Aktuální microsite

Řidičský průkaz na motorku v Benešově - zavolejte nám a domluvíme si individuální plán
Pro získání řidičského průkazu na motocykl navštivte společnost Šeda s. r. o. sídlící v Benešově.
Systémy pro šíření RF signálu a pokrytí  v budovách a tunelech Praha
Odborníkem na systémy šíření RF signálu je společnost KABEL Trade Praha s.r.o.
Brýlové čočky prodej Praha 9 - plastové čočky s antireflexní úpravou od 340 Kč
Pro kvalitní a na míru vytvořené brýlové čočky zajděte do Oční Optiky Cvikr na Praze 9. Vybereme typ čoček přesně pro Vaši oční vadu určenou Vaším doktorem či naší firemní optometričkou.
Oční Optika Praha 9 Ondřej Cvikr
Zprostředkování a montáž francouzských hliníkových oken na míru
Francouzská hliníková okna na míru s výbornou tepelnou izolací, akustickými vlastnostmi vám zprostředkuje i namontuje firma BOHEMIO CZ s.r.o., která své služby zajišťuje v Třebíčí a blízkém okolí.
Kancelářské krabice - kartonové archivační krabice, boxy a pořadače do kanceláře
Nakupujte kancelářské krabice, archivační boxy a pořadače do Vaši kanceláře z pohodlí domova na e-shopu společnosti MODEL PACK SHOP. Navštívit můžete také naši kamennou prodejnu v Opavě.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
RWIND Simulation - Simulace větru - větrný tunel
Společnost Dlubal Software s.r.o. nabízí program RWIND Simulation, který slouží k CFD analýze a simulaci proudění vzduchu okolo budov a jiných objektů.
Dlubal Software s.r.o.
Autorizovaný dealer strojů DYNAPAC v ČR
Prodej strojů značky DYNAPAC včetně zajištění náhradních dílů nabízí svým zákazníkům společnost DYWI servis CZ s.r.o. se sídlem v Modleticích 138 u Říčan v okrese Praha-východ.
DYWI servis CZ s.r.o. Stroje značky DYNAPAC v ČR
Prodej univerzálních kolových nakladačů značky STRIEGEL
Strojní stanice Radkov, spol. s r.o. z obce Dražice v okrese Tábor v Jihočeském kraji zajišťuje prodej různých typů univerzálních kolových nakladačů německé značky STRIEGEL.
Zdravotnické zařízení Poliklinika Bor
Komplexní zdravotní péči poskytuje Poliklinika Bor, zdravotnické zařízení města, která sídlí na ulici Přimdská 501 ve městě Bor v Plzeňském kraji. Najdete zde všechny ambulantní zdravotnické služby.
Rozbor odpadní vody Praha– vyhotovení do dvou týdnů
Rozbor a vyhodnocení odpadních vod z ČOV, sléváren či domácností, vypouštěných do vod povrchových a podzemních Vám zhotoví společnost Monitoring s.r.o., Praha 6.
Úklidové mopy Děčín - všechny druhy včetně náhradních dílů
Dodávka úklidových prostředků a úklidového servisu mopů, příslušenství a náhradní díly, sanitární doplňky od firmy Augustin Pecha – Mopservis, s.r.o., Děčín.
Kovoobrábění, CNC obrábění kovů, frézování, malosériová i kusová výroba komponentů
Komplexní služby kovoobrábění s důrazem na sebemenší detail poskytuje dynamická společnost Kobe CNC s.r.o. s provozovnou v Uherském Brodě.
Linková a zájezdová autobusová doprava Plzeňský kraj, cyklobusy, městská hromadná doprava
Zahraniční i tuzemskou autobusovou dopravu poskytuje společnost ČSAD autobusy Plzeň a.s. Zajišťujeme přepravu osob moderními mikrobusy a autobusy značek KAROSA, SOR a NEOPLAN.
Pokládka plovoucí i dřevěné podlahy, parket i linolea, odborná montáž i oprava Praha
Zcela nové a kvalitní podlahové krytiny poskytuje společnost Karel Janovský - VK Parket z Prahy 10 Vršovice. Zajišťujeme veškeré podlahářské práce od renovace po montáž.
Čerpadla, domácí vodárny Al-ko - vždy pod tlakem, k připojení na užitkovou vodu
Čerpadla a domácí vodárny Al-ko nabízí naše společnost AGROZEM Opava s.r.o., které jsou vhodné k připojení na užitkovou vodu a díky silným elektromotorům jsou vždy pod tlakem.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Moderní kuchyňská linka na míru za skvělou cenu - návrh, dovoz, montáž
Vyberte si moderní kuchyňskou linku na míru za skvělou cenu. V prodejně nábytku firmy TPZ ve Znojmě. Zajistíme 3D návrh, dovoz i montáž.
TPZ, s.r.o. Prodej nábytku
Krátkodobý a dlouhodobý pronájem automobilů - půjčování osobních aut a dodávek
Pokud si potřebujete půjčit osobní auto nebo dodávku, obraťte se na firmu MB rent, která zajišťuje krátkodobý a dlouhodobý pronájem automobilů. Najdete nás v Ponětovicích u Brna.
Stavební společnost v silničním a pozemním stavitelství Plzeň
Projekty, BOZP, TDI, pozemní, dopravní stavby, výstavba a rekonstrukce silnic, mostů, budov, revize a školení poskytuje společnost Florian servis s.r.o., Jetelová 254/2, 326 00 Plzeň.
Kovovýroba Plzeň, svařování, lisování a povrchová úprava výrobků
Zámečnické výrobky dle přání a požadavků zákazníka od kovoobráběcí společnosti Meta Plzeň, s.r.o. se sídlem Hřbitovní 31, 312 00 Plzeň.
Svoz biologicky rozložitelného odpadu v Praze
Odvoz bioodpadu od rodinných či bytových domů v Praze, pravidelné vývozy s různou četností a sezónností realizuje firma AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o.
Tisk kódů a data spotřeby – Morava
Společnost BOTTLING PRINTING s.r.o. potiskne jakýkoli Váš výrobek, od drobných etiket až po tunové součástky. Kontaktujte naši pobočku telefonicky nebo osobně na ulici Bezručova 651/25 v Mikulově.
Trvalá sleva na pronájem televizorů Praha  -  úhlopříčky 40″, 55″, 70″, 75″
Společnost SAN SERVICE, s.r.o. Vám nabízí trvalou slevu 80 % na pronájem televizorů úhlopříček 40″, 55″, 70″, 75″. Naši provozovnu najdete v Praze 10 v ul. Na Louži 65/2.
Domov seniorů pro seniory se sníženou soběstačností, ubytování a stravování, okres Mělník
Důstojné stáří s dostatečnou dávkou nezávislosti poskytují v zařízení nedaleko Mělníka, kde se nachází Domov seniorů Vidim, poskytovatel sociálních služeb.
Pneuservis a autoservis pro osobní a užitkové vozy Karlovy Vary, opravy a přezutí pneu
Kompletní výměnu pneumatik, vyvážení kol i kontrolu geometrie vozu poskytuje společnost PNEUCENTRUM spol. s r.o. s provozovnou v Karlových Varech.
Paleťák pro holky – paletový vozík za nejnižší cenu v ČR
Paletový vozík za bezkonkurenční cenu v ČR. Tzv „paleťák pro holky“ se snadnou ovladatelností a vysokou výkonností naleznete mezi sortimentem prodejce AUTO-AGRO-HOLÍK, s.r.o. z Grešlového Mýta.