Aktuální microsite

Komplexní instalatérské práce, rozvody vody, plynu a topení, prodej příslušenství
Komplexní instalatérské práce, rozvody vody, topení a plynu, prodej příslušenství pro instalatéry v kamenné prodejně zajišťuje společnost Štambacher s.r.o. v blízkosti Břeclavi.
Výměna dveří a zárubní – nové dveře a obložkové zárubně rychle a bez starostí
Společnost Interiérové dveře Kasal ze Žďáru nad Sázavou zajistí rychlou výměnu interiérových dveří a starých zárubní. Spolehněte se na naše profesionální služby, znalosti i zkušenosti.
Pavel Kasal Podlahy Kasal
Hliníkové přepravní bedny - mobilní, stabilní a nezničitelné
Brněnská firma Zarges CZ, s.r.o. pro Vás zajistí kvalitní hliníkové přepravní bedny a boxy, které jsou mobilní, stabilní a díky pevné konstrukci téměř nezničitelné.
Mezinárodní a vnitrostátní nákladní autodoprava
Nákladní autodoprava, kvalitní a spolehlivá přeprava zásilek v rámci EU a ČR s rychlým a vstřícným přístupem k zákazníkům zajišťuje společnost BONAM, s.r.o., okres Vyškov.
Vesnice s vodní nádrží Mlýnice, ve které žijí dva druhy raků
Nová Ves u Chrástavy, vesnice nedaleko krajského města Liberec, nacházející se v podhůří Jizerských hor, kde je krásná příroda, historické zajímavosti.
Elektrické rozvaděče, elektro instalace, revize zařízení a hromosvodů
Společnost Elektrokomplet Hermann s.r.o., výrobce elektrických rozvaděčů různých provedení, zhotovitel elektroinstalace a revizních zpráv, Jablonné nad Orlicí.
Účetnictví, daňová přiznání, mzdová a personální agenda
ÚČTO-DANA, se sídlem v Ústí nad Labem – bezplatné poradenství, vedení účetnictví a daňové evidence, vyhotovení daňového přiznání a vedení personální a mzdové agendy.
Estetické, bílé zubní výplně, plomby, ordinační bělení zubů
Ordinační bělení zubů můžete podstoupit na Zubní klinice Rafael i v Dentálním centru Otrokovice. Také Vám vyměníme amalgámové plomby za estetické, bílé zubní výplně.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Potrubní systémy JACOB - eshop, spony, navařovací koncovky, konusy, příslušenství
Zlínská společnost JELÍNEK - TRADING spol. s r.o. je výhradní a jediný zástupce kvalitních potrubních systému od společnosti JACOB pro Česko a Slovensko.
Kovoobrábění, CNC obrábění součástek z kovů i plastů, povrchová úprava materiálů, výroba
Vysoce odborné obrábění kovů i výrobu programů na míru daného stroje poskytuje společnost CNS - Industry s.r.o. z Chomutova. Poskytujeme špičkové tepelné zpracování s maximální přesností.
Obec Horní Habartice, vesnice v CHKO České středohoří s hřištěm i turistickými trasami
Obec Horní Habartice je malá vesnice s dlouhou historií, kostelem sv. Jana Křtitele, knihovnou i mateřskou školou. Ideální místo pro milovníky turistiky a dalších sportovních aktivit.
Veterinární péče pro domácí i hospodářská zvířata Semily, prevence, interní medicína
Profesionální preventivní i léčebnou veterinární péči poskytují v ordinaci Semi-vet spol. s r.o. v Semilech. Provádíme veškeré veterinární úkony a vyšetření včetně laboratorních testů.
Rozvoz obědů do domácností a firem
Rozvoz obědů po celém okrese Opava zajišťuje firma Mikeš a spol s.r.o. jak do domácností, tak také firem.
Mikeš a spol s.r.o. Jídelna Mikeš
Terasová prkna pro dřevěné terasy Massaranduba, Cumaru, Accoya, Ipe
Kvalitní terasová prkna z různých dřevin jsou na prodej u firmy WOODCMTE s.r.o. Uherské Hradiště. Pro dřevěné terasy doporučujeme dřevo Massaranduba, Cumaru, Accoya, Ipe.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Kompostárna - zpracování kompostovatelného odpadu, listí a trávy
Naše firma RABIO s. r. o. se zabývá zpracováním odpadu jako je tráva a listí. Služby poskytujeme převážně v Opavě a okolí.
RABIO s. r. o.
Oprava a servis televizorů v bytech  Kladno - TV klasické, plazmové, LCD, videa, CD a DVD přehrávače
Přestal Vám fungovat televizor (plazma, LCD či klasický), video CD nebo DVD přehrávač a nemáte čas nebo možnost převozu do opravny?
Skleněné markýzy jsou moderní a zároveň praktické - Praha
Proč zrovna skleněné markýzy? Odpověď je jednoduchá - sklo je velmi moderním, a i když se to tak na první pohled nemusí zdát, tak i praktickým materiálem.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Catering, svatby, firemní akce, slavnostní menu na klíč
Kompletní catering i slavnostní menu na klíč na svatby, firemní akce i soukromé akce připraví firma Jospo a.s. Obracejte se na nás v regionu Zlín, Kroměříž i Přerov.
Servis, čištění a údržba topných systémů Hradec Králové
Firma Reichl Pavel provádí servis, údržba, montáže a rekonstrukce topení, vody a plynu, včetně dodávky materiálu.
Pavel Reichl Voda topení plyn Hradec Králové
Výkup kovů, papíru a plastů Dvůr Králové nad Labem
Zajišťujeme likvidace většího množství odpadu, zajistíme odvoz a naložení naší technikou - Lukas trade s.r.o. Kovošrot Dvůr Králové
Frézy na pařezy - výroba a prodej - odfrézování nadzemní i podzemní části pařezu
Frézy na pařezy, které jsou určeny k frézování dřevěných pařezů, vyrábí a prodává společnost LASKI s.r.o. Frézy na dřevěné pařezy slouží k odfrézování nadzemní a podzemní části.
LASKI, s. r. o.
Stavební práce, opravy a rekonstrukce domů, stavební činnost, zednické práce
Rekonstrukce a opravy domů od zednických přes tesařské a pokrývačské práce. To vše pro Vás udělá společnost ATLANTA, a.s., která sídlí v Novém Šaldorfu nedaleko Znojma.
ATLANTA, a.s.
Svatební salon - dokonalé svatební šaty pro nevěsty
Svatební den je nejdůležitější část v životě každé ženy. Pokud chcete vypadat dokonale a mít ty nejkrásnější svatební šaty, pak navštivte Zlatnictví a svatební salon ADONIS ve Frenštátě u Rožnova.
Plastové poklopy a plastové mříže kanalizačních šachet
Plastové poklopy a plastové mříže, vtokové mříže kanalizačních šachet- výroba, prodej a distribuce od firmy BIGUMA BOHEMIA, s.r.o. v Břeclavi.
Výstavba a revize veřejného osvětlení Kladno – nabídka městům, obcím, soukromým investorům
Obcím, městům i soukromým investorům nabízí společnost Uniservis Hašek s.r.o. z Kladna služby výstavby, revize a údržby veřejného osvětlení.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno