Aktuální microsite

Vývoj a výroba komponentů do vozidel, výroba upevňovacích systémů
Výroba nástavbových systémů, technologií podvozku, karoserie, valníků – mezinárodní společnost Titgemeyer CZ spol. s r.o., U Vodárny 1506, 387 01 Písek.
Hliníkové, drátěné i mřížové ploty, balkonová zábradlí i branky, výroba pergol a teras
Kompletní plotový program včetně branek zajišťuje společnost Guardi CZ - Radek Holusek z Olomouce. Vyrábíme kvalitní hliníkové ploty, posuvné brány i přístřešky pro auta.
Výstavba a rekonstrukce rodinných domů, demolice a zateplování, kompletní stavební práce
Veškeré stavební činnosti provádí společnost Radim Sádlík z Letošova v okresu Vyškov. Postaráme se o přípravné i dokončovací práce včetně terénních úprav i budování plotů a chodníků.
Účetní společnost Liberec, vedení personální agendy
Komplexní vedení účetnictví, daňové evidence i mzdové agendy Vám zajistí společnost Naděždy Jonášové z Liberce. Zpracujeme daňové přiznání i zastoupíme při případných kontrolách.
Klimatizace, vzduchotechnika, vytápění a chlazení
Komplexní služby v oblasti vzduchotechniky, klimatizačních zařízení i tepelných čerpadel poskytuje firma Lukáš Drahoš. Zajistí výrobu, prodej, opravu i servis systémů vzduchotechniky a vytápění.
Vnitrostátní a mezinárodní nákladní autodoprava
Specialistou na mezinárodní nákladní silniční dopravu je společnost Autodoprava Bančák s.r.o. Sídlo společnosti najdete ve městě Javorník v okrese Hodonín v Jihomoravském kraji.
Doplňky a příslušenství pro automobily, motocykly, cyklodoplňky
Jsme experti v prodeji autodoplňků a autopříslušenství. Naše firma PRO BOTTARI s.r.o. z Benešova nad Ploučnicí Vám nabízí ve svém e-shopu ty nejlepší produkty nejen pro vozidla.
Výrobní a montážní linky pro automotive a strojírenství
Automatizace a robotika, výrobní linky, montáže, jednoúčelová zařízení v průmyslových odvětvích. Tyto stroje projektuje a zhotoví společnost ADAX, spol. s r.o., Kladno.
Vinařské technologie na zpracování hroznů -  etiketovací stroje, pneumatické lisy, mlýnkoodzrňovače
Vinařské technologie jsou nezbytnou součástí jak pro malého vinaře, tak pro vinařské a nápojářské společnosti. Ve firmě ZAMMA-SUDY si vyberete etiketovací stroje, pneumatické lisy i mlýnkoodzrňovače.
Vedení jednoduchého i podvojného účetnictví, zpracování daňové evidence a mezd
Vedení jednoduchého i podvojného účetnictví, zpracování daňové evidence a mezd provádí Auditorská společnost CONSULT, s.r.o. se sídlem v Ostravě, která má v této oblasti dlouholeté zkušenosti.
Prodej spolehlivých hlásičů oxidu uhelnatého pro tábory, rekreační zařízení, chalupy Kolín
Naše firma provádí servis a prodej hasicích přístrojů, zabýváme se prodejem spolehlivých hlásičů oxidu uhelnatého - Josef Korelus Uhas Kolín
Výrobce ručně kovaných damaškových nožů, nožů z damaškové (damascénské) oceli
Zkušeným a prověřeným výrobcem kvalitních ručně kovaných nožů z damašku, respektive damaškové či damascénské oceli, je umělecká kovářská dílna Jiřího Čurdy z Rešic
Šlechtitelská stanice, výroba a prodej osiva, ovocných stromků
Výroba a prodej osiva, ovocných stromků, travních směsí, šlechtitelská stanice, velkoobchodní i maloobchodní prodej zajišťuje AGROGEN, spol. s r.o., z okresu Brno-venkov.
Technický dozor pro Vaši stavbu – realizace staveb pod kontrolou
Technický dozor pro Vaši stavbu – realizace staveb pod kontrolou - stavební povolení, dokumentace stavby, dodržování technických požadavků
HAVAX a.s. Stavební firma Liberec
Betonové stropy spiroll Hradec Pardubice Chrudim Náchod Jičín Kolín
Stropní systém SPIROLL lze použít pro výstavbu rodinných domů, bytových domů, občanských i průmyslových staveb - PLASTBETON s.r.o. Hradec Králové
PLASTBETON s.r.o. Betonové dílce Hradec Králové
Ochranné pracovní oděvy odolné vůči chemikáliím a škodlivým látkám
Výrobu a prodej kvalitních ochranných pracovních kombinéz, plášťů, kalhot, halen a návleků zajišťuje společnost ZVG Zellstoff-Verarbeitung AG, která působí ve Znojmě a okolí.
ZVG CZ s.r.o.
Výrobce automatických linek na výrobu másla pro mlékárny
Veškeré zařízení pro mlékárny, včetně kompletních linek na výrobu a balení másla vyrábí a dodává český výrobce B e H o spol. s r.o.
Ploché střechy, rekonstrukce, hydroizolace teras a bazénů
Ploché střechy na panelových či bytových domech, vegetační střechy, pergoly, výrobní haly – Střechy a izolace – Petr Kvapil, Gemerská 492/10, 784 01 Litovel.
Kovářské práce, zámečnictví, výroba kovových dekorací
Umělecké kovářství, drobné zámečnické práce, zakázkovou výrobu ozdobných i praktických věcí Vám nabízí FABRI plus, s.r.o. ze Stanislavic v Českém Těšíně v okrese Karviná.
Umělecký sklář, skleněné vázy, plastiky, světelné objekty
Umělecký sklář Martin Štefánek se specializuje na zakázkovou výrobu uměleckého skla i plastik a světelných objektů. Svá díla tvoří v Desné v okrese Jablonec nad Nisou v Libereckém kraji.
Semináře nebo služby v oblasti poradenství ve vzdělávání dospělých Praha
Společnosti Gradua-CEGOS, s.r.o. se sídlem v Praze má dlouholetou tradici v oblasti poradenství ve vzdělávání dospělých, zvyšování kvalifikace zaměstnanců, pořádání seminářů a kurzů různého zaměření.
Ražba na diáře Praha – elegantní kalendáře pro Vaše klienty
Patří mezi každoroční poděkování Vašim klientům a zaměstnancům dárek v podobě osobního diáře? Jejich široký výběr včetně možnosti ražby na desky nabízí společnost FREEPOINTS s.r.o. se sídlem v Praze.
Provádění stavebních prací, výstavba a rekonstrukce objektů Chomutov
Výstavbu a rekonstrukci průmyslových hal, vodohospodářských děl a komunikací, komplexní stavební a zemní práce realizuje TRANS-REGION-STAV s.r.o., Chomutov.
Regály, regálové systémy do skladů, hal, archivů, Veltrusy
Regály a regálové systémy policové, konzolové, posuvné, galerie se schody a dělícími stěnami do skladů či dílen dodává Služby, stavby, montáže, spol. s r.o., Veltrusy.
Výkup dřevní hmoty od malo i velkododavatelů Mladá Boleslav
Výkup dřevní hmoty všech druhů od malo i velkododavatelů, odkup z odvozních míst i nastojato, těžbu a odvoz realizuje společnost Lesy Mladá Boleslav, a.s.