Aktuální microsite

Ambulance bez čekání, všeobecné praktické lékařství Domažlice
Ordinace bez čekání, ambulance praktického lékaře pro dospělé, provádíme preventivní prohlídky, očkování, vyšetření EKG a také vyšetření glykemie, INR a CRP.
Všeobecné praktické lékařství Pod Korábem, s.r.o.
Pamětihodnosti obce Mnichov, okres Domažlice
Obec Mnichov se nachází v jižním Českém lese v údolí potoka Pivoňky, zhruba 2 km jihozápadně od města Poběžovice.
Vedení a zpracování účetnictví a daňové evidence - se zárukou a s úsměvem!
Potřebujete vést účetnictví ve Vaší firmě nebo společnosti a nevíte si rady? Zajistíme pro vás služby v oblasti vedení a zpracování účetnictví a daňové evidence.
Sportovní vybavení s reklamním potiskem – široký výběr
Široký sortiment sportovního vybavení a venkovních her s možností reklamního potisku naleznete v katalogu PRINTEK – ing. Petr Nachtman z Prahy.
PRINTEK - Ing. Petr Nachtman Výroba, potisk reklamních předmětů Praha
Šikovný instalatér vám zajistí rozvody vody, odpadů i montáž tepelných čerpadel
Aleš Jarýn je šikovný instalatér, který vám zajistí veškeré instalatérské práce od rozvodů vody či odpadů, přes montáž tepelných čerpadel. Pokud jste z Šumperka a okolí, pak nás neváhejte kontaktovat.
Rozvoz jídla až k Vám domů – snídaně a oběd, i bezlepkovou a vegetariánskou stravu
O rozvoz jídla kam si budete přát, se postará VITAL BISTRO v Krnově. Připravují snídaně, obědy i vegetariánskou a bezlepkovou stravu. Rozvoz zajištěn v okolí Bruntálu a Opavy i v době nouzového stavu.
STICKY BAITS nástrahy, krmení pro ryby, rybářské potřeby, pruty - eshop
Společnost ZEDFISH provozuje eshop i prodejnu pro rybáře z okolí Uherského Hradiště a Hodonína. Máme vše potřebné - nástrahy, krmení pro ryby Sticky Baits, rybářské potřeby, pruty i jiné zboží.
Státní zkušebna strojů a.s. hlavní partner studentské formule ČZU.
Studentská elektrická formule FSE.07 vyhrála v roce 2018 soutěž a společnost Státní zkušebna strojů a.s. byla jedna z hlavních partnerů studentské formule ČZU.
Státní zkušebna strojů a.s. TECHNICKÉ ZKOUŠKY STROJŮ A VOZIDEL
Moderní potahy a přehozy vdechnou vaší sedací soupravě originální vzhled
Pokud je vaše sedací souprava zastaralá a chcete ji oživit, tak navštivte v Šumperku prodejnu TEXPA a pořiďte si moderní potah nebo přehoz, který vdechne vaší sedačce, křeslu nový a originální vzhled.
TEXPA Pavlasová, s.r.o.
Moření, chromátování, pasivace hliníkových dílů přípravkem Alodine
Moření, chromátování i pasivace hliníkových dílů přípravkem Alodine vám zajistí galvanovna DELTACOL CZ se sídlem v Litovli u Olomouce.
Broušení a úprava dřevoobráběcích nástrojů  - pilové kotouče, frézy
O broušení, úpravu, svoz i rozvoz dřevoobráběcích nástrojů jako jsou pilové kotouče, frézy a vrtáky se vám postará společnost TECHNICKO – INŽENÝRSKÉ SLUŽBY s.r.o. z Letovic.
