soustav a další služby Vám nabízí Vladimír Zelenka – VZ service v Českých Budějovicích.