Aktuální microsite

Bezpečnostní autodestruktivní holografické samolepky - vše pro vaše hologramy...
Vám všem, kteří se potýkáte s paděláním svých produktů, např. originálních náhradních dílů, vstupenek, abonentních karet a atd. nabízíme bezpečnostní autodestruktivní holografické samolepky.
Údržba otopné soustavy po 7 letech chemickým čištěním usazenin Praha
V pravidelných intervalech provádíme údržbu otopných soustav chemickým čištěním usazenin a tím snižujeme svým klientům náklady na topení.
Maddeo CZ s.r.o. Vodoměry a měřiče tepla
Novinka NÍZKOPROFILOVÁ nádrž VARIO 2 na jímání dešťové vody o objemu 2,1 m3 Pardubice
Nabízíme novou nízkoprofilovou samonosnou nádrž na jímání vody o objemu 2100 litrů, nádrž je vhodná do problémových lokalit s vysokou hladinou spodní vody a skalnatým podložím.
Obec Pomezí na Poličsku, památný kostel, kultura
V těsné blízkosti s městem Polička sousedí v Pardubickém kraji malá obec Pomezí, jejíž první písemné zmínky pocházejí ze 13. století. V současné době žije v obci asi 1200 obyvatel.
Mateřská škola v Třebíči podporující zdraví, kulturu a sport
Mateřská škola Třebíč, ul. Okružní, příspěvková organizace se nachází v klidné části na západním okraji města Třebíče. Je školou 4 třídní, věkové složení dětí je od 2 do 7 let.
Právní služby, advokátní kancelář - Pardubice
Služby advokátní kanceláře pro jednotlivce i společnosti Vám nabízí Moravcová Jaroslava, JUDr. Naši advokátní kancelář najdete na adrese Pardubice-Semtín, budova P9, č.p. 81, Rybitví.
Potravinářské plyny pro absolutní bezpečnost potravin a nápojů, výroba a distribuce směsí
Potravinářské plyny pro účely potravinářského a nápojového průmyslu vyrábí společnost SIAD Czech spol. s r.o. z Prahy Stodůlky. Certifikované směsi v oblasti hygieny a bezpečnosti výrobku.
Zemní, výkopové a demoliční práce, svoz a likvidace sutí, prodej štěrku, Lipník nad Bečvou
Kompletní zemní a výkopové práce zajišťuje společnost DELUSTAV s.r.o. z Lipníku nad Bečvou. Vysoce spolehlivé služby prováděné pomocí moderních stavebních strojů a mechanizace.
Elektrospotřebiče, drogerie a železářské zboží pro dům i zahradu, e-shop, Náměšť nad Oslavou
Vysoce kvalitní domácí spotřebiče i elektrospotřebiče naleznete na e-shopu či v kamenném obchodě společnosti ELEKTRO - ŽELEZÁŘSTVÍ DUFEK s.r.o. v Náměšti nad Oslavou.
Povrchové úpravy kovů, eloxování, zinkování, cínování i chromátování hliníků a oceli
Kompletní povrchové úpravy rozličných kovů a slitin poskytuje společnost GALVANIKA PRAHA s.r.o. Zajišťujeme protikorozní ochranu, zlepšení vzhledu i odstranění povrchových zplodin.
Turbomychadla osobních i užitkových vozů a dodávek, opravy, repase, výkup i náhradní díly
Spolehlivou opravu turbomychadel typu Garrett, KKK i MHI poskytuje energická společnost s bohatými zkušenostmi TURBO-REPAS Petr Bulava sídlící v Lichnově.
Kancelářské potřeby, obálky, faxový papír – velkoobchod
Společnost LITOPAP spol.s r.o. z Litoměřic provozuje velkoobchod s kancelářskými potřebami. Objednávejte výhodně xerografický nebo faxový papír a obálky s rychlým dodáním.