Dvoudveřové, třídveřové skříně do ložnice - ložnicový nábytek za nízkou cenu
Pokud hledáte ložnicový nábytek za nízkou cenu, navštivte Nábytek - aktiv, TPZ, s.r.o. ve Znojmě, kde si můžete vybrat různé skříně do ložnice - dvoudveřové, třídveřové, posuvné i rohové.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Vodou ředitelná barva na radiátory Slovakryl Radiátor- prodej
Slovakryl Radiátor je speciální vodou ředitelná barva na radiátory. Dodavatelem je firma Slovlak CZ - dopravu zajistíme po celé ČR. Pro klienty z lokality Zlínský kraj funguje prodejna ve Zlíně.
Bylinné směsi, tinktury, masti, Ajurvédské byliny - eshop
Bylinné směsi, tinktury, masti i Ajurvédské byliny můžete zakoupit v kamenné prodejně Ludmily Pavlíkové v Ostravě nebo z pohodlí Vašeho domova přímo na eshopu.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Strojní a tlakové čištění odpadního potrubí - rychlý a kvalitní servis se zárukou
Hledáte strojní či tlakové čištění odpadního potrubí, kanalizace? Jste z Moravské Třebové a okolí? Provádíme čištění, revizi, monitoring, opravy, rekonstrukce a servis kanalizace a odpadů.
Kompletní realizace šikmé i ploché střechy včetně klempířských prvků a montáže oken
Potřebujete novou střechu nebo jen Vaši stávajicí střechu opravit? Stavíte nebo renovujete? Od roku 1993 poskytujeme kompletní realizace šikmých i plochých střech včetně klempířských prvků.
Střechy David Ladislav David
Prodej Eshop - zdravotnický materiál, dezinfekce, laboratorní technika Hradec Králové
Kompletní nabídka zdravotních přístrojů, techniky, zdravotního materiálu a služeb - BIČELS SERVIS, s.r.o. Hradec Králové
Zemědělská, komunální a lesnická technika -  široký výběr a servis profesionálních strojů
Sháníte zemědělskou, lesnickou, stavební či komunální techniku pro soukromé účely či pro podnikání? Zabýváme se prodejem, opravami a servisem zemědělské, lesnické a komunální techniky.
Výroba plotového pletiva Alu Green - bezúdržbové, pevné pletivo odolné proti korozi
Společnost TRIDIF z regionu Uherské Hradiště je výrobcem plotového pletiva. Doporučujeme Alu Green pevné pletivo s ocelovým drátem uvnitř, odolné proti korozi.
Kompletní realizace a servis voda, podlahové topení, plyn, instalatér Liberec
Dodávky a montáže rozvodů vody, kanalizace, plynu, vytápěním včetně podlahového - Jiří Prokop – Instalatérství Liberec
Luxusní delikatesy ze svatojánských ořechů - sladká pasta, ořechové pesto
Sladkou pastu, ořechové pesto a jiné pochutiny zakoupíte u firmy Klášterní officína s.r.o. z Rousínova u Vyškova, která vyrábí a dodává luxusní delikatesy ze svatojánských ořechů.
Kopírovací stroje Toshiba, Develop a Triumph Adler
Firma FBT - Bräuer Tomáš v Olomouci poskytuje komplexní služby v oblasti kancelářské techniky. Nabízí výkonné kancelářské kopírovací stroje značek Toshiba, Develop a Triumph Adler.
FBT - Bräuer Tomáš
Kovovýroba na míru, sériová a kusová produkce, svařování Hodonín
Kovovýrobu zajistíme od prvotního návrhu až po realizaci, sériová a kusová produkce, svařování nerezu, hliníku a oceli - AmonisMetal s.r.o. Hodonín
HELIOS Green Automobily - řešení pro střední a velké autoservisy či pro prodejce automobilů
Hledáte systémové řešení pro své podnikání? Specializací společnosti INFO NOVA, s r.o. jsou integrované informační systémy pro prodejce automobilů a velké autoservisy - HELIOS Green Automobily.
Prodej stavebního materiálu, obklady, dlažba, elektroinstalační materiály, nářadí Dvůr Králové nad Labem
Prodej stavebnin, kvalitní stavební materiál pro hrubou stavbu, nářadí, izolační materiál, elektroinstalační materiály - Daros profi s.r.o. Dvůr Králové nad Labem