Aktuální microsite

Detekce bublin v potrubích hadičkách, průtokoměry tlakového vzduchu
Specifická řešení pro detekci bublin v kapalině dopravované hadičkou / hadicí pomocí ultrazvukové měřící technologie, bezkontaktně a neinvazivně naleznete u společnosti SONOTEC s.r.o.
SONOTEC s.r.o.
Mobilní průmyslové hliníkové lešení - prodej i půjčovna, Praha
Stavíte nebo opravujete dům a potřebujete mobilní průmyslové hliníkové lešení? Kontaktujte firmu ZDENĚK VORLICKÝ, stavební stroje z Prahy, která tato kvalitní a certifikovaná lešení půjčuje a prodává.
ZDENĚK VORLICKÝ, stavební stroje Praha stavební míchačky e-shop
Zásuvkové boxy TWIST v černé a bílé barvě pro moderní interiéry – nízká instalační hloubka
Nové zásuvkové boxy TWIST určené pro moderní interiéry od společnosti Schachermayer, spol. s r.o. vynikají velmi nízkou instalační hloubkou a jednoduchou montáží. Dostupné jsou v černé a bílé barvě.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Kuchyně a kuchyňské linky na míru s ohledem na ergonometrii
Uvažujete o nové kuchyni a chcete, aby Vám skutečně sloužila a zároveň se Vám i líbila. Společnost STAR INTERIER z Neratovic, nedaleko od Prahy, promyslíme každý sebemenší detail.
Stěhování firem, domácností, těžkých břemen
Zajistíme Vám komplexní stěhovací služby, provádíme i specializované stěhování uměleckých předmětů či hudebních nástrojů, jsme specialisté ve stěhování - jsme Stahl- stěhovací služba, spol. s r.o.
Elektroinstalace, silnoproud, slaboproud, MaR
Realizace a dodávky silnoproudu, slaboproudu, měření a regulace včetně technické přípravy poskytuje společnost ELMIS CZ, s.r.o. Nabízíme také servisní práce v oboru elektroinstalací.
Zámečnická výroba, ocelové konstrukce, strojní díly
Ocelové konstrukce hal, mostů, schodišť, ocelové svařence, nádrže, pece či strojní díly vyrábí a montuje společnost Steelmont - konstrukce s.r.o., která realizuje zakázky ve státech EU.
Hydroizolační fólie JUNIFOL s použitím na skládkách
Hydroizolace ve stavebnictví, hydroizolační fólie pro použití na skládkách odpadů, při výstavbě nádrží, hrází, kanálů či pozemních staveb vyrábí JUTA a.s., Dvůr Králové nad Labem.
JUTA a.s. Výroba a distribuce technických textilií
Šamotové pece, žáruvzdorné vyzdívky, stavební práce
Stavební společnost FIRECLAY, spol. s r.o. z Litvínova v Ústeckém kraji nabízí komplexní realizaci průmyslových staveb, žáruvzdorné vyzdívky, opravy šamotových pec, zemní práce a stavební údržbu.
FIRECLAY, spol. s r.o. Komplexní průmyslové stavby Litvínov
Kovovýroba, konstrukce a výroba jednoúčelových strojů
Návrhy, konstrukce, výrobu či úpravy strojních součástí a speciálních zařízení, zakázkovou kusovou či malosériovou výrobu, obrábění, svařování realizuje GERGEL, s.r.o., Zlín.
Projekce nosných konstrukcí budov, statické posudky
Projekční práce nosných konstrukcí z oceli, zdiva či železobetonu, posuzování statiky při rekonstrukcích a nástavbách objektů realizuje společnost Škoda Statik, Praha.
Tepelné výměníky pro průmysl, zemědělství a dopravní techniku
Tepelné výměníky pro průmysl, zemědělství , dopravní techniku, chlazení a další od firmy Heat Transfer Systems s.r.o. HTS v Novosedlých na Moravě.
Přeštík a Čestr - vepřové a hovězí maso prvotřídní kvality
Záleží Vám na kvalitě pokrmů, které podáváte ve své restauraci či doma rodině? Pokud ano, doporučuje Vám Přeštík a Čestr - vepřové a hovězí maso prvotřídní kvality!