LITOPAP spol.s r.o. Výroba papírových obalů Litoměřice
Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce Karlovy Vary
Potřebujete opravit kotel, připojit pračku nebo plynový spotřebič? Jste z Karlových Varů a okolí? Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce nabízí firma Petr Merha.
Bezpečnost silničního provozu pro děti – tematické omalovánky
Bezpečnost silničního provozu dětem hravou a zábavnou formou přiblíží tematicky laděná publikace, kterou ve spolupráci se svými partnery vydává IV-Nakladatelství s.r.o. se sídlem v Praze.
IV-Nakladatelství, s.r.o. Preventivní a osvětové publikace
Kontejnerové systémy Praha – pro bezpečnou přepravu nákladu
Přepravujete velké množství materiálu a zboží pomocí kontejnerových systémů? Jejich montáž a servis žádejte u autorizovaného pracoviště společnosti CH + S servis, s.r.o. z Prahy.
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
Datové rozvody Praha – od návrhů po odbornou montáž
O bezproblémové fungování veškeré elektroniky napojené do datové sítě v domácnostech a firmách se postarají odborně namontované datové rozvody od společnosti AKI PRO spol. s r.o. se sídlem v Praze.
AKI PRO spol. s r.o. Zabezpečení domácností a firem Praha
Robotické obrábění Plzeň – specialisté na robotiku
Neobejde se Vaše výroba bez robotického obrábění? Specialisté na robotiku ze společnosti Blumenbecker Prag s.r.o. Plzeň Vám pomohou optimalizovat Vaši výrobu návrhem a dodáním robotického pracoviště.
Stavebniny Lanškroun – prodej stavebního materiálu
Nabízíme veškerý sortiment stavebních materiálů, drtě, písky, stavební chemii, venkovní betonové výrobky, nářadí, obklady a dlažby - Vanko CZ s.r.o. Stavebniny Lanškroun
Komplexní dodávky staveb od základů po střechy a fasády, Duchcov
Realizace výstavby a rekonstrukcí obytných i firemních budov, komplexní dodávka staveb na klíč od základů po dokončení a úpravy okolí zajišťuje MAKOMA stavební firma s.r.o., okres Teplice.
Velkoobchod a zásobování s potravinami, západní Čechy a Praha
Dovoz potravin přímo k Vám, dodávku chlazených a mražených potravin, cukrovin, trvanlivého a sterilizovaného zboží realizuje velkoobchod APETITTO - ŠNAJDR s.r.o., západní Čechy.
Distribuce mléčných, mražených i nemražených potravin, velkoobchod
Prodej a distribuce mražených i nemražených potravin, mléčných výrobků a nápojů do restaurací, škol a jídelen realizuje velkoobchod potravin APETITTO - ŠNAJDR s.r.o.
Stoupačkové rozvaděče pro rekonstrukce v bytových domech Příbram
Elektroměrné stoupačkové rozvaděče pro výměnu při rekonstrukci v bytových domech, ocelevé skříně pro elektroměry vyrábí AROVA SERVIS s.r.o., Příbram.
Kompletní stavební služby nové domy na klíč od silné a stabilní stavební firmy Havax Liberec
Kompletní stavební služby nové domy na klíč od silné a stabilní stavební firmy Havax Liberec - profesionální stavební služby – novostavby na klíč, realizace staveb po celé České republice
HAVAX a.s. Stavební firma Liberec
Pronájem námořních kontejnerů za akční ceny včetně možnosti dopravy
Nedostatek skladových prostor vyřešíte rychle a efektivně pronájmem námořních kontejnerů za akční ceny u společnosti METRANS, a.s. z Prahy.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Průmyslové a přenosné tiskárny Praha pro tisk lístků a etiket
Pokud hledáte dodavatel pro průmyslové a přenosné tiskárny s kvalitním pro použití s mobilním zařízením nebo na tisk lístků a vstupenek, obraťte se na spolehlivou firmu Megartron s.r.o. z Prahy.