Aktuální microsite

Svatební salon - dokonalé svatební šaty pro nevěsty
Svatební den je nejdůležitější část v životě každé ženy. Pokud chcete vypadat dokonale a mít ty nejkrásnější svatební šaty, pak navštivte Zlatnictví a svatební salon ADONIS ve Frenštátě u Rožnova.
Plastové poklopy a plastové mříže kanalizačních šachet
Plastové poklopy a plastové mříže, vtokové mříže kanalizačních šachet- výroba, prodej a distribuce od firmy BIGUMA BOHEMIA, s.r.o. v Břeclavi.
Výstavba a revize veřejného osvětlení Kladno – nabídka městům, obcím, soukromým investorům
Obcím, městům i soukromým investorům nabízí společnost Uniservis Hašek s.r.o. z Kladna služby výstavby, revize a údržby veřejného osvětlení.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Motocykly AJP  a STOMP – prodej, servis, příslušenství
Autorizovaný dealer motocyklů značek AJP a STOMP, to je MOTOSPORT Ladislava Milostného sídlící v Třebíči. Zajistíme prodej motocyklů a příslušenství.
Přeprava osob v ČR i do zahraničí, autobusová doprava
Vnitrostátní i mezinárodní autobusová přeprava osob, turistické výlety, jednodenní lyžování či pravidelné cesty do zahraničí pořádá COMVIA BUS, s.r.o., Praha 5.
COMVIA BUS, s.r.o.
Troubsko, Brno-venkov, obec s historickými zajímavostmi
Obec Troubsko s řadou historických památek, které jsou chráněny jako kulturní památky České republiky se nachází západně od moravské metropole města Brna.
Obec Troubsko
Středoškolské vzdělání se zaměřením na strojírenství a jazyková škola
Nabízíme Vám studium na Střední průmyslové škole strojírenské a Jazykové škole s právem státní jazykové zkoušky Kolín. Poskytneme Vám střední vzdělání s maturitou nebo výučním listem.
Podpora imunity v zimním období - bylinné produkty na nachlazení, rýmu, pro posílení organismu
Studio zdraví Přerov prodává bylinné produkty a doplňky stravy - dělejte maximum pro podporu imunity v zimním období a posílení organismu. Prevence proti nachlazení, rýmě je důležitá.
Ego Penzion s parkováním, s bazénem, dětským hřištěm-ubytování se snídaní
Ego Penzion Staré Město u Uherského Hradiště nabízí hostům celoročně ubytování se snídaní, vybaven je i bazénem, dětským hřištěm. K dispozici je parkování přímo u objektu.
Pohřební ústav, pohřby do země, zpopelnění, Litoměřice
Ztráta blízkého člověka je vždycky velmi těžká a s jeho smrtí se jen těžko smiřuje. Kromě smutku se ale musí příbuzní zabývat otázkou, jak blízkého pohřbít. Kompletní pohřební servis vám nabízí Pohřební ústav Auriga. Jaké pohřby zajišťujeme? - pohřby do země (do hrobu nebo hrobky) - zpopelnění zesnulých (s obřadem či bez, rozptyl nebo ...
Komponenty pro automobilový průmysl, výroba odlitků, turbodmychadel i čelních vozíků
Profesionální výrobu dílů pro oblast strojírenství zajišťuje společnost ČZ a.s. ze Strakonic. Poskytujeme kvalitní nástrojářské práce se specializací na automobilový průmysl.
Město Luhačovice, lázně se zaměřením na léčbu dýchacího, trávicího i pohybového ústrojí
Komplexní léčebnou kúru zaměřenou na potěchu těla i duše poskytují největší moravské lázně, město Luhačovice. Procházky po lázeňské kolonádě, pití léčivých pramenů i bohatý společenský program.
Autoškola Janov nad Nisou, řidičský výcvik k řízení osobních vozidel, kondiční jízdy
Profesionální řidičský výcvik s cílem získat řidičské oprávnění poskytuje společnost Autoškola Rudolf Kout z Janova nad Nisou. Individuální výuka řidičů v rukou trpělivých a zkušených lektorů.
Propagační dárkové předměty jako originální reprezentace Vaší firmy
Společnost reklamní potisk, s.r.o., to jsou originální propagační a dárkové předměty, které potěší. Obdarujte své kolegy, dlouhodobé klienty i potenciální klientelu.
Reklamní potisk, s.r.o.
Plastové a duralové přístrojové skříňky a profily prodej Praha -  pro vestavbu elektronických zařízení
Plastové a duralové přístrojové skříňky a profily pro vestavbu elektronických zařízení najdete v eshopu společnosti Megatron s.r.o. - dodavatele komponentů pro automatizaci.
Polypropylenové pytle pro zemědělce na obilí, zrní, osiva, žito, mák, oves, hořčici
Hlavním programem činnosti firmy SACK CZ z Opavy je prodej polypropylenových zemědělských pytlů na osivo, zrní, pšenici, žito, mák, oves a hořčici.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Nerezavějící ocel s uplatněním ve všech odvětvích průmyslu
Široké portfolio výrobků z nerezavějící oceli od společnosti Schwer Fittings s.r.o. nachází své uplatnění napříč všemi odvětvími průmyslu od výroby po potravinářství.
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň
Realizace rekuperačních jednotek v rodinných domech i komerčních objektech
Rekuperační jednotky, které vzduch nejen pročistí, ale také zajistí příjemné klima v místnostech v létě i zimně, Vám v okolí Znojma a Třebíče zajistí společnost MCS-ChlazeníCZ s.r.o.
Zdravá výživa, zdravěnka, prodej kvalitních bio potravin
Prodej zdravé výživy, kvalitních BIO produktů, čerstvého pečiva, ovoce i zeleniny, koření a jiné najdete na Vysočině ve Žďáru ve zdravěnce Top Vital
Komponenty pro průmysl ze silikonu a kaučuku
Produkty do průmyslového odvětví ze silikonového kaučuku, silikonu, gumy a materiálů vytvrzené platinou vyvíjí a zhotovuje Gumárenský průmysl Primasil s.r.o., Mikulov.
Vedení účetnictví, mzdové agendy, daňové poradenství Praha 10
Vedení a zpracování účetnictví, daňové evidence, mezd, DPH a daňových přiznání, poradenství a zastupování na úřadech zajišťuje společnost TRISON, s.r.o., Praha 10.
Rekonstrukce a renovace domů včetně návrhu a realizace zahrady
Stavební společnost Global Agent s.r.o. se sídlem v Praze 1, která kompletně opravuje interiéry i exteriéry rodinných domů, bytů včetně zahrad, teras a oplocení.
Stavby na klíč, kompletní rekonstrukce bytů či domů
Profesionální tým z firmy MIDE – Dědek, s.r.o. se sídlem Galandova 1244/25, Praha, který zrealizuje topenářské, instalatérské, plynařské, sádrokartonářské, malířské a natěračské práce.
Vinařské město Valtice s velkým množstvím památek a krásnou přírodou
Valtice – historické město, které je chráněno jako městská památková zóna a jeho okolí krajinná památková zóna, ideální pro milovníky přírody a vína.
Dávkovací systémy, uzávěry a tlakové obaly pro potraviny i kosmetiku
Společnost Aptar Čkyně s.r.o. se specializuje na výrobu dávkovacích systémů. Dodává šroubové uzávěry a uzávěrové systémy včetně dalších umělohmotných obalů vyrobených dle požadavků zákazníka.
Aptar Czech Republic s.r.o.