Výkup kovového odpadu Lanškroun Michal Pirkl,kontejnerová doprava
Výhodně vykupujeme kovový odpad, konstrukce, strojní zařízení a zajišťujeme kontejnerovou dopravu - Michal PIRKL Výkup kovového odpadu Lanškroun
Michal PIRKL Výkup kovového odpadu Lanškroun
Železářství - prodej, velkoobchod spojovacího materiálu, vruty, šrouby, matice
Železářství Fastek je velkoobchod zaměřený na distribuci spojovacího materiálu, vruty, šrouby. Maloobchodní prodejna pro zákazníky z lokality Zlínský kraj je ve Starém Městě u Uherského Hradiště.
Stínohry – herní doplněk na dětská hřiště – zábava ve dne i v noci
S našimi herními prvky se budou děti nejen bavit, ale i hádat a poznávat. Firma Dřevoslav s.r.o. vyrábí stínohry na dětská hřiště, které poskytují zábavu ve dne i v noci.
Dřevoslav s.r.o.
Levnější tisk - analýza a optimalizace tisku
Levnější tisk ve Vaší firmě díky analýze a optimalizaci tisku zajistí společnost SPIN SERVIS s.r.o. z Brna. Tiskněte levnější, snižte náklady za tisk až o 30 %.
Zakázková kovovýroba a kovobrábění - kvalitní zpracování výrobků
Zakázkovou kovovýrobu a kovoobrábění Vám poskytne naše společnost Roman Mička, se sídlem v Opavě, kde nabízí kvalitní zpracování výrobků.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Liposukce, lipolýza - boj s podkožním tukem, tvarování postavy
Obraťte se na Plastickou a kosmetickou chirurgii ve městě Třinec. Tvarování postavy se věnujeme již řadu let. Dáme vám tak všechny potřebné informace a poradíme vám s řešením vaší situace.
PLASTICKÁ A KOSMETICKÁ CHIRURGIE MUDr. Daneš Raška, MUDr. Jiří Palkovský
Daně a účetnictví, daňová přiznání a evidence, vedení účetnictví, ekonomické poradenství
Profesionální účetní a ekonomické služby poskytuje společnost Ing. Ivana Michalcová - daně, účetnictví sídlící v Olomouci. Kompletní zpracování daňových přiznání i mezd.
Uzeniny, masné výrobky a sýry z kvalitních surovin, vlastní výroba, prodej i dodávka
Chutné a voňavé klobásy, salámy i šunku seženete u firmy ML Kratochvíl spol. s r.o. v Bohunicích na Prachaticku. Vysoce kvalitní masné produkty za velmi rozumné ceny.
Deratizace Tachov, odborná likvidace hlodavců, potkanů, štěnic, blech i vos, dezinfekce
Profesionální likvidaci, hubení a odchyt veškerých hlodavců včetně hmyzu provádí společnost Martin Ledvina - deratizační služby z Tachova. Zbavíme Vás všech nevítaných návštěvníků.
Obec Doloplazy, součást mikroregionu Němčicko se zámkem s parkem i víceúčelovým hřištěm
Vesnice s knihovnou, pohostinstvím i prodejnou potravin, taková je obec Doloplazy v okresu Prostějov. Území Doloplaz a Poličky je součástí Hornomoravského úvalu s nadmořskou výškou do 256 m. n. m.
Strojírenská výroba, kovoobrábění, manipulátory, jednoúčelové stroje, vrtání a broušení
Modernizovat výrobu v oblasti strojírenství pomáhá společnost TRIOM, spol. s r.o. z Frenštátu pod Radhoštěm. Vyrábíme spolehlivou manipulační techniku s důrazem na automatizace technologií.
Lyžařské vosky MAPLUS, nástroje a sady pro voskování univerzálních i závodních lyží, prodej
Profesionální vosky pro univerzální i závodní lyže zajišťuje firma BRIKO - MAPLUS Ski Wax Ivana Fousková sídlící ve Lhotce u Ostravy. Kvalitní navoskování pro perfektní jízdu.